Son Dakika Rusya

Son Dakika Rusya

Son dakika son dakika rusya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan son dakika rusya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan son dakika rusya haber sayfamızda...

Son Dakika Rusya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.321 son dakika rusya haberi bulunmuştur.
Dünyada son dakika... Rusya'da drone fabrikasına kamikaze saldırısı, korkunç görüntüler
Dünyada son dakika... Rusya'da drone fabrikasına kamikaze saldırısı, korkunç görüntüler Rusya'ya bağlı Tataristan'da Moskova yönetimi bir süredir İran tarafından sağlanan Shaded-135 kamikaze drone'larını üretiyordu. Sabah saatlerinde ise bir uçak söz konusu fabrikaya intihar saldırısında bulundu.
2.04.2024 Dünya
Dünyada son dakika... Rusya'da drone fabrikasına kamikaze saldırısı, korkunç görüntüler
Dünyada son dakika... Rusya'da drone fabrikasına kamikaze saldırısı, korkunç görüntüler Rusya'ya bağlı Tataristan'da Moskova yönetimi bir süredir İran tarafından sağlanan Shaded-135 kamikaze drone'larını üretiyordu. Sabah saatlerinde ise bir uçak söz konusu fabrikaya intihar saldırısında bulundu.
2.04.2024 Haberler
Teröre dernek maskesi
Teröre dernek maskesi Türkiye ve Irak’ta sıkışan terör örgütü PKK, Avrupa’da Türklere ve Türk kurumlarına yönelik saldırılarıyla gündemde. Terör örgütü, Belçika’daki saldırıların ardından önceki akşam da Almanya’da Türkiye’nin Hannover Başkonsolosluğu’nu hedef aldı. Dışişleri Bakanlığı, ilgili ülkelerden bu tür eylemlere izin verilmemesi ve saldırganların bir an önce adalet önüne getirilmesini talep ederken, örgütün Almanya’da faaliyetlerini “sivil toplum kuruluşu” maskesiyle yürüttüğü biliniyor.
28.03.2024 Gündem
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış'
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış' Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Gamze Sakallıoğlu'nun (17) yatağında ölü bulunmasıyla ilgili gizli tanığın itirafıyla gözaltına alınıp tutuklanan annesi Turcen (53) ile babası Mehmet Halil Sakallıoğlu'nun (54) yargılandığı davada karar çıktı.
27.03.2024 Gündem
Moskova'daki konser salonu saldırısında son dakika... Rusya'nın kahraman ilan ettiği İslam Halilov: En son ben koştum!
Moskova'daki konser salonu saldırısında son dakika... Rusya'nın kahraman ilan ettiği İslam Halilov: En son ben koştum! Rusya'nın başkentinden aynı gün arka arkaya gelen çıkışları Bloomber'in gündemi değiştiren haberi izledi, CNN Türk ekibi ise, saldırı sırasında yüzden fazla kişiyi kurtaran İslam Haliov'la röportaj yaptı.
27.03.2024 Dünya
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a 138.138 TL tazminat ödedi
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a 138.138 TL tazminat ödedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı Hüseyin Aydın, CHP'nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na açılan manevi tazminat davasının karar bağlandığını açıkladı.
27.03.2024 Gündem
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz
Erdoğan: Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz Diyarbakır'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadeleye ilişkin yeni mesajlar verdi. "Terörle mesafe koyan herkesle konuşuruz" diyen Erdoğan, "85 milyonun huzuru için bir şey yapılacaksa, şimdi hemen yapılmalıdır. Türkiye'ye 40 yıl boyunca terörle bedel ödetildi, bir 40 yıl daha buna tahammülümüz yok." şeklinde konuştu.
27.03.2024 Gündem
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin görüştü! Terörle mücadelede iş birliği vurgusu
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin görüştü! Terörle mücadelede iş birliği vurgusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştü.
