Silah Bırakma

Silah Bırakma

Son dakika silah bırakma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan silah bırakma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan silah bırakma haber sayfamızda...

Silah Bırakma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 820 silah bırakma haberi bulunmuştur.
Hamas silah bırakma şartlarını açıkladı! AP İstanbul'dan dünyaya duyurdu
Hamas silah bırakma şartlarını açıkladı! AP İstanbul'dan dünyaya duyurdu Katar medyası İsrail ordusunun aylardır yakalayamadığı Hamas lideri Yahya Sinvar'ın yeryüzüne çıktığını yazdı, Hamas üst düzey yöneticisi Hayya ise İstanbul'da verdiği röportajda dönüm noktasını işaret eden açıklamalar yaptı.27.04.2024 11:11
25.04.2024 Dünya
Erdoğan'ın Irak ziyareti! Türkiye 'hazırız' dedi, sistemler incelendi
Erdoğan'ın Irak ziyareti! Türkiye 'hazırız' dedi, sistemler incelendi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyaretine ilişkin yeni bilgiler aktarıldı.
25.04.2024 Gündem
Ermenistan 'Barış Kavşağı'nı duyurdu! Türkiye ve Azerbaycan'ı merkeze koydu
Ermenistan 'Barış Kavşağı'nı duyurdu! Türkiye ve Azerbaycan'ı merkeze koydu Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, Karabağ'daki savaşın bitmesiyle bölgede yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Resmi hesapların sosyal medyadan dünyaya duyurduğu haritanın merkezinde Türkiye ve Azerbaycan var.
26.10.2023 Dünya
Nahçıvan’a kritik ziyaret! Erdoğan ve Aliyev görüşecek
Nahçıvan’a kritik ziyaret! Erdoğan ve Aliyev görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aliyev’in davetlisi olarak bugün Nahçıvan’a günübirlik ziyarette bulunacak. Karabağ’daki son durum ile Nahçıvan ve Azerbaycan’ın kara bağlantısını sağlayacak Zengezur Koridoru gezinin ana gündemi olacak.
25.09.2023 Gündem
Dünyada son dakika, zafer Azerbaycan'ın! Ermeniler silah bıraktı, Karabağ'da tarihi an
Dünyada son dakika, zafer Azerbaycan'ın! Ermeniler silah bıraktı, Karabağ'da tarihi an Azerbaycan'ın Çarşamba günü başlattığı anti-terör operasyonu henüz 24 saati doldurmadan sonuç verdi, ayrılıkçı Ermeniler silah bırakma kararı aldı. Aliyev ulusa sesleniş konuşması için kameraların karşısına geçti ve zaferi 'Ermenistan'a gerekli cevap verildi' sözleri ile ilan etti.
20.09.2023 Dünya
Türkiye’ye karşı silahı bırakın
Türkiye’ye karşı silahı bırakın Çözüm sürecinin önde gelen isimlerinden Gelecek Partisi Genel Başkan Danışmanı gazeteci yazar İlhami Işık, sosyal medya hesabı üzerinden terör örgütü PKK’ya çağrı yaptı.
20.08.2023 Gündem
Bakan Soylu anketlerdeki son durumu açıkladı
Bakan Soylu anketlerdeki son durumu açıkladı Katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son anket sonuçlarını da paylaştı.
15.04.2023 Gündem
Tayland'da dehşet saçan eski asker 15 saatte etkisiz hale getirildi
Tayland'da dehşet saçan eski asker 15 saatte etkisiz hale getirildi Tayland'da etrafa ateş açarak 3 kişinin ölümüne ve 3 kişinin de yaralanmasına neden olan eski asker, 15 saat süren polis operasyonu sonunda etkisiz hale getirildi.
23.03.2023 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan çok net terörle mücadele mesajı
Bakan Çavuşoğlu'ndan çok net terörle mücadele mesajı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "Irak'tan ülkemize saldırılar oluyor, PKK tarafından. YPG, PKK'nın Suriye'den de topraklarımıza terör saldırılarını devam ettirdiğini görüyoruz. Teröristleri bu bölgelerden temizlememiz lazım. Bu Suriyelilerin geri dönmesi bakımından da bölgenin huzuru bakımından da önemli. Suriye'nin de sınır bütünlüğü, toprak bütünlüğü bakımından da önemli. Çünkü bu teröristlerin en önemli gündem maddesi bölücülük." dedi.
