Sofuoğlu

Sofuoğlu

Son dakika Sofuoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sofuoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sofuoğlu haber sayfamızda...

Sofuoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.633 sofuoğlu haberi bulunmuştur.
Yaylada ölü bulunan Betül’ün 3 arkadaşı gözaltına alındı! 'Yanımızdan ayrılıp gitti' savunması
Yaylada ölü bulunan Betül’ün 3 arkadaşı gözaltına alındı! 'Yanımızdan ayrılıp gitti' savunması Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, yaylada bir evin önünde cansız bedeni bulunan Betül Kurt'un (27) ölümüyle ilgili yürütülen çalışmada genç kızın yaylaya birlikte çıktığı 3 arkadaşı gözaltına alındı.
23.04.2024 Gündem
Türkiye Karting Şampiyonası'nda yarışacak pilotlar tanıtıldı
Türkiye Karting Şampiyonası'nda yarışacak pilotlar tanıtıldı Borusan Otomotiv Motorsport (BOM) Karting Takımı, 2024 Türkiye Karting Şampiyonası kadrosunu özel bir etkinlikle otomotiv ve spor medyasına tanıttı.
18.04.2024 Otomobil
Red Bull sporcuları hafta sonu İspanya'da piste çıkıyor
Red Bull sporcuları hafta sonu İspanya'da piste çıkıyor Dünya Superbike Şampiyonası’nda şampiyonluğun en büyük adaylarından Toprak Razgatlıoğlu ve Dünya Supersport Şampiyonası’ndaki temsilcilerimiz Bahattin Sofuoğlu ve Can Öncü ise hafta sonu İspanya, Katalunya Pisti’nde mücadele edecek. Heyecanla beklenen yarışlar Red Bull TV ekranlarında yayınlanacak. Moto2 klasmanında ülkemizi temsil eden Red Bull sporcusu Deniz Öncü ise pazar günü Portekiz Portimao Pisti’nde boy gösterecek.
20.03.2024 Motor Sporları
Dünya Superbike Şampiyonası ve Dünya Supersport Şampiyonası heyecanı Red Bull TV’de
Dünya Superbike Şampiyonası ve Dünya Supersport Şampiyonası heyecanı Red Bull TV’de Motor sporlarında dünyanın en prestijli yarışlarından Dünya Superbike Şampiyonası (WSBK) ve Dünya Supersport Şampiyonası (WSSP) heyecanı başlıyor. Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu’nun WSBK’da, Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu’nun WSSP’de şampiyonluğun en büyük adaylarından olduğu organizasyonda sezonun ilk yarışı 24- 25 Şubat’ta Avustralya Philip Island Pisti’nde gerçekleşecek. Merakla beklenen yarışlar yalnızca Red Bull TV’den izlenebilecek.
21.02.2024 Motor Sporları
Razgatlıoğlu ve Sofuoğlu yeni sezon öncesi umut dolu
Razgatlıoğlu ve Sofuoğlu yeni sezon öncesi umut dolu Dünya Superbike Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden Toprak Razgatlıoğlu ve Dünya Süpersport Şampiyonası'nda mücadele eden Bahattin Sofuoğlu, yeni sezon öncesi iddialı konuştu.
14.02.2024 Motor Sporları
Dünya Superbike Şampiyonası 2024'ü yayıncısı belli oldu
Dünya Superbike Şampiyonası 2024'ü yayıncısı belli oldu Red Bull sporcuları Toprak Razgatlıoğlu, Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu, 2024 sezonunda Dünya Superbike Şampiyonası’nda yarışacak ve kendi kategorilerinde şampiyonluk arayacak. 3 sezonluk Yamaha macerasının ardından BMW ile anlaşan Toprak, Supersport’ta sakatlıktan güçlü dönen Can Öncü ve her sezon seviyesini artıran Bahattin Sofuoğlu… 3 temsilcimizin yarışları, 2024 yılında sadece Red Bull TV’de, Türkçe anlatımlı olacak.
24.01.2024 Motor Sporları
Toprak Razgatlıoğlu'nun hedefi dünya şampiyonluğu!
