Şiddetli

Şiddetli

Son dakika şiddetli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şiddetli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şiddetli haber sayfamızda...

Şiddetli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 31.155 şiddetli haberi bulunmuştur.
'Kenan Işık astral seyahatten gelmek istemiyor!'
'Kenan Işık astral seyahatten gelmek istemiyor!' Uzay bilimine merakıyla bilinen, Yusuf Güney, 2014 yılında geçirdiği beyin kanamasının ardından komaya giren oyuncu ve sunucu Kenan Işık'la ilgili konuştu. Ünlü şarkıcı, daha önce "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim" sözleriyle adından söz ettirmişti.
25.04.2024 Cadde
Toyota'nın satışları ilk kez 10 milyonu aştı
Toyota'nın satışları ilk kez 10 milyonu aştı Toyota Motor, 31 Mart'ta sona eren yılda küresel satışlarının ve üretiminin rekor seviyelere ulaştığını söyledi.
25.04.2024 Uzmanpara
Hububatta endişeli bekleyiş
Hububatta endişeli bekleyiş Konya başta olmak üzere İç Anadolu Bölgesi’nin nisanda yağış almaması hububat veriminde kritik bir süreci başlattı. Kar örtüsü olmayınca toprak su tutmadı; mevsim sıcak ve yağış yok; mevcut nemi de lodos uçurdu.
25.04.2024 Ekonomi
Çölleri tarla, caddeleri deniz! Dubai'de hata en başında yapılmış: 'Maliyetli diye iptal ettik'
Çölleri tarla, caddeleri deniz! Dubai'de hata en başında yapılmış: 'Maliyetli diye iptal ettik' Geçtiğimiz salı günü Dubai şiddetli sağanak yağışların etkisinde kalmış ve havalimanlarından sokaklara kadar her yer sular altında kalmıştı. Bu durum gözleri, Suudi Arabistan’ın çöllerin ortasına tarım arazisi kurarak dışa bağımlılıktan kurtulmasını sağlayan 'bulut tohumlama' sistemine çevirmişti. Oysa şehir kurulurken yapılan hayati hata, herkesçe gözden kaçırıldı.
25.04.2024 Yaşam
Çöl tozu Muğla’ya ulaştı! Yaşlılar, çocuklar ve kronik hastalar dikkat
Çöl tozu Muğla’ya ulaştı! Yaşlılar, çocuklar ve kronik hastalar dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarı sonrası Afrika üzerinden gelen çöl tozu bulutu, Muğla kıyılarına ulaştı. Çöl tozu bulutu Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur illerini etkisi altına aldıktan sonra Marmara ve Karadeniz üzerinden ülkeyi terk edecek.
24.04.2024 Haberler
Çöl tozu Muğla’ya ulaştı! Yaşlılar, çocuklar ve kronik hastalar dikkat
Çöl tozu Muğla’ya ulaştı! Yaşlılar, çocuklar ve kronik hastalar dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarı sonrası Afrika üzerinden gelen çöl tozu bulutu, Muğla kıyılarına ulaştı. Çöl tozu bulutu Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur illerini etkisi altına aldıktan sonra Marmara ve Karadeniz üzerinden ülkeyi terk edecek.
24.04.2024 Gündem
Şiddetli yağış Çin’i de vurdu
Şiddetli yağış Çin’i de vurdu Çin’de 127 milyon insanın yaşadığı ve üretim merkezi olması nedeniyle “dünyanın fabrika katı” denilen Guangdong eyaletinde “100 yılda bir kez” yaşanan sel, hayatı felç etti.
24.04.2024 Dünya
Fotoğraf çektirmek isterken yanardağa düştü! 75 metreden aşağı savruldu
Fotoğraf çektirmek isterken yanardağa düştü! 75 metreden aşağı savruldu Dünyaca ünlü yanardağı eşiyle gezdiği sırada, fotoğraf çektirmeye karar verdi. Attığı yanlış adım genç kadını ölümcül düşüşe savrulmasına yol açtı.
23.04.2024 Dünya
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ağacı devirip arsaya uçtu
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü ağacı devirip arsaya uçtu Kartal’da seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü, ağacı devirerek yol kenarındaki arsaya uçtu.
23.04.2024 Gündem
Erik üreticisini fırtına vurdu
Erik üreticisini fırtına vurdu Denizli’nin önemli tarım ürünlerinden olan Papaz eriği üreticilerini fırtına vurdu. Hasada sayılı günler kala etkili olan şiddetli fırtına ve yağış nedeniyle erik rekoltesi ve kalitesinde büyük zarar oluştu.
23.04.2024 Ekonomi
Başbakan hakaretlere adeta isyan etti!
Başbakan hakaretlere adeta isyan etti! Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen, kendisine gelen ve ahlaksız, hakaret içeren sözler içeren e-posta ve mesajların bir bölümünü hem Instagram hem de Facebook hesabından yayınlayarak adeta isyan etti.
23.04.2024 Dünya
Avrupa ‘yandı’
Avrupa ‘yandı’ 2023’te tarihinin en sıcak yılını yaşayan Avrupa’nın en hızlı ısınan risk altındaki kıta olduğu açıklandı.
23.04.2024 Dünya
Çin’de sel ve toprak kayması paniği
