Slaven Bilic

Slaven Bilic

Son dakika slaven bilic haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan slaven bilic gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan slaven bilic haber sayfamızda...

Slaven Bilic

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.122 slaven bilic haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'ta Santos giderse adaylar hazır! Avrupa'da tarih yazmıştı
Beşiktaş'ta Santos giderse adaylar hazır! Avrupa'da tarih yazmıştı Beşiktaş performansından memnun olmadığı Fernando Santos'un yerine gelebilecek 2 adayı belirledi.
6.04.2024 Beşiktaş
ÖZEL | Beşiktaş'ta Santos'un üstü çizildi! Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın bombasını patlattı
ÖZEL | Beşiktaş'ta Santos'un üstü çizildi! Serdar Sarıdağ, Sergen Yalçın bombasını patlattı Süper Lig'de Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta oklar Teknik Direktör Santos'a çevrildi. Beşiktaş yazarı Serdar Sarıdağ son gelişmeleri canlı yayında Skorer'e aktardı.
5.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta yabancı teknik direktörler Galatasaray'a karşı kazanamıyor!
Beşiktaş'ta yabancı teknik direktörler Galatasaray'a karşı kazanamıyor! Beşiktaş, Galatasaray'a 1-0 mağlup olarak yabancı teknik adamlar idaresinde çıktığı maçlarda rakibine karşı kazanamama serisini sürdürdü.
3.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ümraniye'ye bahar geldi!
Beşiktaş'ta Ümraniye'ye bahar geldi! Beşiktaş taraftarıyla takım barıştı. Bu sezon lige çok erken havlu atan siyah-beyazlılar, Teknik Direktör Fernando Santos’un gelişi sonrasında takıma güvenmeye başladı.
2.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş, Fatih Karagümrük'e karşı kaybetmiyor!
Beşiktaş, Fatih Karagümrük'e karşı kaybetmiyor! Beşiktaş, Fatih Karagümrük'ü 3-0 mağlup ederek rakibi karşısında oynadığı son 6 maçta 5 galibiyet ile 1 beraberlik elde etti.
13.01.2024 Beşiktaş
Fernando Santos, Slaven Bilic'ten sonra bir ilki başardı!
Fernando Santos, Slaven Bilic'ten sonra bir ilki başardı! Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, ilk maçında Fatih Karagümrük'ü 3-0'lık skorla mağlup etme başarısı gösterdi.
13.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay sonrası hoca adayları ortaya çıktı! Sergen Yalçın, Ruud Van Nistelrooy listede
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay sonrası hoca adayları ortaya çıktı! Sergen Yalçın, Ruud Van Nistelrooy listede Süper Lig'de Alanyaspor'a 3-1 kaybeden Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollar ayrıldı. Çalımbay'ın ayrılığı sonrası siyah-beyazlı takımdaki 8 hoca adayı belli oldu.
22.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay yerine 7 aday!
Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay yerine 7 aday! Beşiktaş'ta Alanyaspor maçında alınan mağlubiyet ve ardından Rıza Çalımbay'ın açıklamaları sonrası ayrılık iddiaları güçlendi. Siyah-beyazlılarda Rıza Çalımbay'ın yerine düşünülen 7 adayın belli olduğu öğenildi.
21.12.2023 Beşiktaş
Barcelona'dan erken teslim ikramiyesi!
Barcelona'dan erken teslim ikramiyesi! Spotify Camp Nou’nun üçüncü bloğunun yıkımını planlanandan önce gerçekleştirdiği için, inşaatı gerçekleştiren Limak’ın bir milyon euroya yakın bir bonus prim ödemesi alacağı belirtildi.
15.11.2023 İspanya La Liga
ÖZEL | Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal kararı! Vedaya hazırlanıyor
ÖZEL | Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal kararı! Vedaya hazırlanıyor Beşiktaş’ın Cezayirli yıldızı arkası gelmeyen sakatlık sorunları yüzünden kredisini büyük ölçüde tüketti. Siyah-beyazlıların sözleşmesi sezon sonu bitecek 31 yaşındaki deneyimli futbolcuyla toparlanamaması halinde devre arasında yollarını ayırmayı planladığı ifade edildi.
15.11.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Serdal Adalı'dan hızlı adımlar! Rıza Çalımbay kararı
Beşiktaş'ta Serdal Adalı'dan hızlı adımlar! Rıza Çalımbay kararı Beşiktaş Kulübü’nde 3 Aralık Pazar günü gerçekleşecek olağanüstü seçimli genel kurul için geri sayım başladı.
15.11.2023 Beşiktaş
Nenad Bjelica, Bruno Petkovic için kendini yaktı!
Nenad Bjelica, Bruno Petkovic için kendini yaktı! Bordo-mavililerin eski Teknik Direktörü Bjelica’nın, bu sezonun golcüsü Onuachu’nun bonservisinin alınmasına karşı çıktığı, sezon sonunda Bruno Petkovic’i ikna edebileceğini ilettiği öğrenildi.
