Skype

Skype

Son dakika Skype haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Skype gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Skype haber sayfamızda...

Skype

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 686 skype haberi bulunmuştur.
Türkiye onları konuşuyor! 'Babası Uğur Dündar değil, başka bir ünlü'
Türkiye onları konuşuyor! 'Babası Uğur Dündar değil, başka bir ünlü' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için bir kez daha Müge Anlı'nın programına çıktı. Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasıyla Türkiye’nin gündemine oturan anne Suphiye Orancı’nın fotoğrafı da sonunda ortaya çıktı. Adını ‘Sofi’ olarak değiştiren Orancı’nın dört küçük çocuğunu yıllar önce bırakıp Almanya’ya kaçtığı öğrenildi. Programa bağlanan bir izleyicinin anlattıkları ise Müge Anlı'yı da şoke etti.
18.04.2024 Cadde
Yalnız hissediyorsanız yalnız değilsiniz
Yalnız hissediyorsanız yalnız değilsiniz Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) yalnızlığı bir halk sağlığı sorunu olarak tanımlıyor. Kimi ülkelerde Yalnızlık Bakanlığı bile görevde. Kimileri ise Nine Çorbası ile mücadele ediyor yalnızlıkla. Peki, yalnızlık bir hastalık mıdır? Dr. Alper Hasanoğlu, “Normal bir insanlık durumunun hastalık olarak tanımlanması, 20. YY’ın ikinci yarısından itibaren çokça yapılagelen bir büyük yanlış oldu,” diyor.
28.01.2024 Pazar
Hotmail Giriş Linki 2024: Hotmail Giriş Yapma, Hesap ve Oturum Açma İşlemi
Hotmail Giriş Linki 2024: Hotmail Giriş Yapma, Hesap ve Oturum Açma İşlemi Microsoft'un ürünü olan Hotmail adından anlaşılabileceği gibi e-mail hizmetidir. Şimdiki adı Outlook olan Hotmailin dünya genlinde milyonlarca kullanıcısı bulunmaktadır. Hotmail sistemine kaydolan kullanıcılar e-mail sisteminin yanı sıra birçok ücretsiz depolama özelliğine de sahiptirler. Ayrıca Skype uygulamasına direkt olarak giriş yapabilirler. Hotmail sevisini aktif kullanabilmek için hesaba ihtiyaç vardır. Hesabı olmayan kişiler PC veya akıllı cihazlarında yeni hesap açarak Hotmaile giriş yapıp aktif olarak kullanmaya başlayabilirler. Hesap açma ve giriş yapma işlemi birkaç basit adımdan oluşuyor. Hotmail hesap ve oturum açma işlemi ile ilgili detaylı bilgi almak için "Hotmail Giriş Yap 2024" içeriğimize göz atabilirsiniz.
9.01.2024 Teknoloji
Bilgisayar Programları: En Çok Kullanılan ve CV’de Mutlaka Olması Gereken Bilgisayar Programları Nelerdir?
Bilgisayar Programları: En Çok Kullanılan ve CV’de Mutlaka Olması Gereken Bilgisayar Programları Nelerdir? Teknolojinin gelişmesi ile birlikte çalışma hayatını kolaylaştıracak bilgisayar programları da piyasaya sürülmeye başladı. Özellikle Microsoft Office programları her iş yerinin ve eğitim alan öğrencilerin vazgeçilmezi haline geldi. İş adaylarının ise mutlaka CV’lerinde bulunması gereken bilgisayar programları da bulunuyor. İş başvurularında adayları bir adım öne geçiren bu programlar iş hayatının günlük birer parçası haline gelmektedir. En çok kullanılan Office programları ve CV’de olması gereken bilgisayar programları nelerdir? Bilgisayar programları ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.08.2023 Teknoloji
Yapay zekayı durdurmak mümkün mü?
Yapay zekayı durdurmak mümkün mü? Geçtiğimiz hafta, teknoloji sektörünün önde gelen isimleri ve yapay zeka uzmanları, Future of Life Institute aracılığıyla yayımladığı açık mektupta küresel bir çağrıda bulundu.
9.04.2023 Pazar
AB Komisyonu çalışanlarına TikTok kullanmayı fiilen yasakladı
AB Komisyonu çalışanlarına TikTok kullanmayı fiilen yasakladı Telefonlarındaki TikTok uygulamasını 15 Mart'tan önce kaldırmayanlar, artık AB Komisyonu’nun elektronik posta ya da diğer kurumsal iletişim yazılımlarına erişemeyecek.
23.02.2023 Dünya
Çocuk istismarı paylaşımına 21 gözaltı
Çocuk istismarı paylaşımına 21 gözaltı İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonlarda çocukların kullanıldığı müstehcen paylaşımlar yaptıkları belirlenen 21 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin, “Skype” üzerinden birbirlerine video attıkları belirlendi.
