Sıla Aydın

Sıla Aydın

Son dakika sıla aydın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sıla aydın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sıla aydın haber sayfamızda...

Sıla Aydın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 212 sıla aydın haberi bulunmuştur.
A Milli Kadın Hentbol Takımımız'ın rakibi Sırbistan
A Milli Kadın Hentbol Takımımız'ın rakibi Sırbistan 2023 IHF Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Kadın Hentbol Takımı, yarın play-off turu rövanş maçında deplasmanda Sırbistan ile karşılaşacak.
11.04.2023 Diğer
'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın ağabeyi böyle yakalandı! Dikkat çeken detay...
'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın ağabeyi böyle yakalandı! Dikkat çeken detay... Çiftlikbank vurgununun kilit isimlerinden Mehmet Aydın tutuklanarak cezaevine konuldu. Şimdi mağdurların gözü dosyadaki iki numaralı kilit isimde.. yani Tosuncuğun ağabeyi Fatih Aydın'da. O da Uruguay'da yakalandı. Türkiye’ye iade edilmesi bekleniyor. Peki Fatih Aydın nasıl yakalandı? İşte o operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı. Çünkü baskında Türk polisinin, kaçakçılık daire başkanlığı tarafından kurulan özel ekibin parmak izi vardı. Bakın binlerce kilometre ötede o operasyon nasıl yapıldı.
16.07.2021 Gündem
Tosuncuk'un görüntüleri günlerce konuşuldu! Lüks araçların akıbetini anlattı
Tosuncuk'un görüntüleri günlerce konuşuldu! Lüks araçların akıbetini anlattı Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın, Uruguay'da görüntülendiği lüks aracının akıbetini de ifadesinde anlattı. Teslim olma nedeni için “aile meselesi” diyen 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın’ı eşi Sıla Aydın’ın 22 Haziran’da gıyabında boşadığı ortaya çıktı. Aydın teslim olmasaydı, eşinin kendisini boşadığını gazete ilanından öğrenecekti. Şimdi ise karar cezaevine gönderilip tebliğ edilecek. İtiraz etmezse karar kesinleşecek, itiraz ederse yeni bir süreç başlıyor. İşte Türkiye'nin konuştuğu olayla ilgili flaş gelişmenin tüm detayları...
8.07.2021 Gündem
Sanal inekle vurgun yapan Tosuncuk
Sanal inekle vurgun yapan Tosuncuk Dolandırıcılıkta farklı alanlarda çalışan iki isim. Biri kurduğu sanal çiftlikle vatandaşı dolandıran Tosuncuk, diğeri devletin en üst kademesini dolandıran Parsadan.
26.04.2021 Gündem
Tek tek anlattı! 'Arjantin ve Uruguay'da...'
Tek tek anlattı! 'Arjantin ve Uruguay'da...' 'Tosuncuk' olarak bilinin Mehmet Aydın'ın eşi Sıla Aydın'ın, 48 sanıklı Çiftlik Bank davasında talimatla verdiği ifade ortaya çıktı.
22.07.2019 Gündem
Çiftlik Bank davasında flaş gelişme
Çiftlik Bank davasında flaş gelişme Kamuoyunda "Çiftlik Bank" olarak bilinen sistemin kurucu ve yöneticilerine yönelik, 2s'i tutuklu 5'i firari 48 sanığın yargılandığı  davada, tutuklu 2 sanığın tahliyesine karar verildi.
5.07.2019 Gündem
'Tosun'dan eşine romantik klip
'Tosun'dan eşine romantik klip Çiftlik Bank vurgununun bir numaralı ismi, 'Tosun' lakaplı, firari sanık Mehmet Aydın'ın eşi Sıla Aydın'a hazırladığı nişan töreni fotoğraflarından oluşan klip ortaya çıktı.'Çiftlik Bank' ile yaklaşık 130 bin kişiyi 1 milyar 139 milyon 972 bin lira dolandırarak kayıplara karışan ve hakkında Kırmızı Bülten ile arama kararı çıkarılan 'Tosun' lakaplı Mehmet Aydın'ın yeni görüntüleri orta çıktı. Firari sanık Aydın'ın, kayıplara karışmadan birkaç ay önce evlendiği eşi Sıla Aydın'la nişan töreninde çekilen fotoğraflardan klip hazırlamış! Klipte Mehmet Aydın'ın eşiyle mutlu anları yer alıyor. Bir diğer görüntüde ise Aydın çifti, yüz değiştirmeye yarayan mobil uygulamayı kullanarak eğleniyor. Açılan soruşturma kapsamında, Çiftlik Bank'ın yazılımcısı olduğu gerekçesiyle yakalanan ve tutuklu olarak yargılananlar arasında yer alan Cudi Cumhur Yurdakul isimli sanığın da, Mehmet Aydın'ın hemen yanında olduğu görülüyor.
11.09.2019 Yaşam
Kırmızı Bülten ile aranıyor... Görüntüleri ortaya çıktı!
