ABD'de silah saldırı
ABD'de silah saldırı ABD'nin Pittsburgh kentindeki bir sinagoga düzenlenen silahlı  saldırıda 7 kişi hayatını kaybetti. ABD'nin Pennsylvania eyaletindeki Pittsburgh kentinde, silah sesleri yükseldi. Bir sinagoga giren silahlı saldırganın, ateş açtığı bildiriliyor. ABD basınından gelen ilk bilgilere göre 7 kişi hayatını kaybetti. Polis yetkilileri, henüz bir resmi açıklama yapmış değil. Görgü tanıkları, sinagoga yürüyerek giren saldırganın çok sayıda kişiyi vurduğunu söylüyor. Bir görgü tanığı, Twitter'dan olay yerine çok sayıda polis aracının geldiğini yazdı.
11.09.2019 Haberler
ABD'de silah saldırı
ABD'de silah saldırı ABD'nin Pennsylvania eyaletindeki Pittsburgh kentinde, silah sesleri yükseldi. Bir sinagoga giren silahlı saldırganın, ateş açtığı bildiriliyor. İlk gelen bilgiler, çok sayıda yaralının olduğu yönünde. Polis yetkilileri, henüz bir resmi açıklama yapmış değil.  Görgü tanıkları, sinagoga yürüyerek giren saldırganın çok sayıda kişiyi vurduğunu söylüyor. Bir görgü tanığı, Twitter'dan olay yerine çok sayıda polis aracının geldiğini yazdı.
11.09.2019 Haberler
Son dakika... ABD'de silah saldırı!
Son dakika... ABD'de silah saldırı! ABD'nin Pennsylvania eyaletinin Pittsburgh kentindeki  bir sinagoga silahlı saldırı düzenlendi. ABD medyasında yer alan bilgilere göre hayatını kaybedenlerin sayısı 11'e çıktı.
27.10.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri