Singleton

Singleton

Son dakika singleton haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan singleton gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan singleton haber sayfamızda...

Singleton

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 280 singleton haberi bulunmuştur.
Anadolu Efes'te Erdem Can'dan Panathinaikos itirafı! 'En pahalı transferleri yapan ekip'
Anadolu Efes'te Erdem Can'dan Panathinaikos itirafı! 'En pahalı transferleri yapan ekip' Ergin Ataman'ın ayrılığı sonrası Anadolu Efes'in yeni başantrenörü olan Erdem Can açıklamalarda bulundu. Turkish Airlines Euroleague'deki rakipleriyle ilgili gelen soru sonrası Erdem Can'ın Panathinaikos hakkındaki açıklamaları dikkat çekti.
Kanada'da küçük yolcu uçağı düştü
Kanada'da küçük yolcu uçağı düştü Calgary şehri yakınlarındaki dağlık bölgeye çakılan tek motorlu uçakta kurtulan yok, bir pilot ve beş yolcu yaşamını yitirdi.
30.07.2023 Dünya
Anadolu Efes'te Erdem Can'dan ilk transfer! 2 yıllık imza
Anadolu Efes'te Erdem Can'dan ilk transfer! 2 yıllık imza Ergin Ataman'la yollarını ayırdıktan sonra Erdem Can'ı başantrenörlük görevine getiren Anadolu Efes'te ilk transfer gerçekleşti. Lacivert-beyazlıların 28 yaşındaki basketbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.
Basketbol Süper Ligi'nde final serisi süper oranlar ve canlı yayınlarla sadece Misli.com'da
Basketbol Süper Ligi'nde final serisi süper oranlar ve canlı yayınlarla sadece Misli.com'da Türkiye Basketbol Süper Ligi 2022-23 sezonunda final serisi bu akşam oynanacak ilk maçla başlıyor. 15 şampiyonlukla ligin en çok şampiyon olan takımı unvanına sahip olan Anadolu Efes ile en son 2014-15 sezonunda şampiyon olan ve 2 şampiyonluğu bulunan İzmir temsilcisi Pınar Karşıyaka müzelerine yeni bir kupa eklemek için karşı karşıya gelecek. Toplamda 5 maç üzerinden oynanacak final serisinde 3 galibiyete ulaşan takım 2022-23 sezonunun şampiyonu olacak.
EuroCup'ta oynanacak Gran Canaria-Türk Telekom finali öncesi İspanya'da skandal! 'Erdem Can'ın boynunda ciddi travma'
EuroCup'ta oynanacak Gran Canaria-Türk Telekom finali öncesi İspanya'da skandal! 'Erdem Can'ın boynunda ciddi travma' 7DAYS EuroCup’ta 2022-23 sezonu, bu akşam oynanacak final karşılaşmasıyla birlikte son buluyor. Temsilcimiz Türk Telekom, şampiyonluk için zorlu Gran Canaria deplasmanında sahne alıyor. Bu maç öncesinde İspanya'da skandal bir olay yaşandı. Türk Telekom Genel Menajeri Önder Külçebaş yaşananlarla ilgili resmi açıklamada bulunurken başantrenör Erdem Can'ın hastaneye götürüleceğini belirtti.
3.05.2023 Eurocup
Mustafa Anıklı yazdı! Ali Koç için başkan adaylığı iddiası
Mustafa Anıklı yazdı! Ali Koç için başkan adaylığı iddiası Galatasaray ve Fenerbahçe'nin TFF ziyaretini köşesine taşıyan Milliyet gazetesi yazarı Mustafa Anıklı, Özbek'in sözlerini değerlendirdi. Öte yandan Anıklı, Muslera'nın profesyonelliğini eleştirirken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un adaylığıyla ilgili iddiada bulundu.
3.05.2023 Fenerbahçe
Chris Singleton'da şok gelişme! Kariyeri tehlikede
