Social İstanbul

Social İstanbul

Son dakika social İstanbul haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan social İstanbul gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan social İstanbul haber sayfamızda...

Social İstanbul

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 299 social istanbul haberi bulunmuştur.
Pera’da Caz akşamı
Pera’da Caz akşamı Farklı ülkelerden gelen ve yolları İstanbul’da kesişen üç müzisyen Evrim Demirel, Andreas Metzler ve Ricardo Marenghi’nin birlikte kurduğu Stanpolites Project, önceki akşam Demirören İstiklal Social İstanbul’da “Pera’da Caz” başlıklı bir konser verdi.
26.12.2019 Kültür Sanat
Pera’da sentez gecesi
Pera’da sentez gecesi Gedik Sanat geçen sezon “Masal” albümüyle Ece Göksu‘nun konuk olduğu “Pera’da Caz” konser serisine, bu sene de devam ediyor. Ekip, Stanpolites Project ve klasik kemençe sanatçısı Furkan Bilgi’yi Demirören İstiklal Social İstanbul Sahnesi’nde bu akşam ağırlıyor.
24.12.2019 Gündem
Social İstanbul'da Pera'da Caz
Social İstanbul'da Pera'da Caz Kalıpların dışına çıkabilen, hayallerinin peşinden koşan ve birleştiren projeler üreten müzisyenleri Pera’da Caz konseptiyle dinleyiciyle buluşturan Gedik Sanat; geçtiğimiz sezon Masal albümüyle Ece Göksu ‘nun konuk olduğu konser serisinde, bu sene Stanpolites Project ve klasik kemençe sanatçısı Furkan Bilgi’yi Demirören İstiklal Social İstanbul Sahnesi’nde 24 Aralık akşamı ağırlıyor.
20.12.2019 Kültür Sanat
Pera’da caz masalı devam ediyor
Pera’da caz masalı devam ediyor Gedik Sanat geçen sezon “Masal” albümüyle Ece Göksu‘nun konuk olduğu “Pera’da Caz” konser serisine bu yıl da devam ediyor.
26.11.2019 Kültür Sanat
Social İstanbul Sahnesi'nde konser zamanı
Social İstanbul Sahnesi'nde konser zamanı Gedik Sanat; geçtiğimiz sezon Masal albümüyle Ece Göksu‘nun konuk olduğu konser serisinde, bu sene Stanpolites Project ve klasik kemençe sanatçısı Furkan Bilgi’yi Demirören İstiklal Social İstanbul Sahnesi’nde 24 Aralık akşamı saat 20.00'de ağırlıyor.
25.11.2019 Kültür Sanat
Vintage Days başlıyor
Vintage Days başlıyor Demirören İstiklal bünyesindeki Social İstanbul’da, bugün başlayıp, pazar gününe kadar düzenlenecek Vintage Days İstanbul, 7’den 77’ye herkesi, geçmişte bir yolculuğa çıkaracak...
14.12.2018 Cadde
İstiklal Caddesi’nde tarihsel yolculuk
İstiklal Caddesi’nde tarihsel yolculuk Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde modadan sanata, sinemadan müziğe kadar her dönemin akımını anlatan ‘Vintage Days’, Demirören İstiklal bünyesindeki etkinlik mekanı Social İstanbul’da modaseverleri buluşturacak.
28.11.2018 Cadde
Demirören İstiklal'de vintage rüzgarı esiyor
Demirören İstiklal'de vintage rüzgarı esiyor Social İstanbul, modadan sanata, sinemadan müziğe kadar her dönemin akımlarını Vintage Days İstanbul ile Beyoğlu’na taşıyor.
26.11.2018 Kültür Sanat
Bol Vintage’lı günler