25.11.2022 Siyaset
Kolombiya: Uyuşturucu kaçakçılığıyla mücadele için yeni bir strateji geliştirilmeli
Kolombiya: Uyuşturucu kaçakçılığıyla mücadele için yeni bir strateji geliştirilmeli Güney Amerika ülkesinin yeni lideri Petro, başkent Bogota'daki yemin töreninde "Uyuşturucuya karşı açılan ve 40 yıldır süren savaş kaybedildi" dedi.
8.08.2022 Dünya
Son dakika: Lavrov'un sözleri ortalığı karıştırmıştı! İsrail duyurdu: Putin özür diledi
Son dakika: Lavrov'un sözleri ortalığı karıştırmıştı! İsrail duyurdu: Putin özür diledi Gelen son dakika haberine göre, Lavrov'un sözleri dünya gündemini meşgul etmeye devam ediyor. İsrail Başkanlık ofisi, Rusya lideri Putin'in Dışişleri Bakanı Lavrov'un Zelenski'ye atfen sarf ettiği "Hitler de Yahudi kökenliydi" sözlerine ilişkin özür dilediğini iddia etti.
5.05.2022 Dünya
Son dakika... AP caminin son fotoğrafını dünyaya geçti! Kurşun izleri her yerde
Son dakika... AP caminin son fotoğrafını dünyaya geçti! Kurşun izleri her yerde Rus işgalcilerin haftalardır bombardımana tuttuğu Ukrayna'ın Mariupol kentinden bugün 6 bin çocuk, kadın ve yaşlı insanın tahliye edilmesi hedefleniyor. Ukraynalı binbaşının kaydettiği bir dakikalık yardım çağrısı dünya çapında yankı buldu, video Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD lideri Biden ve İngiltere Başbakanı Johnson etiketlenerek paylaşıldı. Şehirdeki Kanuni Sultan Süleyman Camii'nin fotoğrafı ise şok etkisi yarattı.
20.04.2022 Dünya
Son dakika... Putin B planına geçti! 'D planının ne olacağını bile yazmaya korkuyorum'
Son dakika... Putin B planına geçti! 'D planının ne olacağını bile yazmaya korkuyorum' Son dakika haberlere göre, Rus işgalciler ilk kez Karadeniz kıyısındaki Odesa'ya saldırdı, Herson'da ise şehir meydanındaki göstericilere ateş açıldı. WSJ Rusya lideri Putin'in yeni planını uygulamaya koyduğunu belirtiyor, Thomas L. Friedman ise "Putin'in muhtemel C Planı gerçekten korkunç, D Planı'nın ne olacağını yazmaya bile korkuyorum" diyor.
22.03.2022 Dünya
Son dakika: Rusya - Ukrayna savaşında sıcak gelişme! Ruslar füzelerle saldırıya geçti, Kiev'de patlamalar yaşanıyor...
Son dakika: Rusya - Ukrayna savaşında sıcak gelişme! Ruslar füzelerle saldırıya geçti, Kiev'de patlamalar yaşanıyor... Rusya'nın Ukrayna işgalinin 26. gününde Kiev'den sıcak haberler geliyor. Gelen son bilgilere göre, Rusya ordusu tarafından Kiev'in merkezine yakın noktadaki Podilskyi ilçesine füze saldırıları başlatıldı. Rusya ve Ukrayna'dan Mariupol açıklaması geldi. İşte yaşanan son gelişmeler...
21.03.2022 Dünya
Rusya ve Ukrayna'dan peş peşe Mariupol açıklaması
Rusya ve Ukrayna'dan peş peşe Mariupol açıklaması Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'nın Mariupol kentinde kendilerine karşı savaşan Ukrayna askerlerine seslenerek silahını bırakan herkese Mariupol’den güvenli çıkışı garanti ettiklerini duyurdu. Ukrayna Başbakan Yardımcısı Vereşuk, "Silahları teslim etmekten söz edemeyiz" dedi.
21.03.2022 Dünya
Zelenskiy'e 'Ukrayna ordusu silah bıraksın' çağrısı yaptırıldı! Sahte video hızla yayılıyor
Zelenskiy'e 'Ukrayna ordusu silah bıraksın' çağrısı yaptırıldı! Sahte video hızla yayılıyor Ukrayna lideri Zelenskiy'nin bir anda ordusuna silah bırakma çağrısı yaptığı video sosyal medyada hızla dolaşıma girdi. Zelenskiy ve videoyu yayınlayan kanal jet hızıyla açıklama yaptı. Video için başvurulan 'deepfake' isimli teknoloji bir savaşta ilk kez kullanılıyor.
