PKK'nın 'girilemez' dediği yere operasyon: Çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
PKK'nın 'girilemez' dediği yere operasyon: Çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleştirilen arama-tarama faaliyetlerinde, PKK'lı teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.
12.06.2022 Haberler
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu’nda teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiğini duyurdu.
4.06.2022 Haberler
Van'da, teröristlere ait silah ve mühimmat ele geçirildi
Van'da, teröristlere ait silah ve mühimmat ele geçirildi Van'ın Başkale ilçesi kırlasında, jandarma ekiplerince terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen 'Şehit Jandarma Astsubay Başçavuş Coşkun Tanrıöver Operasyonu'nda silah ve mühimmat ele geçirildi. 
19.05.2022 Haberler
Pençe-Kilit Operasyonu’nda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi
Pençe-Kilit Operasyonu’nda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi Pençe-Kilit Operasyonu’nun birinci safhasını başarıyla tamamlayan Mehmetçik, teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi. Öte yandan operasyonda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 76'ya yükseldi.
11.05.2022 Haberler
Komandolar teröristlerin inlerini temizlemeye devam ediyor
Komandolar teröristlerin inlerini temizlemeye devam ediyor Kuzey Irak’taki Avaşin Basyan bölgesinde komandolar tarafından icra edilen operasyonlarda, teröristler tarafından bir mağaraya saklanmış 2 adet kullanıma hazır AT-4 tanksavar silahı, 5 adet RPG-7 anti-tank roketi ve muhtelif hafif silah mühimmatı ele geçirildi. Ayrıca, Yüksekova Dağlıca bölgesinde devam eden operasyonlarda da hudut birliklerince, teröristler tarafından bölgeye saklanmış, atılmaya hazır vaziyette 20 adet havan mühimmatı bulundu.
11.09.2019 Haberler