Sosyal Çalışma Programı

Sosyal Çalışma Programı

Son dakika sosyal çalışma programı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sosyal çalışma programı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sosyal çalışma programı haber sayfamızda...

Sosyal Çalışma Programı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.304 sosyal çalışma programı haberi bulunmuştur.
Mesleki eğitim programlarına son iki yılda 4,6 milyar liralık kaynak
Mesleki eğitim programlarına son iki yılda 4,6 milyar liralık kaynak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, gençler, kadınlar ve engellilerin istihdamını kolaylaştıran aktif işgücü programlarına son iki yılda 4,6 milyar lira aktarıldığını açıkladı.
11.08.2020 Ekonomi
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya ilan etti: 'Kimse heveslenmesin'
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya ilan etti: 'Kimse heveslenmesin' Son dakika gelen habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi iki yıllık değerlendirme toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gerek ülkemizin içinde, gerek dışında ister Irak'ın kuzeyinde, Suriye'nin kuzeyinde, Libya'da, Azeri kardeşlerimize karşı Ermenistan'ın yaptığı saldırılarda hiçbir zaman mazlumları yalnız bırakmadık, bırakmayacağız.' ifadelerine yer verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, salgın dönemi dahil 180 günlük icraat programlarında planlanan 2 bin 384 ana eylemin yüzde 93'ünün tamamlandığını da sözlerine ekledi.
21.07.2020 Siyaset
G20 Çalışma ve İstihdam Bakanları bir araya geldi
G20 Çalışma ve İstihdam Bakanları bir araya geldi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, “Ülkemizin tecrübelerini G20’deki paydaşlarımıza aktardık. İkili görüşmelerimiz verimli işbirliklerinin habercisi” açıklamasında bulundu.
2.09.2019 Ekonomi
Öğrencinin harçlığı ‘Kısmi İstihdam’dan
Öğrencinin harçlığı ‘Kısmi İstihdam’dan Marmara Üniversitesi’nde uygulanan Kısmi Zamanlı ve Sosyal Çalışma istihdam programlarıyla öğrenciler, hem okurken hem de tatilde para kazanıyor.
8.08.2019 Gündem
İŞKUR SÇP kura sonuçları sorgulama | Ne kadar para kazanılacak?
İŞKUR SÇP kura sonuçları sorgulama | Ne kadar para kazanılacak? Üniversitelileri sosyal çalışma ortamına hazırlayan Sosyal Çalışma Programı kapsamında yapılan kura sonuçları belli oldu. İŞKUR aracılığıyla sorgulanabilen sonuçlarda adı çıkanlar hem para kazanacak hem sigortalı olacak. Peki, İŞKUR SÇP kura sonuçları nasıl sorgulanır?
5.07.2019 Gündem
Sosyal Çalışma Programı sonuçları açıklandı! 2019 SÇP sonuç sorgulama ekranı
Sosyal Çalışma Programı sonuçları açıklandı! 2019 SÇP sonuç sorgulama ekranı Sosyal Çalışma Programı başvuruları ile ilgili müjdeli haber geldi. İşkur tarafından bugün 21:00'de açıklanacağı duyurulan Sosyal Çalışma Programı sonuçları adayların erişimine açıldı. İşte merakla araştırılan 2019 SÇP sonuç sorgulama ekranı...
4.07.2019 Gündem
Sosyal Çalışma Programı sonuçları saat kaçta açıklanacak? İŞKUR sorgulama
Sosyal Çalışma Programı sonuçları saat kaçta açıklanacak? İŞKUR sorgulama 28 Haziran itibariyle sona eren Sosyal Çalışma Programı başvurularının sonuçları heyecanla bekleniyor. İŞKUR'dan yapılan açıklama doğrultusunda sonuçlar bugün ilan edilecek. Peki, Sosyal Çalışma Programı sonuçları saat kaçta açıklanacak?
4.07.2019 Gündem
Bakan müjdeyi verdi! 20 bin genci yerleştireceğiz
Bakan müjdeyi verdi! 20 bin genci yerleştireceğiz Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, Sosyal Çalışma Programlarına 20 bin gencin merkezi kura ile yerleştirileceğini bildirdi.
4.07.2019 Ekonomi
Sosyal Çalışma Programı kura çekilişi ne zaman? Program ne zaman başlayacak?
Sosyal Çalışma Programı kura çekilişi ne zaman? Program ne zaman başlayacak? Sosyal Çalışma Programları ile üniversitelilerin çalışma hayatına girmesi ve yaz tatili döneminde para kazanması hedefleniyor. 28 Haziran'da sona eren programlara 200 binin üzerinde başvuru oldu. Sosyal Çalışma Programına katılacak olan öğrenciler kura ile belirlenecek. Peki kura çekilişi ne zaman?