Bol Vintage’lı günler Eskilere gitmek, Beyoğlu’nun bir parçası olmuş kültürlere yolculuk etmek ya da belli bir dönemin ruhunu bugüne taşımak isteyenler, Vintage Days İstanbul’da buluşacak
17.11.2018 Cumartesi
Kadınların sesi oldular
Kadınların sesi oldular ‘Total Oil Türkiye’ iş birliği ile gerçekleşen, Duygu Canbaş’ın moderatörlüğünde düzenlenen ‘Sesim Olur musun?’ panelinde Buket Aydın, Didem Arslan Yılmaz, Evrim Akalın ve Burçak Ildır, kadın istihdamının artırılmasıyla ilgili sorunları konuştular.
28.04.2018 Gündem
'Sesim Olur musun?' paneliyle kadınların sesi oldular!
'Sesim Olur musun?' paneliyle kadınların sesi oldular! Kadınların iş ve toplum hayatındaki sorunlarının tartışıldığı; bugüne kadar organize sanayi bölgeleri, sanayi ve ticaret odaları, üniversiteler, belediyeler ve özel kurumlar bünyesinde seri halinde düzenlenen “Sesim Olur musun?” paneli, Total işbirliği ile gerçekleşti.
28.04.2018 Gündem
'Sesim Olur musun?' paneliyle kadınların sesi oldular!
'Sesim Olur musun?' paneliyle kadınların sesi oldular! Kadınların iş ve toplum hayatındaki sorunlarının tartışıldığı; bugüne kadar organize sanayi bölgeleri, sanayi ve ticaret odaları, üniversiteler, belediyeler ve özel kurumlar bünyesinde seri halinde düzenlenen “Sesim Olur musun?” paneli, Total işbirliği ile gerçekleşti.
28.04.2018 Gündem
Kadınların sesi oldular
Kadınların sesi oldular Demirören Medya’nın organize ettiği ‘Sesim Olur musun?’ panelinde Duygu Canbaş, Filiz Aygündüz, Burçak Ildır, Buket Aydın ve Didem Arslan Yılmaz, kadının çalışma hayatındaki yerini ve önemini anlattılar.
29.03.2018 Gündem
Modanın Ruhu Beyoğlu’nda hayat buluyor!
Modanın Ruhu Beyoğlu’nda hayat buluyor! Açıldığı günden bu yana birçok başarılı etkinliğe ev sahipliği yapan Social İstanbul İstiklal, baharın gelişini genç modacılarla kutluyor.
26.03.2018 Cadde
Kemer Country’de Doğu ve Batı’yı buluşturdular
Kemer Country’de Doğu ve Batı’yı buluşturdular Kurulduğu günden bu yana dünyanın pek çok yerinde konserlere imza atan Borusan Quartet, Kemer Country bünyesinde bulunan Social İstanbul’da önceki gece unutulmayacak bir performansa imza attı...
15.03.2018 Gündem
Kemer Country’de sanat müziği
Kemer Country’de sanat müziği Türk sanat müziğinin aşka dair en güzel şarkıları önceki akşam Kemer Country’deki Social İstanbul’da yankılandı. Solistler Ezgi Köker ve Recep Alper Çevirel’in performanslarına Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Musikisi orkestrası üyeleri de enstrümanlarıyla eşlik etti
8.02.2018 Gündem
Kemer Country’de Gülsin Onay  rüzgârı
Kemer Country’de Gülsin Onay rüzgârı Kemer Country Club önceki akşam dünyaca ünlü piyano virtüözü Gülsin Onay’ın konserine ev sahipliği yaptı. Konserde sırasıyla Bach, Beethoven, Chopin çalan Gülsin Onay’ın programında Edward Elgar ve Franz Liszt de yer aldı
11.01.2018 Gündem
ZULA ile Youtuber Enes Batur’un büyük buluşması
