Sms

Sms

Son dakika SMS haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan SMS gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan SMS haber sayfamızda...

Sms

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.770 sms haberi bulunmuştur.
Dolandırıcıların ‘seçim’ tuzağı! 'Seçim sandığınız değişti'
Dolandırıcıların ‘seçim’ tuzağı! 'Seçim sandığınız değişti' Dolandırıcılar yaklaşan yerel seçimleri kullanarak vatandaşların hesaplarını ele geçiriyor. Akılalmaz yöntem ise pes dedirttirdi.
13.03.2024 Gündem
EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER MART 2024: Evde bakım aylığı ne kadar oldu, ne zaman yatacak? Evde bakım maaşı sorgulama...
EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER MART 2024: Evde bakım aylığı ne kadar oldu, ne zaman yatacak? Evde bakım maaşı sorgulama... Evde bakım maaşı ödeme takvimi, hak sahipleri tarafından takip ediliyor. Mart ayı evde bakım aylığı ödemeleri için Bakanlık duyurular sayfası ziyaret ediliyor. Ödemelerin durumu ise e-devlet üzerinden ve SMS ile sorgualanabiliyor. Peki, mart evde bakım maaşı ne zaman yatacak?
11.03.2024 Bilgi Rehberi
Baba olacak, haberi yok! Survivor Yunus Emre'nin eşinden çok konuşulacak paylaşım
Baba olacak, haberi yok! Survivor Yunus Emre'nin eşinden çok konuşulacak paylaşım 'Survivor All Star 2024'te art arda aldığı cezalarla gündemden düşmeyen kırmızı takım yarışmacısı Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, "Bir iletişim olsa vereceğim haber ile onu kendine getirebilirdim" derken, sosyal medyada hamile olduğunu duyurdu. İşte Survivor'da son dakika gelişmesinin ayrıntıları...
12.03.2024 Cadde
“Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır”
“Turkcell’in her yatırımı, Türkiye’nin dijital geleceğine yatırımdır” Turkcell, global telekomünikasyon sektörünün en önemli buluşması Mobil Dünya Kongresi’nden (MWC24) yeni nesil teknolojiler konusunda küresel markalarla yapılan iş birliği anlaşmaları ve ödüllerle döndü. Mobil Dünya Kongresi’nde düzenlenen iki panelde şirketin sürdürülebilirlik ve yapay zekâ alanındaki projelerini anlatan Genel Müdür Dr. Ali Taha Koç, MWC kapsamında Turkcell’in dijital gelecek vizyonunu değerlendirdi.
1.03.2024 Ekonomi
PTT'den UETS uyarısı! Borcu yokken 650 bin lira ödedi
PTT'den UETS uyarısı! Borcu yokken 650 bin lira ödedi Konya'da, PTT'nin Ulusal Elektronik Tebligat Sistemi (UETS) hizmeti üzerinden haciz ihbarnamesi gönderilmesi üzerine tebligattan haberdar olmadığını belirten vatandaşın yaşadığı mağduriyetin haber olmasının ardından PTT'den açıklama yapıldı.
28.02.2024 Ekonomi
Didem Kuş: Tasarruflu ve pratik çözümler sayesinde kurumsal ramazan yardımları dijitalleşiyor
Didem Kuş: Tasarruflu ve pratik çözümler sayesinde kurumsal ramazan yardımları dijitalleşiyor Yemek kartı, kurumsal hediye ve sosyal yardım kartı, akaryakıt ve filo çözümleri gibi ürünleriyle şirketler için tasarruflu gider yönetimi hizmetleri sunan Multinet Up, Ramazan ayında çalışan motivasyonu ve teşvik uygulamaları kapsamında çalışanlarını mutlu etmek isteyen işverenlere çözüm ortağı oluyor.
