Sivilceye neden olabilecek 7 cilt bakımı hatası
Sivilceye neden olabilecek 7 cilt bakımı hatası Geçmeyen inatçı sivilcelerin nedeni, acaba günlük rutininizde yaptığınız yanlışların bir sonucu olabilir mi? Mesela dişlerinizi fırçalarken yüzünüzü yıkamak gibi bazı alışkanlıklar, sivilcelenme riskinizi artırabilir. Cildiniz için yapmanız gereken her şeyi yapıyormuş gibi hissediyor ancak yine de sivilcelerinizden kurtulamıyorsanız bunun altında yatan nedeni bulmalısınız. Sizin için basit görünen ama sivilceye neden olabilecek cilt bakım hatalarını derledik... PEMBENAR ÖZEL
23.09.2020 Güzellik
Akne neden olur?
Akne neden olur? Ergenlik döneminde başlayan, kadınlarda ve erkeklerde olan akne problemi oldukça can sıkıcı bir cilt problemidir. ücutta oluştuğu yer ve şiddeti bakımından farklılık gösteren sivilce, akne olarak da bilinmektedir. Dermatoloji Uzmanı Doktor Emre Tambay Konu Hakkında Bilgiler Verdi.
15.05.2019 Cilt Bakımı
Sivilcelerin Sebebi Diyet Mi?
Sivilcelerin Sebebi Diyet Mi? Aniden çıkan sivilcelerin sebebi uyguladığımız diyetler olabilir mi?
1.03.2017 Diyet
Yüzünüzdeki sivilceler ne anlama geliyor?
Yüzünüzdeki sivilceler ne anlama geliyor? Yüzünüzün belli yerlerinde çıkan sivilceler, ne tür bir rahatsızlığınız olduğunu anlamada önemli sağlık sinyalleri veriyor olabilirler.
10.02.2017 Cilt Bakımı