Şiddet

Şiddet

Son dakika şiddet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şiddet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şiddet haber sayfamızda...

Şiddet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 42.206 şiddet haberi bulunmuştur.
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti! 'Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz'
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti! 'Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz' Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
18.03.2024 Futbol
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti! 'Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz'
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti! 'Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz' Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
18.03.2024 Fenerbahçe
Yüzüne 40 dikiş atıldı, dehşeti anlattı: Takıntı ve saplantılı halde taciz edildi
Yüzüne 40 dikiş atıldı, dehşeti anlattı: Takıntı ve saplantılı halde taciz edildi Kadıköy'de, Göztepe Marmaray İstasyonu'nda saldırıya uğrayarak yaralanan Gülhan Karadereli yaşadıklarını anlattı. 34 yaşındaki Gülhan Karadereli, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde farklı bir numaradan beri arayarak, 'Beni işimden edersen, seni öldürürüm, keserim' demişti" dedi.
18.03.2024 Haberler
Yüzüne 40 dikiş atıldı, dehşeti anlattı: Takıntı ve saplantılı halde taciz edildi
Yüzüne 40 dikiş atıldı, dehşeti anlattı: Takıntı ve saplantılı halde taciz edildi Kadıköy'de, Göztepe Marmaray İstasyonu'nda saldırıya uğrayarak yaralanan Gülhan Karadereli yaşadıklarını anlattı. 34 yaşındaki Gülhan Karadereli, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde farklı bir numaradan beri arayarak, 'Beni işimden edersen, seni öldürürüm, keserim' demişti" dedi.
18.03.2024 Gündem
FIFA Başkanı Infantino'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı için açıklama: Kabul edilemez
FIFA Başkanı Infantino'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı için açıklama: Kabul edilemez FIFA Başkanı Gianni Infantino, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar hakkında açıklamada bulundu.
18.03.2024 Süper Lig
'Kayıp' Prenses Kate Middleton görüldü!  'İddialar karşısında sarsıldılar'
'Kayıp' Prenses Kate Middleton görüldü! 'İddialar karşısında sarsıldılar' Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğuile ilgili spekülasyonlar gün geçtikçe daha da çarpıcı bir hâl alırken, İngiliz basınına konuşan görgü tanıkları Prenses'in eşi ile birlikte alışverişe çıktığını ve 'iyi ve mutlu' göründüğünü aktardı.
18.03.2024 Cadde
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında çıkan olaylar Avrupa’da gündem oldu! Michy Batshuayi’ye kung-fu benzetmesi
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında çıkan olaylar Avrupa’da gündem oldu! Michy Batshuayi’ye kung-fu benzetmesi Süper Lig’in 30’uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe’nin 3-2 kazandığı maçtan sonra çıkan olaylar Avrupa basınında geniş yer buldu. Michy Batshuayi ile ilgili kung-fu benzetmesi dikkat çekti.
18.03.2024 Trabzonspor
Washington’da silahlı saldırı:  2 ölü 5 yaralı
Washington’da silahlı saldırı: 2 ölü 5 yaralı ABD’nin başkenti Washington D.C.’de bir eğlence tesisinde meydana gelen silahlı saldırıda, iki kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
18.03.2024 Dünya
Dikkat çekmeye devam ediyor!
Dikkat çekmeye devam ediyor! Toplumun her kesiminde yaşanan olaylara değinen ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’, bu defa baba baskısının çocuklar üzerindeki etkilerine dikkat çekti.
18.03.2024 Cadde
Alexander Djiku: Stadyum yasağı yeterli görünmüyor!
Alexander Djiku: Stadyum yasağı yeterli görünmüyor! Fenerbahçeli futbolcu Alexander Djiku, Trabzonspor maçının ardından paylaşımda bulundu.
17.03.2024 Fenerbahçe
Bakan Yerlikaya'dan yaşanan olaylara ilişkin açıklama: Soruşturma başlatıldı
Bakan Yerlikaya'dan yaşanan olaylara ilişkin açıklama: Soruşturma başlatıldı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrasında yaşanan olaylarla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.
17.03.2024 Trabzonspor
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Gazze'de düşmanlık bambaşka bir boyuttadır
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Gazze'de düşmanlık bambaşka bir boyuttadır TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 'İslamofobiyle Mücadele Uluslararası Günü'nde İslam karşıtlığının dünya genelinde rahatsız edici tırmanışına tanıklık edildiğini söyledi.
15.03.2024 Gündem
Yürekleri ısıtan görüntü! Engelli köpekleri varilden yapılan trenle gezdiriyor
Yürekleri ısıtan görüntü! Engelli köpekleri varilden yapılan trenle gezdiriyor Ankara’da hayvansever Buket Özgünlü, engelli köpekleri varillerden oluşturulan trene yerleştirerek cadde ve sokaklarda gezdiriyor.
15.03.2024 Gündem
Üç kardeş 20 yıl sonra ihbar etti! Savcı baba için müebbet istedi
Üç kardeş 20 yıl sonra ihbar etti! Savcı baba için müebbet istedi İstanbul'da üç kardeşin 20 yıl önce babalarının 15 aylık kardeşleri Armağan'ı döverek öldürdüğünü ve olayı gizlemek için bir arkadaşıyla yetkililere haber vermeden gömdüğünü iddia etmelerinin ardından açılan davada baba Hüseyin K. ikinci duruşmada tutuklanmıştı. Savcı baba hakkında mütalaasını açıkladı.  
