Sosyal Konut Projesi

Sosyal Konut Projesi

Son dakika sosyal konut projesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sosyal konut projesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sosyal konut projesi haber sayfamızda...

Sosyal Konut Projesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.621 sosyal konut projesi haberi bulunmuştur.
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ projelerini CNN Türk'te tek tek anlattı
AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ projelerini CNN Türk'te tek tek anlattı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. İşte detaylar...
14.02.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı! 40 milyar TL hibe edildi
Bakan Özhaseki açıkladı! 40 milyar TL hibe edildi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı sunumda Yerinde Dönüşüm Projesinde gelinen son durumu paylaştı.
10.11.2023 Ekonomi
Deprem bölgesinde son durum! 400 sosyal konutun temeli atıldı
Deprem bölgesinde son durum! 400 sosyal konutun temeli atıldı Depremin büyük yıkıma yol açtığı Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, Battalgazi Belediyesi tarafından Çamurlu Mahallesi'nde hayata geçirilen proje ile depreme dayanıklı 400 sosyal konutun temeli atıldı.
4.11.2023 Gündem
THY EMLAK KONUT KURA ÇEKİMİ ne zaman yapılacak, belli oldu mu? Emlak Konut sosyal konut projesi detayları
THY EMLAK KONUT KURA ÇEKİMİ ne zaman yapılacak, belli oldu mu? Emlak Konut sosyal konut projesi detayları THY Emlak Konut sosyal konut projesi ile ilgili son gelişmeler yakından takip ediliyor. Başvuruların alınmasının üzerinden uzun bir süre geçmesiyle birlikte başvuruda bulunan vatandaşlar Emlak Konut kura tarihlerini araştırıyor. Peki, Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri Sosyal Konut projesinde kura tarihi belli oldu mu?
7.10.2023 Bilgi Rehberi
THY Emlak Konut Kura Çekimi ne zaman, tarih belli oldu mu? Emlak Konut Arnavutköy sosyal konut projesi ödeme planı
THY Emlak Konut Kura Çekimi ne zaman, tarih belli oldu mu? Emlak Konut Arnavutköy sosyal konut projesi ödeme planı THY Emlak Konut sosyal konut projesi kura tarihi ile ilgili aramalar hız kazandı. Haziran ayında başvuruları alınan THY Emlak Konut projesinde kura tarihi beklenirken ödeme ile ilgili detaylar da araştırılıyor. Peki Emlak Konut projesi kura tarihi açıklandı mı?
7.09.2023 Bilgi Rehberi
EMLAK KONUT THY KURA TARİHİ ne zaman, açıklandı mı? İşte Emlak Konut Arnavutköy ödeme planı
EMLAK KONUT THY KURA TARİHİ ne zaman, açıklandı mı? İşte Emlak Konut Arnavutköy ödeme planı Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri sosyal konut projesinde son durum ile ilgili bilgiler yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz aylarda başvuruları alınan THY Emlak Konut sosyal konut projesinde kuralar henüz gerçekleşmedi. 1+1, 2+1, 3+1 daire sahibi olabilmek için başvuru yapanlar Emlak Konut kura tarihini merak ediyor.
4.08.2023 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, KKTC Başbakanı Üstel ile görüştü
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, KKTC Başbakanı Üstel ile görüştü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ünal Üstel ile bir araya geldi.
18.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 'Ercan Havalimanı' açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 'Ercan Havalimanı' açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ne bürokratik süreçlerle ne de teknik sebeplerle kaybedecek 1 dakikası bile yoktur” dedi.
7.07.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 'Ercan Havalimanı' açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 'Ercan Havalimanı' açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ne bürokratik süreçlerle ne de teknik sebeplerle kaybedecek 1 dakikası bile yoktur” dedi.
7.07.2023 Gündem
ARNAVUTKÖY EMLAK KONUT KURA TARİHİ ne zaman? Yenişehir Evleri Arnavutköy kura çekim günü belli oldu mu? Asil yedek isim listesi
ARNAVUTKÖY EMLAK KONUT KURA TARİHİ ne zaman? Yenişehir Evleri Arnavutköy kura çekim günü belli oldu mu? Asil yedek isim listesi THY ve Emlak Konut ile birlikte hayata geçirilen yeni sosyal konut projesi Yenişehir Evleri Arnavutköy'de başvurular sona erdi. Başvuruların sona ermesiyle birlikte kura tarihi de merak ediliyor. Emlak konut kura tarihi belli oldu mu? Kura ile belirlenecek 1+1 2+1 3+1 daireler için kura çekimi yapılacak ve ödemeler belli olacak. İşte Emlak Konut sosyal konut projesi ile ilgili merak edilen ayrıntılar.
