Şöhretler Müzesi

Şöhretler Müzesi

Son dakika Şöhretler Müzesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Şöhretler Müzesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Şöhretler Müzesi haber sayfamızda...

Şöhretler Müzesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 28 şöhretler müzesi haberi bulunmuştur.
Ergin Ataman'dan ilk transfer bombası! NBA yıldızı Panathinaikos'a önerildi
Ergin Ataman'dan ilk transfer bombası! NBA yıldızı Panathinaikos'a önerildi Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Panathinaikos ile gelecek sezon için anlaşma sağlayan Ergin Ataman'ın transfer hamlelerinin ses getireceği iddia edildi. Euroleague'de gelecek sezon iddialı bir kadro oluşturmak isteyen Yunanistan temsilcisine NBA'in eski yıldızının önerildiği öğrenildi.
NBA'de MVP'nin veliahtı Alperen Şengün
NBA'de MVP'nin veliahtı Alperen Şengün NBA’de son derece hızlı bir yükselişe imza atan Alperen Şengün ikinci sezonunda, en değerli oyuncu olan Nikola Jokic’in rakamlarına ulaştı. Sırp yıldızın da bizzat övdüğü 20 yaşındaki pivot, pota altındaki etkinliğiyle MVP’nin tahtına göz dikti.
4.12.2022 NBA
Jr. NBA Türkiye Ligi, draft organizasyonuyla başladı
Jr. NBA Türkiye Ligi, draft organizasyonuyla başladı 9-12 yaş aralığındaki 1.000’in üzerinde erkek ve kız sporcunun yarışacağı Jr. NBA BİDEV Ligi’nin Draft etkinliği, Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
4.11.2022 NBA
Beckham ve Gerrard Şöhretler Müzesi'nde
Beckham ve Gerrard Şöhretler Müzesi'nde Beckham ve Gerrard, Premier Lig'de Şöhretler Müzesi'nin bu yılki son üyeleri oldu.
Frank Lampard, Premier Lig'de Şöhretler Müzesi'nin yeni üyesi oldu
Frank Lampard, Premier Lig'de Şöhretler Müzesi'nin yeni üyesi oldu İngiltere Premier Lig'in eski yıldız futbolcularından Frank Lampard, Şöhretler Müzesi'ne seçildi.
Eric Cantona, Premier Lig'de Şöhretler Müzesi'nin yeni üyesi oldu
Eric Cantona, Premier Lig'de Şöhretler Müzesi'nin yeni üyesi oldu İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın efsane futbolcularından Eric Cantona, Şöhretler Müzesi'ne seçildi.
Premier Lig'de Şöhretler Müzesi'nin ilk üyeleri Shearer ve Henry oldu
Premier Lig'de Şöhretler Müzesi'nin ilk üyeleri Shearer ve Henry oldu İngiltere Premier Lig'in efsane futbolcuları Alan Shearer ve Thierry Henry, Şöhretler Müzesi'ne seçilen ilk isimler oldu.
Şöhretler Müzesi'nde Kobe Bryant'ı, Michael Jordan onurlandıracak
Şöhretler Müzesi'nde Kobe Bryant'ı, Michael Jordan onurlandıracak 2020 "Basketball Hall of Fame" (Şöhretler Müzesi) töreninde, geçen yıl helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant'ı, Michael Jordan'ın takdim edeceği duyuruldu.
16.04.2021 NBA
Boston Celtics'in efsane isimlerinden KC Jones hayatını kaybetti
Boston Celtics'in efsane isimlerinden KC Jones hayatını kaybetti Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekibi Boston Celtics'in efsane isimlerinden KC Jones, yaşamını yitirdi.
25.12.2020 NBA
Boston Celtics'in efsane isimlerinden Tom Heinsohn hayatını kaybetti
Boston Celtics'in efsane isimlerinden Tom Heinsohn hayatını kaybetti Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekibi Boston Celtics'in efsane isimlerinden Tom Heinsohn, yaşamını yitirdi.
11.11.2020 NBA
Baumann ve Kobe Basketbol Şöhretler Müzesi’ne girdi
Baumann ve Kobe Basketbol Şöhretler Müzesi’ne girdi Naismith Basketbol Hall of Fame (Şöhretler Müzesi) organizasyonunda 2020 sınıfına seçilen isimler açıklandı. Uzun süre Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) Genel Sekreteri olarak görev yapan Patrick Baumann ile basketbolun en sevilen sporcularından biri ve FIBA Basketbol Dünya Kupası 2019'un küresel elçisi olan Kobe Bryant, vefatlarının ardından listede yer alan isimler oldu.
