Sömestır

Sömestır

Son dakika sömestır haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sömestır gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sömestır haber sayfamızda...

Sömestır

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 377 sömestır haberi bulunmuştur.
Öğrenciler ara tatil öncesi bugün son derse girecek
Öğrenciler ara tatil öncesi bugün son derse girecek Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, ikinci dönem ara tatili için bugün son derslerine girecek.
5.04.2024 Eğitim
Korsan eğitim uyarısı: Ufak bir hatanın geri dönüşü yok
Korsan eğitim uyarısı: Ufak bir hatanın geri dönüşü yok Kayak öğrenmek isteyenlerin geldiği Uludağ'da kayak dersinin saati 2 bin TL, kayak ekipmanının günlük kiralama ücreti 750 ve kayak kıyafeti ise 500 TL. Tatilcilere 2 saatte kayak öğrettiklerini söyleyen eski milli kayakçı Yahya Usta, “Korsan taksici gibi korsan kayak öğretmenleri var. Ufak bir hatanın geri dönüşü olmuyor” dedi.
19.02.2024 Gündem
Virüsten hastaneye başvurular yüzde 75 azaldı: 'Bulaş zincirinde kırılma yaşandı'
Virüsten hastaneye başvurular yüzde 75 azaldı: 'Bulaş zincirinde kırılma yaşandı' Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Doğan, üst solunum yolları enfeksiyonları hastalıklarında yaşanan artışın, okulların sömestir tatiline girmesiyle birlikte düşüşe geçtiğini söyledi.
5.02.2024 Gündem
Gün çocukların
Gün çocukların Pelin Karahan, oğulları Ali Demir ve Eyüp Can’la Metropol İstanbul’da görüntülendi.
5.02.2024 Cadde
Ahmet Enes böcek ilacından öldü! Kiracı tutuklandı
Ahmet Enes böcek ilacından öldü! Kiracı tutuklandı Konya’da, oturduğu evi böceklere karşı ilaçlayıp, üst katta oturan ev sahibinin torunu Ahmet Enes Temel'in (8) zehirlenerek ölümüne neden olan kiracı Suriye uyruklu Abdülkerim El Ahmed (32), tutuklandı. Tedavisi devam eden 6 kişiden Ahmet Enes Temel'in annesi Ayşe Temel'in (40) sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
2.02.2024 Gündem
En acı sömestr! 6 gün bankın üzerinde uyudular: Ne özür geldi ne de iyi bir haber
En acı sömestr! 6 gün bankın üzerinde uyudular: Ne özür geldi ne de iyi bir haber Antalya'da sömestir tatilinde kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden sınıf arkadaşının cenazesine giden 17 yaşındaki Aysel Betül Karakaş’ın hayatını kaybettiği kaza anları güvenlik kamerasına yansıdı. Kızına çarpan sürücünün serbest bırakılmasına kızından geri kalan eşyaların arasında odasından tepki gösteren baba Atilla Karakaş sürücüye seslenerek, “belki vicdanı olur gelir konuşuruz’ dedi.
2.02.2024 Gündem
Emisyonu ambalaj çözümüyle azaltacak
Emisyonu ambalaj çözümüyle azaltacak Edding, yeni ambalaj çözümleriyle karbon emisyonlarını 3 bin ton azaltmayı planlıyor. Edding Türkiye Genel Müdürü Yüce Tümer, Edding’in sürdürülebilir bir strateji benimsediğini bildirdi.
1.02.2024 Ekonomi
Korkunç olay! Kiracı evini ilaçladı, ev sahibinin 7 yaşındaki torunu hayatını kaybetti
Korkunç olay! Kiracı evini ilaçladı, ev sahibinin 7 yaşındaki torunu hayatını kaybetti Konya'da kiracının evine yaptığı ilaçlamanın ardından üst katta oturan ev sahibinin ziyarete gelen torunu Ahmet Enes Temel (7) zehirlenme nedeniyle yaşamını yitirdi.