Toprak Razgatlıoğlu'nun hedefi dünya şampiyonluğu! Yamaha ile 4 yıllık birlikteliğini noktalayarak BMW’ye transfer olan Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, Berlin’deki lansmanda Milliyet’e özel açıklamalarda bulundu, "BMW’yi ilk kez dünya şampiyonu yapmayı bir görev olarak hissediyorum. Dünya şampiyonu olmadan bu markayı bırakmayacağım" diye konuştu.
21.01.2024 Motor Sporları
'C Takımı' teaser'ına 20 milyon izlenme!
'C Takımı' teaser'ına 20 milyon izlenme! 16 Şubat'ta vizyona gireceği duyurulan ve 2024 yılının en iddialı filmlerinden biri olan 'C Takımı’nın teaser'ı sosyal medyada filmin vizyona girmesine haftalar varken 20 milyon izlendi.
13.01.2024 Kültür Sanat
Bakan Uraloğlu, Zayn Sofuoğlu ile yarıştı! Havalimanı pistinde TOGG testi
Bakan Uraloğlu, Zayn Sofuoğlu ile yarıştı! Havalimanı pistinde TOGG testi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kenan Sofuoğlu ve oğlu Zayn Sofuoğlu ile birlikte yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılması beklenen Sabiha Gökçen Havalimanı 2. Pisti’ni test etti. Bakan Uraloğlu ile Zayn Sofuoğlu TOGG araçlarıyla pistte yarış yaptı.
24.12.2023 Haberler
Bakan Uraloğlu, Zayn Sofuoğlu ile yarıştı! Havalimanı pistinde TOGG testi
Bakan Uraloğlu, Zayn Sofuoğlu ile yarıştı! Havalimanı pistinde TOGG testi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kenan Sofuoğlu ve oğlu Zayn Sofuoğlu ile birlikte yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılması beklenen Sabiha Gökçen Havalimanı 2. Pisti’ni test etti. Bakan Uraloğlu ile Zayn Sofuoğlu TOGG araçlarıyla pistte yarış yaptı.
24.12.2023 Ekonomi
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi!
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi! Cumhuriyetimizin bir asrını bitirirken, tam 84 gurur tablosu... Hepsi birbirinden değerli, hepsi birbirinden başarılı... Türkiye’yi olimpiyatlarda madalyalarıyla onurlandırdılar, hepimizi gururlandırdılar.
24.12.2023 Diğer
Zayn Sofuoğlu bu kez 25 milyonluk aracın direksiyona geçti
Zayn Sofuoğlu bu kez 25 milyonluk aracın direksiyona geçti Kullandığı araçlarla adından söz ettiren 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, bu kez de değeri 25 milyonun üzerinde olan elektrikli otomobili kullandı.
11.12.2023 Haberler
Zayn Sofuoğlu bu kez 25 milyonluk aracın direksiyonuna geçti
Zayn Sofuoğlu bu kez 25 milyonluk aracın direksiyonuna geçti Kullandığı araçlarla adından söz ettiren 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, bu kez de değeri 25 milyonun üzerinde olan elektrikli otomobili kullandı.
11.12.2023 Gündem
Motosiklet, TIR, araba derken Zayn Sofuoğlu şimdi de uçak kullandı!
Motosiklet, TIR, araba derken Zayn Sofuoğlu şimdi de uçak kullandı! Dünya şampiyonu, motosikletin bir numarası olan Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn Sofuoğlu otomobil, TIR, motosiklet derken şimdi de uçak kullandı.
15.11.2023 Haberler
Motosiklet, TIR, araba derken Zayn Sofuoğlu şimdi de uçak kullandı!
Motosiklet, TIR, araba derken Zayn Sofuoğlu şimdi de uçak kullandı! Dünya şampiyonu, motosikletin bir numarası olan Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn Sofuoğlu otomobil, TIR, motosiklet derken şimdi de uçak kullandı.
15.11.2023 Gündem
İlk kez vitesli motor kullanan minik Zayn bu kez korkuttu
İlk kez vitesli motor kullanan minik Zayn bu kez korkuttu Yaşıtları oyuncaklarla oynarken kullandığı araçlar ile gündemden düşmeyen 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, bu kez korkuttu.