24.03.2024 Gündem
Son dakika... Rusya'daki terör saldırısına Putin'den 18 saat sonra ilk açıklama: Herkesi yakaladık, bağlantıları bulacağız
Son dakika... Rusya'daki terör saldırısına Putin'den 18 saat sonra ilk açıklama: Herkesi yakaladık, bağlantıları bulacağız Rusya'da dün akşam saatlerinde yaşanan ve 115 kişinin öldürüldüğü terör saldırısını DEAŞ üstlendi. Rus lider Putin ise konuyla ilgili ilk kez konuştu.
23.03.2024 Dünya
Son dakika! Rusya'da seçimi yüzde 87,8 oy alan Putin kazandı
Son dakika! Rusya'da seçimi yüzde 87,8 oy alan Putin kazandı Resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 87 oy oranı alan Vladimir Putin, beşinci kez Rusya’nın devlet başkanı oldu. Zelenskiy'den seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama geldi.
18.03.2024 Dünya
Çin'den ASEAN Zirvesi'nde soğuk savaş uyarısı
Çin'den ASEAN Zirvesi'nde soğuk savaş uyarısı Çin Başbakanı Li Qiang ASEAN Zirvesi’nde yaptığı konuşmada, Hint-Pasifik bölgesindeki anlaşmazlıkların devam etmesi durumunda ikinci bir soğuk savaşın yaşanacağını bildirdi.
6.09.2023 Dünya
2023 yazı tarihin en sıcak 3 ayı olarak kayıtlara geçti
2023 yazı tarihin en sıcak 3 ayı olarak kayıtlara geçti Kuzey Yarımküre’de 2023 yılının yaz ayları tarih boyunca kayıtlara geçmiş en sıcak yaz mevsimi olarak geri kaldı.
6.09.2023 Dünya
Son dakika... Rusya'dan sivillere yönelik füze saldırısı, 16 ölü
Son dakika... Rusya'dan sivillere yönelik füze saldırısı, 16 ölü Rus ordusu küçük bir sanayi kenti olan Konstantinovka'yı vurdu. Sivillerin yoğun olduğu bir çarşıya düşen füzede 16 kişi öldü, çok sayıda kişi ise yaralandı.
6.09.2023 Dünya
Rus füzesi vurdu, bacaklarından oldu! 18 ayda 50 bin kişiye ampütasyon
Rus füzesi vurdu, bacaklarından oldu! 18 ayda 50 bin kişiye ampütasyon Savaşta Rus ordusunun attığı füzenin yakınına düşmesi nedeniyle bacaklarını kaybeden Ukrayna askerinin şimdilerde baletlik yaptığı ortaya çıktı. Ayrıca Alman kaynaklar işgal süreci boyunca uzuvları kesilen Ukrayna askerlerinin sayısını açıkladı, söz konusu veriler oldukça vahim.
14.08.2023 Dünya
Türkiye devrede! Karadeniz'e barış Afrika'ya ekmek
Türkiye devrede! Karadeniz'e barış Afrika'ya ekmek Tahıl Koridoru’nun yeniden canlandırılması ve Rusya’nın anlaşmaya dönmesi için Türkiye’nin odağında yer aldığı diplomasi yeniden hareketlendi. Rusya, bu konuda Ukrayna, ABD ve AB ülkeleri ile müzakerelerini Türkiye’nin aracılığı ile yürütüyor.
14.08.2023 Gündem
Sigara içenler gulaglara gidecek! Yerel basın yazdı: Acı çekerek ölecekler
Sigara içenler gulaglara gidecek! Yerel basın yazdı: Acı çekerek ölecekler İlginç yasaklarıyla zaman zaman gündeme gelen Kuzey Kore bu sefer bambaşka bir gelişme ile tekrar dünya basınında kendine yer buldu.
13.08.2023 Dünya
Son dakika... Rusya, Karadeniz'de bir kargo gemisine uyarı ateşi açtı
Son dakika... Rusya, Karadeniz'de bir kargo gemisine uyarı ateşi açtı Dünya ajanslarının son dakika koduyla geçtiği gelişmede, Rus ordusunun bir kargo gemisine uyarı ateşi açtığı belirtildi.
