Son Dakika Kar Haberleri

Son Dakika Kar Haberleri

Son dakika son dakika kar haberleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan son dakika kar haberleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan son dakika kar haberleri haber sayfamızda...

Son Dakika Kar Haberleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 585 son dakika kar haberleri haberi bulunmuştur.
Son dakika: Meteoroloji yeni raporu yayımladı! 10 kente uyarı
Son dakika: Meteoroloji yeni raporu yayımladı! 10 kente uyarı Son dakika haberine göre; Meteoroloji tarafından haftalık hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Pazartesi günü için 10 ile sarı kodlu uyarı verildi. Yapılan açıklamada,"Hava sıcaklıklarının ülkemiz genelinde biraz artacağı ancak mevsim normalleri altında seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor." denildi.
20.03.2022 Gündem
İstanbul'da göz gözü görmüyor! Meteoroloji'den flaş uyarı
İstanbul'da göz gözü görmüyor! Meteoroloji'den flaş uyarı Son dakika haberine göre; Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük hava durumu raporu ortaya çıktı. Türkiye geneli yine kar yağışlarının etkisine giriyor.
18.03.2022 Gündem
Son dakika: Meteoroloji uyardı! 2 gün boyunca devam edecek
Son dakika: Meteoroloji uyardı! 2 gün boyunca devam edecek Son dakika haberine göre; Meteoroloji tarafından yeni hava durumu raporu yayımlandı. Yayımlanan rapora göre çarşamba ve perşembe günü hava sıcaklıklarının azalacağı belirtiliyor. Yapılan açıklamada, "Hava sıcaklıklarının; Çarşamba iç kesimlerde, Perşembe doğu bölgelerde azalacağı, ancak Cuma gününden itibaren batı kesimlerden başlayarak tekrar artacağı tahmin ediliyor." denildi.
8.02.2022 Gündem
Son dakika! İstanbul'da üniversiteler iki gün tatil edildi
Son dakika! İstanbul'da üniversiteler iki gün tatil edildi Son dakika haberine göre; İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı nedeniyle üniversitelerin 2 gün tatil edildiğini duyurdu.
23.01.2022 Gündem
Bugün Kastamonu'da okullar tatil mi son dakika? 20 Ocak Gümüşhane ve Hakkari'de okullar kar tatil mi oldu?
Bugün Kastamonu'da okullar tatil mi son dakika? 20 Ocak Gümüşhane ve Hakkari'de okullar kar tatil mi oldu? Perşembe günü okullar tatil mi? Kastamonu, Gümüşhane ve Hakkari'de okullar tatil mi? Yoğun kar yağışı, günlük hayatı olumsuz etkilerken eğitimi de sekteye uğratıyor. İller ve ilçelerden kar tatili kararı geliyor. Peki, bugün (20 Ocak) Kastamonu, Gümüşhane'de okullar tatil mi, Hakkari'de kar tatili var mı?
19.01.2022 Gündem
Son dakika haberler: Meteoroloji yeni haritayı paylaştı! İstanbul'da yoğun kar yağışı...
Son dakika haberler: Meteoroloji yeni haritayı paylaştı! İstanbul'da yoğun kar yağışı... Gelen son dakika haberine göre; ülke genelinde soğuk hava etkisini göstermeye devam ediyor. Meteoroloji'den birçok il için uyarılar peş peşe geldi. Kar yağışının etkisini artıracağı iller için 'Turuncu kodlu' uyarı yapıldı. Öte yandan İstanbul'un yüksek bölgelerinde kar yağışı başladı. Bir anda bastıran kar nedeniyle özellikle İstanbul'un bazı ilçeleri beyaza büründü.
19.01.2022 Gündem
Son Dakika Kar Haberleri | İstanbul'u felç etti! Kar yağışı ne kadar sürecek?
Son Dakika Kar Haberleri | İstanbul'u felç etti! Kar yağışı ne kadar sürecek? Gelen son dakika haberine göre, İstanbul'da hayatı adeta felç eden yoğun kar yağışıyla ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğünden bir son dakika tahmini daha geldi. Kent genelinde bugün en yüksek sıcaklığın 0 ile 2 derece arasında olacağı belirtilen açıklamada, Marmara Bölgesi için de gün boyu çok bulutlu, bölgenin doğusunun aralıklı kar yağışlı olmasının beklendiği ifade edildi. İstanbul'un tamamında Cumartesi'den itibaren devam eden kar yağışları neticesinde kar kalınlığı 45 cm'e kadar çıktı. Meteoroloji'den son dakika çığ uyarısında ise Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunda dikkatli ve tedbirli olunması istendi. Balıkesir'de de 4 gündür devam eden kar ve tipi nedeniyle kapanan Balıkesir-Susurluk kara yolu yaklaşık 15 saattir kapalı durumda. Susurluk Kaymakamlığı, yolun açılmasını bekleyen araçlardaki vatandaşlara kumanya dağıttı. İşte kar yağışı ile ilgili son dakika haberinin tüm detayları...