6.06.2023 Bilgi Rehberi
THY EMLAK KONUT ARNAVUTKÖY kura çekimi ne zaman, başvurular bitti mi? 2023 Emlak Konut başvuru şartları ve ödeme planı
THY EMLAK KONUT ARNAVUTKÖY kura çekimi ne zaman, başvurular bitti mi? 2023 Emlak Konut başvuru şartları ve ödeme planı THY ve Emlak Konut ile birlikte hayata geçirilen yeni sosyal konut projesi Yenişehir Evleri Arnavutköy için başvurular devam ediyor. İstanbul'da ilk kez ev sahibi olmak isteyenler başvuru detaylarını merak ediyor. İşte Emlak Konut Arnavutköy projesi başvuru detayları.
1.06.2023 Bilgi Rehberi
THY EMLAK KONUT ARNAVUTKÖY BAŞVURU ŞARTLARI: İstanbul Yenişehir Evleri başvuru ücreti var mı, ödemeler nasıl olacak?
THY EMLAK KONUT ARNAVUTKÖY BAŞVURU ŞARTLARI: İstanbul Yenişehir Evleri başvuru ücreti var mı, ödemeler nasıl olacak? Emlak Konut ve Türk Hava Yolları ile hayata geçirilen sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Yenişehir Evler Arnavutköy sosyal konut projesi ile İstanbul'da ilk kez ev sahibi olacak kişiler detayları merak ediyor. Peki, Emlak Konut Arnavutköy Projesine kimler başvurabilir, başvuru şartları ne? Kura ile belirlenecek olan Emlak Konut sosyal konut projesi için başvuru ücreti alınacak mı? İşte yeni sosyal konut projesi ile ilgili merak edilen detaylar.
24.05.2023 Bilgi Rehberi
İstanbul'da kentsel dönüşüm! Bakan Kurum: Sokak sokak gereken iradeyi ortaya koyacağız
İstanbul'da kentsel dönüşüm! Bakan Kurum: Sokak sokak gereken iradeyi ortaya koyacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Gençliğin yüzyılı için, Türkiye Yüzyılı için herkesin güvenle, huzurla yaşayacağı bir Türkiye için, kimsenin ötekileştirilmediği, FETÖ'nün, PKK'nın desteklenmediği, bayrağımız, ülkemiz, vatanımız için, mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz.” dedi.
21.05.2023 Ekonomi
İstanbul'da ilk evini alacaklara yeni kampanya! Yüzde 20 peşinat, 120 ay vade imkanı
İstanbul'da ilk evini alacaklara yeni kampanya! Yüzde 20 peşinat, 120 ay vade imkanı “Yeni Evim” kampanyalarının ardından şimdi de İstanbul’da evi olmayanları ev sahibi yapmak amacıyla fırsatlarla dolu yeni bir kampanya daha hayata geçiyor. Konuyla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir paylaşım yaptı.
19.05.2023 Ekonomi
'İlk İş Yerim' üçüncü etap kura çekimleri başlıyor!
'İlk İş Yerim' üçüncü etap kura çekimleri başlıyor! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bir yandan afet bölgelerindeki geçici ve kalıcı konut çalışmalarını aralıksız sürdürürken diğer taraftan da Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi “İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” için kuralarına devam ediyor.
7.04.2023 Haberler
Fuat Oktay: Sözde milliyetçi olanlar çıkar birliği yapıyor
Fuat Oktay: Sözde milliyetçi olanlar çıkar birliği yapıyor Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 6’lı masaya tepki göstererek “Kıbrıs konusunda Rum tezlerini benimseyenlerle sözde milliyetçi olanlar çıkar birliği yapıyor” dedi.