3.07.2019 Gündem
Sosyal Çalışma Programı nedir? Başvurular nasıl yapılır?
Sosyal Çalışma Programı nedir? Başvurular nasıl yapılır? Sosyal Çalışma Programı kapsamında 25 Haziran'da İŞKUR tarafından alınmaya başlanan başvurular 28 Haziran itibariyle sona eriyor. Açıköğretim, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri hariç üniversite öğrencileri kapsamında diledikleri ilde başvuru işlemlerini yapabilecek. Peki Sosyal Çalışma programı için başvurular nasıl yapılır?
28.06.2019 Gündem
Üniversiteli tatilde emekliliğe çalışacak
Üniversiteli tatilde emekliliğe çalışacak Üniversitelilerin alınacağı sosyal çalışma programlarına başvurular başladı. Çalışılan süre, emeklilik hesabında da etkili olacak
26.06.2019 Ekonomi
İŞKUR Sosyal Çalışma Programı başvuruları nasıl yapılır?
İŞKUR Sosyal Çalışma Programı başvuruları nasıl yapılır? Sosyal Çalışma Programı başvuruları bugün itibariyle başladı. Bakan Zehra Zümrüt Selçuk programın detayları ile ilgili bilgileri verdi. Peki, kimler Sosyal Çalışma Programı'na başvuruda bulunabiliyor? Programda ne kadar para kazanılacak? İşte detaylar...
25.06.2019 Gündem
Son dakika: Bakan duyurdu! Bugün başlıyor...
Son dakika: Bakan duyurdu! Bugün başlıyor... Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sosyal Çalışma Programı başvuru tarihini açıkladı. Selçuk, "Üniversiteli gençlerimiz başvurularını 25-28 Haziran tarihleri arasında internet üzerinden yapabilecek" dedi.
25.06.2019 Ekonomi
Bakan Selçuk: Türkiye insan kaynağı açısından şanslı bir ülke
Bakan Selçuk: Türkiye insan kaynağı açısından şanslı bir ülke Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Türkiye'nin insan sermayesi açısından güçlü bir kaynağa sahip olduğunu belirterek, "82 milyon nüfusa sahip olan ülkemizde ortalama yaşam beklentisi 76 yıldır. Nüfusumuzun yaklaşık yüzde 40'ı 24 yaşın altındadır. İş gücümüz 32 milyondan fazladır ve bu rakam dünyadaki 175 ülkenin nüfusundan daha fazla." dedi.
13.06.2019 Ekonomi
Beş ayda 600 bin kişiye iş!
Beş ayda 600 bin kişiye iş! İstihdam seferberliği rakamlara yansımaya başladı. 5 ayda 600 bin kişi İŞKUR üzerinden işe yerleştirildi. İşverene ilave teşvik sağlayan seferberliğin açıklandığı marttan bu yana istihdam sayısı yılbaşına göre ikiye katlandı
8.06.2019 Ekonomi
100 bin öğrenci ilk kez sigortalı oluyor
100 bin öğrenci ilk kez sigortalı oluyor Üniversiteli gençler, Sosyal Çalışma Programı’yla üç ay boyunca çalışacak. Toplam 2 bin 500 lira ödenecek 100 bin genç, böylece ilk kez sigortalı olacak.
6.04.2019 Ekonomi
Bakan Selçuk: Söz verdik, gerçekleştirdik
Bakan Selçuk: Söz verdik, gerçekleştirdik Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 100 gün içinde hayata geçirdikleri projeleri açıkladı.
13.12.2018 Ekonomi
Çalışma hayatında yeni dönem başlıyor! Müjde üstüne müjde
Çalışma hayatında yeni dönem başlıyor! Müjde üstüne müjde Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı AK Parti seçim beyannamesi bir bir hayata geçecek. Emekliye iki ikramiye, gençlere üç asgari ücret, yeni asgari ücretin belirlenmesi yeni kabinenin ilk işleri arasında yer alacak.
