Sivil

Sivil

Son dakika sivil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sivil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sivil haber sayfamızda...

Sivil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 67.684 sivil haberi bulunmuştur.
RTÜK Başkanı Şahin, 23 Nisan sebebiyle Hataylı depremzede çocuklarla bir araya geldi
RTÜK Başkanı Şahin, 23 Nisan sebebiyle Hataylı depremzede çocuklarla bir araya geldi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir araya geldiği depremzede çocuklara hediye verip, sohbet etti. Şahin, “RTÜK olarak, çocuklar bizim kırmızı çizgimizdir. Sizlerin neşesi ve mutluluğu, umut dolu olması toplumun geleceği için büyük önem taşır” diye konuştu.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
23.04.2024 Gündem
Survivor Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'den takipçisine cevap! 'Adı üstünde, kocam'
Survivor Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'den takipçisine cevap! 'Adı üstünde, kocam' Survivor All Star 2024 yarışmacılarından Yunus Emre Özden'in eşi Beria Özden, kendisine "Eskiden kocanı paylaşıp destek mesajları atardın, artık neden yapmıyorsun?" diye soran bir takipçisine yanıt verdi. Özden'in yanıtı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
23.04.2024 Cadde
TBMM'de 23 Nisan Özel Oturumu! Kurtulmuş: Gündem asra uygun anayasa
TBMM'de 23 Nisan Özel Oturumu! Kurtulmuş: Gündem asra uygun anayasa TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Özel Oturumu'nda konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, 'Gerçekten sivil, darbelerin gölgelerinden kurtulmuş anayasa yapması Meclis'in boynunun borcudur. Öncelikli gündem asra uygun anayasa. Bu haftayı geride bırakıp partilerle yapacağımız temaslarla bu süreci başlatacağız' dedi.
23.04.2024 Gündem
İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planı onaylandı: Tasarı neden tartışılıyordu?
İngiltere hükümetinin sığınmacıları Ruanda'ya gönderme planı onaylandı: Tasarı neden tartışılıyordu? İngiltere hükümetinin ülkeye yasa dışı yollarla giren bazı sığınmacıları Doğu Afrika ülkesi Ruanda'ya göndermek için iki yıldır geçirmeye uğraştığı plan Avam Kamarası'nda onaylandı.
23.04.2024 Dünya
5 yıl aradan sonra ‘Çalışma Meclisi’
5 yıl aradan sonra ‘Çalışma Meclisi’ Bakan Vedat Işıkhan 5 yıl aradan sonra toplanacak 13. Çalışma Meclisi’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla 29-30 Nisan’da Ankara’da bir araya geleceğini açıkladı.
23.04.2024 Ekonomi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların TBMM’nin 104. açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Meclis’te ‘Çocuk Özel Oturumu’ düzenlendi. Meclis kürsüsüne ve vekil koltuklarına oturan çocuklar, Türkiye’nin uzay yolculuğunu ve gelecek umutlarını dile getirdi...
23.04.2024 Gündem
Donald Trump seçimlere hile karıştırmakla suçlandı! 'Basit bir sahtekarlıktı'
Donald Trump seçimlere hile karıştırmakla suçlandı! 'Basit bir sahtekarlıktı' ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının jüri seçimi sonrası ilk gününde savcılar, Trump’ı 2016 seçimlerine hile karıştırmakla suçladı.
22.04.2024 Dünya
Sapkın Neo-Nazi sokaklara dönüyor! İngilizleri şoke eden karar
Sapkın Neo-Nazi sokaklara dönüyor! İngilizleri şoke eden karar Evlerinde yapılan aramada, Nazi dönemi sembollerinin yanı sıra bir dizi silah ele geçirilmişti. Faşist adam tüyler ürperten ifadelerle, 'karma ırktan bir çocuğu öldürmeye' yemin dahi etmişti. Şimdi ise, akılalmaz bir kararla hapisten erken salıveriliyor.
22.04.2024 Dünya
Gazze'deki bir hastane bahçesinde 50 kişiye ait toplu mezar bulundu
Gazze'deki bir hastane bahçesinde 50 kişiye ait toplu mezar bulundu İsrail, toplu mezarla ilgili haberleri incelediğini iddia etti.
22.04.2024 Dünya
Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier Türkiye ziyaretine İstanbul'dan başlıyor
Alman Cumhurbaşkanı Steinmeier Türkiye ziyaretine İstanbul'dan başlıyor Steinmeier'ın özellikle 1960'lardan bu yana Almanya'ya çalışmak için gelen Türk göçmenlerin kuşaklar boyu yaptığı katkıya dikkat çekmesi bekleniyor.
22.04.2024 Dünya
"Beş yıllık bir aradan sonra Çalışma Meclisi’ni topluyoruz"
"Beş yıllık bir aradan sonra Çalışma Meclisi’ni topluyoruz" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nu (TÜRK-İŞ) ziyaret ederek, Genel Başkan Ergün Atalay ve TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.
22.04.2024 Ekonomi
Misillemelerin boyutu ortaya çıktı
Misillemelerin boyutu ortaya çıktı Son günlerde özellikle İran, İsrail’in kendisine düzenlediği saldırının hiçbir zarara yol açmadığını savunsa da, uydu görüntüleri aksini ortaya çıkardı. Aynı şekilde İsrail’de de vurulan üssün pisti de zarar görmüş...
22.04.2024 Dünya