31.01.2024 Gündem
Manzarayı görmek için gittiler, trafikte mahsur kaldılar
Manzarayı görmek için gittiler, trafikte mahsur kaldılar Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden Uludağ'da, sömestir ve hafta sonu yoğunluğu yaşanırken teleferik sırasında 1 kilometrelik kuyruk oluştu. Abant Gölü Milli Parkı'nda ise şiddetli kar yağışına rağmen bölgeye akın eden vatandaşlar nedeniyle trafik kilitlendi.
28.01.2024 Gündem
Bucalı çocuklar sömestirde eğleniyor
Bucalı çocuklar sömestirde eğleniyor Buca Belediyesi, sömestir tatili boyunca Aziz Nesin Bilgi ve Eğitim Merkezi’nde (BEM) “Neşeli Günler” etkinlikleri düzenliyor. Etkinliklere katılan öğrenciler hem eğleniyor hem de öğreniyor.
27.01.2024 Ege
Sömestirde termal turizme yoğun ilgi
Sömestirde termal turizme yoğun ilgi Kış aylarında 42 derece sıcak suyun bulunduğu kaplıcada yüzerek sömestir tatilinin keyfini çıkarmak isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği Afyonkarahisar'daki tesislerde, doluluk yüzde 100'e yaklaştı.
25.01.2024 Ekonomi
Bolu Dağı'nda kar yağışı etkili oluyor! Yeşil alanlarda kar kalınlığı 10 santimetreye yaklaştı
Bolu Dağı'nda kar yağışı etkili oluyor! Yeşil alanlarda kar kalınlığı 10 santimetreye yaklaştı Bolu'da gece saatlerinde başlayan kar yağışı sabah saatlerinde etkisini kaybetti. Hafif kar yağışı bölgede etkisini sürdürüyor. Kar yağışı sebebiyle ulaşımda herhangi bir aksama yaşanmadı.
21.01.2024 Gündem
AÇEV’den çocuklara sömestir kitapları
AÇEV’den çocuklara sömestir kitapları Okuyan Bir Gelecek projesi kapsamında bugüne kadar 7 bin 500 ihtiyaç sahibi çocuğu kitaplarla buluşturan Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) sömestirde daha fazla çocuğa ulaşmak için destek bekliyor.
21.01.2024 Pazar
Faydalı atölyeler
Faydalı atölyeler Çocukları sömestir tatiline giren aileler Sapanca’ya akın etti..
21.01.2024 Cadde
Zirvede fiyatlar buz kesiyor! Bir çay 100 lira
Zirvede fiyatlar buz kesiyor! Bir çay 100 lira Sömestir tatilinin başlamasıyla kayak merkezlerinde yoğunluk artarken, yiyecek ve içecek fiyatları ise yazlık beldeleri solladı.
21.01.2024 Cadde
Kartalkaya'da kayak pistleri doldu
Kartalkaya'da kayak pistleri doldu Bolu'da, kayak merkezi Kartalkaya, sömestir tatili nedeniyle kayak tutkunlarının akınına uğradı. Kar kalınlığının 2 metreye ulaştığı merkezde, kayakseverler pistleri doldurdu.
20.01.2024 Ekonomi
'Çeşme'de yarıyıl tatilinde oteller yüzde 65 doldu'
'Çeşme'de yarıyıl tatilinde oteller yüzde 65 doldu' İzmir'in Çeşme ilçesinde, okulların yarıyıl tatiline girmesiyle başta termal tesisler olmak üzere otellerdeki doluluk oranı yüzde 65'e ulaştı. Alaçatı Turizm Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Ünsal, sömestir tatilinde akla ilk kayak otelleri gelse de havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve diğer birçok nedenden, Çeşme'nin de tatilcilerin tercihleri arasına girdiğini söyledi.
