Siyah Beyaz Aşk

Siyah Beyaz Aşk

Son dakika Siyah Beyaz Aşk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Siyah Beyaz Aşk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Siyah Beyaz Aşk haber sayfamızda...

Siyah Beyaz Aşk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 907 siyah beyaz aşk haberi bulunmuştur.
SENDEN ÖNCE MERVE KİMDİR? Senden Önce dizisinin Merve'si Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?
SENDEN ÖNCE MERVE KİMDİR? Senden Önce dizisinin Merve'si Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Kanal D ekranlarında yeni bir dizi olan Senden Önce, bu akşam izleyenlerle bu akşam buluşuyor. Dizinin konusu dikkat çekerken oyuncu kadrosu da oldukça güçlü isimlerden oluşuyor. Dizide Merve karakterini canlandıran Sinem Ünsal merak dilenler arasında yerini aldı. Yetimhanede büyümüş bir kız olan Merve kendisini hiç kimsenin hiçbir şeyi olarak tanımlıyor. Peki, Senden Önce'nin Merve'si kimdir? Senden Önce dizisinin Merve'si Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?
13.02.2024 Bilgi Rehberi
Alina Boz: Balayının acelesi yok
Alina Boz: Balayının acelesi yok Geçtiğimiz haftalarda Umut Evirgen ile dünyaevine giren Alina Boz, düğünün ardından eşi Umut Evirgen ile balayına çıkamamıştı. Konuyla ilgili konuşan Alina Boz, "Düğünden sonra biraz rahatsızlandık" dedi.
17.12.2023 Cadde
Alina Boz ile Umut Evirgen balayına gidemedi!
Alina Boz ile Umut Evirgen balayına gidemedi! Yaz başından beri aşk yaşayan işletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz, 2 Aralık'ta nikâh masasına oturmuştu. Ünlülerin akın ettiği düğün, günlerce magazin gündeminden düşmemişti. Ünlü çift, son olarak bir AVM'de görüntülendi.
16.12.2023 Cadde
İbrahim Çelikkol, Birce Akalay'ın omzundan öptü!
İbrahim Çelikkol, Birce Akalay'ın omzundan öptü! 'Kuş Uçuşu' dizisinin yemeğinde bir araya gelen Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol arasındaki diyalog dikkat çekti. Akalay'ın ''O birazcık normalin dışında bir adam olduğu için genel olarak çok bulunmuyor'' sözleri karşısında utanan Çelikkol, partnerini omzunda öperek teşekkür etti. Bu anlar sosyal medyada gündem oldu.
14.12.2023 Cadde
Umut Evirgen ve Alina Boz'un 'düğün' sessizliği!
Umut Evirgen ve Alina Boz'un 'düğün' sessizliği! Yaz başından beri birlikte olan oyuncu Alina Boz ile işletmeci Umut Evirgen, 'evlilik' haberleriyle magazin gündeminde yer alıyor. Ünlü çift, önceki gün Etiler'de Evirgen'in sahibi olduğu mekana girerken görüntülendi.
30.11.2023 Cadde
Alina Boz'dan Umut Evirgen'le 'yüzük'lü paylaşım!
Alina Boz'dan Umut Evirgen'le 'yüzük'lü paylaşım! Yaz başından beri birlikte olan oyuncu Alina Boz ile yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen, Paris’e aşk tazelemeye gitti. Evirgen, sevgilisine dünyanın en romantik şehrinde yüzük taktı.
28.11.2023 Cadde
Selin Şekerci: Menemen yapmak çok önemlidir, soğansız olmaz!
Selin Şekerci: Menemen yapmak çok önemlidir, soğansız olmaz! 'Kaçak Gelinler', 'Kavak Yelleri' ve 'Siyah Beyaz Aşk' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Selin Şekerci, önceki gün Bebek'te kameralara yansıdı. Muhabirlerle konuşan Şekerci, yemek yapma konusunda fena olmadığını söyleyerek eğlenceli açıklamalarda bulundu.
9.11.2023 Cadde
İbrahim Çelikkol ve sevgilisi Natali Yarcan'dan yeni poz
İbrahim Çelikkol ve sevgilisi Natali Yarcan'dan yeni poz 2017'de nikah masasına oturduğu Mihre Mutlu ile evliliğini Mayıs 2022'de sonlandıran İbrahim Çelikkol, boşanmanın ardından yemek kitapları yazarı Natali Yarcan ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan çiftten yeni bir paylaşım geldi. Yakışıklı oyuncu, Natali Yarcan ile romantik bir karesini yayınladı.