1.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay KKTC'de! Ersin Tatar'a yapılan saldırıya tepki
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay KKTC'de! Ersin Tatar'a yapılan saldırıya tepki Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Rauf Denktaş Kültür Merkezi'nde KKTC Başbakanı Ünal Üstel '2023 Yılı İktisadi ve Mali İşbirliği Anlaşması'nın imza törenine katıldı. Fuat Oktay, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a İngiltere'nin başkenti Londra'da yapılan sözlü saldırıya ilişkin, "Cumhurbaşkanı Sayın Tatar'ın Londra'da karşılaştığı seviyesizlik, tahammülsüzlük Kıbrıs'ta çözümü kangren haline getirmeye çalışan zihniyetin göstergesidir. Sayın Tatar nezdinde Kıbrıs Türklüğü ve Kıbrıs Türkü'nün egemenliği, bizim öz meselemizdir" dedi.
31.03.2023 Gündem
İlk Evim’de İstanbul Tuzla için çekilişler tamamlandı! Sırada Çatalca ve Selimpaşa var
İlk Evim’de İstanbul Tuzla için çekilişler tamamlandı! Sırada Çatalca ve Selimpaşa var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ ile hayata geçirilen İlk Evim, İlk İşyerim projesinde İstanbul'a yapılması planlanan 50 bin konuttan Tuzla'ya yapılacak 20 bin 920'sinin kura çekimi tamamlandı.
30.03.2023 Haberler
İlk Evim’de İstanbul Tuzla için çekilişler tamamlandı! Sırada Çatalca ve Selimpaşa var
İlk Evim’de İstanbul Tuzla için çekilişler tamamlandı! Sırada Çatalca ve Selimpaşa var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ ile hayata geçirilen İlk Evim, İlk İşyerim projesinde İstanbul'a yapılması planlanan 50 bin konuttan Tuzla'ya yapılacak 20 bin 920'sinin kura çekimi tamamlandı.
30.03.2023 Ekonomi
Sel felaketinin yaraları sarıldı
Sel felaketinin yaraları sarıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalar ile Kastamonu, Sinop ve Bartın’da meydana gelen sel felaketinin ardından 5 etap halinde bölgede yatay ve yöresel mimariye uygun yapılar tamamlandı.
25.03.2023 Ekonomi
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı Büyük ilgi ile karşılanan İlk Evim kampanyasında İstanbul Tuzla'daki çekiliş bugün itibarıyla başladı. Konuyla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medyadan paylaşım yaptı. İşte İstanbul genelinde kura tarihleri...
16.03.2023 Haberler
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı Büyük ilgi ile karşılanan İlk Evim kampanyasında İstanbul Tuzla'daki çekiliş bugün itibarıyla başladı. Konuyla ilgili Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medyadan paylaşım yaptı. İşte İstanbul genelinde kura tarihleri...
16.03.2023 Ekonomi
Tekirdağ'da 3 bin 98 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu
Tekirdağ'da 3 bin 98 TOKİ konutunun hak sahipleri belli oldu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında, Tekirdağ ve ilçelerinde yapılacak 3 bin 98 konutun kura çekimleri tamamlandı.
14.03.2023 Ekonomi
Edirne'de, depremler sebebiyle ertelenen TOKİ kuraları çekildi
Edirne'de, depremler sebebiyle ertelenen TOKİ kuraları çekildi Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi "İlk Evim, İlk İş Yerim" çerçevesinde Edirne’ye yapılacak olan konutların kura çekimleri Balkan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.
11.03.2023 Ekonomi
İZMİR TOKİ 12.400 konut kura çekilişi canlı izle! TOKİ 3+1, 2+1 kura çekiliş sonuçları nereden ve nasıl sorgulanır?
İZMİR TOKİ 12.400 konut kura çekilişi canlı izle! TOKİ 3+1, 2+1 kura çekiliş sonuçları nereden ve nasıl sorgulanır? Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen TOKİ İlk Evim Sosyal Konut Projesi kapsamında kuralar kaldığı yerden çekilmeye devam ediyor. Bu kapsamda İzmir'de inşa edilecek 12.400 konut için kura çekilişi bugün başladı. Kura çekilişini canlı olarak izlemek isteyen vatandaşlar nasıl izlenir sorusuna yanıt arıyor. İşte TOKİ İzmir kura çekilişi canlı izleme ekranı ve sonuç sorgulama ekranı...
9.03.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Sosyal Konut Projesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.