Siyasetçi

Siyasetçi

Son dakika siyasetçi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan siyasetçi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan siyasetçi haber sayfamızda...

Siyasetçi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.234 siyasetçi haberi bulunmuştur.
İYİ Parti’de adaylar kılıçları çekti
İYİ Parti’de adaylar kılıçları çekti İYİ Parti’nin üç genel başkan adayı Koray Aydın, Mehmet Tolga Akalın ve Günay Kodaz; Cumhur İttifakı ortaklarının, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in görevi bırakmaması yönündeki görüşlerinin kulislere yansımasının ardından gündeme gelen “olağanüstü kurultayı iptal ettirme girişimlerine” tepki gösterdi.
13.04.2024 Gündem
Vietnam'da 'dolandırıcılıktan' suçlu bulunan milyarder iş kadını idam cezasına çarptırıldı
Vietnam'da 'dolandırıcılıktan' suçlu bulunan milyarder iş kadını idam cezasına çarptırıldı Vietnamlı milyarder iş kadını Truong My Lan ve suç ortakları, çok aracı vasıtasıyla kontrol ettiği Saigon Anonim Ticaret Bankası'ndan 12 milyar dolar para hortumlamakla suçlanıyor. Bu miktar, ülkenin gayri safi yurt içi hasılasının yüzde 3'ünü oluşturuyor.
11.04.2024 Dünya
Washington Post yazdı: Ukrayna savaşta köşeye mi sıkıştı?
Washington Post yazdı: Ukrayna savaşta köşeye mi sıkıştı? ABD’nin önde gelen gazetelerinden Washington Post (WP), Rusya ile savaşta, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’nin seçeneklerinin azaldığını yazdı. Analizde, Rusya’nın son dönemde saldırılarını tekrar yoğunlaştırdığı, Ukrayna’nın yaklaşık yüzde 20’sini işgal ettiği ve Kiev’i köşeye sıkıştırdığı belirtildi.
8.04.2024 Dünya
‘Yola yenilenerek devam edeceğiz’
‘Yola yenilenerek devam edeceğiz’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜRGEV’in iftar programında yaptığı konuşmada “31 Mart sadece yeni bir dönüm noktası değil, aynı zamanda daha büyük zaferlerin müjdecisi olacaktır. Yolumuza yenilenmiş, tazelenmiş çok daha güçlenmiş şekilde devam edeceğiz” dedi.
6.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasıyla ilgili son dakika açıklaması! Ruhsatı veren kim?
Erdoğan'dan 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasıyla ilgili son dakika açıklaması! Ruhsatı veren kim? Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da İbn Haldun Üniversitesi'nde TÜRGEV tarafından düzenlenen iftar programında konuştu. Erdoğan Beşiktaş'taki yangına dair, "Bu binaya inşaat ruhsatını, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim?" ifadelerini kullandı.
5.04.2024 Gündem
Meral Akşener Ankara'da oy kullandı
Meral Akşener Ankara'da oy kullandı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da oyunu kullandı. Akşener, "Seçim sonuçlarının Türkiye açısından iyi olacağını düşünüyorum" dedi.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Siirt'te konuştu! 'Huzur içinde bir seçim yapıyoruz'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Siirt'te konuştu! 'Huzur içinde bir seçim yapıyoruz' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Siirt’in Kurtalan ilçesinde partisinin düzenlediği mitinge katıldı. Yılmaz, "Sandıklarda sandıklarımıza çok güçlü bir şekilde sahip çıkalım inşallah. Herkesin tercihine saygılıyız. Kim demokratik hakkını nasıl kullanıyorsa başımızın üstünde. Bir itirazımız yok. Ve herkese de hizmet etmeye hazırız. Bize oy versin, vermezsin. Herkese bugüne kadar hizmet ettik" dedi.
29.03.2024 Gündem
Rus modelden eski kocası yüzünden ayrılmış! 'Ekibi endişelendi, risk almak istemediler'
Rus modelden eski kocası yüzünden ayrılmış! 'Ekibi endişelendi, risk almak istemediler' Üçüncü eşi Katie Holmes'den boşandığından beri ciddi bir ilişkisi olmayan Tom Cruise, Rus bir milletvekilinin kızı olan eski model Elsina Khayrova ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerinin ciddileştiği düşünülürken ayrılan ikili, herkesi şaşırtmıştı. Ünlü oyuncunun sosyetik sevgilisinden, bir dönem Kremlin'in en çok arananlar listesinde yer alan eski kocası Dmitry Tsvetkov yüzünden ayrıldığı ortaya çıktı. İşte detaylar...
29.03.2024 Cadde
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçime iki gün kala Ankara’da katıldığı iftar programında açıklamalarda bulundu. Akşener'in hedefinde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu vardı.
28.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir. Siyasetçi, kamu görevlisi ve seçmene görevler düşüyor. Seçim döneminde yükselen tansiyonu farklı yerlere taşımaya çalışanları iyi tanımamız gerekiyor.' dedi.
28.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir. Siyasetçi, kamu görevlisi ve seçmene görevler düşüyor. Seçim döneminde yükselen tansiyonu farklı yerlere taşımaya çalışanları iyi tanımamız gerekiyor.' dedi.
28.03.2024 Gündem
Meral Akşener: Bana kızan insanlar da oluyor, beni seven insanlar da oluyor
Meral Akşener: Bana kızan insanlar da oluyor, beni seven insanlar da oluyor İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılmak üzere Isparta'ya geldi. Akşener, "Ben tam 3 yıl boyunca esnaf gezdim. Çünkü bizim partimizin kuruluş amacı gencin sesini duymak, yaşlının ne düşündüğünü anlamaktır. " dedi.
27.03.2024 Gündem
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan İmamoğlu’na tepki: Sen işine bak! İstanbul'a yaşattığın kayıp yıllara üzül