21.01.2023 Gündem
Çocuk istismarına ilişkin paylaşımlara 6 ilde operasyon: 22 şüpheli yakalandı
Çocuk istismarına ilişkin paylaşımlara 6 ilde operasyon: 22 şüpheli yakalandı Mesajlaşma ve görüntülü konuşma uygulaması üzerinden çocukların cinsel istismarı içerikli paylaşımlarda bulunan 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüpheliler 6 ilde düzenlenen operasyonla yakalandı. 
20.01.2023 Gündem
Şebnem Korur Fincancı hakkında istenen ceza belli oldu
Şebnem Korur Fincancı hakkında istenen ceza belli oldu TSK’nın terör operasyonları sırasında kimyasal silah kullandığı iddiaları nedeniyle tutuklanan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı hakkında istenen ceza belli oldu.
25.11.2022 Haberler
Şebnem Korur Fincancı hakkında istenen ceza belli oldu
Şebnem Korur Fincancı hakkında istenen ceza belli oldu TSK’nın terör operasyonları sırasında kimyasal silah kullandığı iddiaları nedeniyle tutuklanan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı hakkında istenen ceza belli oldu.
25.11.2022 Gündem
Başsavcılık, TTB Başkanı'nın görevden alınması için davaname hazırladı
Başsavcılık, TTB Başkanı'nın görevden alınması için davaname hazırladı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı ve TTB merkez yönetiminin görevden alınması için davaname hazırladı. Başsavcılık dava talebinde Merkez Konseyi Başkanlığı üyelerinin de görevlerine son verilmesini istedi.
28.10.2022 Gündem
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı tutuklandı
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı tutuklandı Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, "terör örgütü propagandası" suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
27.10.2022 Haberler
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı tutuklandı
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı tutuklandı Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, "terör örgütü propagandası" suçundan sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
25.11.2022 Gündem
Eski istihbaratçı Altaylı'nın damadına 'hakaret' soruşturması
Eski istihbaratçı Altaylı'nın damadına 'hakaret' soruşturması Ankara 16'ncı Ağır Ceza Mahkemesi, eski istihbaratçı Enver Altaylı'nın 'terör örgütü üyeliği' suçundan 12 yıl hapis cezası alan damadı Metin Can Yılmaz hakkında suç duyurusunda bulundu. Yılmaz'ın yargılama sırasındaki sözleri ile mesajlaşma dökümlerini 'delil' olarak sunan mahkeme, Yılmaz'ın 'hakaret', 'iftira', 'devletin kurum ve organlarını aşağılama' suçlarını işlediğini belirtti.
17.07.2022 Gündem
'Askerin yaptığı bu hareketi unutamıyorum!' Bir yıl önce turist, bu kez sığınmacı olarak Antalya'da
'Askerin yaptığı bu hareketi unutamıyorum!' Bir yıl önce turist, bu kez sığınmacı olarak Antalya'da Savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve Türk halkına misafirperverliğinden dolayı teşekkür etmek isteyen Ukraynalı mültecilerin Antalya'da çöpleri toplaması, sosyal medyada gündem oldu. Bu anları Katerina Semerich adlı bir Ukraynalı mülteci, "Türkiye'ye ve Türk halkına teşekkür etmek istiyoruz" notuyla paylaştı. Tam bir yıl önce tatile geldiği Antalya'da şimdi sığınmacı olarak bulunan Katerina Semerich, Ukrayna'da gördüklerini ve yol boyunca yaşadıklarını Milliyet.com.tr'ye anlattı.
13.04.2022 Gündem
620 Rus ajanın bilgileri sızdı! Uzmanlar 'korkunç hesap hataları'nı anlattı
620 Rus ajanın bilgileri sızdı! Uzmanlar 'korkunç hesap hataları'nı anlattı İngiliz The Times gazetesinin haberine göre, Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) görevlisi olduğu belirtilen 620 kişinin isimleri ve adresleri dün sızdı. Uzmanlar giderek artan sızıntıların nedenini açıkladı.
29.03.2022 Dünya
2022 yatırım yılı olacak
2022 yatırım yılı olacak Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın: “2022’nin yatırım fırsatları arayacağımız bir yıl olmasını bekliyorum” diyen Hamdi Akın, ilk olarak Bursa’da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında”
3.02.2022 Milliyet Executive
Telegram da katıldı; 1 milyar indirmeye ulaştı!
Telegram da katıldı; 1 milyar indirmeye ulaştı! Kesintiler ile gündemden düşmeyen Facebook/Instagram ve WhatsApp, kullanıcıların Telegram’a kaymasına neden oldu. Telegram geçen yıldan bu yana oldukça büyük kullanıcı akışına sahne oldu. Bu akışın sonucu olarak da rakamlar indirmelere yansıdı.
