Sivas Belediyespor

Sivas Belediyespor

Son dakika Sivas Belediyespor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sivas Belediyespor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sivas Belediyespor haber sayfamızda...

Sivas Belediyespor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.268 sivas belediyespor haberi bulunmuştur.
2. Lig'den Galatasaray'a! Ankaraspor transferi resmen açıkladı
2. Lig'den Galatasaray'a! Ankaraspor transferi resmen açıkladı Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, genç futbolcunun transferi için anlaşmaya vardı. Transfer resmen açıklandı.
11.08.2023 Galatasaray
2. Lig'den Galatasaray'a! Anlaşma sağlandı
2. Lig'den Galatasaray'a! Anlaşma sağlandı Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, bir futbolcuyla daha anlaştı. Sarı-kırmızılı ekip, genç isim için TFF 2. Lig ekibi ile anlaşma sağladığı öğrenildi.
11.08.2023 Galatasaray
Batman Petrolspor ligden düşen 4. takım oldu
Batman Petrolspor ligden düşen 4. takım oldu TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Batman Petrolspor, deplasmanda konuk olduğu Şanlıurfaspor karşısında 2-0 yenilerek 2. Lig'e veda eden 4. takım oldu.
20.05.2023 2.Lig
TFF Başkanı Büyükekşi: Türk futbolu için kendi öz kaynaklarımıza dönebilmek çok önemli
TFF Başkanı Büyükekşi: Türk futbolu için kendi öz kaynaklarımıza dönebilmek çok önemli Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Türk futbolunun kalkınması için kendi öz kaynaklarımıza dönebilmek ve kendi yeteneklerimizi keşfedip takımda oynatabilmek çok önemli. İnşallah birkaç yıl içinde Süper Lig ve 1'inci Lig takımlarımız akademi konusunda aynı yere gelecek" dedi.
16.05.2023 Futbol
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi sonrası Jesus neşteri vurdu! Sistem ve ilk 11 değişiyor
Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi sonrası Jesus neşteri vurdu! Sistem ve ilk 11 değişiyor Portekizli teknik adam, haftanın derbisinde 10 kişi kalan Beşiktaş'tan 45 dakikada 4 gol yiyen sarı-lacivertli takımda sistemde değişikliğe gidiyor.
6.04.2023 Fenerbahçe
Rıza Çalımbay: En büyük hedefimiz Türkiye Kupası
Rıza Çalımbay: En büyük hedefimiz Türkiye Kupası Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımının hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.
26.03.2023 Sivasspor
Sivasspor, hazırlık maçında Sivas Belediyespor'u 3-0 yendi
Sivasspor, hazırlık maçında Sivas Belediyespor'u 3-0 yendi Demir Grup Sivasspor, tesislerde oynadığı hazırlık maçında TFF 2'inci Lig ekiplerinden Sivas Belediyespor'u 3-0 mağlup etti.
25.02.2023 Sivasspor
Sivasspor ile Sivas Belediyespor yardım maçında karşılaştı
Sivasspor ile Sivas Belediyespor yardım maçında karşılaştı Sivasspor ile Sivas Belediyespor gelirleri deprem bölgesine bağışlanmak üzere dostluk maçı düzenlendi.
25.02.2023 Sivasspor
Sivasspor ile Sivas Belediyespor yardım maçında karşılaşacak
Sivasspor ile Sivas Belediyespor yardım maçında karşılaşacak Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için DG Sivasspor ile Sivas Belediyespor yardım maçında karşı karşıya gelecek.
23.02.2023 Sivasspor
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı! İşte ligden çekilme talebi reddedilen kulüpler
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı! İşte ligden çekilme talebi reddedilen kulüpler Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 2. Lig'den Adıyaman FK ve Diyarbekirspor, 3. Lig'den Kahramanmaraşspor, Osmaniyespor ve Malatya Arguvanspor'un çekilme taleplerini onayladıklarını açıkladı. Başkan Büyükekşi talebi reddedilen kulüpleri de duyurdu.
14.02.2023 Futbol
Sivas Belediyespor ligden çekilmek istiyor
Sivas Belediyespor ligden çekilmek istiyor TFF 2. Lig takımlarından Sivas Belediyespor, yaşanan depremlerin ardından ligden çekilmek için TFF’ye başvurdu.
14.02.2023 2.Lig
Oğuzhan Yazıcı ve Fatih Kıran, ES Elazığspor’da!
Oğuzhan Yazıcı ve Fatih Kıran, ES Elazığspor’da! Transfer tahtasını açmak için yoğun çaba harcayan ES Elazığspor, Kırşehir Belediyespor’dan Fatih Kıran ve Zonguldak Kömürspor’dan stoper Oğuzhan Yazıcı’yla her konuda anlaştı.
7.01.2023 Futbol
Menemen FK kazanmayı unuttu
Menemen FK kazanmayı unuttu TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta evinde Sivas Belediyespor’la golsüz berabere kalan Menemen Futbol Kulübü, galip gelmeyi unuttu.
