Sonra

Sonra

Son dakika sonra haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sonra gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sonra haber sayfamızda...

Sonra

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 887.549 sonra haberi bulunmuştur.
Kaplanlara yedirip deney yaptılar! İtirafçılardan mide bulandıran sözler, tüyler ürperten işkence
Kaplanlara yedirip deney yaptılar! İtirafçılardan mide bulandıran sözler, tüyler ürperten işkence Sinaloa Karteli'ni yöneten kötü şöhretli El Chapo'nun oğullarının sadist yöntemleri itirafçı olanlar tarafından gün yüzüne çıkarıldı. Tüyler ürperten sadist listede, canlı canlı vahşi kaplanların önüne atılan düşmanlar ve sapkın insan deneyleri var.
25.04.2024 Dünya
Son dakika... Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması
Son dakika... Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Yeni müfredat çalışmalarını yarın öğleden sonra kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.
25.04.2024 Gündem
Gisele Bündchen trafikte kenara çekildi! Polisle konuşurken ağlamaya başladı
Gisele Bündchen trafikte kenara çekildi! Polisle konuşurken ağlamaya başladı Gösteri dünyasının 'rüya çift'i; Brezilyalı model Gisele Bündchen ile Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady, 13 yıllık evliliklerini 2022'de sonlandırmıştı. Boşanmanın ardından jiu-jitsu eğitmeni Joaquim Valente ile aşk yaşamaya başlayan Bündchen, son olarak Miami'de görüntülendi. Trafikte yaptığı bir kural ihlali nedeniyle polis tarafından kenara çekilen Bündchen, gözyaşlarına hakim olamadı.
25.04.2024 Cadde
Misli'de 113 bin TL kazandı! 3 maç son dakika golleriyle geldi...
Misli'de 113 bin TL kazandı! 3 maç son dakika golleriyle geldi... Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, çarşamba bülteninden, farklı liglerden 6 maç içeren ve totalde 47.04 oran eden bir kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı, aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
25.04.2024 Futbol
Prof. Dr. Yaşar: Çöl tozları ürperilecek şeyler değil
Prof. Dr. Yaşar: Çöl tozları ürperilecek şeyler değil Kuzye Afrika üzerinden gelen toz taşınımı nedeniyle Ege Bölgesi de yoğun çöl tozunun etkisi altına girdi. İzmir'de görüş mesafesi düşerken hava kalitesi de olumsuz etkilendi. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, "Her yıl mart ayı sonundan ve nisan ayından itibaren çöl tozlarının görülmesi normaldir ama bu kez oldukça yoğun bir şekilde geldi. Hatta salı günü Libya'da uçaklar rötar yaptı. O kadar muhteşem bir çöl tozu oluştu. 'Çöl tozu' deyince herkes ürperiyor. Ama çöl tozları ürperilecek şeyler değil. Tam tersi yaşamın olmazsa olmazıdır" dedi.
25.04.2024 Haberler
“Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz”
“Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz” Ticaret Bakanı Ömer Bolat, “Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Öğretmenden, öğrencisine iğrenç taciz! Hediyeler alıp para verdi: Şoke eden mesajlar ortaya çıktı
Öğretmenden, öğrencisine iğrenç taciz! Hediyeler alıp para verdi: Şoke eden mesajlar ortaya çıktı Konya’da bir lisede görevli coğrafya öğretmeni M.K. (55), öğrencisi S.D.'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. S.D.'nin annesi N.D. “Bir defasında, ‘Bende aynı tarafa gidiyorum’ diye eve bırakmış ve kızımı öpmeye çalışmış. Kızım uzak durmaya çalışınca da cinsel mesajlar göndermiş” dedi.
25.04.2024 Haberler
Kahramanmaraş’ta vahşetin yaşandığı köyde sessizlik hakim
Kahramanmaraş’ta vahşetin yaşandığı köyde sessizlik hakim Kahramanmaraş’ta 4 yaşındaki kızın boğazı kesilerek öldürüldüğü köyde sessizlik hakimken, küçük kızın mezarının üzerine bayram şekerleri bırakıldığı görüldü.
25.04.2024 Haberler
'Kenan Işık astral seyahatten gelmek istemiyor!'
