Son Dakika Açıklama

Son Dakika Açıklama

Son dakika son dakika açıklama haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan son dakika açıklama gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan son dakika açıklama haber sayfamızda...

Son Dakika Açıklama

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.877 son dakika açıklama haberi bulunmuştur.
Yoğun bakımda tedavi görüyordu! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço'dan haber var
Yoğun bakımda tedavi görüyordu! Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço'dan haber var Eskişehir'de rahatsızlanan Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'nun tedavisi, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yoğun bakımda devam ediyordu. Ünlü ismin eşi Burcu Alço, oyuncunun yoğun bakımdan çıktığını duyurdu. Alço, hasta yatağından video paylaşarak sevenlerine seslendi.
12.04.2024 Cadde
Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili Bakan Koca'dan son dakika açıklama
Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili Bakan Koca'dan son dakika açıklama Eskişehir'de evinde rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı özel hastanede tedaviye alınan Türk sinemasının efsane oyuncularından Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili Bakan Koca açıklama yaptı.
8.04.2024 Cadde
Emeklilere özel kampanya ve indirim! Düzenleme ne zaman hayata geçecek?
Emeklilere özel kampanya ve indirim! Düzenleme ne zaman hayata geçecek? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada emeklilerin yaşam kalitesini artıracak, fiziksel ve ruhsal sağlık, sosyal ve kültürel yönden zenginleştirecek birçok çalışmayı, emekliler yılı kapsamında hayata geçireceklerini söyledi.
27.03.2024 Ekonomi
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Bakan Koca'dan son dakika açıklama
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Bakan Koca'dan son dakika açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Bakan Koca, "İnanır, bugün 20.00 itibarıyla uyandırılmış fakat vücudu bunu henüz tolere edemediği için entübe durumdan çıkarılamamıştır" açıklamasında bulundu.
27.03.2024 Haberler
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Terör örgütü sempatizanları bu kez Almanya'da ortaya çıktı
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Terör örgütü sempatizanları bu kez Almanya'da ortaya çıktı Almanya'da Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu'na terör örgütü sempatizanları taşlı saldırı gerçekleştirdi.
27.03.2024 Gündem
DMM'den İsrail’le ihracat açıklaması: Asılsız iddialara itibar etmeyiniz
DMM'den İsrail’le ihracat açıklaması: Asılsız iddialara itibar etmeyiniz Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı basın yayın organlarında yer alan, 'Türkiye'den İsrail'e barut, silah ve mühimmat ihracatı devam ediyor' iddiasının doğru olmadığı duyuruldu.
26.03.2024 Gündem
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Bakan Koca'dan son dakika açıklama
Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili Bakan Koca'dan son dakika açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Bakan Koca, "İnanır, bugün 20.00 itibarıyla uyandırılmış fakat vücudu bunu henüz tolere edemediği için entübe durumdan çıkarılamamıştır" açıklamasında bulundu.
27.03.2024 Gündem
Putin'den şoke eden açıklama: Asker yığacağız
Putin'den şoke eden açıklama: Asker yığacağız Rusya Devlet Başkanı Putin'den son dakika açıklama geldi. Putin yaptığı açıklamada, "Finlandiya sınırına asker yığacağız." dedi.
13.03.2024 Haberler
Dünyada son dakika! Putin'den şoke eden açıklama: Asker yığacağız
Dünyada son dakika! Putin'den şoke eden açıklama: Asker yığacağız Rusya Devlet Başkanı Putin'den son dakika açıklama geldi. Putin yaptığı açıklamada, "Finlandiya sınırına asker yığacağız." dedi.
13.03.2024 Dünya
MAÇLAR İPTAL Mİ, ertelendi mi? Süper Lig maçları ne zaman oynanacak, bu hafta maç var mı, neden ertelendi?
MAÇLAR İPTAL Mİ, ertelendi mi? Süper Lig maçları ne zaman oynanacak, bu hafta maç var mı, neden ertelendi? Lig maçları spor severler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Süper Lig'in 15. haftasında gerçekleşen Ankaragücü ve Rizespor karşılaşmasında Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrasında TFF'den son dakika açıklama geldi! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, ''Maçlar iptal mi, ertelendi mi?'' sorusuna yanıt verdi...
12.12.2023 Bilgi Rehberi
EN SON Kİ AÇIKLAMA: 5000 TL Emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? 5 Bin TL emekli ikramiyesi bu ayın kaçında yatırılır?