28.02.2024 Advertorial
Survivor'da eleme adayı belli oldu! Seda ve Pınar, Sema hakkında konuştu! Zehir zemberek sözler
Survivor'da eleme adayı belli oldu! Seda ve Pınar, Sema hakkında konuştu! Zehir zemberek sözler Dün akşam gerçekleştirilen acil durum konseyi nedeniyle eleme adayı belli olamamıştı. Sema ile Pınar'ın kavgası sonrası Sema Survivor'dan diskalifiye olmuştu. Bugün yapılan konseyde 3. ve 4. eleme adayı belli oldu. Acun Ilıcalı konseyde konuştu: Zor günler geçiriyoruz. Şimdiye kadar bir çok olayı beraber yaşadık. Açıkçası Survivor'ın gelmiş geçmiş en gergin sezonu. Sebebi de performans üzerine ve SMS oylaması olmaması yarışmacıları daha frensiz hale getirdi bence. Maalesef Sema ile Pınar arasında istemediğimiz görüntüler oluştu.
28.02.2024 Cadde
Uydu üzerinden haberleşme için önemli iş birliği
Uydu üzerinden haberleşme için önemli iş birliği Turkcell, gelecek nesil teknolojileri ülkemize kazandırma konusundaki öncülüğünü sürdürme hedefi kapsamında, uydular üzerinden mobil servisler sunmayı amaçlayan Lynk ile iş birliği anlaşması imzaladı. Barselona’da düzenlenen dünyanın en büyük mobil teknoloji etkinliği Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC24) Turkcell, dünyanın önde gelen uydu haberleşme şirketlerinden Lynk ile uydu üzerinden doğrudan telefonlara SMS, ses ve data servislerini deneme konusunda birlikte çalışmalar yürütecek.
26.02.2024 Teknoloji
Paket aşımını önleyen servis ücretsiz oldu
Paket aşımını önleyen servis ücretsiz oldu Turkcell, müşterilerinin farkında olmadan paketlerini aşmasını önleyen ‘Akıllı Fatura’ servisini herkes için ücretsiz hale getirdiğini duyurdu. Buna göre Turkcell’liler Akıllı Fatura özelliğini mobil uygulama, çağrı merkezi veya SMS üzerinden aktif edebilecek.
24.02.2024 Teknoloji
Turkcell'in Akıllı Fatura servisi herkese ücretsiz
Turkcell'in Akıllı Fatura servisi herkese ücretsiz Farklı ihtiyaçlara özel geliştirdiği ürün ve servislerle kullanıcılarına avantajlar sunan Turkcell, müşterilerinin farkında olmadan paketlerini aşmasını önleyen ‘Akıllı Fatura’ servisini herkes için ücretsiz hale getirdi. Turkcell’liler Akıllı Fatura özelliğini mobil uygulama, çağrı merkezi veya SMS üzerinden aktif edebilecek.
23.02.2024 Vitrin
Umre hayaliyle başına gelmeyen kalmadı: Beni cezbetti, mağdur oldum
Umre hayaliyle başına gelmeyen kalmadı: Beni cezbetti, mağdur oldum Bolu'da, Umut Şenduygu (41), sosyal medyada 'Taksitli hac ve umre fırsatı' ilanını görüp linke tıkladıktan sonra, banka ismini taşıyan sahte internet sitesine, kimlik numarası ve kredi kartı şifresi gibi bilgileri girdi. Hesabından 31 bin 500 TL çekildiğini fark edip dolandırıldığını anlayarak şikayetçi olan Umut Şenduygu, "Hep duyuyorduk böyle şeyleri. Hac ve umre çekilişi olması beni daha çok cezbetti. Mağdur oldum, kimse mağdur olmasın" dedi.
23.02.2024 Haberler
Umre hayaliyle başına gelmeyen kalmadı: Beni cezbetti, mağdur oldum
Umre hayaliyle başına gelmeyen kalmadı: Beni cezbetti, mağdur oldum Bolu'da, Umut Şenduygu (41), sosyal medyada 'Taksitli hac ve umre fırsatı' ilanını görüp linke tıkladıktan sonra, banka ismini taşıyan sahte internet sitesine, kimlik numarası ve kredi kartı şifresi gibi bilgileri girdi. Hesabından 31 bin 500 TL çekildiğini fark edip dolandırıldığını anlayarak şikayetçi olan Umut Şenduygu, "Hep duyuyorduk böyle şeyleri. Hac ve umre çekilişi olması beni daha çok cezbetti. Mağdur oldum, kimse mağdur olmasın" dedi.