'Kenan Işık astral seyahatten gelmek istemiyor!' Uzay bilimine merakıyla bilinen, Yusuf Güney, 2014 yılında geçirdiği beyin kanamasının ardından komaya giren oyuncu ve sunucu Kenan Işık'la ilgili konuştu. Ünlü şarkıcı, daha önce "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim" sözleriyle adından söz ettirmişti.
25.04.2024 Cadde
Vahşetin yaşandığı köyde sessizlik hakim: Mezarına şekerler bırakıldı
Vahşetin yaşandığı köyde sessizlik hakim: Mezarına şekerler bırakıldı  Kahramanmaraş’ta 4 yaşındaki kızın boğazı kesilerek öldürüldüğü köyde sessizlik hakimken, küçük kızın mezarının üzerine bayram şekerleri bırakıldığı görüldü.
25.04.2024 Gündem
Ancelotti'den Arda Güler'e ilginç sözler! 'Tam bir baş belası'
Ancelotti'den Arda Güler'e ilginç sözler! 'Tam bir baş belası' Yaz transfer döneminde Barcelona'yı reddedip Real Madrid'e imza atan Fenerbahçe'nin eski yıldızı Arda Güler, İspanya'da manşetleri süslemeye devam ediyor. Son olarak Madrid'in antrenman tesisleri olan Valdebebas'ta Carlo Ancelotti ile yıldız futbolcu arasında geçen diyalog, gündeme oturdu.
25.04.2024 İspanya La Liga
Genetiği değiştirilmiş domuz böbreği ikinci kez başarıyla nakledildi
Genetiği değiştirilmiş domuz böbreği ikinci kez başarıyla nakledildi Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) genetiği değiştirilmiş domuz böbreği ikinci defa başarıyla nakledildi.
25.04.2024 Dünya
Takip sonrası tornavida ile öldürüldü! Yeni detaylar ortaya çıktı
Takip sonrası tornavida ile öldürüldü! Yeni detaylar ortaya çıktı Esenler'de, Ruhat Karasu otomobiline çarpıp kaçan motosikletli Azat Aktaş’ı çalıştığı restorana kadar takip etti. Buradaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Aktaş, işyerinden aldığı tornavida ile Karasu'yu göğsünden yaraladı. Yaralı Karasu, hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti.
25.04.2024 Haberler
İzmir'de gökyüzünü kapladı! Profesör açıklık getirdi: Ürperilecek şeyler değil
İzmir'de gökyüzünü kapladı! Profesör açıklık getirdi: Ürperilecek şeyler değil Kuzey Afrika üzerinden gelen toz taşınımı nedeniyle Ege Bölgesi de yoğun çöl tozunun etkisi altına girdi. İzmir'de görüş mesafesi düşerken hava kalitesi de olumsuz etkilendi. Prof. Dr. Doğan Yaşar, "Her yıl mart ayı sonundan ve nisan ayından itibaren çöl tozlarının görülmesi normaldir ama bu kez oldukça yoğun bir şekilde geldi. Çöl tozu' deyince herkes ürperiyor. Ama çöl tozları ürperilecek şeyler değil. Tam tersi yaşamın olmazsa olmazıdır" dedi.
25.04.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji’den flaş uyarı! Bugün 44, yarın 35 kentte ‘sarı’ alarm: Pazar gününe dikkat
Son dakika... Meteoroloji’den flaş uyarı! Bugün 44, yarın 35 kentte ‘sarı’ alarm: Pazar gününe dikkat Meteoroloji’den bir son dakika uyarı geldi. Bugün 44, yarın 35 kent için sarı alarm verildi. Öte yandan pazar gününü işaret eden Meteoroloji ise önümüzdeki hafta için İstanbul, Ankara, İzmir dahil yurt geneli için alarm verdi. İşte tüm yurt için yapılan uyarılar…
25.04.2024 Gündem
Takip sonrası tornavida ile öldürüldü! Yeni detaylar ortaya çıktı
Takip sonrası tornavida ile öldürüldü! Yeni detaylar ortaya çıktı Esenler'de, Ruhat Karasu otomobiline çarpıp kaçan motosikletli Azat Aktaş’ı çalıştığı restorana kadar takip etti. Buradaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Aktaş, işyerinden aldığı tornavida ile Karasu'yu göğsünden yaraladı. Yaralı Karasu, hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti.