EN SON Kİ AÇIKLAMA: 5000 TL Emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? 5 Bin TL emekli ikramiyesi bu ayın kaçında yatırılır? 5000 TL emekli ikramiyesi ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Bu yıl ilk kez ve tek seferliğine 3. kez verilen emekli ikramiyesi bu kez gelir, aylık ödenen sigortalı hak sahiplerine ödenecek. Geçtiğimiz ay çalışmayan emeklilerin yararlandığı 5 bin TL emekli ikramiyesinden çalışan ve çiftçi emekliler de yararlanabilecek. Peki 5000 TL emekli ikramiyesi ödeme takvimi açıklandı mı? İşte Bakan Işıkhan'dan son dakika açıklama...
1.12.2023 Bilgi Rehberi
Ankara'daki saldırı girişimi! İçişleri Bakanlığı 2. teröristin kimliğini açıkladı
Ankara'daki saldırı girişimi! İçişleri Bakanlığı 2. teröristin kimliğini açıkladı İçişleri Bakanlığı, Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili son dakika açıklama yaptı. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar ve DNA incelemesi sonucunda, teröristlerden diğerinin de BTÖ (PKK/KCK) üyesi Özkan Şahin olduğu tespit edilmiştir." denildi.
4.10.2023 Haberler
Ankara'daki saldırı girişimi! İçişleri Bakanlığı 2. teröristin kimliğini açıkladı
Ankara'daki saldırı girişimi! İçişleri Bakanlığı 2. teröristin kimliğini açıkladı İçişleri Bakanlığı, Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili son dakika açıklama yaptı. İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar ve DNA incelemesi sonucunda, teröristlerden diğerinin de BTÖ (PKK/KCK) üyesi Özkan Şahin olduğu tespit edilmiştir." denildi.
4.10.2023 Gündem
İçişleri'nden saldırı girişimi açıklaması: Teröristlerden biri PKK üyesi
İçişleri'nden saldırı girişimi açıklaması: Teröristlerden biri PKK üyesi İçişleri Bakanlığı'ndan Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili son dakika açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, saldırı girişiminde bulunan teröristlerden birinin bölücü terör örgütü PKK üyesi olduğunun tespit edildiği duyuruldu.
1.10.2023 Gündem
Bugün toplu taşıma ücretsiz mi? 11 Eylül 2023 Pazartesi günü otobüs, metrobüs, metro bedava mı olacak?
Bugün toplu taşıma ücretsiz mi? 11 Eylül 2023 Pazartesi günü otobüs, metrobüs, metro bedava mı olacak? Okullar açılıyor. 11 Eylül Pazartesi günü ilköğretim ve ortaöğretim sınıfları için ilk ders zili çalacak. Milyonlarca öğrenci ve veliyi okul heyecanı sardı. İBB'den toplu taşıma ile ilgili son dakika açıklama yapıldı. Pazartesi günü toplu taşıma ücretsiz olacak. Peki, bedava toplu taşıma hangi saatler arasında olacak?
11.09.2023 Bilgi Rehberi
Merakla beklenen KPSS sonuçları açıklandı! Cevap kağıtları erişime açıldı
Merakla beklenen KPSS sonuçları açıklandı! Cevap kağıtları erişime açıldı 23 Temmuz tarihinde düzenlenen 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı sonuçları http://osym.gov.tr internet adresinden açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...
25.08.2023 Gündem
İZMİR SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanı Oy Oranları ve Milletvekili Seçim Sonuçları grafiği
İZMİR SEÇİM SONUÇLARI 2023: Cumhurbaşkanı Oy Oranları ve Milletvekili Seçim Sonuçları grafiği Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener'den son dakika açıklama geldi. Vatandaşlar il il araştırmalara başladı. Peki İzmir seçim sonuçları ne oldu? İşte İzmir Cumhurbaşkanı Oy Oranları ve Milletvekili Seçim Sonuçları grafiği...
15.05.2023 Bilgi Rehberi
SON DAKİKA SEÇİM SONUÇLARI: 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Milletvekili seçimi oy oranları yüzde kaç, hangi aday ve ittifak partisi önde?
SON DAKİKA SEÇİM SONUÇLARI: 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Milletvekili seçimi oy oranları yüzde kaç, hangi aday ve ittifak partisi önde? Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener son dakika açıklama yaptı. Vatandaşlar, 'seçim sonuçları ne oldu' sorusunu gündeme getirdi. İşte 2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Milletvekili seçimi oy oranları...