Chris Singleton'da şok gelişme! Kariyeri tehlikede Anadolu Efes'in yıldız oyuncusu Chris Singleton, kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Anadolu Efes'ten yıldız oyuncu Chris Singleton'ın son durumu ile ilgili korkutan bir açıklama geldi.
3.05.2023 Basketbol
Galatasaray-Fenerbahçe öncesi sürpriz hakem önerisi: Serdar Gözübüyük yönetsin!
Galatasaray-Fenerbahçe öncesi sürpriz hakem önerisi: Serdar Gözübüyük yönetsin! Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak ve şampiyonluğun düğümünü çözecek dev maçta Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek. Milliyet Gazetesi'nden Levent Kalkan, zorluk derecesi oldukça yüksek karşılaşma öncesi sürpriz hakem önerisi getirdi. İşte o yazı...
3.05.2023 Fenerbahçe
Chelsea'nin kabusu sürüyor! Kulüp tarihinde ilk
Chelsea'nin kabusu sürüyor! Kulüp tarihinde ilk Dün akşam oynanan Londra derbisinde karşı karşıya gelen Arsenal ve Chelsea tarafında gülen taraf 3-1'lik skorla Arsenal oldu. Bu sonuçla beraber ligde ki son 5 maçını kazanamayan Chelsea'de işler iyiye gitmiyor.
Anadolu Efes'te Chris Singleton kalp spazmı geçirdi! Açıklama geldi
Anadolu Efes'te Chris Singleton kalp spazmı geçirdi! Açıklama geldi Anadolu Efes'in 33 yaşındaki ABD'li basketbolcusu Chris Singleton kalp spazmı geçirdi. Konuyla ilgili Efes kulübünden açıklama geldi.
Ergin Ataman'dan resmi açıklama! İşte yeni takımı
Ergin Ataman'dan resmi açıklama! İşte yeni takımı Turkish Airlines Euroleague'de Anadolu Efes ile geçen başarısız sezon sonrası takımdan ayrılması beklenen koç Ergin Ataman'ın yeni adresi netleşmek üzere... Tecrübeli çalıştıcının yeni takımında transferler dahi hazırlanmış durumda.
Biden'ın Kuzey İrlanda ziyareti öncesi tansiyon yükseliyor! 4 adet boru tipi bomba bulundu
Biden'ın Kuzey İrlanda ziyareti öncesi tansiyon yükseliyor! 4 adet boru tipi bomba bulundu ABD Başkanı Joe Biden’ın Kuzey İrlanda ziyareti öncesi polis, Londonderry kenti yakınlarındaki Creggan'daki bir mezarlıkta 4 adet boru tipi bomba buldu.
11.04.2023 Dünya
Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka'dan fark yedi!
Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka'dan fark yedi! Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 24. haftasında Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka'ya 98-83 mağlup oldu.
Anadolu Efes'in umutlarını Fenerbahçe Beko bitirdi! Farklı galibiyet
Anadolu Efes'in umutlarını Fenerbahçe Beko bitirdi! Farklı galibiyet Turkish Airlines Euroleague'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler rakibini 103-86'lık skorla mağlup etti. Lacivert-beyazlıların play-off şansı kalmadı.
Fenerbahçe Beko, Euroleague'de çeyrek finale yakın
Fenerbahçe Beko, Euroleague'de çeyrek finale yakın Sarı-lacivertliler sezon başındaki ilk hedefine yaklaştı. Eksiklerine rağmen Zalgiris’i geçen sarı-lacivertli ekip gövde gösterisi yaparken, son iki yılın şampiyonu Anadolu Efes, Alba Berlin yenilgisiyle ilk 8 şansını biraz daha azalttı.
Anadolu Efes son saniyede yıkıldı!