10.05.2023 Cadde
İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'dan 'kalpli' paylaşım
İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'dan 'kalpli' paylaşım Ünlü oyuncular Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol hakkında sık sık aşk iddiası ortaya atılıyor. İkili, söylentileri yalanlasa da yaptıkları paylaşımlarla dedikoduları yeniden alevlendiriyor. Çelikkol'un paylaştığı son fotoğraf yine akıllarda soru işareti bıraktı.
9.05.2023 Cadde
Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu aşkı tam gaz devam
Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu aşkı tam gaz devam Aslıhan Gürbüz ile meslektaşı İsmail Hacıoğlu hakkında basına yansıyan aşk dedikoduları gerçek çıkmıştı. Oyuncu çift, ilk kez İzmir Çeşme'de akşam yemeği sonrası objektiflere yakalanmıştı. Aşkları doludizgin devam eden ikili, son olarak Caddebostan'da el ele görüntülendi.
5.05.2023 Cadde
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'ndan siyah beyaz aşk pozu
Aslıhan Gürbüz ile İsmail Hacıoğlu'ndan siyah beyaz aşk pozu İsmail Hacıoğlu meslektaşı Aslıhan Gürbüz'e gönlünü kaptırmıştı. İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz'ün aşkı dolu dizgin devam ediyor. İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz son olarak sosyal medya hesaplarından yeni romantik karelerini paylaştı.
14.04.2023 Cadde
Sude Burcu'dan Mert Öcal'a: Hayatımın anlamısın
Sude Burcu'dan Mert Öcal'a: Hayatımın anlamısın Survivor All Star 2022'de farklı takımlarda yarışan ve birliktelik yaşadıkları ortaya çıkan Mert Öcal ile Sude Burcu evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Romantik kareleriyle dikkat çeken çift, Paris'e gitti. Ünlü çifften Suda Burcu, sevgilisiyle siyah-beyaz aşk pozunu paylaştı.
12.04.2023 Cadde
İşte İbrahim Çelikkol'un yeni sevgilisi
İşte İbrahim Çelikkol'un yeni sevgilisi Mimar Mihre Mutlu ile beş yıllık evliliği tek celsede sona eren, eski rol arkadaşı ve yakın dostu Birce Akalay'a gönlünü kaptırdığı yönünde haberler çıkan İbrahim Çelikkol, yeni bir aşka yelken açtı. Yakışıklı oyuncu, 2023'ün ilk gününde yeni sevgilisi ile romantik bir fotoğrafını paylaştı.
3.01.2023 Cadde
Birce Akalay: Uzun uzun mesafe kat ediyorum!
Birce Akalay: Uzun uzun mesafe kat ediyorum! Şimdilerde eski rol arkadaşı İbrahim Çelikkol (40) ile olan yakın dostluğuyla gündeme gelen ünlü oyuncu Birce Akalay, geçtiğimiz gün Asmalı Mescit'te bir mekanda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle laflayan Akalay, bir günde binlerce adım atmaya başladığını söyleyerek; esprili açıklamalarıyla dikkat çekti.
29.11.2022 Cadde
Tuğba Ekinci eski sevgilisi İbrahim Çelikkol hakkında konuştu: Öyle de bir kırodur!
Tuğba Ekinci eski sevgilisi İbrahim Çelikkol hakkında konuştu: Öyle de bir kırodur! Önceki gün 'Bak Burası Çok Önemli' adlı bir YouTube programına katılan ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, oyuncu eski sevgilisi İbrahim Çelikkol hakkında şoke eden açıklamalarda bulundu. Ünlü isimle ayrılık sebeplerini ilk kez açıklayan Ekinci, Çelikkol'un yakın dostu Birce Akalay'a da değinerek; eşi Mihre Mutlu'dan boşandığı için oyuncuya çok kızdığını söyledi.
1.11.2022 Cadde
Gökçe Bahadır'dan Emir Ersoy paylaşımı
Gökçe Bahadır'dan Emir Ersoy paylaşımı Son olarak 'Evlilik Hakkında Her Şey' adlı dizide başrol oynayan Gökçe Bahadır, yaklaşık 8 ay önce müzisyen Emir Ersoy ile nikâh masasına oturmuştu. Şimdilerde mutlu birliktelikleri devam eden ünlü çiftten, yeni bir fotoğraf geldi. 40 yaşındaki Bahadır, kendisinden dört yaş büyük eşiyle verdiği pozlara bir yenisini daha ekledi.
27.10.2022 Cadde
İbrahim Çelikkol'dan Birce Akalay'a: Mermiler seksin, bu alemde teksin
İbrahim Çelikkol'dan Birce Akalay'a: Mermiler seksin, bu alemde teksin İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay, Siyah Beyaz Aşk dizisinde izleyici karşısına birlikte çıkmışlardı. O dönemde birbirlerine çok yakıştırılan çift, her zaman dostluklarıyla örnek oldu. Yeni imajıyla objektif karşısına geçen Akalay'ı gören yakın arkadaşı İbrahim Çelikkol kendini tutamadı. Çelikkol'un yorumu üç binden fazla beğeni aldı.