15.03.2024 Gündem
Zirvenin adı: İnci Taneleri! 'Sana sarılmama izin verir misin?'
Zirvenin adı: İnci Taneleri! 'Sana sarılmama izin verir misin?' Yılmaz Erdoğan senaryosunu yazdığı ve başrol oynadığı Kanal D dizisi 'İnci Taneleri', bu hafta sekizinci bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Milyonları ekrana kilitleyen ve sosyal medyada da çok konuşulan diziye, Azem'in oğlu Cihan ile yaptığı duygu dolu konuşma damga vurdu.
15.03.2024 Cadde
Her şey aile için
Her şey aile için “Red Right Hand/Adaletin Eli”nde Orlando Bloom ailesini korumaya çalışan eski bir suçluyu canlandırırken suç çetesinin lideri rolünde Andie MacDowell var.
15.03.2024 Kültür Sanat
Hemşire eşini vahşice öldürmüştü... Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı
Hemşire eşini vahşice öldürmüştü... Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, tartıştığı hemşire eşi Hülya Er Tortop'un (35) başına şişe ile vurup, vücudunun 11 yerinden bıçaklayarak öldüren Murat Tortop (39), yargılandığı mahkemede son savunmasında “Yaşananlar için çok üzgünüm. Böyle olsun istemezdim. Pişmanım." dedi. Mahkeme heyeti haksız tahrik indirimi uygulamadan Tortop’a ‘eşi kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.
14.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık alt yapısında Türkiye'nin eline su dökecek ülke yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık alt yapısında Türkiye'nin eline su dökecek ülke yok Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 Mart Tıp Bayramı İftar Programı'nda yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar toplamda 36 bin 300 yataklı 24 şehir hastanemizi hizmete açtık" ifadelerini kullandı ve yeni şehir hastaneleri için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Erdoğan, "Sağlık alt yapısında dünyada Türkiye'nin eline su dökecek ülke olmadığını herkes kabul ediyor. " sözlerine yer verdi.
14.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu: Size masallar anlatanlara itibar etmeyin
Ekrem İmamoğlu: Size masallar anlatanlara itibar etmeyin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim çalışmalarını Ataşehir ve Ümraniye’de sürdürdü. Öğle saatlerinde Ataşehir’de Halk Sağlığı Merkezi açılışına katılan İmamoğlu daha sonra Ümraniye’de düzenlenen halk buluşmasına katıldı. İmamoğlu, “Biz milletin iradesi ile gelir, milletin iradesiyle gideriz. Bakın önünüzde sadece iki seçenek var. Siyasi hesaplarla, kurgularla, kumpaslarla hareket edenlere, size masallar anlatanlara itibar etmeyin" dedi.
14.03.2024 Gündem
CHP İzmir adayından 'Sağlık çalışanlarının yanında olacağım' mesajı
CHP İzmir adayından 'Sağlık çalışanlarının yanında olacağım' mesajı İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi'ni ziyaret eden CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, "Sağlık çalışanlarının her türlü hak arayışı mücadelesinde yanlarında olacağım" dedi.
14.03.2024 Gündem
Yeliz Yeşilmen'den Ali Uğur Akbaş açıklaması: Benim üzerime başka birini biraz zor bulur!
Yeliz Yeşilmen'den Ali Uğur Akbaş açıklaması: Benim üzerime başka birini biraz zor bulur! İş insanı Ali Uğur Akbaş ile 11 yıllık evliliği biten Yeliz Yeşilmen, takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Bir hayranının "Boşandınız ama eşinle aranız nasıl?" sorusuna yanıt veren ünlü isim, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
14.03.2024 Cadde
Eski eşine dehşeti yaşattı! Şok savunma: İstesem her zaman öldürürüm
Eski eşine dehşeti yaşattı! Şok savunma: İstesem her zaman öldürürüm Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde 2 Eylül 2023 tarihinde eski eşi Elif Gedik’i (35) bıçaklayan tutuklu sanık Halil Karabıyık’ın yargılanmasına başlandı. Tutuklu sanık Halil Karabıyık savunmasında, “Öldürme gibi bir niyetim olmasaydı bıçağı belden aşağı ayaklarına doğru sallamazdım, boynuna, kalbine saplardım. Zaten küçük bir kadın, istesem her zaman öldürürüm” dedi.
14.03.2024 Gündem
Gazze’de insanlık dramı: En az 31 bin 341 ölü
Gazze’de insanlık dramı: En az 31 bin 341 ölü İsrail’in 160 gündür saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi’nde tablo her geçen gün kötüye gidiyor. Hayatını kaybedenlerin sayısı en az 31 bin 341’e yükseldi.
14.03.2024 Dünya
Bakırköy'de yaşlı kadını ittirerek yere düşürdüler
Bakırköy'de yaşlı kadını ittirerek yere düşürdüler Bir iş yeri çalışanları, mendil satarak geçimini sağlayan yaşlı kadını ittirerek yere düşmesine neden oldu. Yere düşen yaşlı kadın, bayılıp kalkamayınca olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.
14.03.2024 Haberler
İsrail polisi 12 yaşında çocuğu 'havai fişek' bahanesiyle öldürdü
İsrail polisi 12 yaşında çocuğu 'havai fişek' bahanesiyle öldürdü Arkadaşlarıyla oyun oynamak için dışarı çıktı. İsrail güvenlik güçleri, çocuğun elindeki havai fişeğe dayanarak kendilerine zarar verilmeye çalışıldığını ileri sürdü. Kaybettikleri oğullarının yasını tutan aile ise, “Size soruyorum, 12 yaşında bir çocuk nasıl terörist olabilir?” diyerek acılarını anlattı.
14.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Şiddet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.