Sofia

Sofia

Son dakika Sofia haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sofia gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sofia haber sayfamızda...

Sofia

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.253 sofia haberi bulunmuştur.
Dua Lipa, dünyanın en etkin kişilerinden
Dua Lipa, dünyanın en etkin kişilerinden Time dergisi 2024 yılının en etkili 100 ismini seçti.
20.04.2024 Kültür Sanat
Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış
Dört kardeşin dramı hastanede ortaya çıkmış Sanatçı Metin Akpınar’ın 1988 yılında evlilik dışı ilişkiden dünyaya gelen ikiz çocukları Duygu ve Sevgi Nebioğlu’nun hikâyesinde yeni detaylar ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Gündem
Yönetmen Francis Ford Coppola'nın acı günü! Eşi hayatını kaybetti
Yönetmen Francis Ford Coppola'nın acı günü! Eşi hayatını kaybetti Sinema tarihine damga vurmuş ve hafızalarda yer edinmiş olan kült filmlerden 'The Godfather' (Baba)'ın ünlü yönetmeni Francis Ford Coppola'nın 60 yıllık eşi ve aynı zamanda iş arkadaşı Eleanor Coppola'dan acı haber geldi. Ünlü isim, 87 yaşında hayatını kaybetti.
15.04.2024 Cadde
'Ameliyat geçirirseniz, o gece sizinle kalacak bir doktor bulduğunuzdan emin olun!'
'Ameliyat geçirirseniz, o gece sizinle kalacak bir doktor bulduğunuzdan emin olun!' Sofia Vergara ile Joe Manganiello, geçtiğimiz sene 8 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını açıklamıştı. Sürpriz ayrılığın ardından ünlü bir ortopedi cerrahı olan Justin Saliman'la aşk yaşamaya başlayan Vergara, dizinden ameliyat olduğunu duyurdu. Operasyonu sevgilisi Saliman'ın yaptığını da açıklayan güzel oyuncu, bu vesileyle aşkını da ilan etti.
15.04.2024 Cadde
Halka arza geri sayımda gözü yabancı ‘zincir’de
Halka arza geri sayımda gözü yabancı ‘zincir’de Turizmden havacılığa, yeme - içmeden tekstile 65 markası bulunan Dorak Holding, yatırımlara hız vermeye hazırlanıyor. Bir basın buluşması düzenleyen Dorak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Serdar Körükçü, mayıs - haziran ayları arasında halk arz planladıklarını da kaydetti.
9.04.2024 Ekonomi
Milli Savunma Bakanlığı’ndan toplu oy kullanma eleştirilerine yanıt: Oy kullanma hakkını yerine getirdiler
Milli Savunma Bakanlığı’ndan toplu oy kullanma eleştirilerine yanıt: Oy kullanma hakkını yerine getirdiler Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, yerel seçimde askerlerin toplu oy kullanma görüntüleri ile ilgili eleştirilere yanıt verdi. Kaynaklar, profesyonel askerlerin oy kullanma hakkını yerine getirdiğini ifade etti.
5.04.2024 Gündem
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, seçimlerde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere ilişkin açıklama yaptı.
4.04.2024 Haberler
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama
Seçimlerde askerlerin oy kullandığı görüntüler... MSB kaynaklarından açıklama Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, seçimlerde bazı askerlerin toplu olarak oy kullandığı görüntülere ilişkin açıklama yaptı.
4.04.2024 Gündem
Garry Rodrigues, Fenerbahçe maçındaki gol sevincini anlattı! 'Birini kızdırmak için değildi'
Garry Rodrigues, Fenerbahçe maçındaki gol sevincini anlattı! 'Birini kızdırmak için değildi' Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Ankaragücü'nde son golü atan Garry Rodrigues'in sevinci tartışma yaratmıştı. Yıldız futbolcu, gol sevincinin sebebini anlattı.
28.02.2024 Ankaragücü
Eyfel Kulesi önünde poz verdi, kimliği ortaya çıkınca manşet oldu
Eyfel Kulesi önünde poz verdi, kimliği ortaya çıkınca manşet oldu Adı bile korku salan kötü şöhretli kartel patronu parmaklıklar ardında cezasını çekerken, genç torununun Paris sokaklarında çekilen fotoğrafları dünya medyasında ses getirdi. 
24.02.2024 Dünya
Milliyet Sanat'ın şubat sayısı çıktı
Milliyet Sanat'ın şubat sayısı çıktı Milliyet Sanat'ın şubat sayısı okurlarla buluştu. Kapağını, aşkın ilham verdiği sanat eserlerine ayıran yeni sayıda kültür-sanatta savaşı barış ile adalet adına yorumlayan yapıtlara ve yaratıcılarına dair kapsamlı bir dosya; 'Hücreler' oyununu sahneye koyan Engin Günaydın'la ayın söyleşisi; sinema dünyasındaki unutulmaz kavgalarla ilgili bir derleme; 2023 Nobel Edebiyat Ödülü'nün sahibi Norveçli yazar Jon Fosse'nin röportajı ve Üzgün Kız Edebiyatı'na dair bir inceleme okurları bekliyor.
9.02.2024 Kültür Sanat
Kayserispor, Duckens Nazon'u kadrosuna kattı!
Kayserispor, Duckens Nazon'u kadrosuna kattı! Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Haitili santrfor Duckens Nazon ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
8.02.2024 Kayserispor
Ünlü oyuncu 'Penguen' karakteri için bambaşka biri oldu!