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan İmamoğlu’na tepki: Sen işine bak! İstanbul'a yaşattığın kayıp yıllara üzül Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ekrem İmamoğlu'nun bakanlar ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. Bakan Tunç "Sen işine bak. İstanbul'a yaşattığın kayıp yıllara üzül. Geçmişte nasıl İSKİ skandallarıyla bu ülkeyi çalkalandırdınız. Şimdi de para kuleleriyle maalesef İstanbul'a o kara görüntüleri yaşatıyorsunuz" dedi.
27.03.2024 Gündem
Canlı yayında nefret kustu, skandal Ramazan sözleri: Öldürmek için en iyi zaman!
Canlı yayında nefret kustu, skandal Ramazan sözleri: Öldürmek için en iyi zaman! İsrail'in 173 gündür bombardıman uyguladığı ve insani felaket yaşanan Gazze Şeridi'nde İsrail'in olası Refah operasyonu için korku sürüyor. İsrail'in aşırı sağcı milletvekillerinden biri ise, katıldığı televizyon progrramında yaklaşık 1,5 sivilin sığındığı şehir hakkında akılalmaz açıklamalara imza attı.
27.03.2024 Dünya
'Bazıları vadettiklerini bile hatırlamıyor'
'Bazıları vadettiklerini bile hatırlamıyor' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Ne söylediysek onu sonuna kadar gerçekleştirmek için gece gündüz uğraştık. Bazıları bırakın vaatlerini yapmayı, ne vadettiklerini bile hatırlamıyorlar. Seçimden sonra unutuyorlar" dedi.
26.03.2024 Ekonomi
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e 2018 yanıtı: Sen bilmezsin, o dönemler çıraktın
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e 2018 yanıtı: Sen bilmezsin, o dönemler çıraktın Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 2018’deki cumhurbaşkanlığı seçimi gecesinde nerede olduğunu soran CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sosyal medya hesabından yanıt verdi.
26.03.2024 Gündem
Ekvador'da korkunç suikast! Ülkenin en genç belediye başkanı öldürüldü
Ekvador'da korkunç suikast! Ülkenin en genç belediye başkanı öldürüldü Son yıllarda çete şiddetiyle sarsılan Latin Amerika ülkelerinden Ekvador’un en genç belediye başkanı, 27 yaşındaki Brigitte Garcia, suikasta uğradı.
25.03.2024 Dünya
"İguanalarım beni bilim insanı yaptı"
"İguanalarım beni bilim insanı yaptı"  Türkiye onu 1960’lı yıllardaki romantik filmlerin jönü olarak tanıdı. Sinemadaki erotik film furyasından sonra paranın cazibesine kapılan birçok meslektaşı gibi sahneye çıkmadı, okumak için yurt dışına gitti. Oslo’da Ekoloji Bilimleri, Biyoloji ve Kimya okudu. Bilim insanı olarak Türkiye’ye döndü ve 1999-2002 yılları arasında Anavatan Partisi Milletvekili oldu, TBMM’de Çevre Komisyonu Başkanlığı yaptı.
23.03.2024 Pazar
Meclis Başkanı Kurtulmuş: İsrail saldırıları modern zamanların gördüğü en büyük katliamdır
Meclis Başkanı Kurtulmuş: İsrail saldırıları modern zamanların gördüğü en büyük katliamdır TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Gazze’deki olaylar Ramazan sürecince de hiç hızını kesmeden devam etti. Modern zamanların gördüğü en büyük katliamdır bu yaşadığımız. Hatta tam bir manasıyla soykırım haline dönmüş olan bir vahşettir. Bu vahşet sadece Netanyahu ve hükümeti ya da siyonist İsrail rejiminin defterine yazılan bir zulüm değil. Aynı zamanda bu vahşet bütün insanlık için de bir sınavdır” dedi.
22.03.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan Özgür Özel'in 'darbe' sözlerine tepki
Bakan Tunç'tan Özgür Özel'in 'darbe' sözlerine tepki Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın’ın Hasankadı beldesi seçim bürosu açılışına katıldı.
22.03.2024 Gündem
ABB Başkan Adayı Altınok CNN Türk'te projelerini anlattı: Emeklilere ulaşım ücretsiz olacak
ABB Başkan Adayı Altınok CNN Türk'te projelerini anlattı: Emeklilere ulaşım ücretsiz olacak AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, CNN TÜRK'te Gece Görüşü programında Hürriyet Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin'in sorularını yanıtladı, projelerini anlattı. Altınok emekliler için ücretsiz ulaşım ve destek vaatlerini açıkladı.
22.03.2024 Gündem
Yavaş'tan 'yeşil eczane modeli' projesiyle ilgili açıklama
Yavaş'tan 'yeşil eczane modeli' projesiyle ilgili açıklama Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş,, Ankara Eczacılar Odası'nı ziyaret etti, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Gündem
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? AK Parti'li Abdulhamit Gül, CNN TÜRK canlı yayınında İstanbul'daki son anketi paylaştı. Hamza Dağ'ın İzmir'de sürpriz yapacağını ifade eden Gül, CHP lideri Özgür Özel'in 'darbe' sözlerini de değerlendirdi.
20.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Felaket tellallığı yapanlar vurgun amaçlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Felaket tellallığı yapanlar vurgun amaçlıyor Keçiören'de Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin yeni mesajlar verdi.
18.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Felaket tellallığı yapanlar vurgun amaçlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Felaket tellallığı yapanlar vurgun amaçlıyor Keçiören'de Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin yeni mesajlar verdi.
18.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Siyasetçi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.