Çin’de sel ve toprak kayması paniği Çin'de şiddetli yağışların yol açtığı sel ve toprak kaymaları sebebiyle en az altı kişi yaralanırken, 11 kişi kayıp olarak kayıtlara geçti. Shaoguan, Guangzhou, Heyuan, Zhaoqing, Qingyuan, Meizhou ve Huizhou şehirlerinde ise en az 82 bin 500 kişi evlerinden tahliye edildi.
22.04.2024 Dünya
Diş implantı tedavisinde başına gelmeyen kalmadı! 'Psikolojik tedavi görüyorum'
Diş implantı tedavisinde başına gelmeyen kalmadı! 'Psikolojik tedavi görüyorum' Bursa’da özel bir diş kliniğinde tedavi gören ve uygulanan implant, çene kemiği ile sol gözünün arkasındaki 'orbita tabanı' olarak tabir edilen kemik çukurunu delip, beyin omurilik sıvısına giren Ramazan Yılmaz (40), yaşadığı olayı gazetecilere anlattı.
21.04.2024 Gündem
Çağdaş Atan, Başakşehir'in Avrupa hedefini açıkladı: Hayallerimiz büyüdü
Çağdaş Atan, Başakşehir'in Avrupa hedefini açıkladı: Hayallerimiz büyüdü Süper Lig’in 33’üncü haftasında, Çaykur Rizespor’u 2-0 mağlup eden Başakşehir'de Teknik Direktör Çağdaş Atan, maçın ardından açıklamalatrda bulundu.
21.04.2024 Basaksehir
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu Depremlerde eşini, kızını, bacağını ve her şeyini kaybeden depremzede, ücretsiz takılan protezle tekrar hayata tutundu. Yahya Alsuhni'nin yüzü ücretsiz takılan protezle güldü.
21.04.2024 Gündem
Arabalı vapurda korku dolu anlar! Dalgalar araç camlarını kırdı
Arabalı vapurda korku dolu anlar! Dalgalar araç camlarını kırdı Yenikapı-Yalova arasında sefer yapan arabalı vapurda korku dolu anlar yaşandı.
20.04.2024 Haberler
Arabalı vapurda korku dolu anlar! Dalgalar araç camlarını kırdı
Arabalı vapurda korku dolu anlar! Dalgalar araç camlarını kırdı Yenikapı-Yalova arasında sefer yapan arabalı vapurda korku dolu anlar yaşandı.
20.04.2024 Gündem
Osman Zeki Korkmaz'dan penaltı isyanı
Osman Zeki Korkmaz'dan penaltı isyanı Süper Lig'e veda eden İstanbulspor'un Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, geçen hafta kazanılan Hatay maçıyla bu maçtaki hedefinde 3 puan olduğunu söyleyerek, “Rakibin hücumcularının kalecimize en çok yaklaştığı yer penaltı noktası oldu” dedi.
20.04.2024 İstanbulspor
Diş tedavisi bu hale getirdi! 'Canavar gibi hissediyorum' diyerek paylaştı, sosyal medyayı sarstı
Diş tedavisi bu hale getirdi! 'Canavar gibi hissediyorum' diyerek paylaştı, sosyal medyayı sarstı Yıllardır yaşadığı 'ızdırap verici' ağrılar, zavallı kadını zorlu bir diş implantı yaptırmaya sevk etti. Prosedürden sonra, hızla tüm yüzüne yayılan morluklar ve dayanılmaz acı hakkında konuşan kadın, yaşadığı korku dolu saatleri anlattı.
20.04.2024 Dünya
Pakistan’daki sel felaketi: Can kaybı 87'ye yükseldi
Pakistan’daki sel felaketi: Can kaybı 87'ye yükseldi Ülkede etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı seller ve düşen yıldırımlar sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı en az 87'ye, yaralı sayısı ise 82’ye yükseldi.
20.04.2024 Dünya
Türkiye fırtınaya teslim: Sağanak yağış ne kadar devam edecek? Uzman isim yanıtladı
Türkiye fırtınaya teslim: Sağanak yağış ne kadar devam edecek? Uzman isim yanıtladı Türkiye'nin batısında fırtına etkili oldu. İstanbul'da şiddetli rüzgar, ağaçları devirdi, İzmir'de ise denizde hortum oluştu. Antalya'dan gelen bir görüntü ise dikkat çekti. Marmara Denizi’nde etkili olan fırtına nedeniyle Yalova-Yenikapı feribotunda onlarca araç dalgaların vurması ve birbirlerine çarpması sonucu hasar aldı. Peki yağışlar ne kadar sürecek? Uzman isim yanıtladı.
20.04.2024 Gündem
Geline düğünün ortasında arkadaş şoku! Damat nedime ile el ele uzaklaştı
Geline düğünün ortasında arkadaş şoku! Damat nedime ile el ele uzaklaştı Yaşadıkları dolu dizgin aşk sonrası dünyaevine girmeye hazırlardı. Ancak gelinin ailesinin akılalmaz bir şartı vardı. Yıkılan damadı ise, tahmin edilemez bir 'sürpriz' bekliyordu.
20.04.2024 Dünya
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm
Son dakika: Meteoroloji saat verdi! AKOM'dan kritik uyarı... 45 ilde alarm Yurdun batı kesiminde sabaha karşı birçok kentte başlayan şiddetli sağanak ve fırtınayla ilgili Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe alarm verildi.
20.04.2024 Gündem
Polenler artık daha güçlü! Pencereleri kapatın
Polenler artık daha güçlü! Pencereleri kapatın Küresel ısınma, kayan mevsimler, güçlenen polenler... Uzmanlar, şiddetli alerjiye neden olan polenlerin trafik ve hava kirliliğinin yoğun görüldüğü kentlerde maske kullanılmasını önerdi.
20.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şiddetli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.