Sıradışı

Sıradışı

Son dakika sıradışı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sıradışı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sıradışı haber sayfamızda...

Sıradışı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.805 sıradışı haberi bulunmuştur.
Güneş tutulması psikolojimizi nasıl etkiliyor?
Güneş tutulması psikolojimizi nasıl etkiliyor? Hayranlık uyandıran kozmolojik olayların psikolojimiz üzerinde güçlü etkileri olabilir. 8 Nisan'da yine bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Güneş tutulmasının üzerimizdeki olası etkilerini ödüllü bilim yazarı David Robinson kaleme aldı.
7.04.2024 Dünya
Öleceğini hissedip vasiyet etti! Mezarı açanlar şoke oldu: 'Cildi yumuşak ve sıcak'
Öleceğini hissedip vasiyet etti! Mezarı açanlar şoke oldu: 'Cildi yumuşak ve sıcak' Meditasyon yaparken öleceğini hissedip öğrencilerini topladı. Vasiyeti, olduğu şekilde gömülüp mezarının daha sonra açılmasıydı. Budist rahibin mezarı açıldığında görenler ise şaşkına döndü. Itiligov, aradan 75 yıl geçmesine rağmen oturur pozisyonda toprak altında çürümeden nasıl kalmıştı?
28.03.2024 Yaşam
Çeteler Haiti'yi nasıl ele geçirdi?
Çeteler Haiti'yi nasıl ele geçirdi? Haiti'de çetelerin hapishaneleri basması sonucu binlerce mahkum firar etti, tek bir seçilmiş üyesi olmayan bir hükümet ve başbakanı açıkça tehdit eden bir çete lideri.
5.03.2024 Dünya
Hürkuş’un kanatları nasıl kırıldı
Hürkuş’un kanatları nasıl kırıldı Nuri Demirağ ve Vecihi Hürkuş’un hayatı yerli havacılığı bu topraklarda kurmanın çetin mücadelesiyle geçti. Ne yazık ki Hürkuş’un serpilip kök salmasına imkân tanınmadı.
3.03.2024 Gündem
'Taş Kağıt Makas' başlıyor! Baba oğulun hikayesi Türkiye'yi ağlatacak
'Taş Kağıt Makas' başlıyor! Baba oğulun hikayesi Türkiye'yi ağlatacak Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' için geri sayım başladı. 28 Şubat Çarşamba akşamı ilk bölümü ile görücüye çıkacak dizide, unutkan bir baba ile süper zeka bir oğulun hikayesi Türkiye'yi ağlatacak. Öte yandan dizide büyük sır da açığa çıkacak.
28.02.2024 Cadde
Taş Kağıt Makas 1. Bölüm Fragmanı - 2
Taş Kağıt Makas 1. Bölüm Fragmanı - 2 Taş Kağıt Makas 1. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı!
27.02.2024 Televizyon
Roca’dan Akıllı Klozet Teknolojisi
Roca’dan Akıllı Klozet Teknolojisi Tasarımı günümüzün ihtiyaçlarına göre yeniden yorumlayan Roca, In-Wash® In-Tank® akıllı klozet ile son teknolojiyi banyolara taşıyor.
26.02.2024 Mimarlık
Miras kavgasında dehşet! Çılgına döndü kardeşlerini vurdu
Miras kavgasında dehşet! Çılgına döndü kardeşlerini vurdu Kağıthane’de bir şahıs babasından kalan daireye oğlunu yerleştirince kardeşleriyle arasında kavga çıktı. Şahıs daireyi bölüşmek isteyen kardeşlerini sokakta kovalayıp silahla bacaklarından vurdu.
13.02.2024 Gündem
Fenerbahçe'de Cengiz Ünder eleştirilerle güçlendi! Müthiş geri dönüş
Fenerbahçe'de Cengiz Ünder eleştirilerle güçlendi! Müthiş geri dönüş Marsilya’dan 15 milyon euroya alındıktan sonra yüksek bonservis ücreti ve takıma olan kısıtlı katkısı nedeniyle çok eleştirilen Cengiz Ünder son haftalarda müthiş bir geri dönüşe imza attı, sezon başından bu yana 15 puana direkt katkı sağladı.
5.02.2024 Fenerbahçe
İş Sanat’tan sıradışı konserler
İş Sanat’tan sıradışı konserler İş Sanat, “Sahne Hazır” sezonunda klasik müzik dünyasının önde gelen orkestralarını ve solistlerini, üç sıradışı konserle müzik tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.
29.01.2024 Advertorial
'Taş Kağıt Makas' dizisinin çekimleri başladı
'Taş Kağıt Makas' dizisinin çekimleri başladı Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Kanal D’nin yakında ekrana gelecek yeni dizisi 'Taş Kağıt Makas'ın çekimleri başladı. Dizide, yine aynı kanalda ekrana gelen 'Yargı'nın Metin Amir'i Hüseyin Avni Danyal'ın da Kadri' karakteriyle rol alacağı ortaya çıktı. Bu durum, aynı kanalda ekrana gelen iki dizi arasında makas değişikliği yapıldığı yorumlarına neden oldu.
17.01.2024 Cadde
Okuma provasında buluştular
Okuma provasında buluştular Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Kanal D’nin yakında ekrana gelecek dizisi ‘Taş, Kağıt, Makas’ın hazırlıkları devam ediyor. Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Hande Ataizi, Aytaç Uşun, Bülent Seyran ve Selim Galip gibi başarılı isimlerin kadroda yer aldığı dizinin okuma provası ise geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.
10.01.2024 Cadde