Rusya: ABD, Ukrayna'da Vietnam'daki gibi bir hüsranla karşı karşıya
Rusya: ABD, Ukrayna'da Vietnam'daki gibi bir hüsranla karşı karşıya Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Maria Zaharova, ABD'nin Ukrayna'nın "son Ukraynalıya kadar savaşmasını" istediğinin açık olduğunu söyledi.
21.04.2024 Dünya
Ot Festivali’nde renkli kortej
Ot Festivali’nde renkli kortej Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Alaçatı Ot Festivali’nin ikinci gününde düzenlenen kortej renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Lal Denizli de binlerce vatandaş ile birlikte korteje katıldı.
20.04.2024 Ege
BM: Sudan'ın El Faşir şehrinde 800 bin sivil 'acil tehlike' altında
BM: Sudan'ın El Faşir şehrinde 800 bin sivil 'acil tehlike' altında Sudan'da bir yıl önce Sudan ordusu (SAF) ile paramiliter Hızlı Destek Güçleri (RSF) arasında patlak veren savaş dünyanın en büyük iç ve dış göç krizlerinden birine yol açtı.
20.04.2024 Dünya
Emekli aylıklarına ‘özel endeks’ ayarı
Emekli aylıklarına ‘özel endeks’ ayarı MHP’nin “Milli Yükseliş İradesi” başlığını taşıyan yeni parti programında, başta ekonomi ve sosyal refah olmak üzere Türkiye’nin temel meselelerine yönelik çarpıcı öneriler dikkati çekti.
20.04.2024 Gündem
Metin Tokat: Yaşadığımız hakikaten bir hukuk garabetidir!
Metin Tokat: Yaşadığımız hakikaten bir hukuk garabetidir! Eski FIFA hakemi ve Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkan adayı Metin Tokat, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği’nin (TFFHGD) seçiminde yaşanan olaylarla ilgili konuştu.
19.04.2024 Futbol
İran Dışişleri Bakanı İsrail'i uyardı: Bir sonrakinde yanıtımız en yüksek düzeyde olacak!
İran Dışişleri Bakanı İsrail'i uyardı: Bir sonrakinde yanıtımız en yüksek düzeyde olacak! İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emirabdullahiyan tam da İsrail saldırısının öncesinde CNN International'a konuştu. İsrail'e uyarı yapan İranlı Bakan Emirabdullahiyan, Tahran'ın bir sonraki misillemesinde en yüksek düzeyde uyarı verileceğini söyledi.
19.04.2024 Haberler
Bakan Fidan Hollanda'da STK temsilcileri ile bir araya geldi
Bakan Fidan Hollanda'da STK temsilcileri ile bir araya geldi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda’da sürdürdüğü temasları çerçevesinde Türk toplumu ve sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri ile görüştü.
19.04.2024 Gündem
Turistik Diyarbakır Ekspresi'nden ilk sefer!
Turistik Diyarbakır Ekspresi'nden ilk sefer! Ankara- Diyarbakır hattında işletilecek olan Turistik Diyarbakır Ekspresi, ilk seferi için Ankara'dan uğurlandı.
19.04.2024 Ekonomi
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik Irak ziyaretinin iki ayağı olacak. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Erdoğan'ın ziyaretinin detaylarını aktardı.
19.04.2024 Gündem
YÖK Başkanı Özvar: Yapay zekayı ülke açısından çok önemli görüyoruz
YÖK Başkanı Özvar: Yapay zekayı ülke açısından çok önemli görüyoruz Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Bugün, ülkemizdeki üniversitelerde 198 farklı ülkeden 350 bine yakın uluslararası öğrenci öğrenim görmektedir. Bu yönüyle ülkemiz dünyada en fazla öğrenciye sahip ilk 10 ülke arasına girmiş ve yükseköğretimde küresel bir eğitim merkezi haline gelmiştir. Hedefimiz uluslararası öğrenci sayısında, dünyada ilk 5’e girmektir" dedi.
19.04.2024 Gündem
Tokat'taki deprem sonrası vatandaşlar geceyi sokakta geçiriyor
Tokat'taki deprem sonrası vatandaşlar geceyi sokakta geçiriyor Tokat’ta merkez üssü Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonrası ilçe merkezinde çok sayıda vatandaş geceyi sokakta geçiriyor.
18.04.2024 Gündem
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Bağımsız bir Filistin devletinin yolu açılmalı
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Bağımsız bir Filistin devletinin yolu açılmalı Bir otelde düzenlenen programa, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel, AK Parti Mardin milletvekilleri Faruk Kılıç ve Muhammed Adak, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü İbrahim Özcoşar, Mardin-Diyarbakır Metropoliti Saliba Özmen, İl Müftüsü Enver Türkmen, ilçe Belediye başkanları, şehit yakınları ve gaziler ile sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Kurtulmuş, Gazze'de kundaklardaki bebeklerin çırpına çırpına ölmesine, yaşlı insanların, kadınların hayattan koparılmasına dünyanın sessiz kaldığını belirterek, “Ne yazık ki arkasını dünyadaki bazı güçlü ülkelere ve çevrelere yasladığı için İsrail'in bütün bu saldırganlıkları, acımasız tavırları ve ortaya koyduğu insanlık dışı davranışlar bir şekilde karşılıksız kalmaktadır.
18.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Sivil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.