Kırmızı Bülten ile aranıyor... Görüntüleri ortaya çıktı! Çiftlik Bank vurgununun bir numaralı ismi, 'Tosun' lakaplı, firari sanık Mehmet Aydın'ın eşi Sıla Aydın'a hazırladığı nişan töreni fotoğraflarından oluşan klip ortaya çıktı.
18.05.2019 Gündem
75 bin 260 yıl hapis cezası isteniyordu! 'Çiftlik Bank' davasında flaş gelişme...
75 bin 260 yıl hapis cezası isteniyordu! 'Çiftlik Bank' davasında flaş gelişme... Aralarında sistemin kurucusu firari  şüpheli Mehmet Aydın'ın da bulunduğu 48 sanığın yargılandığı davada, 24 sanığın savunmaları alındı. Mahkeme heyeti, duruşmayı 13 Mayıs'a erteledi.
10.05.2019 Gündem
Kupada şampiyon Muratpaşa Belediyespor!
Kupada şampiyon Muratpaşa Belediyespor! Hentbolda Kadınlar Türkiye Kupası finalinde Kastamonu Belediyespor'u uzatma sonunda 33-32 mağlup eden Muratpaşa Belediyespor şampiyon oldu.
1.07.2020 Diğer
Dolandırırken eğleniyordu!
Dolandırırken eğleniyordu! 132 bin kişiyi 1.1 milyar lira dolandırıp kaçan ‘Tosuncuk’ lakaplı Çiftlik Bank kurucusunun yeni görüntüleri ortaya çıktı.
27.11.2018 Gündem
Çiftlik Bank mağdurlarının büyük sorunu
Çiftlik Bank mağdurlarının büyük sorunu Çiftlik Bank mağdurlarından yaklaşık 2 bin kişinin icra takibi kabul edilirken, muhatap bulamadıkları için alacakları tahsil edilemedi.
5.07.2018 Gündem
Mehmet Aydın'ın daha önce yayımlanmamış görüntülerine ulaşıldı
Mehmet Aydın'ın daha önce yayımlanmamış görüntülerine ulaşıldı Binlerce kişinin milyonlarca lira dolandırılmasına dair Çiftlik Bank soruşturmasının bir numaralı zanlısı Mehmet Aydın, Kırmızı Bülten ile dünyanın her yerinde aranırken, geçmişine ait fotoğraf ve video kayıtları da ortaya çıkmaya devam ediyor. Milliyet.com.tr, Mehmet Aydın’ın daha önce yayımlamış bir video kaydına daha ulaştı.Görüntülerde Mehmet Aydın’ın nişan töreni var. Şimdilerde boşanma aşamasında olduğu eşi Sıla Aydın ile el ele olduğu görüntüler Bursa’daki lüks bir mekanda çekilmiş. Nişanlısıyla mekana giren Aydın aile büyükleriyle bir arada görülüyor. 26 Mart 2017’de çekilen görüntüler Çiftlik Bank’ın faal bir şekilde para topladığı döneme denk geliyor. Milliyet.com.tr’nin elde ettiği bilgilere göre Aydın, nişan töreninden sonra Bursa’nın ünlü gece kulüplerinden birini kapatarak nişanlısı ve arkadaşlarıyla sabaha kadar eğlendi. Aydın’ın eşi Sıla Aydın, soruşturma kapsamında tutuklanıp yaklaşık 3 ay tutuklu kaldıktan sonra haziran ayı başında tahliye edilmişti. Mehmet Aydın’ın nerede olduğu ise bilinmiyor. 31 TEMMUZ 2016'DA BAŞLADI... Çiftlik Bank organizasyonu 31 Temmuz 2016'dan itibaren katılımcılardan para toplamaya başladı. İlk yatan para 4 bin liraydı. Devam eden süreçte katılımcı sayısı ve yatırılan para miktarı giderek artmaya başladı. 2 Eylül 2016'de kurulan şirket ile birlikte sistem kurumsal bir hale dönüştürüldü. Kısa sürede milyonlarca lira toplandı. Kıbrıs'ta da ayrı bir şirket kuruldu. Paraların bir kısmı düzenli olarak oraya aktarıldı. Soruşturma devam ediyor. Musa Kesler
11.09.2019 Yaşam
Son dakika: Yeni görüntüler ortaya çıktı! Ünlü gece kulübünü kapatıp...
Son dakika: Yeni görüntüler ortaya çıktı! Ünlü gece kulübünü kapatıp... Binlerce kişinin milyonlarca lira dolandırılmasına dair Çiftlik Bank soruşturmasının bir numaralı zanlısı Mehmet Aydın, Kırmızı Bülten ile dünyanın her yerinde aranırken, geçmişine ait fotoğraf ve video kayıtları da ortaya çıkmaya devam ediyor. Milliyet.com.tr, Mehmet Aydın’ın daha önce yayımlamış bir video kaydına daha ulaştı.