17.03.2022 Dünya
Son dakika haberi: Ukrayna'da nükleer santralde yangın! 'Patlarsa Çernobil'den 10 kat büyük olacak'
Son dakika haberi: Ukrayna'da nükleer santralde yangın! 'Patlarsa Çernobil'den 10 kat büyük olacak' Son dakika haberlere göre Rusya bugün ABD Başkanı Biden'a yanıt verdi, "Üçüncü Dünya Savaşı yalnızca nükleer olabilir" açıklaması geldi. Karadeniz kıyısında bu sabah çekilen görüntüler dünya çapında ses getirdi, limandaki bir kargo gemisi ise füzeyle vuruldu. Çernigiv kentinde ise Rus saldııları vahşet saçtı. Rusya ordusunu ile Ukrayna ordusu Zaporoji nükleer santral için çatışmaya girince santralin bazı bölümlerinde yangın çıktığı öğrenildi.
4.03.2022 Dünya
Son dakika! Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan nükleer silah açıklaması
Son dakika! Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan nükleer silah açıklaması Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ateş hattı için yeni açıklamalarda bulundu. Lavrov, "Ukrayna hala Sovyet nükleer teknolojisine sahip, böyle bir tehlikeye karşı koymama hatasına düşemeyiz. ABD için Avrupa'daki nükleer silahlarına geri çekme zamanı" dedi. Ukrayna'yı işgal etmediklerini ileri süren Rusya Savunma Bakanı Şoygu ise, "Rusya Silahlı Kuvvetleri, hedeflerine ulaşana kadar özel askeri operasyona devam edecek." ifadelerini kullandı. Öte yandan Lavrov'un konuşması sırasında AB, İngiltere ve ABD diplomatlarının salonu terk etmesi dikkat çekti.
1.03.2022 Dünya
Rus birlikleri Harkiv'e girdi
Rus birlikleri Harkiv'e girdi Ukrayna İçişleri Bakanı Danışmanı, Rus birliklerinin Harkiv'e girdiklerini açıkladı.
27.02.2022 Dünya
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy: Silah bırakma çağrısı yaptığım yalan, silahlarımızı bırakmıyoruz
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy: Silah bırakma çağrısı yaptığım yalan, silahlarımızı bırakmıyoruz Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Silah bırakma çağrısı yaptığım yalan, silahlarımızı bırakmıyoruz" dedi.
26.02.2022 Haberler
Mircea Lucescu: Umarım bu beyinsizler savaşı durdurur
Mircea Lucescu: Umarım bu beyinsizler savaşı durdurur Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasından sonra Rus askerleri bazı noktalardan Ukrayna topraklarını geçerek bu ülkeye girdi. Liglerin askıya alındığı Ukrayna'da konuyla ilgili açıklama yapan Dinamo Kiev'in Teknik Direktörü Mircea Lucescu, "Umarım bu beyinsiz büyük insanlar savaşı durdurur." dedi.
24.02.2022 Futbol
Binlerce Afgan yolda
Binlerce Afgan yolda Kabil Havaalanı’ndan tahliyelerin sona ermesinin ardından binlerce Afgan yürüyerek ülkeden çıkmak için yollara düştü. Binlerce Afgan’ın sınırlara doğru hareketini gösteren videolar dikkat çekiyor.
2.09.2021 Dünya
BM ile Libya hükümeti arasında iş birliği yeniden başlıyor
BM ile Libya hükümeti arasında iş birliği yeniden başlıyor Birleşmiş Milletler (BM) Libya Destek Misyonu (UNSMIL), uluslararası meşruiyete sahip Libya hükümeti ile güvenlik alanında destek proje ve programlarının yeniden başlaması için anlaşma yaptıklarını duyurdu.
12.07.2020 Dünya
Orta Afrika Cumhuriyeti'nde isyancı gruptan silah bırakma kararı
Orta Afrika Cumhuriyeti'nde isyancı gruptan silah bırakma kararı Orta Afrika Cumhuriyeti'nde Yeniden Doğuş Halk Cephesi isyancı grubunun silah bırakma kararı aldığı bildirildi.
14.06.2020 Dünya
Son dakika... Libya'da flaş gelişme! İlan ettiler...
Son dakika... Libya'da flaş gelişme! İlan ettiler... Libya'dan son dakika açıklaması geldi. Libya ordusunun Trablus'un 450 kilometre doğusunda yer alan Sirte kentini darbeci Hafter milislerinden geri aldığı açıklandı. Ayrıca Libya hükümeti, Petrol Tesisleri Güvenliği Müdürlüğü en büyük petrol sahası Şerare doğalgaz alanı ile Melite Petrol kompleksi arasındaki bağlantı borusunun vanalarını açtığını ilan etti.
7.06.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Silah Bırakma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.