Bayram alışverişini kana bulayacaktı! Canlı bombanın yakalanma anı kamerada
Bayram alışverişini kana bulayacaktı! Canlı bombanın yakalanma anı kamerada Terör örgütü PKK/YPG tarafından Kurban Bayramı öncesi Arife günü Suriye sınırındaki Şanlıurfa ile turizm bölgesi Antalya’da bombalı saldırı düzenleme girişimi, güvenlik güçlerinin titiz çalışmasının ardından Şanlıurfa ve Konya’da düzenlenen operasyonlarla engellendi. Her iki saldırı ile yaratılmak istenen kaos ortamı önlenirken, terör örgütünün iki eylem için de Arap kökenli militanları tercih ettiği, böylelikle hem Türkiye’deki Arap kökenlilere karşı halkı kışkırtmayı hem de Suriye’de bunu lehine kullanarak Arapların da desteğini almayı hedeflediği ortaya çıktı.

Şanlıurfa’da Balıklıgöl’e yaklaşık 100 metre mesafede üzerinde bomba bulunan teröristin yakalanma anına ait görüntüler ortaya çıktı.
21.08.2019 Gündem
Bakan Soylu'dan 3 başkanın görevden alınmasıyla ilgili açıklama
Bakan Soylu'dan 3 başkanın görevden alınmasıyla ilgili açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır, Mardin ve Van büyükşehir belediye başkanlıklarına görevlendirme yapılmasına ilişkin, "Bizim teröre müsamaha göstermemizi bekleyenler yanılır. Terörü ve terörizmi özellikle halkın helal oylarıyla belediyelerde merkez haline getirmeye çalışanlara da devletin, kuralların, hukukun ve Anayasa'nın sessiz kalmasını beklemek son derece yanlıştır." dedi.
20.08.2019 Siyaset