ZULA ile Youtuber Enes Batur’un büyük buluşması Türkiye’nin en sevilen oyunu ZULA’nın binlerce oyuncusu, ünlü Youtuber Enes Batur’la buluşacak. ZULA oyuncularının Enes Batur’la büyük buluşması, 6 Ocak Cumartesi günü Demirören AVM’deki etkinlik alanı Social İstanbul’da gerçekleşecek. Ödüllü bireysel turnuvanın da yer alacağı etkinliğe www.zulaoyun.com sitesinden davetiye başvurusu yapanlar katılabilecek.
6.01.2018 Gündem
Oğrencilerin  kitap sevinci
Oğrencilerin kitap sevinci Demirören İstiklal’de Social İstanbul’un içinde bu akşama kadar devam edecek Milliyet Sanat Kitap Günleri dün sabah 200 öğrenciyi ağırladı
10.12.2017 Gündem
Miniklerin kitap aşkı
Miniklerin kitap aşkı Yarın akşama dek sürecek Milliyet Sanat Kitap Günleri’nin dün minik ziyaretçileri vardı. Fatih’teki Hacı Süleyman Bey İlkokulu’ndan gelen dördüncü sınıf öğrencileriyle ve öğretmenleriyle birlikte fuarı gezdik
8.12.2017 Gündem
‘Bir kez daha arşivin kıymetini anladım’
‘Bir kez daha arşivin kıymetini anladım’ 10 Aralık’a dek Demirören İstiklal’de yer alan Social İstanbul’da ziyaretçileri sanatla ve kitapla buluşturacak olan Milliyet Sanat Kitap Günleri, altıncı gününde okurları ağırlamaya devam etti
7.12.2017 Gündem
Sanatın 45 yılı
Sanatın 45 yılı 10 Aralık’a dek Demirören İstiklal’de sürecek Milliyet Sanat Kitap Günleri kapsamında açılan Prof. Hüsamettin Koçan’ın düzenlediği ‘Her Zaman Sanat’ sergisi hem ziyaretçileri geçmişe götürüyor hem bugünün sanat olaylarını gösteriyor.
5.12.2017 Gündem
Milliyet Sanat Kitap Günleri’ne büyük ilgi
Milliyet Sanat Kitap Günleri’ne büyük ilgi Demirören İstiklal’deki Social İstanbul’da düzenlenen Milliyet Sanat Kitap Günleri’nin ikinci gününde okuyucular ve sanatseverler etkinliğe büyük ilgi gösterdi.
4.12.2017 Gündem
Milliyet Sanat Kitap Günleri baharı getirdi
Milliyet Sanat Kitap Günleri baharı getirdi Milliyet Sanat Kitap Günleri Beyoğlu’ndaki Demirören İstiklal’de yer alan Social İstanbul’da dün başladı. Etkinlik 10 Aralık’a kadar sürecek. On binlerce kitap Beyoğlu’nda Demirören İstiklal’in B2 katında okurları bekliyor
3.12.2017 Gündem
Milliyet Sanat Kitap Günleri başladı! On binlerce kitap Demirören İstiklal'de...
Milliyet Sanat Kitap Günleri başladı! On binlerce kitap Demirören İstiklal'de... Milliyet Sanat Kitap Günleri, Social İstanbul İstiklal’de başladı. Etkinler 10 Aralık’a kadar sürecek. On binlerce kitap Beyoğlu'nda Demirören İstiklal'in B2 katında okurları bekliyor. Türkiye’nin çok sayıda önemli yayınevinin birbirinden değerli kitapları okuruyla, o eski fuar ruhunu soluyacak 8 gün boyunca.  Yazarlar okurlarıyla bir araya gelecek. Söyleşiler, imza günleri art arda sıralanacak. Velhasıl, kış gelmeden ikinci bir bahar yaşayacak Beyoğlu. Son cemre, en önemli simgesi kitaba düşecek. Türkiye’nin en köklü sanat yayını olan Milliyet Sanat, 45. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen bu fuara tüm okurlarını bekliyor.
11.09.2019 Nevidyo

Benzer Haber Etiketleri

Social İstanbul ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.