Ünlü oyuncu 'Penguen' karakteri için bambaşka biri oldu! İrlandalı oyuncu Colin Farrell, dijital platform mini dizisi 'The Penguin'in (Penguen) New York'ta gerçekleşen çekimlerinde görüntülendi. 47 yaşındaki aktör, yaralı yüzü, smokin ve uzun paltosu içinde ünlü çizgi roman karakterine büründü.
8.02.2024 Cadde
Lüks malikanesinin kapılarını açtı! 'Yatak odam güzel zamanların yaşandığı bir yer'
Lüks malikanesinin kapılarını açtı! 'Yatak odam güzel zamanların yaşandığı bir yer' Son dönemde sekiz yıllık eşi Joe Manganiello ile boşanmasıyla sık sık adından söz ettiren Hollywood yıldızı Sofia Vergara, bir YouTube programı için milyonlarca dolarlık malikanesinin kapılarını açtı. Evindeki odaları ve bahçesini tek tek gösteren Vergara, yatak odasından "Güzel zamanların yaşandığı bir yer" şeklinde bahsetmesiyle çok konuşuldu.
8.02.2024 Cadde
'Vücudum bana kariyerimde yardımcı oldu, güzelliğim dünyaya açılan pasaportumdu!'
'Vücudum bana kariyerimde yardımcı oldu, güzelliğim dünyaya açılan pasaportumdu!' Şimdilerde meslektaşı Joe Manganiello ile boşanmasıyla gündemde olan 'Modern Family' dizisinin yıldızı Sofia Vergara, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle ilgili konuştu. Vücudunun kariyerinde kendisine bazı kapılar açtığını kabul eden ünlü isim, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.01.2024 Cadde
Çocuk istemediği için 8 yıllık evliliği bitmişti! Yıldız futbolcularla eğlenmeye gitti
Çocuk istemediği için 8 yıllık evliliği bitmişti! Yıldız futbolcularla eğlenmeye gitti Sofia Vergara ile Joe Manganiello, geçtiğimiz aylarda 8 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını açıklamıştı. Boşanmalarının sebebini ilk kez geçtiğimiz günlerde açıklayan güzel oyuncu, yıldız futbolcular Lionel Messi, Luis Suarez ve eşleriyle birlikte lüks bir yemek yedi. Ardından, gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans edip, eğlendi.
22.01.2024 Cadde
CEV Challenge Kupası'nda Galatasaray HDI Sigorta yarı finalde!
CEV Challenge Kupası'nda Galatasaray HDI Sigorta yarı finalde! CEV Challenge Kupası çeyrek final rövanş maçında Fonte Bastardo Azores'i 3-1 mağlup eden Galatasaray HDI Sigorta yarı finale yükseldi.
17.01.2024 Voleybol
Alp Ustaoğlu yazdı: Kadınlarda sürprizli açılış!
Alp Ustaoğlu yazdı: Kadınlarda sürprizli açılış! Yılın ilk grand slaminde tek kadınlarda son 10 turnuvanın 8’inde farklı şampiyonlar çıktı. Bu yüzden Avustralya Açık tenisseverlerin her zaman ilgisini çekerken, birçok birinci adayını da izleme fırsatı sunuyor.
14.01.2024 Tenis
İspanya Hakkında Bilgiler; İspanya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
İspanya Hakkında Bilgiler; İspanya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Resmi adı İspanya Krallığı olan ülke, Avrupa kıtasının güney batısında yer alır. Almanya, İngiltere, İtalya ve Fransa'dan sonra Avrupa'nın en büyük ekonomisine sahip olan 5. ülkesidir. İspanya'nın başkenti neresi, nüfusu ne kadar? Sizin için derledik.
3.01.2024 Dünya
2023’te dünya bunları konuştu
2023’te dünya bunları konuştu Dünyaca ünlü isimler, 2023 yılında skandallar ve yasak aşklarla gündeme geldi. Senenin başarılı kadını ise yıl boyunca konuşulan Taylor Swift oldu.
28.12.2023 Cadde
Rıza Çalımbay işaret etmişti! Beşiktaş'tan 3 milyon euroluk transfer teklifi
Rıza Çalımbay işaret etmişti! Beşiktaş'tan 3 milyon euroluk transfer teklifi Beşiktaş'ta ara transfer dönemi için çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir hamlede bulunduğu iddia edildi. Rıza Çalımbay'ın daha önce işaret ettiği transfer için 3 milyon euroluk teklif sunulduğu aktarıldı.
18.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'a Panamalı stoper! Eintracht Frankfurt yakın takipte
Beşiktaş'a Panamalı stoper! Eintracht Frankfurt yakın takipte Beşiktaş'ta ara transfer dönemi için çalışmalarına başlayan kurmayların 22 yaşındaki Panamalı stoperi takibe aldığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların gündemindeki genç savunmacı için Bundesliga temsilcisi Eintracht Frankfurt'un da devrede olduğu aktarıldı.
17.12.2023 Beşiktaş
Tom Cruise'un yeni aşkı! 'Geceyi Rus modelle dans ederek geçirdi'
Tom Cruise'un yeni aşkı! 'Geceyi Rus modelle dans ederek geçirdi' Üçüncü eşi Katie Holmes'den boşandığından beri ciddi bir ilişkisi olmayan ABD'li oyuncu Tom Cruise'un, Rus bir milletvekilinin kızı, eski model Elsina Khayrova ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Londra'daki bir partide birlikte boy gösterdikleri öne sürülen ikilinin, partide öpüştükleri de söylendi.
14.12.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sofia ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.