Loris Karius'un sevgilisi Sophia Thomalla son tercihiyle şaşırttı
Loris Karius'un sevgilisi Sophia Thomalla son tercihiyle şaşırttı Geçtiğimiz sezona kadar Beşiktaş'ın kalesini koruyan Alman futbolcu Loris Karius'un sevgilisi Sophia Thomalla, tercihleriyle gündeme gelmeye devam ediyor.
8.10.2020 Magazin
Karius'un sevgilisi Thomalla aynadan paylaştı, ortalık yıkıldı!
Karius'un sevgilisi Thomalla aynadan paylaştı, ortalık yıkıldı! Beşiktaş'ın kalecisi Loris Karius'un sevgilisi Sophia Thomalla, cesur bir şekilde kendisini aynadan çekip paylaştı, ortalık adeta yıkıldı.
15.04.2020 Futbol
Loris Karius'ten 'saçlarını keser misin?' sorusuna net cevap!
Loris Karius'ten 'saçlarını keser misin?' sorusuna net cevap! Beşiktaş'ın Alman kalecisi Loris Karius, siyah-beyazlıların Youtube kanalında gelen soruları yanıtlarken, 'Kız arkadaşı isterse saçlarını keser mi?' sorusuna 'kimin ne dediği pek önemli değil kesmek istersem ben keserim' yanıtını vererek keskin cevabıyla şaşırttı.
9.01.2020 Futbol
Karius’un sevgilisi Thomalla: Maço yanı hoşuma gidiyor
Karius’un sevgilisi Thomalla: Maço yanı hoşuma gidiyor Bir süredir Beşiktaş'ta forma giyen kaleci Louris Karius'un sevgilisi Sophia Thomalla, sevgilisinin maço bir erkek olduğunu söyleyerek; ilişkisi hakkında şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.
21.11.2019 Cadde
Sophia Thomalla: Karius’un maço yanı hoşuma gidiyor
Sophia Thomalla: Karius’un maço yanı hoşuma gidiyor Beşiktaş’ta son haftaların formda ismi olan ve başarılı kurtarışlarıyla öne çıkan kaleci Loris Karius’un sevgilisi Sophia Tomalla'nın, siyah-beyazlı oyuncu ile ilgili kullandığı ifadeler dikkat çekti. (Onur Dinçer / Skorer)
30.06.2020 Beşiktaş
Utangaç aşıklar: Loris Karius-Sophia Thomalla
Utangaç aşıklar: Loris Karius-Sophia Thomalla Beşiktaş'ın Alman file bekçisi Loris Karius, önceki gün sevgilisi Sophia Thomalla ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
23.10.2019 Cadde
Sophia Thomalla, Karius'u yalnız bırakmadı!
Sophia Thomalla, Karius'u yalnız bırakmadı! Karius'un sevgilisi Sophia Thomalla, Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor maçını tiribünden takip etti.
30.06.2020 Beşiktaş
Utangaç aşıklar
Utangaç aşıklar Beşiktaş'ın geçen sezon Liverpool’dan iki yıllık kiralık olarak transfer ettiği Alman file bekçisi Loris Karius, önceki gün sevgilisi Sophia Thomalla ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
13.07.2019 Cadde
Beşiktaş maçında Sophia Thomalla rüzgarı!
Beşiktaş maçında Sophia Thomalla rüzgarı! Son haftalardaki müthiş performansını sürdüren ve tribündeki sevgilisini de...
30.06.2020 Beşiktaş
Otel aşıkları
Otel aşıkları Beşiktaş'ın Alman yıldızı Loris Karius, önceki gün oyuncu sevgilisi Sophia Thomalla'yla beraber Zincirlikuyu'daki bir otele girerken görüntülendi.
21.03.2019 Cadde
Otel aşıkları
Otel aşıkları Beşiktaş'ın Alman yıldızı Loris Karius, önceki gün oyuncu sevgilisi Sophia Thomalla'yla beraber Zincirlikuyu'daki bir otele girerken görüntülendi.
21.03.2019 Cadde