13.08.2023 Dünya
Kıbrıs'ta adım adım provokasyon! Gidiş tarihi belli oldu
Kıbrıs'ta adım adım provokasyon! Gidiş tarihi belli oldu Doğu Akdeniz'de Yunanistan'ın yanında saf tutan, F-16 satışına direnen ve henüz üç hafta önce skandal sözler sar yeminli Türk düşmanı, Rum tarafını ziyaret ediyor.
9.08.2023 Dünya
Son dakika... Rusya, KKTC'de konsolosluk hizmeti vermeye başlıyor
Son dakika... Rusya, KKTC'de konsolosluk hizmeti vermeye başlıyor TASS haber ajansı, Moskova yönetiminin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yaşayan 50 bini aşkın Rus'a kısa süre içinde konsolosluk hizmeti vermeye başlayacağını duyurdu. KKTC yetkilileri, Moskova'nın attığı adımın Rusya'nın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni tanıması anlamına gelmediğini belirtiyor.
9.08.2023 Dünya
Son Dakika... Rusya Savunma Bakanı Şoygu Kuzey Kore'yi ziyaret edecek
Son Dakika... Rusya Savunma Bakanı Şoygu Kuzey Kore'yi ziyaret edecek Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu bu hafta içinde Kuzey Kore'nin başkenti Pyongyang'a gidecek.
25.07.2023 Dünya
Son dakika.. Rusya: Tahıl Koridoru Anlaşması bugün itibarıyla yürürlükte olmayacak
Son dakika.. Rusya: Tahıl Koridoru Anlaşması bugün itibarıyla yürürlükte olmayacak Kremlin'den yapılan açıklamada Tahıl Koridoru Anlaşması'nın süresinin dolduğu ve artık devrede olmayacağı bildirildi.
17.07.2023 Dünya
Son Dakika... Rusya'dan Harkov'a hava saldırısı
Son Dakika... Rusya'dan Harkov'a hava saldırısı Rus ordusu Ukrayna'nın doğusunda bulunan Harkov şehrine son günlerin en büyük hava saldırısını düzenledi.
4.07.2023 Dünya
Erdoğan'dan Putin'e destek telefonu
Erdoğan'dan Putin'e destek telefonu Rusya'da paralı asker grubu Wagner'in lideri silahlı ayaklanma başlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonda görüştüğü Putin'e, Rusya'da yaşananların en kısa sürede suhuletle çözülmesi için Türkiye'nin üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu ifade etti.
24.06.2023 Gündem
BBC Rusya editörü yazdı: Bu bir askeri darbe mi?
BBC Rusya editörü yazdı: Bu bir askeri darbe mi? Kremlin Wagner Grubu'nun Rus devletiyle bağlantısını daima reddetti, geçtiğimiz Ekim ayında ise Ukrayna'da işler sarpa sardığında sahneye çıkan grubun lideri Prigozhin 'hakiki bir vatansever ve kalbi Rusya için sızlayan bir adam' olarak tanımlanıyordu. Bugün gelinen noktada ise, Putin bir dönem kendisine yemek sunan Prigozhin'i 'ihanet'le suçladı. BBC'den Steve Rosenberg, analizine "Yevgeny Prigozhin bunun askeri bir darbe olmadığını iddia ediyor. Ancak amacı Rusya'nın askeri liderliğini devirmek gibi görünüyor" cümlesiyle başlıyor.
24.06.2023 Dünya
Putin televizyona çıktı! 'Sırtımızdan bıçaklandık'
Putin televizyona çıktı! 'Sırtımızdan bıçaklandık' Wagner'in güneydeki Rostov kentini ele geçirmesiyle zirveye tırmanan Rusya'daki gerilimde, Vladimir Putin halka seslendi ve "Bunun adı ihanettir" dedi.
24.06.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Rusya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.