16.02.2021 Gündem
Son Dakika Kar Haberleri: Meteoroloji Valilikleri etiketleyip paylaştı: Dikkat!
Son Dakika Kar Haberleri: Meteoroloji Valilikleri etiketleyip paylaştı: Dikkat! Gelen son dakika haberine göre, İstanbul'da hafta sonu başlayan kar yağışı tüm hızıyla devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda özellikle Marmara Bölgesi'nde yer alan şehirlere uyarılarda bulundu. Yapılan açıklamada, salı günü saat 00.00'dan çarşamba günü saat 18.00'e kadar İstanbul için sarı uyarı yayınlandığı belirtilerek, "Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli yer yer kuvvetli fırtına (60-80 Km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunmalıdır" denildi.
15.02.2021 Gündem
Son Dakika Kar Haberleri: AKOM'dan flaş kar yağışı açıklaması
Son Dakika Kar Haberleri: AKOM'dan flaş kar yağışı açıklaması Bir son dakika haberine göre; İstanbul'u hafta sonu etkisi altına alan kar yağışıyla ilgili bir açıklama da AKOM'dan geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) verilerine göre yoğun ve etkili kar yağışı sonucunda kentin yüksek ve kırsal bölgelerinde kar kalınlığı 30 santimetreye kadar ulaştı.
15.02.2021 Gündem
Son dakika kar haberleri... Beklenen kar yağışı başladı! 50 santimetreyi bulabilir...
Son dakika kar haberleri... Beklenen kar yağışı başladı! 50 santimetreyi bulabilir... Gelen son dakika haberine göre; beklenen kar yağışı başladı. İstanbul'da da kar yağışı etkisini tipi şeklinde gösteriyor. Peki Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün de peş peşe uyarılar yaptığı kar yağışı ne kadar sürecek? Detaylar haberimizde...
14.02.2021 Gündem
Gece yarısı başladı! Kar yağışı etkili oluyor
Gece yarısı başladı! Kar yağışı etkili oluyor Son dakika haberine göre, Kocaeli'de başlayan kar yağışı etkili oluyor.
14.02.2021 Gündem
Son dakika! İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı
Son dakika! İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı Son dakika haberine göre, İstanbul'da beklenen kar yağışı bazı bölgelerde başladı.
13.02.2021 Gündem
Son dakika kar haberleri: Kar yağışı için geri sayım başladı! Meteoroloji'den peş peşe uyarılar
Son dakika kar haberleri: Kar yağışı için geri sayım başladı! Meteoroloji'den peş peşe uyarılar Gelen bir son dakika haberine göre; İstanbul'da kara kışa saatler kaldı. Bugün başlayacak kar yağışı için artık nefesler tutuldu. Sıcaklıklar büyük ölçüde düşüş yaşarken uyarılar da art arda geliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son yaptığı kar yağışı açıklamasında tahminini değiştirdi. İşte hava durumu ile ilgili tüm gelişmeler...
13.02.2021 Gündem
Son dakika! Yüz yüze eğitime kar engeli
Son dakika! Yüz yüze eğitime kar engeli Son dakika haberine göre, Zonguldak'ta, 15 Şubat Pazartesi günü başlayacak olan yüz yüze eğitim, yoğun kar yağışı beklentisi nedeniyle 1 gün ertelendi.
13.02.2021 Gündem
'Turuncu' kodlu uyarı! Valilik açıkladı
'Turuncu' kodlu uyarı! Valilik açıkladı Kastamonu Valiliği, "turuncu" kodlu kar uyarısında bulundu.
13.02.2021 Gündem
Son dakika kar haberleri: İstanbul'da alarm! Pazartesi ve Salı günü de karantina...
Son dakika kar haberleri: İstanbul'da alarm! Pazartesi ve Salı günü de karantina... Gelen son dakika haberine göre; İstanbul’da pazar günü yağması öngörülen karın kalınlığının yer yer 1 metreye ulaşacağı tahminleri yapıldı. Kar kalınlığını tahmin etmenin yanıltıcı olacağını belirten uzmanlar, İstanbul’da yoğun kar yağışı bekliyor. Beklenen kar yağışı ise sabah saatleri itibarıyla başladı. Öte yandan Meteoroloji'den bir son dakika açıklaması geldi: İstanbul 6 gün boyunca kara teslim olacak.
13.02.2021 Gündem
Son dakika kar haberleri | Resmi açıklama geldi! Galatasaray - Kasımpaşa ve Gençlerbirliği - Beşiktaş maçları...
Son dakika kar haberleri | Resmi açıklama geldi! Galatasaray - Kasımpaşa ve Gençlerbirliği - Beşiktaş maçları... Galatasaray - Kasımpaşa ve Gençlerbirliği - Beşiktaş maçları öncesi son dakika gelişmeleri yaşanıyor... Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarı sonrasında kulüpler maçın erken saate çekilmesi için başvuru yapmıştı, konuyla ilgili resmi açıklama geldi. İşte detaylar...
