Siyah Poşet

Siyah Poşet

Son dakika Siyah poşet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Siyah poşet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Siyah poşet haber sayfamızda...

Siyah Poşet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 358 siyah poşet haberi bulunmuştur.
Fatih'te sırt çantasıyla götürdüğü kedileri öldürdüğü iddia edilen sanık hakkında flaş karar
Fatih'te sırt çantasıyla götürdüğü kedileri öldürdüğü iddia edilen sanık hakkında flaş karar Fatih’te sokak kedilerini sırt çantasına koyarak götüren ve 9 kediyi darp ederek öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılandığı davada mahkeme, sanığın Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde 3 haftayı geçmemek üzere gözlem altına alınmasına karar verdi.
20.12.2023 Gündem
Piyasa değeri 2 milyon 240 bin TL! Kaçak 73 gelinlik ele geçirildi
Piyasa değeri 2 milyon 240 bin TL! Kaçak 73 gelinlik ele geçirildi Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Kapıkule Gümrük Kapısı'na gelen minibüste, piyasa değeri 2 milyon 240 bin TL olan kaçak 73 gelinlik ele geçirildi.
21.07.2023 Gündem
Olaylı İzmir derbisinde işaret fişeği atan sanığa istenen ceza!
Olaylı İzmir derbisinde işaret fişeği atan sanığa istenen ceza! İzmir'de, Göztepe ile Altay arasında oynanan ve olayların çıktığı derbiye ilişkin Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ı işaret fişeğiyle yaralayan Furkan Ersanlı hakkında istenen hapis cezası belli oldu. 22 sanık hakkında ise 'kasten öldürmeye teşebbüs suçuna yardım'dan ceza talep edildi.
20.01.2023 1.Lig
Kız bebeğini poşete koyup apartmandan atan 3 şüpheli tutuklandı
Kız bebeğini poşete koyup apartmandan atan 3 şüpheli tutuklandı Antalya’nın Alanya ilçesinde yeni doğan kız bebeği koydukları poşetle 5 katlı apartmanın en üst katından attıkları suçlamasıyla gözaltına alınan Gürcistan uyruklu N.S. (15), annesi İ.S. (55) ve babası B.S. (55) adliyeye sevk edildi. Bebeğin annesinin N.S. olduğu belirlendi. Ailenin jandarmada konuşmadıkları belirtilirken, bebeğin atılırken canlı olup olmadığı araştırılıyor.
9.11.2022 Gündem
Bekçiler şüphelendi, elindeki poşetten bin 112 uyuşturucu hap çıktı
Bekçiler şüphelendi, elindeki poşetten bin 112 uyuşturucu hap çıktı İzmir’de, gece bekçilerinin şüphelenip durdurduğu 1 kişinin elindeki poşette bin 112 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
7.09.2022 Gündem
Gören şoke oldu! 15 poşet ekmeği çöpe bıraktılar
Gören şoke oldu! 15 poşet ekmeği çöpe bıraktılar Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde siyah poşete doldurulan yüzlerce ekmek çöpe bırakılması tepkiye sebep oldu.
20.07.2022 Gündem
Taksiciden yolcuya 'alkol' dayağı iddiası!
Taksiciden yolcuya 'alkol' dayağı iddiası! İstanbul Sancaktepe'de, takside alkol almak istedikleri iddia edilen iki yolcu ile taksiciler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle yolculardan Olcayto Okur'un iddiasına göre 5 taksici tarafından dövüldü. Hastanede tedavi edilen Okur'un şikayeti üzerine gözaltına alınan taksici Ayhan Karakaya tutuklandı.
12.05.2022 Gündem
Üzerine siyah poşet geçirdiği demir dubayı böyle çaldı
Üzerine siyah poşet geçirdiği demir dubayı böyle çaldı Düzce'de vatandaşların kaldırıma araçlarını park etmesini engellemek amacıyla konulan demir duba, bir şüpheli tarafından çalındı. O anlar Düzce Belediyesi'nin sosyal medya hesabından, "Bir anda hokkabaz sandık. Geri getirmeyince çaldığını anladık" notuyla paylaşıldı.
