Tarlada dehşeti yaşadı! 5 kişi tarafından sopalarla dövüldü
Tarlada dehşeti yaşadı! 5 kişi tarafından sopalarla dövüldü Şanlıurfa’da çiftçilik yapan Cemil Çoban, tarlada husumetlisi 5 kişinin sopalı saldırısına uğradı. Çoban hastaneye kaldırılırken, 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı.
19.10.2022 Gündem
Baba ile oğluna çarpıp, sopayla saldırdılar
Baba ile oğluna çarpıp, sopayla saldırdılar Şanlıurfa’da evlerinin önünde oturan Mustafa Dağ ile oğlu Mahmut Dağ'a otomobil çarptı. Çarpan araçtan inen maskeli 3 kişi, baba ve oğluna sopayla saldırarak darbetti.
12.09.2022 Haberler
Akılalmaz olay! 'Elini aç bir kere vuracağım yoksa aileni öldürürüm'
Akılalmaz olay! 'Elini aç bir kere vuracağım yoksa aileni öldürürüm' İstanbul Kağıthane’de bir elinde kasatura varken diğer elindeki sopayla ustaya saldıran şüpheli, "Elini aç bir kere vuracağım yoksa aileni öldürürüm" tehdidinde bulundu. Akılalmaz anların yaşandığı dükkandan böyle çıktı.
17.08.2022 Haberler
Ankara’da otomobile sopalı saldırı kamerada
Ankara’da otomobile sopalı saldırı kamerada Ankara’nın Polatlı ilçesinde bir kişi elindeki sopayla otomobillere saldırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
23.12.2021 Haberler
112 istasyonuna sopalı saldırı kamerada
112 istasyonuna sopalı saldırı kamerada Amasya'da 5 Nolu 112 Acil Sağlık İstasyonu'nun camını sopayla kıran Ahmet K. (37) gözaltına alındı. Şüphelinin saldırı anı cep telefonu ile görüntülendi.
19.08.2021 Haberler
Zeytinburnu'nda banka şubesine sopalı saldırı!
Zeytinburnu'nda banka şubesine sopalı saldırı! İstanbul Zeytinburnu’nda bir kişi, elinde getirdiği sopayla banka şubesinin camlarına vurarak zarar verdi. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
12.11.2020 Haberler
Dünürü ve yakınları tarafından sopalarla darbedildiği anlar kamerada
Dünürü ve yakınları tarafından sopalarla darbedildiği anlar kamerada Adana'da, petshop işletmecisi Mehmet Tunçkıran, iş yerini basan dünürü A.H.S. ve yakınları tarafından sopalarla dövüldü. Tunçkıran'ın yaralandığı olay, güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.
29.07.2020 Haberler
Gezgin Fatih Koparan'a dükkanının önünde sopalı saldırı
Gezgin Fatih Koparan'a dükkanının önünde sopalı saldırı Muğla Marmatis'te kuyumcu dükkanı bulunan, gezgin Fatih Koparan (37), iş yerine girerken, kalabalık grubun sopalı saldırısına uğrayıp, tekme tokat dövüldü. Saldırıyı Twitter'dan duyuran Koparan, 'Arkadaşlar dükkanıma girerken 10 kişi saldırdı, linç ettiler. Lütfen birileri yardım etsin artık' dedi. Hastanedeki tedavisinin ardından Koparan, kendisini döven kişilerin, daha önce hanutçuluk yaptıkları için şikayet ettiği, yan dükkanında çanta satan esnaf olduğunu belirterek, polise şikayetçi oldu.
15.09.2019 Haberler
FETÖ'den gözaltına alınan şahsa sopayla vurup böyle bağırdı!
FETÖ'den gözaltına alınan şahsa sopayla vurup böyle bağırdı! Çanakkale'de FETÖ’den gözaltına alınan şahsa sopayla vurarak, "haine yer yok" diye bağırınca gözaltına alındı. FETÖ operasyonunda 35 kişi gözaltına alındı.
11.09.2019 Haberler
Emekli astsubaya sopalı saldırı
Emekli astsubaya sopalı saldırı Sakarya’nın Serdivan İlçesi’nde güvenlik şirketi sahibi emekli astsubay 50 yaşındaki Olgun S. kendisine sopalarla saldırdığı öne sürülen 4 kişiden 36 yaşındaki Ali İhsan Çerçel’i öldürdü, 28 yaşındaki Melih Kazanoğlu’nu ise ağır yaraladı.
11.09.2019 Haberler
Protestocu gruba sopalı saldırı
Protestocu gruba sopalı saldırı İzmit'te akşam saatlerinde yaklaşık 500 kişinin yaptığı rüşvet ve yolsuzluk olayları protesto gösterisinin ardından dağılan gruba, ellerinde sopalar bulunan yaklaşık 20 kişilik bir başka grup saldırdı. Olayda başına sopa darbesi alan bir kişi hastaneye kaldırıldı
28.12.2013 Gündem