Sorgun

Sorgun

Son dakika sorgun haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sorgun gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sorgun haber sayfamızda...

Sorgun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.195 sorgun haberi bulunmuştur.
Son dakika... Tokat’ta bir deprem daha! Prof. Dr. Naci Görür'den ilk açıklama
Son dakika... Tokat’ta bir deprem daha! Prof. Dr. Naci Görür'den ilk açıklama Tokat’ın Turhal ilçesinde bugün saat 15.03’te 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası halk parklara ve sokaklara çakarken Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür’den de bir açıklama geldi.
21.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Sivas- İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor
Bakan Uraloğlu açıkladı: Sivas- İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sivas ile İstanbul arasında aktarmasız YHT ekspres seferlerinin 4 Mayıs itibariyle başlayacağını belirterek, “Sivas-Ankara YHT hattını kullanan vatandaşlarımızın taleplerini doğrultusunda çalışmalarımızı tamamladık. 483 yolcu kapasitesine sahip setler ile işletilecek ekspres ve aktarmasız olarak İstanbul-Sivas arasında seferleri başlatıyoruz.” dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Öğretmenliği bırakıp devlet desteği ile koyun yetiştiriciliğine başladı
Öğretmenliği bırakıp devlet desteği ile koyun yetiştiriciliğine başladı Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Kodallı Çiftliği köyünde yaşayan ve bir dönem Fizik öğretmenliği yaptıktan sonra köy hayatını seçerek “Köyümde yaşamak için bir ‘SÜRÜ’ nedenim var” projesinden faydalanan Celal Yazır, hayvan sayısını 100’den 500’e çıkardı.
12.04.2024 Ekonomi
Yozgat'ta seçim sonuçları belli oldu! Yeniden Refah Partisi  adayı kazandı
Yozgat'ta seçim sonuçları belli oldu! Yeniden Refah Partisi adayı kazandı Yozgat'ta kesin olmayan sonuçlara göre Yeniden Refah Partisi Adayı Kazım Arslan belediye başkanı oldu. İlçelerde ise 7'sinde MHP, 5'inde AK Parti, 1'inde Yeniden Refah Partisi kazandı.
1.04.2024 Gündem
2024 SORGUN SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Yozgat Sorgun Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 SORGUN SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Yozgat Sorgun Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Yozgat Sorgun Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Sorgun ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Yozgat Sorgun Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP ile Dem arasında tam bir siyasi dalavere ortamı hakim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP ile Dem arasında tam bir siyasi dalavere ortamı hakim Yozgat'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP ile DEM arasında tam bir siyasi dalavere ortamının hakim olduğunu söyledi.
26.03.2024 Gündem
Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım'ın ölümünde astsubaya verilen ceza kesinleşti
Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım'ın ölümünde astsubaya verilen ceza kesinleşti Yozgat'ın Sorgun ilçesinde, doğum günü kutlamasında tabancayla başından vurulan Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım'ın (28) ölümüne ilişkin tutuksuz yargılanan 2 astsubay sanıktan silahın sahibi Ahmet M.'ye, 'taksirle ölüme neden olmak' suçundan verilen 2,5 yıl hapis cezası ile Mehmet S.'ye verilen beraat kararı Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onandı.
19.03.2024 Gündem
135 bin yolcu kapasiteli istasyon açıldı! Bakan Uraloğlu: 72.3 milyar TL yatırım yaptık
135 bin yolcu kapasiteli istasyon açıldı! Bakan Uraloğlu: 72.3 milyar TL yatırım yaptık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT Hattı’nın doğu batı hızlı tren hatlarının ana omurgası olduğunu belirterek, hat üzerindeki YHT İstasyonlarını hizmete açtıklarını açıkladı. Uraloğlu, “Bugün açılışını yaptığımız Akdağmadeni YHT İstasyonu, 135 bin yolcuya hizmet verecek. Bugün itibariyle Ankara-Sivas hattımızdaki 8 istasyondan 5’inin gar binalarını inşa etmiş olduk” dedi. Uraloğlu, Yozgat’ın ulaştırma altyapısına 72 milyar 363 milyon lira yatırım yaptıklarını açıklayarak, önemli 12 adet karayolu projesine de devam ettiklerini bildirdi.
13.03.2024 Ekonomi
Sorgun YHT Garı açıldı! 240 bin yolcuya hizmet verecek
Sorgun YHT Garı açıldı! 240 bin yolcuya hizmet verecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, geçtiğimiz yıl açılışı yapılan Ankara-Sivas YHT Hattı’nda şu ana kadar 885 bin yolcunun seyahat ettiğini belirterek, hat üzerindeki YHT garlarını da birer birer hizmete verdiklerini açıkladı. Uraloğlu, “Bugün açılışını yaptığımız Sorgun YHT Garı, 240 bin yolcuya hizmet verecek” dedi. Bakan Uraloğlu, şu anda 3 bin 600 kilometre hızlı tren hattında yapım çalışmalarının devam ettiklerinin altını çizdi.
13.03.2024 Ekonomi
Bursa kestanesi coğrafi işaret aldı