'Taş, Kağıt, Makas' oyuncu kadrosu ilk kez kamera karşısında
'Taş, Kağıt, Makas' oyuncu kadrosu ilk kez kamera karşısında Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan'ın oturduğu, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, Kanal D’nin yakında ekrana gelecek dizisi 'Taş, Kağıt, Makas'ın hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.
9.01.2024 Cadde
Türkiye'de 74 bin deprem! Bu neyin habercisi?
Türkiye'de 74 bin deprem! Bu neyin habercisi? 2023 yılında Türkiye genelinde 74 binden fazla deprem oldu. Peki, depremlerdeki bu artış bize ne ifade ediyor?
4.01.2024 Haberler
Türkiye'de 74 bin deprem! Bu neyin habercisi?
Türkiye'de 74 bin deprem! Bu neyin habercisi? 2023 yılında Türkiye genelinde 74 binden fazla deprem oldu. Peki, depremlerdeki bu artış bize ne ifade ediyor?
4.01.2024 Gündem
Halil Umut Meler'e saldırı dünya basınında! 'Dayak skandalı'
Halil Umut Meler'e saldırı dünya basınında! 'Dayak skandalı' Hakeme yapılan saldırı Avrupa spor kamuoyunda dün gündemin ilk sırasındaydı. Konuyla ilgili haberlerde, “Türkiye’den korkunç görüntüler”, “Utanç verici”, “Dayak skandalı”, “Vahşi saldırı”, “Rezalet” ifadeleri yer aldı.
13.12.2023 Futbol
8 Aralık 2023 Cuma burç yorumu - Günlük burç yorumları
8 Aralık 2023 Cuma burç yorumu - Günlük burç yorumları Farklı fikirler ortaya çıkabilir ! 8 Aralık 2023 Cuma burç yorumu
7.12.2023 Astroloji
90+3 Ege'de futbol | Değişimle gelen mutluluk!
90+3 Ege'de futbol | Değişimle gelen mutluluk! Trendyol 1. Lig’de yeni teknik direktörüyle çıktığı ilk maçında galibiyetle tanışan Göztepe’yi değerlendiren yazarlarımız, ‘‘Futbolda değişimler, dönüşümler anlıktır. Farkında olan, işini bilen olaya el koyar istediğini gerçekleştirir. Göz Göz için güzel günler yakın' dedi.
29.11.2023 1.Lig
Ercan Güven'den hakeme: Verilmeyen penaltı ile kazanmak Fenerbahçe'ye iyilik mi kötülük mü?
Ercan Güven'den hakeme: Verilmeyen penaltı ile kazanmak Fenerbahçe'ye iyilik mi kötülük mü? Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe sahasında Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Spor yazarları Fenerbahçe-Fatih Karagümrük karşılaşmasını değerlendirdi.
27.11.2023 Fenerbahçe
Görünüşleri ile insanı mest ediyorlar! Daha önce hiç duymadığınız ve görmediğiniz dünyanın en ilginç hayvanları
Görünüşleri ile insanı mest ediyorlar! Daha önce hiç duymadığınız ve görmediğiniz dünyanın en ilginç hayvanları Doğa, büyüleyici bir sahne; içinde ise öylesine benzersiz ve akıl almaz hayvanlar barındırıyor ki, onları keşfetmek insanı hayrete düşürüyor. Doğanın bize armağanı olarak karşımıza çıkan dünyanın en ilginç havanları… Görünüşleri ve özellikleri ile insanı mest ediyorlar.
15.11.2023 Yaşam
‘Altın klozet’i çalan dört kişiye soruşturma
‘Altın klozet’i çalan dört kişiye soruşturma Yaptığı sıradışı sanat eserleriyle tanınan İtalyan sanatçı Maurizio Cattelan’ın “Altın klozet”ini çaldığı tespit edilen dört kişi hakkında, Kraliyet Savcılık Servisi tarafından suç duyurusunda bulunuldu.
9.11.2023 Kültür Sanat
Zara: Hâlâ aşkı arıyorum!
Zara: Hâlâ aşkı arıyorum! İlk evliliğini İskender Ulus'la (2002–2007) yapan), 2012'de dünyaevine girdiği gazeteci Akif Beki'den 2016'da boşanan ve bu birliktelikten bir kızı olan Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, özel hayatı hakkında konuştu.
5.11.2023 Cadde
Kalın tırnaklar, sağlam bir kalp! Doğada müthiş uyum
Kalın tırnaklar, sağlam bir kalp! Doğada müthiş uyum Türkiye’de en düşük rakımda Gümüşhane'nin sıra dışı coğrafyasında evlerini kuran koruma altındaki çengel boynuzlu dağ keçileri (Şamua) dronla görüntülendi.
30.10.2023 Haberler
Kalın tırnaklar, sağlam bir kalp! Doğaya müthiş uyum Şamua
Kalın tırnaklar, sağlam bir kalp! Doğaya müthiş uyum Şamua Türkiye’de en düşük rakımda Gümüşhane'nin sıra dışı coğrafyasında evlerini kuran koruma altındaki çengel boynuzlu dağ keçileri (Şamua) dronla görüntülendi.
30.10.2023 Gündem
Liman Kentlerinde Araştırma ve Tasarım
Liman Kentlerinde Araştırma ve Tasarım Kadir Has Üniversitesi Mimarlık Bölümü ev sahipliğinde, Murat Tabanlıoğlu’nun yürütücülüğünü yaptığı “Liman Kentlerinde Araştırma ve Tasarım” başlıklı Kent Çalışmaları Yüksek Lisans Programı öğrencileri, akademisyen ve profesyonel mentörler eşliğinde liman kenti özelliği taşıyan Atina ve Venedik kentlerine saha gezisi gerçekleştirdi.
30.10.2023 Mimarlık

Benzer Haber Etiketleri

Sıradışı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.