5.04.2022 Haberler
Bağcılar'da göçüğün yaşandığı sokakta incelemeler sürüyor
Bağcılar'da göçüğün yaşandığı sokakta incelemeler sürüyor İstanbul Bağcılar’da bir sokakta bulunan kaldırımda dün akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle göçük oluştu. Belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı göçüğün meydana geldiği noktanın yakınında bulunan iki binayı tahliye etti. Sokakta ve tahliye edilen binalarda incelemeler devam ediyor.
15.12.2021 Gündem
Sahte polise parolayla 700 bin lira kaptırdı! Gerçeği parola sormayınca inanmadı
Sahte polise parolayla 700 bin lira kaptırdı! Gerçeği parola sormayınca inanmadı Karaman'da telefon dolandırıcılarının 2 kez tuzağına düşüp 700 bin lirasını kaptıran N.K. (73), 450 bin lira değerindeki evini satıp, yine paraya onlara vereceği sırada dolandırılmaktan kurtuldu. Polis olduklarını söyleyerek gelen dolandırıcıların belirlediği parolaya ‘1453’ diyerek yanıt verip, paraları teslim eden N.K, olayın anlaşılmasından sonra gelen polisler kendisine parola sormayınca onları sahte polis sandı.
26.05.2021 Gündem
Konyaaltı Sahili'nde 2 tabanca bulundu!
Konyaaltı Sahili'nde 2 tabanca bulundu! Antalya peş peşe iki tabanca bulundu. Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde, biri falezlerde, diğeri sahilde olmak üzere iki tabanca ve şarjör incelenmek üzere kriminal servisine gönderildi.
31.01.2021 Gündem
Eti sakın siyah poşetlere koymayın!
Eti sakın siyah poşetlere koymayın! Sağlık Federasyonu Komisyon Genel Başkanı Raşit Dinç ve Sağlık Federasyonu Bilim Komisyonu, kurban kesimi ve dağıtımı sırasında çevre ve insan sağlığı için uyulması gereken kuralları açıkladı.
30.07.2020 Genel Sağlık
MSB açıkladı! 15 kilo plastik patlayıcı ele geçirildi
MSB açıkladı! 15 kilo plastik patlayıcı ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı'nca Mardin Kızıltepe bölgesinde, 5 kişinin yasa dışı olarak Suriye sınırını geçmeye çalıştığı bölgede yapılan aramada, poşet ve sırt çantası içinde 15 kilo plastik patlayıcı, 3 uzaktan komutalı patlayıcı düzeneği ile çeşitli malzemelerin ele geçirildiği açıklandı.
12.04.2020 Gündem
Vahşi cinayette 2 sanığa müebbet! Sevgiliye tahliye talebi
Vahşi cinayette 2 sanığa müebbet! Sevgiliye tahliye talebi Antalya'da kaybolduktan 8 gün sonra, ormanlık alanda başına poşet geçirilip, el ve ayakları bağlanmış ve cinsel organı kesik halde çıplak cesedi bulunan Halit Yılmaz'ı (50) öldürdükleri iddiasıyla yargılanan 2 sanık için savcı müebbet hapis cezası isterken, ilişki yaşadığı ortaya çıkan kadının ise tahliyesini talep etti.
27.01.2020 Gündem
Kan donduran olay! Kol ve bacakları olmayan ceset bulundu
Kan donduran olay! Kol ve bacakları olmayan ceset bulundu Samsun'da çöp toplama kamyonunda battaniyeye sarılı kol ve bacakları kesilmiş erkek cesedi bulundu. Polis ekipleri cesedin kimliğinin tespit ve cinayet şüphelilerini yakalamak için çalışma başlattı.
12.01.2020 Gündem
13 poşetten esrar çıktı!
13 poşetten esrar çıktı! Bingöl’de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada narkotik köpekleri Vana ve Öğle'nin tepki verdiği arazide dere yatağına gizlenmiş 13 siyah poşet içerisinde 202 kilogram toz esrar ele geçirildi.
31.12.2019 Gündem
Çöpten tarih çıktı! 3 kişi gözaltında
Çöpten tarih çıktı! 3 kişi gözaltında Kahramanmaraş'ta, tarihi eser kaçakçılarına yönelik bir kahvehaneye operasyon düzenleyen polis, çöp kutusuna gizlenmiş 2 bin 300 yıllık Helenistik döneme ait olduğu değerlendirilen 88 sikke ile 2 heykel ele geçirdi, 3 kişi gözaltına alındı.