Anadolu Efes son saniyede yıkıldı! THY EuroLeague'in 30. haftasında Anadolu Efes, Alba Berlin'e konuk oldu. Heyecan dolu maçı ALBA Berlin, son saniyede bulduğu sayı ile 95-93 kazandı.
Euroleague'de Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes için hüzün haftası
Euroleague'de Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes için hüzün haftası Euroleague’in 29. haftasında temsilcilerimiz sevinemedi. Aslında hafta Anadolu Efes’in erteleme maçında Real Madrid’i devirmesiyle güzel başlamıştı, ancak lacivert-beyazlı ekip sahasında Partizan karşısında, ilk 4 yarışındaki Fenerbahçe Beko ise Valencia deplasmanında mağlubiyetten kurtulamadı.
Anadolu Efes, Partizan'a mağlup oldu!
Anadolu Efes, Partizan'a mağlup oldu! THY Euroleague'in 29. hafta maçında Anadolu Efes, Partizan ile karşı karşıya geldi. Kritik maçı Partizan 97-82 kazandı.
Anadolu Efes - Real Madrid: 90-89
Anadolu Efes - Real Madrid: 90-89 THY Euroleague'de 24. hafta maçında temsilcimiz Anadolu Efes, İspanyol devi Real Madrid ile karşı karşıya geldi. Bir ara 17 sayı öne geçen Anadolu Efes avantajını koruyamasa bile son dakikaları iyi oynadı ve sahadan 90-89 galip ayrıldı.
Anadolu Efes, Maccabi Tel Aviv'e farklı mağlup oldu!
Anadolu Efes, Maccabi Tel Aviv'e farklı mağlup oldu! THY EuroLeague'in 28. haftasında Anadolu Efes, İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv ile karşı karşıya geldi. Oynanan müsabakayı Tel Aviv 86-64'lük skorla kazandı.
Anadolu Efes, Kızılyıldız'a mağlup oldu!
Anadolu Efes, Kızılyıldız'a mağlup oldu! Anadolu Efes, Euroleague'deki 26. maçında Kızılyıldız'a deplasmanda 94-75 mağlup oldu ve 13. yenilgisini aldı.
Anadolu Efes, Panathinaikos'a geçit vermedi!
Anadolu Efes, Panathinaikos'a geçit vermedi! Anadolu Efes, THY EuroLeague'in 26. haftasında Panathinaikos ile kozlarını paylaştı. Oynanan müsabakayı Anadolu Efes 87-82 kazandı.
Anadolu Efes, Asvel'i 1 puan farkla mağlup etti
Anadolu Efes, Asvel'i 1 puan farkla mağlup etti THY EuroLeague'in 25. haftasında Anadolu Efes, Asvel'e konuk oldu. Oynanan karşılaşmayı Anadolu Efes 90-89 kazandı.
Euroleague'de bu hafta! Olimpiakos'tan Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'e çelme
Euroleague'de bu hafta! Olimpiakos'tan Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'e çelme Euroleague’deki temsilcilerimiz çift maç haftasında birer kez sevinip birer kez üzüldü. Anadolu Efes deplasmanda Fenerbahçe Beko ise sahasında karşılaştığı Olimpiakos karşısında tutunamazken, lacivert-beyazlılar Zalgiris Kaunas, sarı-lacivertli ekibimiz ise Alba Berlin galibiyetleriyle güldü.
Euroleague'de zirve karıştı! Fenerbahçe güldü, Efes üzdü
Euroleague'de zirve karıştı! Fenerbahçe güldü, Efes üzdü Euroleague’de Fenerbahçe Beko, Monaco’yu uzatma sonunda yenerek çıkışını sürdürürken Motley yine göz kamaştırdı. Barcelona galibiyetiyle sükse yapan Anadolu Efes ise bu kez 16 sayı öne geçtiği maçı kaybetti, Bayern Münih mağlubiyeti birçok açıdan ders niteliğindeydi. İşte zirvede puan durumu...

Benzer Haber Etiketleri

Singleton ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.