25.04.2024 Gündem
Maskelerle kahveyi taradılar! Ölmeden 1 hafta önce katilini söyledi
Maskelerle kahveyi taradılar! Ölmeden 1 hafta önce katilini söyledi Kocaeli'nin Darıca ilçesinde sosyal medyada başlayan tartışma cinayetle sona erdi. Kar maskeleri ile kahvehane basan iki kişi, 19 yaşındaki Arda Yücel Ekşioğlu'nu öldürdü. Ekşioğlu ölmeden önce ifadesinde şüpheli olarak ismini verdiği Y.T.’nin de olduğu 7 kişi, polisin 4 ilde düzenlediği eş zamanlı operasyonla yakalandı.
25.04.2024 Gündem
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz: Fenerbahçe'den intikamımızı alacağız
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz: Fenerbahçe'den intikamımızı alacağız Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, ligde kalmayı garantileyerek Fenerbahçe maçına mutlak 3 puan düşüncesiyle çıkacaklarını ifade etti.
25.04.2024 Konyaspor
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 314'üncü gün! Kemik parçaları toprağın altında da aranıyor
Korhan Berzeg'i arama çalışmalarında 314'üncü gün! Kemik parçaları toprağın altında da aranıyor Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları 314’üncü günde sürdürülüyor.
25.04.2024 Gündem
Ölüm döşeğinde her şeyi itiraf etti! Sır perdesi 24 yıl sonra aralandı
Ölüm döşeğinde her şeyi itiraf etti! Sır perdesi 24 yıl sonra aralandı Hararetli bir velayet tartışmasının ortasında kızı ve annesi sırra kadem bastı. Yapılan tüm aramalar ve yürütülen soruşturmaya rağmen anne kıza neler olduğu 24 yıldan uzun süre cevapsız kaldı. Ta ki, ölüm döşeğindeki katil her şeyi itiraf edip sır perdesini aralayana kadar.
25.04.2024 Dünya
Cezaevinde bulunan Nihal Candan aldığı kararla 37 kiloya düştü
Cezaevinde bulunan Nihal Candan aldığı kararla 37 kiloya düştü Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal’in, cezaevinde başladığı yemek yememe eylemi hastalığa dönüştü. 'Anoreksiya' olan Nihal Candan 37 kiloya kadar düştü.
25.04.2024 Gündem
Avcılar’da esrarengiz cinayet! Islak mendil paketleri ekipleri şaşırttı
Avcılar’da esrarengiz cinayet! Islak mendil paketleri ekipleri şaşırttı Avcılar’da gece saatlerinde araç içinde silahlı saldırıya uğrayan 2 genç ağır yaralandı. Yaralılardan 21 yaşındaki Mehmet Koç hayatını kaybederken, araç içinde ıslak mendil paketlerine saklanmış uyuşturucu madde bulundu.
25.04.2024 Gündem
Site sakinleri ile yöneticileri arasında kavga! 'Buranın kralı biziz, polisi biziz'
Site sakinleri ile yöneticileri arasında kavga! 'Buranın kralı biziz, polisi biziz' Üsküdar'da bir sitede yöneticilerin iddiaya göre keyfi uygulamaları site sakinlerini bıktırdı. Sabah saatlerinde elektriğin yönetim tarafından kesilmesi üzerine itiraz eden site sakinleri ile müteahhit ve işçileri arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
25.04.2024 Haberler
Ticaret Bakanlığı’ndan 5 milyon TL'lik satılık ayakkabı
Ticaret Bakanlığı’ndan 5 milyon TL'lik satılık ayakkabı Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için gümrükte terk edilen ABD’li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkarttı.
25.04.2024 Ekonomi
Irina Shayk sevgili arıyor! 'Ünlü, yakışıklı ve paralı birine ihtiyacı var'
Irina Shayk sevgili arıyor! 'Ünlü, yakışıklı ve paralı birine ihtiyacı var' Son dönemde özel hayatı ve cesur giyim tarzıyla sık sık gündeme gelen Rus model Irina Shayk'in, NFL yıldızı Tom Brady ile ilişkisinde umduğunu bulamamasının ardından kendine yeni bir sevgili aradığı iddia edildi. Ünlü isme yakın bir kaynak Shayk'in sevgili adayında olmasını istediği özelliklerden bahsederken; Hollywood yıldızı Tom Cruise'un güzel model için 'uygun' olduğunu da söyledi. İşte detaylar...
25.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sonra ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.