Sign Of The City Awards

Sign Of The City Awards

Son dakika Sign of the City Awards haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sign of the City Awards gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sign of the City Awards haber sayfamızda...

Sign Of The City Awards

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 36 sign of the city awards haberi bulunmuştur.
Yüzde 80’i tamam
Yüzde 80’i tamam İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürülebilir çevre alanında uluslararası ödül kazanan projesi Portakal Vadisi’nin yapımı büyük ölçüde tamamlandı. Buca’nın Tınaztepe Mahallesi’ndeki 200 bin metrekarelik alana kurulan ekolojik kent parkı, İzmir’de yaşayan herkes için doğayla bütünleşme alanı olacak.
5.10.2022 Ege
Modda Bayraklı’ya en iyi ödülü
Modda Bayraklı’ya en iyi ödülü İzmir’e değer katan Ontan Grup, İstanbul’da düzenlenen Sign Of The City Awards töreninde Modda Bayraklı projesiyle, yapımı tamamlanmış en iyi rezidans kategorisinde ödül aldı.
13.12.2019 Ege
Gayrimenkulün yıldızlarına ödül
Gayrimenkulün yıldızlarına ödül Gayrimenkul ve inşaat sektörü altıncı yılındaki Sign of the City Awards (SotCA) töreninde buluştu.
13.12.2019 Ekonomi
TARKEM’e kültürel mirası koruma ödülü
TARKEM’e kültürel mirası koruma ödülü Hürriyet Gazetesi öncülüğünde düzenlenen Sign of the City Awards’te TARKEM, ‘En İyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülüne layık görüldü...
12.12.2019 Ege
‘Şehrin projeleri’ 11 Aralık’ta ödüllendirilecek
‘Şehrin projeleri’ 11 Aralık’ta ödüllendirilecek Gayrimenkul sektörünün prestijli yarışması ‘Sign of the City Awards’ta (SotCA) iki gün süren toplantıların ardından jüri, başvuru değerlendirmelerini tamamladı. Seçilen projeler, 11 Aralık’taki ödül töreninde açıklanacak.
30.11.2019 Ekonomi
Re360 gayrimenkulün büyük buluşması
Re360 gayrimenkulün büyük buluşması RE360,gayrimenkul sektörüne yön veren kamu ve özel sektör ayırmaksızın tüm paydaşlara sektörün üst düzey yöneticileri ile birebir tanışma fırsatı yaratan; farklı deneyim ve trendlerin 360 bakış açısıyla gerçekleştiği, sektör trendlerinin konuşulduğu, ortak akıl oluşturan ve vizyon geliştiren 2 günlük bir konferans.
19.11.2019 Ekonomi
Şehrin yarışmasına başvurular başladı
Şehrin yarışmasına başvurular başladı İş birliği yaptığı kurum ve kuruluşlarla bu yıl gücünü daha da arttıran Sign of the City Awards (SotCA) için başvuru süresi başladı. Hürriyet’in öncülüğünde gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını aynı çatı altında buluşturan Sign of the City Awards’a son başvuru tarihi ise 4 Ekim.
15.09.2019 Ekonomi
‘Şehrin’ ödülünde  geri sayım başladı
‘Şehrin’ ödülünde geri sayım başladı Gayrimenkul sektöründe 5 yıldır prestijli bir imza olarak varlığını sürdüren Sign of the City Awards (SotCA) için geri sayım başladı. Türk gayrimenkul sektörünü heyecanlandıran ve sektörü yeniliklerle buluşturan ödüller için ilk adım jüri buluşması oldu.
23.08.2019 Ekonomi
Ödüllü projeleri İzmir’i süslüyor
Ödüllü projeleri İzmir’i süslüyor MODDA PORT yatırımıyla ‘En İyi Konut Projesi’ ödülünü alan Ontan Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem, “Amacımız kente değer katmak ve güzelleştirmek” dedi
11.12.2018 Ege
AND PASTEL bitmeyen cuma kampanyasıyla 19 Milyon TL ciro elde etti
AND PASTEL bitmeyen cuma kampanyasıyla 19 Milyon TL ciro elde etti Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul,  Bitmeyen Cuma kampanyasıyla, hafta boyunca farklı sektörlerin büyük indirimler uyguladığı alışveriş günlerine dahil oldu.
26.11.2018 Ekonomi
Almanya Evim Türkiye Fuarı’na hazır