15.05.2023 Bilgi Rehberi
EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI 2023: Memur maaşı ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklama!
EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞI 2023: Memur maaşı ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklama! Memur maaşı zammı son dakika gelişmeleri gündemde yer alıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memur maaşı konusunda açıklama yaptı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan , en düşük memur maaşı hakkında detayları paylaştı. En düşük memur maaşı ile ilgili gelen son dakika açıklamalar sonrasında ise memurların gözler memur maaşı zam açıklamalarına çevrildi. Peki en düşük memur maaşı ne kadar olacak, memur maaşı zammı ne zaman 2023?
12.05.2023 Bilgi Rehberi
YARIN OKULLAR TATİL Mİ? Yarın okullar hangi illerde tatil 2023? Bakan'dan son dakika açıklama
YARIN OKULLAR TATİL Mİ? Yarın okullar hangi illerde tatil 2023? Bakan'dan son dakika açıklama Okulların tatil olup olmadığı ile ilgili detaylar öğrencilerin gündeminde bulunuyor. Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı illerde bugün okullar tatil edildi. Soğuk hava ve kar yağışının devam etmesi nedeniyle gözler yarın okulların tatil durumuna çevrildi. Deprem olan illerdeki okulların tatil edildiği açıklandı. Peki 7 Şubat yarın okullar tatil mi, okullara kar tatili var mı?
6.02.2023 Bilgi Rehberi
Sağlık Bakanlığı promosyonu var mı, ücret ne kadar? 2022 Sağlık Bakanlığı banka promosyonu anlaşması ne zaman netleşir?
Sağlık Bakanlığı promosyonu var mı, ücret ne kadar? 2022 Sağlık Bakanlığı banka promosyonu anlaşması ne zaman netleşir? Yılın son günlerine girmemizle birlikte gündemden düşmeyen konulardan olan, Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri için meraklı araştırmalar devam ediyor. Adalet Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı personellerine banka promosyon ödemelerinden sonra gözler Sağlık Bakanlığı'na çevrildi. Peki Sağlık Bakanlığı promosyon görüşmeleri yapıldı mı, son dakika açıklama var mı?
15.12.2022 Bilgi Rehberi
İçişleri duyurdu: Eren Abluka-24 operasyonu başlatıldı!
İçişleri duyurdu: Eren Abluka-24 operasyonu başlatıldı! İçişleri Bakanlığınca Bitlis’te 483 Personelin Katılımıyla Eren Abluka-24 Şehit Jandarma Teğmen Baki Koçak Operasyonu başlatıldı.
23.07.2022 Haberler
İçişleri duyurdu: Eren Abluka-24 operasyonu başlatıldı!
İçişleri duyurdu: Eren Abluka-24 operasyonu başlatıldı! İçişleri Bakanlığınca Bitlis’te 483 Personelin Katılımıyla Eren Abluka-24 Şehit Jandarma Teğmen Baki Koçak Operasyonu başlatıldı.
23.07.2022 Gündem
Afişler bütün Avrupa'da dolaşacak! 'Herkese duyurmak istiyoruz'
Afişler bütün Avrupa'da dolaşacak! 'Herkese duyurmak istiyoruz' Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki, Ukrayna'da yaşanan dramı anlatan afişleri taşıyan araçların tüm Avrupa'da dolaşacağını belirterek, "Ukrayna'da öldürülenlerin çığlığını herkese duyurmak istiyoruz" dedi.
23.04.2022 Dünya
Valiliklerden Son Dakika açıklama! OKULLAR TATİL Mİ? Son dakika 10 Mart hangi illerde okullar tatil edildi, kaç gün eğitime ara verildi?
Valiliklerden Son Dakika açıklama! OKULLAR TATİL Mİ? Son dakika 10 Mart hangi illerde okullar tatil edildi, kaç gün eğitime ara verildi? Son dakika tatil haberleri, gündemin ana konusu olmaya devam ediyor. Meteoroloji tarafından duyurulan olumsuz hava koşulları sonrası illerden peş peşe tatil kararı haberleri geliyor. İl il okulların tatil edildiği açıklaması valliklerden yapılıyor. Peki, bugün okullar tatil mi, hangi illerde okullar tatil?
9.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Açıklama ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.