1.07.2020 Basketbol
Bogdan Tanjevic'e "Hall of Fame" üyeliği
Bogdan Tanjevic'e "Hall of Fame" üyeliği A Milli Erkek Basketbol Takımı eski başantrenörü Bogdan Tanjevic, FIBA "Hall of Fame" (Şöhretler Müzesi) üyesi oldu.
1.07.2020 Basketbol
NBA'de Şöhretler Müzesi listesi belli oldu
NBA'de Şöhretler Müzesi listesi belli oldu Basketbol Şöhretler Müzesi'ne bu sene adını yazdıracaklar arasında eski yıldız oyuncular Ray Allen, Grant Hill, Jason Kidd, Steve Nash ve Chris Webber'e yer verildi.
1.07.2020 NBA
Amerikalı müzisyen Leon Russell hayatını kaybetti
Amerikalı müzisyen Leon Russell hayatını kaybetti Rock müziğin önemli isimlerinden Leon Russell, Tennessee'de 74 yaşında hayata veda etti.
14.11.2016 Cadde
Amerikalı müzisyen Leon Russell öldü
Amerikalı müzisyen Leon Russell öldü Rock müziğin önemli isimlerinden Leon Russell, Tennessee'de 74 yaşında hayata veda etti. Dünyaca ünlü İngiliz sanatçı Elton John, piyanist, şarkıcı ve söz yazarı olarak en çok etkilendiği müzisyenlerden biri olarak Russell'ı göstermişti.
14.11.2016 Dünya
Eski NBA yıldızları O'Neal, Iverson ve Ming, Şöhretler Müzesi'nde
Eski NBA yıldızları O'Neal, Iverson ve Ming, Şöhretler Müzesi'nde Basketbolda efsaneleşmiş oyuncu, hakem, antrenör ve diğer önemli kişilerden oluşan "Basketball Hall of Fame" (Şöhretler Müzesi), ünlü oyuncular Shaquille O'Neal, Allen Iverson ve Yao Ming'i listeye dahil etti.
1.07.2020 NBA
Payton Şöhretler Müzesi'nde
Payton Şöhretler Müzesi'nde 90'lı yılların en önemli oyun kurucularından Gary Payton'ın da aralarında bulunduğu 12 isim Basketbol Şöhretler Müzesi'ndeki yerlerini aldı.
1.07.2020 Basketbol
FIBA Başkanı hayatını kaybetti
FIBA Başkanı hayatını kaybetti FIBA Avrupa Başkanı Olafur Edvard Rafnsson geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.
1.07.2020 Basketbol
Yıldız oyuncu çocuklara yardım ediyor
Yıldız oyuncu çocuklara yardım ediyor NBA’de Şöhretler Müzesi’ne girmeyi başaran Adrian Dantley, okula giden çocukların karşıdan karşıya geçmesine yardım ediyor.
1.07.2020 Basketbol
MÜZEYE YENi iSiMLER EKLENDi
MÜZEYE YENi iSiMLER EKLENDi Neil Diamond, Alice Cooper ve Tom Waits gibi ünlü şarkıcılar ‘rock and roll’a yaptıkları katkılardan dolayı Rock and Roll Şöhretler Müzesi’ndeki yerlerini aldılar.
15.03.2011 Cadde
Bir yıldız daha iflas etti!..
Bir yıldız daha iflas etti!.. NBA'de iflas eden yıldız isimlere bir kişi daha eklendi. İşte Wall Street Journal'ın iflas raporu...
12.04.2010 Skorer
Cohen’in dünya turnesinde Türkiye de var
Cohen’in dünya turnesinde Türkiye de var 15 yılın ardından ilk kez dünya turnesine çıkacağını açıklayan Leonard Cohen İstanbul’a da geliyor
12.03.2008 Cadde
Müzik dünyasının acı kaybı
Müzik dünyasının acı kaybı Yaklaşık 1.5 ay önce düşerek komaya giren ünlü müzik yapımcısı Ahmet Ertegün, önceki gün yaşamını kaybetti
15.12.2006 Gündem
Prof. Dr. Nurhan Atasoy ‘müze’yi eleştirdi: Vücudun ısısı elbiseyi bozar
Prof. Dr. Nurhan Atasoy ‘müze’yi eleştirdi: Vücudun ısısı elbiseyi bozar Marilyn Monroe’nun ikonik elbisesini müzeden ödünç alıp Met Gala’da giyen Kardashian’ın tercihi “tarihi sorumsuzluk” olarak değerlendiriliyor. Sanat tarihinin önde gelen ismi Prof. Dr. Nurhan Atasoy da elbisenin Kardashian’ın vücudunun ısısından ve neminden zarar görmüş olacağını söylüyor
8.05.2022 Dünya
17 Mayıs "Galatasaray Bayramı"
17 Mayıs "Galatasaray Bayramı" Sarı-kırmızılı kulübün açıklamasından, "Bu seneden başlayarak ve düzenli hale getirilecek bir şekilde 17 Mayıslar Galatasaray Bayramı olarak kutlanacak" dedi.
30.06.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Şöhretler Müzesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.