15.11.2023 Trabzonspor
Fenerbahçe'de uyum problemi sona erdi! Savunma toparlandı
Fenerbahçe'de uyum problemi sona erdi! Savunma toparlandı Fenerbahçe’de özellikle savunmada arka arkaya yaşanan sakatlıklar sıkıntı oluşturmuştu. Ancak Adana Demirspor karşısında, skor dışında plan tuttu. Samet-Oosterwolde ikilisinin uyumu, sarı-lacivertlilerin sorunlarına merhem oldu.
15.11.2023 Fenerbahçe
A Milli Futbol Takımı'nda birinci torba ihtimali! Zor ama imkansız değil
A Milli Futbol Takımı'nda birinci torba ihtimali! Zor ama imkansız değil EURO 2024’e katılmayı garantileyen A Milli Takımımız’ın grup maçlarının tamamlanmasının ardından kuralarda hangi torbada yer alacağımız ortaya çıkacak. Türkiye’nin ilk torbada olma ihtimali var ama bu çok zor görünüyor.
15.11.2023 Milli Takım
ÖZEL | Galatasaray'dan 'Ocak' planı! Ndombele bekleneni veremedi
ÖZEL | Galatasaray'dan 'Ocak' planı! Ndombele bekleneni veremedi Galatasaray’ın devre arası transfer planı şimdiden belli oldu. Aslan 3 pozisyona takviye için çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Okan Buruk’un ilk planda 8 numara istediği ve Ndombele’den umudunu kestiği öğrenildi.
15.11.2023 Galatasaray
Emil Breivik'in menajeri İstanbul'a geldi!
Emil Breivik'in menajeri İstanbul'a geldi! Galatasaray'la anılan Emil Breivik'in menajeri İstanbul'a geldi.
14.11.2023 Galatasaray
UEFA'dan Al Nassr'a Şampiyonlar Ligi müjdesi!
UEFA'dan Al Nassr'a Şampiyonlar Ligi müjdesi! Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'ın Şampiyonlar Ligi'ne davet edileceği öne sürüldü.
14.11.2023 Şampiyonlar Ligi
A Milli Futbol Takımı'nda Almanya hazırlıkları devam etti!
A Milli Futbol Takımı'nda Almanya hazırlıkları devam etti! Vincenzo Montella yönetimindeki A Milli Futbol Takımı, Almanya ve Galler ile oynayacağı maçların hazırlıklarına devam etti.
14.11.2023 Milli Takım
Sinan Engin, Burak Yılmaz'a patladı! 'İnanamıyorum'
Sinan Engin, Burak Yılmaz'a patladı! 'İnanamıyorum' Beşiktaş'ın eski idarecilerinden Sinan Engin, Burak Yılmaz'ın Attila Gökçe'ye yaptığı açıklamaları değerlendirdi.
14.11.2023 Beşiktaş
Slaven Bilic'ten Beşiktaş itirafı! 'Çok zor bir dönemdi'
Slaven Bilic'ten Beşiktaş itirafı! 'Çok zor bir dönemdi' Suudi Arabistan ekiplerinden Al Fateh'i çalıştıran Slaven Bilic, Hırvat basınına konuştu. 55 yaşındaki teknik direktör, Beşiktaş dönemini anlattı.
14.11.2023 Beşiktaş
Igor Tudor, İstanbul'a geldi! Beşiktaş'tan flaş açıklama
Igor Tudor, İstanbul'a geldi! Beşiktaş'tan flaş açıklama Igor Tudor, Beşiktaşlı eski futbolcu Seriç ile birlikte İstanbul’a geldi. Siyah-beyazlı kulüpten Hırvat teknik adam ile ilgili açıklama geldi.
20.10.2023 Beşiktaş
Bilal Meşe'den, Şenol Güneş sonrası flaş teknik direktör iddiası: Gündeme gelmesi bile skandaldır!
Bilal Meşe'den, Şenol Güneş sonrası flaş teknik direktör iddiası: Gündeme gelmesi bile skandaldır! Milliyet'in usta kalemlerinden Bilal Meşe, Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışının Galatasaray ve Fenerbahçe arasında geçeceğini ve derbi skorlarının şampiyonu belirleyeceğini ifade etti. Meşe ayrıca Beşiktaş'ın teknik direktörlüğe getirmek istediği ismi açıklarken "Gündeme gelmesi bile skandaldır" dedi.
12.10.2023 Beşiktaş
Trabzonspor Djaniny ayrılığını duyurdu! İşte yeni adresi
Trabzonspor Djaniny ayrılığını duyurdu! İşte yeni adresi Trabzonspor, Djaniny'nin Suudi Arabistan ekibi Al Fateh Kulübü'ne transferi için anlaşma sağlandığını açıkladı
8.09.2023 Trabzonspor
Henry Onyekuru bombası! Resmi transfer teklifi geldi
Henry Onyekuru bombası! Resmi transfer teklifi geldi Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da takımdan ayrılması beklenen Henry Onyekuru konusunda sıcak bir gelişme yaşandı. Mavi Şimşekler'in yıldızına resmi transfer teklifi geldiği öne sürüldü.
5.08.2023 Adana Demirspor
Başakşehir'den ayrıldı! 1. Lig ekibi transferi açıkladı
Başakşehir'den ayrıldı! 1. Lig ekibi transferi açıkladı Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir'de bir ayrılık daha yaşandı. Başkent ekibi Gençlerbirliği, Francis Nzaba'yı sezon sonuna kadar kiraladı.
8.07.2023 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Slaven Bilic ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.