12.12.2022 Ege
Kayserispor, Türkiye Kupası'nda üst tura yükseldi
Kayserispor, Türkiye Kupası'nda üst tura yükseldi Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası 4’üncü Tur maçında Sivas Belediyespor’u konuk etti. Rakibini 1-0'lık skorla mağlup eden Kayserispor, bir üst tura yükseldi.
10.11.2022 Türkiye Kupası
Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu heyecanı başlıyor
Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu heyecanı başlıyor Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu heyecanı yarın oynanacak karşılaşmalar başlayacak. Galatasaray, yarın Ofspor ile mücadele edecek. Beşiktaş ise çarşamba günü Serik Belediyespor'la karşılaşacak.
7.11.2022 Türkiye Kupası
Ziraat Türkiye Kupası kuraları çekildi! İşte Galatasaray ve Beşiktaş'ın rakipleri
Ziraat Türkiye Kupası kuraları çekildi! İşte Galatasaray ve Beşiktaş'ın rakipleri Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur eşleşmeleri, Riva'da çekilen kurayla belli oldu. Galatasaray'ın da aralarında bulunduğu 3. turu geçen takımlara ek olarak, Süper Lig'den Beşiktaş, Alanyaspor, Antalyaspor gibi takımlar da kuraya dahil oldu. İşte Beşiktaş ile Galatasaray'ın 4. turdaki rakipleri...
22.10.2022 Türkiye Kupası
Sivasspor 5 oyuncusunu kiralık gönderdi
Sivasspor 5 oyuncusunu kiralık gönderdi DG Sivasspor, 5 genç oyuncusunu kiralık olarak farklı takımlara gönderdiğini açıkladı.
9.09.2022 Sivasspor
Sivas Belediyespor’dan 2 transfer birden
Sivas Belediyespor’dan 2 transfer birden Sivas Belediyespor, Darıca Gençlerbirliği’nden Çağrı Oğuz ve İstanbulspor’dan Arda Belen’i kadrosuna kattı.
12.08.2022 2.Lig
Alperen Erdinç, Sivas Belediyespor’a transfer oldu
Alperen Erdinç, Sivas Belediyespor’a transfer oldu Sivas Belediyespor, TFF 2. Lig ekiplerinden Balıkesirspor FK forması giyen 20 yaşındaki stoper oyuncusu Alperen Erdinç ile 2 yıllık anlaşma sağladı.
15.07.2022 2.Lig
TFF 2. ve 3. Lig'de gruplar belli oldu
TFF 2. ve 3. Lig'de gruplar belli oldu 2022-2023 sezonu TFF 2. Lig ve 3. Lig gruplarında yer alacak takımlar yapılan kura çekimi ile belirlendi.
30.06.2022 2.Lig
Bodrum ilki yaşadı
Bodrum ilki yaşadı 2.Lig Play Off finalinde Karacabey Belediyespor’u saf dışı bırakan Bodrumspor, tarihinde ilk kez 1. Lig sevinci yaşadı. Geçtiğimiz yıl şirketleşmeye giden yeşil beyazlılar, tecrübeli ve zengin kadrosuyla da kupaya uzandı
31.05.2022 Ege
Bodrum’da taraftar top toplayıcısını darp etti
Bodrum’da taraftar top toplayıcısını darp etti TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup’ta dün kendi evinde Sivas Belediyespor’u konuk eden Bodrumspor maçı 1-0 kazanarak 3’üncü sıraya yükseldi. Maçın son anlarında top toplayıcısı, topu kaleciye geç verdiği gerekçesiyle hakem tarafından tribüne gönderildiği sırada sahaya giren Sivas taraftarı tarafından darp edildi, maçta kısa süreli arbede yaşandı.
24.02.2022 2.Lig
Yusuf Tokuş: Çorumspor’u yenmek istiyoruz
Yusuf Tokuş: Çorumspor’u yenmek istiyoruz TFF 2. Lig takımlarından Sivas Belediyespor’da Teknik Direktör Yusuf Tokuş, yarın Çorum FK ile oynayacakları maça ilişkin, “Her iki takım açısından futbol adına güzel bir müsabaka olacağına inanıyorum Çorumspor’u yenmek istiyoruz” dedi.
18.02.2022 2.Lig
'Ben kazanmadım, Turgutlum kazandı'
'Ben kazanmadım, Turgutlum kazandı' TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Turgutluspor’da yeni Başkan Ahmet Daşkan, yaşanan süreci, kulübün hedeflerini ve camiadaki son notları aktardı, “Sezon başlamadan takımın başında olsaydık şu an liderdik. Yönetim, taraftar, oyuncular ve teknik ekibimiz, Play Off’a odaklanmış durumda. Bunun için çok çalışacağız” dedi
10.01.2022 Ege
Ahmet Daşkan: 'Ben kazanmadım Turgutlu kazandı'
Ahmet Daşkan: 'Ben kazanmadım Turgutlu kazandı' TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Turgutluspor, 15 Ocak’ta Sivas Belediyespor maçıyla ikinci yarının perdesini iyi bir şekilde açmak isterken Başkan Ahmet Daşkan seçim sürecini, kısa-uzun vadedeki hedefleri ve takıma kazandırılacak transferler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
8.01.2022 2.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Sivas Belediyespor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.