18.10.2021 Teknoloji
Darbe imalı yazışmalar dosyada! Enver Altaylı'nın damadı hakkında detaylar ortaya çıktı
Darbe imalı yazışmalar dosyada! Enver Altaylı'nın damadı hakkında detaylar ortaya çıktı Eski istihbaratçı Enver Altaylı'nın damadının "darbe imalı yazışmaları" dava dosyasına girdi. Altaylı'nın FETÖ'den yargılanan damadı Metin Can Yılmaz, darbe girişimini önceden bildiğini ortaya koyan yazışmalarında örgütün hükümete yönelik operasyonu bir an önce başlatması gerektiğini belirtti. Yılmaz'ın 2015 yılında yazıştığı M.H'nin "Bunların müddeti temmuz ortası, göreceksin" ifadesiyle 15 Temmuz darbe girişimine işaret ettiği dosyada yer aldı.
14.09.2021 Gündem
Office 365 Nedir, Ne İşe Yarar? Microsoft Office 365 İçerisinde Neler Bulunur?
Office 365 Nedir, Ne İşe Yarar? Microsoft Office 365 İçerisinde Neler Bulunur? Çoğu uygulama bulut ortamına geçişi sağlamıştır. Office 365 de kullanıcıların için pek çok avantaj sağlayan bulut uygulamalarından bir tanesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Office 365 nedir, ne işe yarar? Microsoft Office 365 içerisinde neler bulunur? İşte, merak edilen tüm detaylar.
8.06.2021 Eğitim
Tam kapanmaya tekno çözümler
Tam kapanmaya tekno çözümler Tam kapanmayla beraber evlerde artık her şeyimiz yeniden teknoloji ve internet odaklı oluyor. Evden çalışma, eğitim, iletişim, eğlence artık tamamen teknolojiye dayalı... İşte, kapanmada teknolojiyle yapılabilecekler ve dikkat edilmesi gerekenler...
1.05.2021 Ekonomi
Zoom yorgunluğu nedir? Zoom yorgunluğuna karşı neler yapılabilir?
Zoom yorgunluğu nedir? Zoom yorgunluğuna karşı neler yapılabilir? Koronavirüs pandemisi ile birlikte hayatımıza giren dijital platformlar, eğitimden iş dünyasına kadar pek çok alanda kullanılıyor. Uzmanlar, kullanım kolaylığı sunan programların “ekstra zihinsel çaba” gerektirmesi nedeniyle zihinsel ve bilişsel yorgunluğa neden olduğuna dikkat çekiyor. Bu yorgunlukla başa çıkmak için bireylerin mutlaka kendilerine vakit ayırmaları ve gerçek etkileşime girmeleri tavsiye ediliyor. Dr. Öğretim Üyesi Aylin Tutgun Ünal, sosyal ağlarda yeni trend toplantılar ve uygulamaların neden olduğu yorgunluklara dikkat çekti, bu yorgunluklarla başa çıkmak için tavsiyelerde bulundu.
7.04.2021 Ruh Sağlığı
Microsoft Hesabı Nedir, Ne İşe Yarar? Microsoft Hesabı Nasıl Oluşturulur Ve Nasıl Silinir?
Microsoft Hesabı Nedir, Ne İşe Yarar? Microsoft Hesabı Nasıl Oluşturulur Ve Nasıl Silinir? Bazı uygulamaları kullanabilmek için hesap açmak gerekir. Özellikle Microsoft uygulamaları için mutlaka üye olmak gerekiyor. Fakat Microsoft hesaplarının tam olarak ne işe yaradığı ve nasıl açıldığı merak edilen bir konudur. Microsoft hesabı nedir, ne işe yarar? Microsoft hesabı nasıl oluşturulur ve nasıl silinir? Tüm detayları sizler için derledik.
16.03.2021 Teknoloji
İzolasyon en çok bu hastaları etkiledi!
İzolasyon en çok bu hastaları etkiledi! Pandeminin üzerinden geçen bir yılda beyin sağlığının önemli derecede etkilendiğine dikkat çeken uzmanlar, pandemide en sık panik ve kaygı bozukluklarının arttığına dikkat çekiyor. Sosyal izolasyon, stres, kaygı ve karamsarlığın beyin sağlığı üzerinde olumsuz etkilerine dikkat çeken uzmanlar, özellikle yaşlıların stres, kaygı ve izolasyondan etkilenmelerinin gençlere göre daha derin olduğuna işaret ediyor. Uzmanlar, “Bunama hastalarının unutkanlık düzeyleri ve hastalıkları belirgin olarak ilerledi” uyarısında bulunuyor.
15.03.2021 Ruh Sağlığı
Zoom, Skype ve WhatsApp yasaklı uygulamalar arasına girdi
Zoom, Skype ve WhatsApp yasaklı uygulamalar arasına girdi Dünyanın en popüler görüşme uygulamaları olan Zoom, Skype ve WhatsApp için Rusya savunma sanayii şirketi Rostec'ten yasaklama kararı geldi. Güvenlik endişeleri nedeniyle, çalışanlarının bu uygulamaları kullanmasını yasaklayan Rostec, bu kararını kısa süre önce duyurdu.
12.03.2021 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Skype ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.