21.10.2022 Cadde
Birce Akalay: İbrahim benim canım dostum, Mihre arkadaşım
Birce Akalay: İbrahim benim canım dostum, Mihre arkadaşım Birce Akalay önceki gün Levent’teki menajerlik şirketinden çıkarken görüntülendi. Akalay sık sık tatile gittiği ve fotoğraflarını paylaştığı yakın arkadaşı İbrahim Çelikkol ile yakıştırılması ile alakalı konuştu. Oyuncu, İbrahim Çelikkol'un eski eşi Mihre Çelikkol hakkında da "Arkadaşım" açıklamasını yaptı.
18.08.2022 Cadde
Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'dan yeni fotoğraf
Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'dan yeni fotoğraf Yayınlandığı 2017-2018 sezonuna damga vuran 'Siyah Beyaz Aşk' dizisinde başrolleri paylaşan İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay’ın o günlerden kalma dostluğu devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Bodrum'da birlikte tatil yapan yakın dostlardan yeni kare geldi.
26.07.2022 Cadde
Birce Akalay: İbrahim Çelikkol ile çok tatlı tatil yaptık
Birce Akalay: İbrahim Çelikkol ile çok tatlı tatil yaptık Son dönemde dijital bir platformda yayınlanan projeleriyle adından söz ettiren oyuncu Birce Akalay, geçtiğimiz günlerde yayınlandığı 2017-2018 sezonuna damga vuran 'Siyah Beyaz Aşk' dizisinde başrolleri paylaştığı İbrahim Çelikkol ile tatile çıkmıştı. İstanbul'a dönen oyuncu, ayaküstü muhabirlerle konuşarak hem büyük beğeni toplayan dizileri, hem de Çelikkol ile tatiliyle ilgili konuştu.
15.07.2022 Cadde
İbrahim çekti, Birce paylaştı! 'İyi ki benim yol arkadaşımsın'
İbrahim çekti, Birce paylaştı! 'İyi ki benim yol arkadaşımsın' Yayınlandığı 2017-2018 sezonuna damga vuran 'Siyah Beyaz Aşk' dizisinde başrolleri paylaşan İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay’ın o günlerden kalma dostluğu devam ediyor. Şimdilerde birlikte Bodrum tatili yapan oyunculardan Akalay, Çelikkol'un çektiği fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
11.07.2022 Cadde
Gizli Saklı Naz kimdir? Sinem Ünsal yaşı ve boyu kaç, sevgilisi kim?
Gizli Saklı Naz kimdir? Sinem Ünsal yaşı ve boyu kaç, sevgilisi kim? Sinem Ünsal, gizli Saklı adlı yeni dizide Naz adında bir polise hayat veriyor. Genç oyuncu, daha önce Mucize Doktor dizisindeki performansı ile dikkat çekmilşti. Peki, Gizli Saklı dizisinin Naz'ı Sinem Ünsal nereli, kaç yaşında?
8.06.2022 Cadde
AFARA YENİ BÖLÜM KONUKLARI: 29 Nisan Afara konukları kim?
AFARA YENİ BÖLÜM KONUKLARI: 29 Nisan Afara konukları kim? Afara yeni bölümü ile bu gece izleyici karşısına çıkacak. İlk bölümden itibaren izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatan Afara yeni bölümü ve yeni konukları ile ekrana gelecek. Peki, Afara'nın bu akşamki konukları kim?
29.04.2022 Cadde
AFARA KONUKLARI KİM? İşte 22 Nisan Afara yeni bölüm konukları
AFARA KONUKLARI KİM? İşte 22 Nisan Afara yeni bölüm konukları Afara yeni bölüm konukları belli oldu. Kanal D ekranının yeni eğlencesi Afara yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Uğur Aslan'ın sunumu ile ekrana gelen Afara'da eğlenceli dakikalar ve müzik şöleni izleyenleri ekran başına kilitleyecek. İşte Afara konukları.
22.04.2022 Cadde
UĞUR ASLAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? Afara sunucusu Uğur Aslan evli mi?
UĞUR ASLAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? Afara sunucusu Uğur Aslan evli mi? Ünlü oyuncu Uğur Aslan sesiyle herkesi kendine hayran bıraktı. Dizilerden tanıdığımız Uğur Aslan sesiyle herkesi kendine hayran bırakmıştı. Şimdilerde ise Afara adlı programı ile konuklarını ağırlıyor. Peki, Uğur Aslan kimdir, kaç yaşında?
22.04.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Siyah Beyaz Aşk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.