Bursa kestanesi coğrafi işaret aldı BURSA Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarıyla, Bursa kestanesi için de Coğrafi İşaret Tescil Belgesi alındı. Bursa kestanesiyle birlikte Bursa’nın Coğrafi İşaret Tescil Belgeli değeri de 33’e çıkmış oldu.
11.03.2024 Ekonomi
Antalya'da sağanak ve hortum! 6 kişi yaralandı, 1000 dönüm sera zarar gördü
Antalya'da sağanak ve hortum! 6 kişi yaralandı, 1000 dönüm sera zarar gördü Antalya’da dün akşam etkili olan sağanak hayatını felç etti, denizden karaya ulaşan 2 hortum Demre, Kumluca, Finike ve Manavgat ilçelerindeki seraları, tarım alanlarını, iş yerlerini ve binaları etkiledi, 6 kişi de yaralandı. Hortum, örtü altı tarımın merkezi Kumluca'da 1000 dönüm seraya zarar verdi.
6.03.2024 Gündem
Eve tamir için çağırdılar, 1 milyon liralık senet imzalattılar!
Eve tamir için çağırdılar, 1 milyon liralık senet imzalattılar! Yozgat'ın Sorgun ilçesinde otomobil tamiri bahanesiyle eve çağırdıkları kişiyi darbederek zorla 1 milyon liralık senet imzalatan 3 şüpheli, tutuklandı.
28.02.2024 Gündem
İstifa rüzgârı kasırgaya dönüştü
İstifa rüzgârı kasırgaya dönüştü İYİ parti kan kaybetmeye devam ediyor. Aday listelerinin şekillenmesiyle birlikte tepkiler “toplu istifa” boyutuna ulaştı.
24.02.2024 Gündem
Nakliye giderleri arıcıları olumsuz etkiledi
Nakliye giderleri arıcıları olumsuz etkiledi Son yıllarda akaryakıta yapılan zamlar nedeniyle nakliye ücretlerindeki artış gezgin arıcıları da etkiledi. Yozgat’ta 150 olan gezgin arıcıların sayısı da 30’a düştü.
6.02.2024 Ekonomi
‘Şovla, algıyla başkanlık bitti’
‘Şovla, algıyla başkanlık bitti’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’de artık sadece şovla, sadece ajans parlatmasıyla, sadece yalanla, sadece algıyla belediye başkanlığı yaparak, şehirlerimizin yıllarını heba etme devri sona ermiştir” dedi.
28.01.2024 Gündem
MHP, 55 belediye başkan adayını daha açıkladı
MHP, 55 belediye başkan adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi, Yozgat ve 54 ilçe ile beldenin belediye başkan adayını açıkladı.
27.01.2024 Gündem
Komiser cinneti kurbanları toprağa verildi!
Komiser cinneti kurbanları toprağa verildi! Sakarya'nın Geyve ilçesinde Nesrin Ünal (46) ile onu öldürüp intihar eden boşanma aşamasındaki eşi komiser İlker Tarık Ünal (50), memleketleri Yozgat’ın Sorgun ilçesinde ayrı ayrı toprağa verildi.
20.01.2024 Gündem
Alkolmetre için yarım saat dil döktüler, üfleyince cezayı yedi
Alkolmetre için yarım saat dil döktüler, üfleyince cezayı yedi Antalya'da uygulama yapan Jandarma Trafik ekipleri, alkollü olduğundan şüphelendiği ticari araç sürücüsüne, alkolmetreyi üfletebilmek için yarım saat dil döktü. Araç sürücüsünün ehliyetinin yetersiz olduğu, 0.31 promil alkollü olduğu ve yetki belgesinin olmadığı belirlenirken 30 bin 727 TL para cezası uygulandı.
18.01.2024 Haberler
Alkolmetre için yarım saat dil döktüler, üfleyince cezayı yedi
Alkolmetre için yarım saat dil döktüler, üfleyince cezayı yedi Antalya'da uygulama yapan Jandarma Trafik ekipleri, alkollü olduğundan şüphelendiği ticari araç sürücüsüne, alkolmetreyi üfletebilmek için yarım saat dil döktü. Araç sürücüsünün ehliyetinin yetersiz olduğu, 0.31 promil alkollü olduğu ve yetki belgesinin olmadığı belirlenirken 30 bin 727 TL para cezası uygulandı.
18.01.2024 Gündem
Önce kimse nasıl olduğunu anlamadı! Havlaması yetti, araç suya gömüldü
Önce kimse nasıl olduğunu anlamadı! Havlaması yetti, araç suya gömüldü Antalya’nın Manavgat ilçesinde yoldan çıkan otomobil, şarampoldeki yağmur su birikintisine daldı. Sürücüsünün yardımına koşan vatandaş, ilginç kazanın nasıl yaşandığını anlattı.
17.01.2024 Haberler
Önce kimse nasıl olduğunu anlamadı! Havlaması yetti, araç suya gömüldü
Önce kimse nasıl olduğunu anlamadı! Havlaması yetti, araç suya gömüldü  Antalya’nın Manavgat ilçesinde yoldan çıkan otomobil, şarampoldeki yağmur su birikintisine daldı. Sürücüsünün yardımına koşan vatandaş, ilginç kazanın nasıl yaşandığını anlattı.
17.01.2024 Gündem
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: S Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel duyguları arasında anne baba olmak yer alıyor. Yeni aile bireylerini kucağına alacağı günü sayan anne ve baba adayları çocuklarına ne isim vereceği konusunda da kafa koruyor. En güzel ve en anlamlı isimleri çocuklarına vermek isteyen aileler seçici oluyor. Keşfedilmemiş isimler, duyulmamış, değişik, nadir bulunan isimler anne ve baba adaylarının tercihi oluyor. İsimlerin dışında anlamlarına da dikkat ediliyor. S harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “S ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Otomobili satarak iş kurdu: “Kısa sürede yoğun ilgi gördük”
Otomobili satarak iş kurdu: “Kısa sürede yoğun ilgi gördük” Yozgat’ın Sorgun ilçesinde yaşayan 31 yaşındaki 3 çocuk annesi Ebru Gündüz, arabasını satarak açtığı iş yerinde hem toplu yemek siparişi alıyor hem de katmer, börek, çörek ve gözleme yaparak vatandaşın beğenisine sunuyor.
2.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sorgun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.