23.02.2024 Gündem
Survivor istatistikleri 2024! 📌 SURVIVOR PERFORMANS TABLOSUNDA kim kaçıncı sırada ve yüzdesi kaç?
Survivor istatistikleri 2024! 📌 SURVIVOR PERFORMANS TABLOSUNDA kim kaçıncı sırada ve yüzdesi kaç? Survivor'da yarış tüm hızıyla devam ediyor. Bu sene Survivor'da SMS kaldırıldı ve performanslarına göre yarışıyorlar. Survivor performans tablosunda yarışmacıların sıralamaları ve yüzdeler veriliyor. İşte 2024 Survivor istatistikleri...Peki Survivor performans tablosunda kim kaçıncı sırada?
21.02.2024 Bilgi Rehberi
Survivor Atakan'ın oğlu Aslan'ın gözyaşları: Üzülüyorum babamın kaybetmesine!
Survivor Atakan'ın oğlu Aslan'ın gözyaşları: Üzülüyorum babamın kaybetmesine! Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı acil durum konseyinde Survivor'a dahil olacak üç ismi açıklamıştı. İsimler arasında 2024 Survivor şampiyonu Avatar Atakan da yer aldı. Yarışmacının oğlu Aslan babasını ekranda görünce ağladığı görüntüler izleyenleri duygulandırdı.
13.02.2024 Magazin
Survivor Atakan'ın oğlu Aslan'ın gözyaşları: Babamın kaybetmesine üzülüyorum!
Survivor Atakan'ın oğlu Aslan'ın gözyaşları: Babamın kaybetmesine üzülüyorum! Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı acil durum konseyinde Survivor'a dahil olacak üç yarışmacuyu açıklamıştı. Yeni isimler arasında 2016 Survivor şampiyonu, 'Avatar' lakaplı sporcu Çağan Atakan Arslan da yer aldı. Avatar'ın oğlu Aslan'ın, babasını ekranda görünce ağladığı görüntüler izleyenleri duygulandırdı.
13.02.2024 Cadde
İnternette güvenli alışveriş için bunlara dikkat
İnternette güvenli alışveriş için bunlara dikkat Kamuoyuyla paylaşılan bir raporda internet alışverişlerinde ödeme yapılırken tüketicilerin dikkat etmesi gereken püf noktalar açıklandı.
13.02.2024 Teknoloji
Acun Ilıcalı Milliyet'e konuştu! En büyük hayalim...
Acun Ilıcalı Milliyet'e konuştu! En büyük hayalim... Survivor nedeniyle Dominik’le Türkiye arasında mekik dokuyan Acun Ilıcalı’nın yoğun iş temposundan vakit ayırmasıyla gerçekleşen bu röportajın ilk sorusu biraz uzun oldu. Bunun nedeni de sorunun içinde saklı. Soru cevap bölümüne geçmeden bir bilgi vereyim; O Ses Türkiye 31 Aralık 2024’e kadar olmayacak. Çünkü Survivor bitince Master Chef başlayacağı için O Ses Türkiye’nin ekran serüveni O Ses Yılbaşı olarak sürecek.
11.02.2024 Pazar
Fenerbahçe'den radikal üyelik kararı! 3 dönem ve üzeri aidat borcu olan...
Fenerbahçe'den radikal üyelik kararı! 3 dönem ve üzeri aidat borcu olan... Sarı-lacivertli kulüpten üyelikle ilgili açıklama geldi. 3 dönem ve üzeri aidat borcu bulunan üyelerin kaydının silinebileceği duyuruldu.
8.02.2024 Fenerbahçe
Darbeyi emen eşyalar hayat kurtardı! 222 saat sonra mucize: 'Başrolde Melike var'
Darbeyi emen eşyalar hayat kurtardı! 222 saat sonra mucize: 'Başrolde Melike var' 6 Şubat'ta Türkiye'yi peş peşe vuran depremler 11 ili yıkarken, saniyelerle yarışan kurtarma ekipleri de enkaz altına kalanlara adeta ikinci şanslarını verdi. Onlardan biri de İnegöl Doğal Afetler Arama ve Kurtarma Derneği üyelerinden Alemdar Hasan Kılıç. Melek İmamoğlu'nu depremin 222. saatinde kurtaran Kılıç ve ekibi o zorlu anları aktardı.