12.02.2021 Galatasaray
Son Dakika Kar Haberleri: Artık dönüşü yok! Yola çıktı...
Son Dakika Kar Haberleri: Artık dönüşü yok! Yola çıktı... İstanbul'da kar yağışı için son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor. Meteoroloji'nin geçtiği tahminlerde kar yağışı için tarih verilirken, özellikle yarından itibaren kara kışın Türkiye'yi etkisi altına alması bekleniyor. Yarın hava sıcaklıklarının bir anda düşeceği öngörülürken, Tulpar kar fırtınasının Türkiye'yi vurup geçmesi bekleniyor. Öte yandan İstanbul Valiliği ve Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamada, pazar günü kar yağacağı uyarısı yapıldı. İşte tüm gelişmeler...
12.02.2021 Gündem
AKOM'dan son dakika kar açıklaması! Bu güne işaret edildi
AKOM'dan son dakika kar açıklaması! Bu güne işaret edildi Gelen bir son dakika açıklamasına göre; Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamada, pazar günü kar yağışı için son dakika uyarısı yapıldı. Açıklamada, cuma günü yurda gelecek soğuk hava dalgasının Marmara Bölgesi'nde pazar günü kar yağışına dönüşeceği belirtildi. İşte detaylar...
11.02.2021 Gündem
Son Dakika Haberi | Türkiye'ye geliyor! Harita belli oldu, 20 derece birden...
Son Dakika Haberi | Türkiye'ye geliyor! Harita belli oldu, 20 derece birden... Almanya, Hollanda ve Çekya'yı donduran soğuk hava dalgası, Cuma gününden itibaren güneye doğru ilerliyor. Yunan, Bulgar ve Romanya medyası kar yağışıyla birlikte ayaz görüleceğini bildiriyor, rüzgarın hızı yer yer 120 kilometreyi bulacak.
11.02.2021 Dünya
Son dakika haberi! Meteoroloji İstanbul için saat verdi! '20 derece birden düşecek'
Son dakika haberi! Meteoroloji İstanbul için saat verdi! '20 derece birden düşecek' İstanbul’da beklenen kar yağışı tekrar etkisini gösterecek. İstanbul'da yarın öğle saatlerinde başlayacak karla karışık yağmurun akşam saatlerinde kar yağışına dönmesi bekleniyor. Hava sıcaklığının 20 derece düşeceğini belirten CNN Türk Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, ''Cuma akşamı ve cumartesi günü eksi 3 derece. Bugün 17 dereceyiz, cumartesi -3 derece'' dedi.
5.02.2020 Gündem
İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Son dakika açıklaması geldi...
İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Son dakika açıklaması geldi... İstanbul'da geçen yıl mevsimin ilk karı bugün düşmüştü. Lapa lapa kar yağışının görüntülendiği yerlerde vatandaşlar bugün güneşli havanın keyfini çıkarıyorlar. Peki İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İstanbullular kente ne zaman kar yağacağını merak ediyor. Gelen bir son dakika açıklamasına göre; Prof. Dr. Hüseyin Toros aralık ayında kar yağışı beklenmediğini söyledi.
12.12.2019 Gündem
Altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat: Savaş piyasaları nasıl etkileyecek?
Altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat: Savaş piyasaları nasıl etkileyecek? Altın, döviz, borsa ve kripto para piyasalarını oldukça hareketli bir hafta bekliyor. Cumartesi günü İran’ın İsrail’e yönelik İHA ve füzelerle saldırı başlatmasıyla birlikte Orta Doğu’da tansiyon yükseldi. Peki savaş piyasaları nasıl etkileyecek? Ekonomist Belgin Maviş beklentilerini açıklarken, yatırımcıları uyardı. İşte detaylar...
15.04.2024 Ekonomi
Son dakika... Meteoroloji uyardı! Kar ve sağanak geliyor: İstanbul, Ankara, İzmir...
Son dakika... Meteoroloji uyardı! Kar ve sağanak geliyor: İstanbul, Ankara, İzmir... Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcaklıklar İstanbul dahil bu akşam itibarı ile 7 derece birden düşecek. Birçok kentte kar yağışı başladı hafta sonuna kadar sürecek. Bahar gelmeden tekrardan kış yüzünü gösterecek. Kar yağışı İstanbulun kapısına yeniden dayanacak. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
19.03.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji saat verip uyardı! Kar, toz, fırtına, sağanak alarmı
Son dakika… Meteoroloji saat verip uyardı! Kar, toz, fırtına, sağanak alarmı Meteoroloji haritayı güncelledi. İstanbul dahil birçok kent için alarm verildi. Pazar gününe kadar sağanak ve kar devam edecek. İşte İstanbul dahil tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
13.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Kar Haberleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.