Almanya Evim Türkiye Fuarı’na hazır Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İstexpo Fuarcılık ortaklığı ile düzenlenecek gayrimenkul fuarı ‘Evim Türkiye’ için çalışmalar başladı. Demirören Medya ve İstexpo temsilcileri Almanya’da fuarı anlattı.
23.11.2018 Ekonomi
En İyi Tasarım Evora İzmir’in!
En İyi Tasarım Evora İzmir’in! ‘İzmir’e yakışan, İzmir kadar güzel bir proje’ sloganıyla yola çıkan Evora İzmir’in başarısı, SOTCA organizasyonunda, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un elinden aldığı ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülüyle tescillendi...
En iyi tasarım Evora İzmir’in
En iyi tasarım Evora İzmir’in ‘İzmir’e yakışan, İzmir kadar güzel bir proje’ sloganıyla yola çıkan Evora İzmir’in başarısı, SOTCA organizasyonunda, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un elinden aldığı ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülüyle tescillendi
14.11.2018 Ege
Ödüle doymuyor
Ödüle doymuyor İzmir Büyükşehir Belediyesi, Sürdürülebilir Ulaşım Projesi ve İzmir Tarih Projesi’yle, Sign of the City Awards 2018’de kazananlar arasında yer aldı. Başkan Kocaoğlu, “Mutlu ve gururluyuz” dedi
8.11.2018 Ege
Yeni 'Kaçak'lara İmar Affı Yok
Yeni 'Kaçak'lara İmar Affı Yok Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “31 Aralık 2017’den önce yapılmış kaçak yapılar İmar Barışı’ndan faydalanacak...
Yeni 'kaçak'lara imar affı yok
Yeni 'kaçak'lara imar affı yok Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “31 Aralık 2017’den önce yapılmış kaçak yapılar İmar Barışı’ndan faydalanacak. Bu tarihten sonra yapılan kaçak yapılara ise af yok” dedi.
7.11.2018 Ekonomi
Yeni 'kaçak'lara imar affı yok
Yeni 'kaçak'lara imar affı yok Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “31 Aralık 2017’den önce yapılmış kaçak yapılar İmar Barışı’ndan faydalanacak. Bu tarihten sonra yapılan kaçak yapılara ise af yok” dedi.
7.11.2018 Ekonomi
Bakan Kurum açıkladı! 18 ilde 33 tane...
Bakan Kurum açıkladı! 18 ilde 33 tane... Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Millet Bahçeleri Cumhurbaşkanımızın, vatandaşımızın talebini çok net görerek açıkladığı büyük bir projedir. " açıklamalarında bulundu.
7.11.2018 Ekonomi
SotCA için geri sayım başladı
SotCA için geri sayım başladı Gayrimenkul sektörünün önemli yarışmalarından olan ve Hürriyet Gazetesi’nin öncülüğünde bu yıl 5.’si düzenlenecek Sign of the City Awards (SotCA) için geri sayım başladı.
15.08.2018 Ekonomi
Aryom Koru’da İtalyan modası
Aryom Koru’da İtalyan modası ARYOM KORU bir farklılık daha yaratarak, sanal örnek daireler yerine bizzat hazırladığı gerçek yeni nesil evlerinde İtalyan ezgili dekorasyon paketlerini alıcıları ile buluşturuyor.
9.12.2017 Ege
Kuzeyşehir’e ‘en iyi’ onuru
Kuzeyşehir’e ‘en iyi’ onuru İstanbul’da düzenlenen Sign Of The City Awards ödülleri, sahiplerini buldu.
2.12.2017 Ege
Ege Perla’ya 2 ödül birden!
Ege Perla’ya 2 ödül birden! İş GYO’nun İzmir’de hayata geçirdiği Ege Perla, Sign of City Awards’te iki ödül daha kazandı.
30.11.2017 Ege
Turkrating YDA’nın notunu teyit etti
Turkrating YDA’nın notunu teyit etti Turkrating (İstanbul Uluslararası Derecelendirme Hizmetleri A.Ş.) YDA’nın uzun vadeli TR AA (güçlü kredi kalitesi), kısa vadelide ise en yüksek not olan TR A1 (en güçlü borç ödeme kabiliyeti) kredi derecelendirme notunu ve pozitif görünümünü güncelledi.
19.01.2016 Ekonomi
Turyap'tan 2640 konutluk arsa!
Turyap'tan 2640 konutluk arsa! Ankara Golfkent kapsamında 2640 konutluk arsalar satılıyor.
11.01.2016 Konut
Son daireler satılıyor
Son daireler satılıyor Ankara Golfkent'te arsalar ve son daireler müzayede ile satılıyor.
13.08.2017 Proje Haberleri

Benzer Haber Etiketleri

Sign Of The City Awards ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.