28.06.2018 Gündem
Çiftlik Bank vurgununda 17 milyon lira bulundu! Savcılık 305 milyonun peşinde...
Çiftlik Bank vurgununda 17 milyon lira bulundu! Savcılık 305 milyonun peşinde... On binlerce kişinin milyonlarca lira dolandırılmasına ilişkin yürütülen Çiftlik Bank soruşturması devam ediyor. Soruşturma kapsamında bugüne kadar 17 milyon 400 bin liraya ulaştı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın son raporunda katılımcılardan toplanan paralardan 322 milyon 642 bin liranın akıbetinin meçhul olduğu belirtilmişti. 17 milyon 400 bin lirayı ele geçiren savcılık kalan milyonları bulmaya çalışıyor.
7.06.2018 Gündem
Sıla Aydın tahliye olur olmaz kaçtı!
Sıla Aydın tahliye olur olmaz kaçtı! İnternet üzerinden kurdukları Çiftlik Bank isimli saadet zinciri yöntemiyle binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan Mehmet Aydın’ın eşi Sıla Aydın tahliye olduktan sonra ortadan kayboldu.
4.06.2018 Gündem
3 Haziran 2018 Türkiye Ve Dünya Gündemi (Sabah Bülteni)
3 Haziran 2018 Türkiye Ve Dünya Gündemi (Sabah Bülteni) 3 Haziran 2018 Türkiye Ve Dünya Gündemi
11.09.2019 Haberler
Son dakika: Sıla Aydın tahliye edildi!
Son dakika: Sıla Aydın tahliye edildi! Çiftlik Bank soruşturması kapsamında 14 Mart’ta tutuklanan Sıla Aydın tahliye edildi.
3.06.2018 Gündem
Son dakika: 'Tosun'un eşinden bomba ifadeler! 'Tazminatı kabul etmedi...'
Son dakika: 'Tosun'un eşinden bomba ifadeler! 'Tazminatı kabul etmedi...' Çiftlik Bank'ın firari CEO'su Mehmet Aydın'ın eşi Sıla Aydın savcılığa ek ifade verdi. Aydın, eşinin kendisini aldattığını düşünerek boşanmak istediğini, boşanmak için 5 bin lira nafaka ve 1 milyon lira tazminat istediği için Tosun'un boşanmayı kabul etmediğini anlattı.
24.05.2018 Gündem
Nereden nereye! Mobilet’ten özel jete...
Nereden nereye! Mobilet’ten özel jete... Son dönemin büyük dolandırıcılık olayı olarak gündeme oturan Çiftlik Bank organizasyonuna dair soruşturma devam ediyor. Soruşturmanın bir numaralı şüphelisi Mehmet Aydın’ın lüks içinde yaşadığını gösteren fotoğraflarının ardından binlerce kişiyi dolandırmadan önceki ‘fakirlik’ dönemine ait fotoğrafları da ortaya çıktı.
21.05.2018 Gündem
Son dakika: İşte Tosun'un sevgilisi! 'Kadın dediğin...'
Son dakika: İşte Tosun'un sevgilisi! 'Kadın dediğin...' On binlerce kişinin yüzlerce milyon lirasının dolandırılmasına ilişkin Çiftlik Bank soruşturması devam ederken, soruşturmanın bir numaralı zanlısı Mehmet Aydın'ın yurt dışındaki yaşantısıyla ilgili detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor.
26.04.2018 Gündem
Çiftlik Bank soruşturmasında 4 kişi tutuklandı
Çiftlik Bank soruşturmasında 4 kişi tutuklandı Çiftlik Bank soruşturması kapsamında gözaltına alınan aralarında Çiftlik Bank’ın muhasebe sorumlusu K.K.’nin de bulunduğu 4 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.09.2019 Haberler
Çiftlik Bank soruşturmasında 4 kişi tutuklandı
Çiftlik Bank soruşturmasında 4 kişi tutuklandı Çiftlik Bank soruşturması kapsamında gözaltına alınan aralarında Çiftlik Bank’ın muhasebe sorumlusu K.K.’nin de bulunduğu 4 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
12.04.2018 Gündem
Tosun ‘çürük’ raporu almış
Tosun ‘çürük’ raporu almış Çiftlik Bank olayında binlerce kişinin milyonlarca lira dolandırılmasına ilişkin olarak dünya çapında aranan Mehmet Aydın hakkında yeni bir gerçek daha...
5.04.2018 Gündem
Son dakika: Çiftlik Bank'ın firari CEO'su ile ilgili bir gerçek daha ortaya çıktı!
Son dakika: Çiftlik Bank'ın firari CEO'su ile ilgili bir gerçek daha ortaya çıktı! Milyonlarca liralık vurgun yaparak yurtdışına kaçan Çiftlik Bank'ın firari CEO'su Mehmet Aydın'ın 2011 yılında 'askerliğe elverişsiz' raporu alarak askere gitmediği ortaya çıktı.
5.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sıla Aydın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.