30.10.2023 Gündem
İlk kez vitesli motor kullanan minik Zayn bu kez korkuttu
İlk kez vitesli motor kullanan minik Zayn bu kez korkuttu Yaşıtları oyuncaklarla oynarken kullandığı araçlar ile gündemden düşmeyen 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, bu kez korkuttu. İlk kez kullandığı motosikletten düşen minik Zayn, pes etmeyerek motosikleti kullanmaya devam etti. Sosyal medya hesabında paylaşılan o anlar beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.
30.10.2023 Haberler
ÖZEL | Ali Sofuoğlu: Olimpiyat şampiyonu olmak istiyorum | O Şampiyona başımıza bela açtı
ÖZEL | Ali Sofuoğlu: Olimpiyat şampiyonu olmak istiyorum | O Şampiyona başımıza bela açtı 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda brozn madalya kazanan karateci Ali Sofuoğlu kariyeri ve Dünya Şampiyonası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kariyerindeki tek eksik madalya olan Dünya Şampiyonluğu için gün sayan Sofuoğlu, olimpiyatlarla ilgili planını anlattı
19.10.2023 Diğer Sporlar
ÖZEL | Ali Sofuoğlu: Olimpiyat şampiyonu olmak istiyorum | Beni Ekvador'dan bile aradılar
ÖZEL | Ali Sofuoğlu: Olimpiyat şampiyonu olmak istiyorum | Beni Ekvador'dan bile aradılar 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda brozn madalya kazanan karateci Ali Sofuoğlu kariyeri ve Dünya Şampiyonası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kariyerindeki tek eksik madalya olan Dünya Şampiyonluğu için gün sayan Sofuoğlu, olimpiyatlarla ilgili planını anlattı
19.10.2023 Diğer
Biri 6 diğeri 9 yaşında! 'Türkiye üçüncüsü oldu'
Biri 6 diğeri 9 yaşında! 'Türkiye üçüncüsü oldu' Sakarya'da ikamet eden 9 yaşındaki Melisa Mete ile 6 yaşındaki Mimoza Mete, motokros yarışlarında ter döküyor. Çeşitli dereceleri bulunan Mete kardeşler, pistleri bulunmadığı için şehrin farklı bölgelerinde bulunan mesire alanlarında antrenman yapıyor.
8.10.2023 Gündem
Mert Aydın yazdı: 103 gollü sezona olan benzerlik
Mert Aydın yazdı: 103 gollü sezona olan benzerlik Son dönemde Fenerbahçe şampiyon olamamaktan şikayetçi... Sarı-lacivertli camia, 2014’ten bu yana gelmeyen şampiyonluğun sıkıntısını yaşıyor. Bu sezona yapılan iyi başlangıç, taraftarı mutlu etti. İyi bir takım kurulduğunda hemen akıllara 1988-89 takımı geliyor. Aslında o sezonun öncesinde de benzer bunalımlar vardı.
8.10.2023 Fenerbahçe
ÖZEL | Toprak Razgatlıoğlu ilk kez açıkladı: Öyle bir hayalim var
ÖZEL | Toprak Razgatlıoğlu ilk kez açıkladı: Öyle bir hayalim var Ülkemizi Dünya Superbike Şampiyonası’nda temsil eden Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu sezonu Skorer'e değerlendirdi. Razgatlıoğlu ayırca hayalini ilk kez açıkladı.
18.09.2023 Motor Sporları
Almanya depremzedelere kolay vize uygulamasını sonlandırıyor
Almanya depremzedelere kolay vize uygulamasını sonlandırıyor Almanya'nın depremzedelere yönelik kolaylaştırılmış vize uygulaması son buluyor. Almanya Türk Toplumu ise uygulamanın uzatılmasını talep etti.
6.08.2023 Dünya
Efeler halkı sanata doydu
Efeler halkı sanata doydu Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, kent sakinlerini kültür-sanat etkinlikleri ile buluşturmaya devam ediyor.
29.07.2023 Ege
Almanya’da 'Irkçılık var' diyen Türk işinden oldu
Almanya’da 'Irkçılık var' diyen Türk işinden oldu Almanya’nın Gelsenkirchen kentinde Polis Yüksek Okulu’nda “kültürlerarası yetkinlik" dersleri veren Bahar Aslan sosyal medyada yaptığı paylaşım nedeniyle işten çıkarıldı.
24.05.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sofuoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.