14.07.2018 Ekonomi
Bakan Sarıeroğlu; İşe yerleştirme hedefimiz 1 milyon 250 bindir
Bakan Sarıeroğlu; İşe yerleştirme hedefimiz 1 milyon 250 bindir Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "2017 yılı sonunda 1 milyon 57 bin kişilik işe yerleştirme performansına ulaştık. Bu senedeki işe yerleştirmeyle ilgili hedefimiz 1 milyon 250 bindir" dedi. Elazığ’da çeşitli programlara katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Çalışma ve Sosyal Güvelik İletişim Merkezi 'Alo 170’i ziyaret etti. Kadınlar, gençler ve engellilerin öncelikli grubu olduklarını belirten Bakan Sarıeroğlu, “Geçtiğimiz sene cumhurbaşkanımızın liderliğinde darbe girişimine rağmen ek istihdam sağlamıştık. Şimdi Aralık ayı itibariyle Cumhurbaşkanımızın liderliğinde artı 2 istihdam hedefi ile yola devam ediyoruz. Geçtiğimi Aralık'tan bu yana 1 milyonun üzerinde önemli bir istihdam artışı sağlamış durumdayız. Mevzuat düzenlemelerimizi 2 ay önce gerçekleştirdik. Hayata geçecek 2. mevzuat düzenlemelerimiz inşallah bu ayın sonun kadar tamamlanmış olacak. Birinci altı aylık dönemden daha yüksek performansı ikinci dönemde bekliyoruz” diye konuştu. Özelikle işsizlikle ilgili ciddi düşüş olduğunu vurgulayan Sarıeroğlu, “İşe yerleştirme gruplarında yeniliğe gidiyoruz. 2002 yılında İŞKUR sadece 22 bin kişiyi işe yerleştirmişken ortaya konulan proaktif politikalar sayesinde 2017 yılı sonunda 1 milyon 57 bin kişilik işe yerleştirme performansına ulaştık. Bu senedeki işe yerleştirmeyle ilgili hedefimiz 1 milyon 250 bindir. 18 -25 yaş arası gençlerimizi için okudukları üniversitelerin şehirlerinde daha fazla katma değer üretmeleri doğrultusunda sosyal çalışma programı uygulama başlayacağız. Gençlerimizin farklı alanlarda süreçlere dahil olmasını sağlayacağız. Bu çalışma 3 ay ile sınırlı olacak. Gençlerimizin uzun vadeli sigortalarını yapacağız. Asgari ücret üzerinden ödemelerini gerçekleştireceğiz. 3 ay boyunca alacakları askeri ücret 9 ay boyunca almış oldukları burslara ve kredilerden daha yüksek bir meblağa tekamül ediyor. Bu hafta itibari ile yurtlarımızda üniversitelerimiz kapandıktan sonra ar
11.09.2019 Haberler
Sarıeroğlu: Bu yıl hedef 1 milyon 250 bin işsize iş
Sarıeroğlu: Bu yıl hedef 1 milyon 250 bin işsize iş Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu,  "İŞKUR aracılığıyla bu seneki işe yerleştirmeyle ilgili hedefimiz 1 milyon 250 bin. Bu hedefe ulaşmak için işe yerleştirme portalımızı güncelliyoruz." dedi.
17.06.2018 Ekonomi
Son dakika... Sarıeroğlu'ndan önemli açıklama
Son dakika... Sarıeroğlu'ndan önemli açıklama Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu 100 bin gence yazın iş imkanı hakkında açıklamalarda bulunurken, "Bu sene itibariyle kalan dönemde yetiştirmeye çalışacağız" dedi.
14.06.2018 Ekonomi
"500 bin gencimizi sosyal çalışmayla tanıştıracağız"
"500 bin gencimizi sosyal çalışmayla tanıştıracağız" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Sosyal Çalışma Programı" ile üniversiteli gençlere yaz dönemlerinde çalışma imkanı sağlayacaklarını belirterek, "500 bin gencimizi sosyal çalışma ile tanıştıracağız. 2023 yılına kadar her yıl, 81 ildeki üniversitelerimizin 18-25 yaş aralığındaki öğrencileri ilk defa sigortalı yaparak sosyal sigorta sistemine de dahil etmiş olacağız." değerlendirmesinde bulundu.
13.06.2018 Ekonomi
Tyson'a umut
Tyson'a umut Tyson'a umut
20.03.1999 Skorer
Kamuda tasarruf
Kamuda tasarruf Kamuda tasarrufun öncelikli bir konu olduğunu dile getiren Cevdet Yılmaz, bu konudaki çalışmaların süzgeçten geçirip uygulamaya konulacağını duyurdu.
18.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ekonomi mesajı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ekonomi mesajı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Seçim sonrası dediklerinin tam aksi oldu. Normal programımız devam ediyor daha kararlı, güçlü bir şekilde. Yol haritamız belli. Merkez Bankası epey bir rezerv biriktirdi bu süreçte" dedi.
17.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Sosyal Çalışma Programı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.