3.12.2019 Haberler
Çöpten tarih çıktı! 3 kişi gözaltında
Çöpten tarih çıktı! 3 kişi gözaltında Kahramanmaraş'ta, tarihi eser kaçakçılarına yönelik bir kahvehaneye operasyon düzenleyen polis, çöp kutusuna gizlenmiş 2 bin 300 yıllık Helenistik döneme ait olduğu değerlendirilen 88 sikke ile 2 heykel ele geçirdi, 3 kişi gözaltına alındı.
3.12.2019 Gündem
Kurban etlerinde siyah poşet uyarısı
Kurban etlerinde siyah poşet uyarısı Kurban etinin siyah poşetlerle taşınmaması uyarısında bulunan uzmanlar, "Bu tarz poşetlerin kullanılması sağlığa zararlı olabilmektedir. Bu sebeple şeffaf poşet kullanımına özen gösterilmelidir" dedi.
10.08.2019 Gündem
'Bomba' şüphe! Tutuklandı...
'Bomba' şüphe! Tutuklandı... Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, Sapanca Gölü kıyısında bulunan restoranının işletmecisinden alacaklı olanlar, kameriyede el yapımı bomba patlattı. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı.
8.08.2019 Gündem
Fatih'te bir Tacikistanlı kadının başına siyah poşet geçirilerek öldürüldü
Fatih'te bir Tacikistanlı kadının başına siyah poşet geçirilerek öldürüldü Fatih İskenderpaşa Mahallesi’nde Tacikistan uyruklu bir kadın, ayaklarından bağlı kafasına siyah poşet geçirilmiş şekilde ölü bulundu. Polisin yaptığı incelemenin ardından kadının boğazına siyah poşet geçirilip, başörtüsü ile boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Polis ekipleri, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
11.09.2019 Haberler
İstanbul'da sabah şoku! Genç kadın başına siyah poşet geçirilerek öldürüldü
İstanbul'da sabah şoku! Genç kadın başına siyah poşet geçirilerek öldürüldü Fatih İskenderpaşa Mahallesi’nde Tacikistan uyruklu bir kadın, ayaklarından bağlı kafasına siyah poşet geçirilmiş şekilde ölü bulundu. Polisin yaptığı incelemenin ardından kadının boğazına siyah poşet geçirilip, başörtüsü ile boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Polis ekipleri, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
26.06.2019 Gündem
İstanbul'da sabah şoku! Genç kadın başına siyah poşet geçirilerek öldürüldü
İstanbul'da sabah şoku! Genç kadın başına siyah poşet geçirilerek öldürüldü Fatih İskenderpaşa Mahallesi’nde Tacikistan uyruklu bir kadın, ayaklarından bağlı kafasına siyah poşet geçirilmiş şekilde ölü bulundu. Polisin yaptığı incelemenin ardından kadının boğazına siyah poşet geçirilip, başörtüsü ile boğularak öldürüldüğü tespit edildi. Polis ekipleri, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
26.06.2019 Gündem
'Siyah poşetlerdeki' büyük tehlike! Vücuda temas ettiği an...
'Siyah poşetlerdeki' büyük tehlike! Vücuda temas ettiği an... Çevre Bilincini Geliştirme Derneği (ÇEBİD)  Başkanı ve Dicle Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr.  Hamdi  Temel, plastikler içerisinde en zehirli ve kanserojen maddeler taşıyanın siyah  poşetler olduğunu belirtti.
6.06.2019 Gündem
Üniversitedeki katliamda detaylar ortaya çıktı! İşte o konuşmalar...
Üniversitedeki katliamda detaylar ortaya çıktı! İşte o konuşmalar... Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi binasına 4 akademisyeni tabancayla vurarak öldüren araştırma görevlisi Volkan Bayar ile onu azmettirdiği iddia edilen eski eşi Saadet Aylin Y. hakkında hazırlanan iddianame, 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi. Volkan Bayar hakkında 'tasarlayarak kasten öldürme', Saadet Aylin Y. hakkında ise 'azmettirme' suçundan 4'er kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi. İkilinin telefon görüşmelerine yer verilen iddianamede Bayar'ın eski eşine, "Rahatla şimdi, vurdum hepsini, rahatla" dediği belirtildi.
21.05.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Siyah Poşet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.