20.01.2024 Ekonomi
Okulun tek öğrencisi Hasret'in karne sevinci! Hayali doktor olmak
Okulun tek öğrencisi Hasret'in karne sevinci! Hayali doktor olmak Van’ın Gürpınar ilçesi Yaşlıdal mezrasındaki 2 derslikli okulun tek öğrencisi 2'nci sınıf öğrencisi Hasret Aydın (8), sömestir tatili nedeniyle karne heyecanı yaşadı. Hasret, karnesini her gün kendisini okula getirip, götüren öğretmeni Şahin Aydın'ın (31) elinden aldı.
19.01.2024 Haberler
Okulun tek öğrencisi Hasret'in karne sevinci! Hayali doktor olmak
Okulun tek öğrencisi Hasret'in karne sevinci! Hayali doktor olmak Van’ın Gürpınar ilçesi Yaşlıdal mezrasındaki 2 derslikli okulun tek öğrencisi 2'nci sınıf öğrencisi Hasret Aydın (8), sömestir tatili nedeniyle karne heyecanı yaşadı. Hasret, karnesini her gün kendisini okula getirip, götüren öğretmeni Şahin Aydın'ın (31) elinden aldı.
19.01.2024 Çocuk
Sömestir tercihi ‘her şey dahil’
Sömestir tercihi ‘her şey dahil’ Sömestir için ailelerin tatil tercihinde ‘her şey dahil oteller’ ile Antalya öne çıkıyor. İstanbul yakını rotalar ve Kapadokya gibi kültür turları da ailelerin bu yılki tatil seçimini oluşturuyor. Ardından ise kayak ve termal otellerde konaklama tercih ediliyor.
18.01.2024 Ekonomi
Ergan Dağı Kayak Merkezi ara tatile hazırlanıyor
Ergan Dağı Kayak Merkezi ara tatile hazırlanıyor Erzincan'da Munzur Dağları'nın eteklerinde yer alan, buz tutan Ardıçlı Gölü'nün kenarındaki Ergan Dağı Kayak Merkezi, 19 Ocak'ta başlayacak sömestir tatiline hazırlanıyor. Öğrenciler ile ailelerini ağırlayacak kayak merkezinde, eğlenceli programlar düzenlenecek.
14.01.2024 Ekonomi
Bakan Tekin'den karne ve sömestir açıklaması
Bakan Tekin'den karne ve sömestir açıklaması Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bu yıl ilk kez sömestir tatilinden önceki son haftada, öğrencilerin keyifli zaman geçirmelerinin hedeflendiğini söyledi.
12.01.2024 Eğitim
Burası Uludağ! Kayak için geldiler, kızakla idare ettiler
Burası Uludağ! Kayak için geldiler, kızakla idare ettiler Uludağ'da, hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyredince beklenen kar yağışı olmadı.
30.12.2023 Gündem
Sözleri sonu oldu: Ölümüm Ali'nin elinden olacak
Sözleri sonu oldu: Ölümüm Ali'nin elinden olacak Bursa'da uzaklaştırma kararı biten eşi Mustafa Ali Ayda (34) tarafından kalbinden bıçaklanan Burcu Ayda'nın (32), öldürülmeden bir süre önce yengesi Leyla Erdanlı ile akrabalarına, 'Benim ölümüm Ali'nin elinden olacak. Bunu biliyorum ve çok korkuyorum' dediği ortaya çıktı.
21.12.2023 Haberler
Sözleri sonu oldu: Ölümüm Ali'nin elinden olacak
Sözleri sonu oldu: Ölümüm Ali'nin elinden olacak Bursa'da uzaklaştırma kararı biten eşi Mustafa Ali Ayda (34) tarafından kalbinden bıçaklanan Burcu Ayda'nın (32), öldürülmeden bir süre önce yengesi ile akrabalarına, 'Benim ölümüm Ali'nin elinden olacak. Bunu biliyorum ve çok korkuyorum' dediği ortaya çıktı.
22.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sömestır ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.