6.02.2024 Gündem
SURVİVOR ALL STAR bu akşam yok mu, neden yok? Survivor All Star hangi günler ekrana geliyor? TV8 kanal yayın akışı...
SURVİVOR ALL STAR bu akşam yok mu, neden yok? Survivor All Star hangi günler ekrana geliyor? TV8 kanal yayın akışı... Survivor All Star her sezon olduğu gibi bu sezonda oldukça yüksek bir izleyici kitlesine sahip! Bu sezon SMS oylamasının yapılmadığı Survivor All Star'da elemeye kalan adaylar bireysel mücadeleleri ile adada kalma mücadelesi veriyor. Son eleme potasında adaya veda eden isim Kardeniz oldu. Peki Survivor bu akşam yok mu, hangi günler ekrana geliyor? İşte TV8 kanal yayın akışı...
2.02.2024 Bilgi Rehberi
Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı'na gönderme! 'Telefonumu gösterdiğim zaman sorunlar yaşamıştım'
Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı'na gönderme! 'Telefonumu gösterdiğim zaman sorunlar yaşamıştım' 2017-2018 yılları arasında Şeyma Subaşı ile evlilik yapan Acun Ilıcalı, boşanmalarından bir sene sonra canlı yayındayken eski eşinin gönderdiği mesajla çok konuşulmuştu. Önceki gün katıldığı bir ödül töreninde tekrar telefonunu kameralara gösteren Ilıcalı, 2019'da yaşanan bu olayı hatırlayarak Subaşı'na gönderme yaptı.
30.01.2024 Cadde
YÖK ile MASAK iş birliği yaptı! Öğrencilere 'Banka Hesabı' uyarısı: Gelecek hesaplarınızı yakmayın
YÖK ile MASAK iş birliği yaptı! Öğrencilere 'Banka Hesabı' uyarısı: Gelecek hesaplarınızı yakmayın Yükseköğretim Kurulu (YÖK), öğrencilerin banka hesaplarını yasa dışı kullanmamaları ve mağduriyet yaşamamaları için MASAK ile iş birliği yaptı. MASAK tarafından hazırlanan 'Gelecek Hesaplarınızı Yakmayın' başlıklı uyarı afişleri üniversitelere gönderildi.
29.01.2024 Gündem
Survivor 2024 All Star'da Ogeday ile Turabi arasında gerginlik tırmandı! Adaya veda eden isim belli oldu
Survivor 2024 All Star'da Ogeday ile Turabi arasında gerginlik tırmandı! Adaya veda eden isim belli oldu 'Survivor 2024 All Star'ın yeni bölümü TV8'de yayınlandı. Ödül oyunda nefesler tutuldu, iki takımında yarışmacıları kıran kırana mücadele verdi. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
11.01.2024 Cadde
Online e-devlet şifresi alma ekranı - 20234 e - Devlet şifresi nasıl alırım?
Online e-devlet şifresi alma ekranı - 20234 e - Devlet şifresi nasıl alırım? E-Devlet kapısı yurt genelindeki tüm vatandaşlarımız için oldukça önemli bir yere sahip. E-devlet sayesinde birçok işini kısa sürede gerçekleştirebilen vatandaşlarımız için e - devlet şifresi nasıl alınır, online şifre ekranı ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. İşte ayrıntılar..
9.01.2024 Gündem
Kuveyt Türk çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - Kuveyt Türk 2024'te kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
Kuveyt Türk çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - Kuveyt Türk 2024'te kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? Türkiye'de faaliyet gösteren özel bankalar arasında yer alan Kuveyt Türk çalışma saatleri vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya devam ediyor. Kuveyt Türk müşterisi olan vatandaşlar banka şubelerinde olan işlemlerini halledebilmek için bankanın çalışma saatlerini araştırıyor. Peki Kuveyt Türk mesaiye saat kaçta başlıyor?
9.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sms ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.