Sosyal Medyada

Sosyal Medyada

Son dakika Sosyal medyada haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sosyal medyada gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sosyal medyada haber sayfamızda...

Sosyal Medyada

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 44.240 sosyal medyada haberi bulunmuştur.
'Bombacı Mülayım' tutuklandı! İki kişi adli kontrol şartıyla serbest
'Bombacı Mülayım' tutuklandı! İki kişi adli kontrol şartıyla serbest Bitlis Emniyet Müdürlüğü'ne ait çeşitli verileri sosyal medya platformu ‘X’ üzerinden ‘BombacıMülayim01’ adıyla açtığı hesaptan paylaşan polis ile ona asılsız bilgi aktardıkları belirlenen 2 polis memuru, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmişti. 1 kişi tutuklandı, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
18.04.2024 Gündem
'Çok yakışıklısın' diyerek peşine takılıp, taciz etti! Çaresiz adam tuvalete saklandı
'Çok yakışıklısın' diyerek peşine takılıp, taciz etti! Çaresiz adam tuvalete saklandı Çin'de tanımadığı bir kadın tarafından sokakta kovalanıp kucaklandı. Çaresiz adam, peşindeki kadından kurtulabilmek için bir restoran tuvaletine sığınmak zorunda kaldı. Başına gelenleri, sosyal medyadan anlatan adam, cinsel tacizin görünüş veya cinsiyetle ilgili olmadığının altını çizdi.
18.04.2024 Dünya
İnci Taneleri 11. Bölüm 2. fragmanı
İnci Taneleri 11. Bölüm 2. fragmanı Kanal D’nin, perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan dizisi 'İnci Taneleri', iki haftalık aranın ardından bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin 11’inci bölümünden yayınlanan tanıtımlar gündem oldu.
18.04.2024 Televizyon
'İnci Taneleri'nde büyük yüzleşme! İlk kez yüz yüze gelen Piraye ve Dilber arasında neler yaşanacak?
'İnci Taneleri'nde büyük yüzleşme! İlk kez yüz yüze gelen Piraye ve Dilber arasında neler yaşanacak? Kanal D’nin, perşembe akşamları izleyici karşısına çıkan dizisi 'İnci Taneleri', iki haftalık aranın ardından bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin 11’inci bölümünden yayınlanan tanıtımlar gündem oldu.
18.04.2024 Cadde
Kim Kardashian'ın tatil pozu sosyal medyanın diline düştü! 'Neden diz boyundaki suya dalıyor?'
Kim Kardashian'ın tatil pozu sosyal medyanın diline düştü! 'Neden diz boyundaki suya dalıyor?' Özel hayatıyla sık sık adından söz ettirmeyi başaran reality şov yıldızı ve sosyal medya fenomeni Kim Kardashian, Turks ve Caicos Adaları'na tatile gitti. Tatilde çekilen pozlarını Instagram sayfasından paylaşan Kardashian'ın diz boyu derinliğindeki denizde dalış yapmaya çalıştığı kare, sosyal medyada gündem oldu.
18.04.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya Kanal D’nin, sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', aksiyon dolu bir bölümle ekrana geldi. Umut’un hem babası hem de kendisi için sürdürdüğü adalet savaşında dengeler sürekli değişirken; heyecanın bir an bile dinmediği 7’nci bölüm izleyicilerin beğenisini topladı.
18.04.2024 Cadde
Kobra Murat gençlik halini paylaştı! Şarkıcıya yorum yağdı
Kobra Murat gençlik halini paylaştı! Şarkıcıya yorum yağdı Roman müziği denildiği zaman akla gelen ilk isimlerden biri olan Kobra Murat, geçtiğimiz günlerde ikinci kez ameliyat olduğunu duyurmuştu. Kobra Murat son olarak Instagram hesabından gençlik fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcının paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
18.04.2024 Cadde
Paylaşımlarıyla tepki toplamıştı! Uraz Kaygılaroğlu'ndan aşk pozları
Paylaşımlarıyla tepki toplamıştı! Uraz Kaygılaroğlu'ndan aşk pozları Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun, fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için verdiği pozlar sosyal medyanın diline düşmüştü. Ünlü oyuncu gelen tepkiler sonrası özür dilemişti. Kaygılaroğlu, son olarak sevgilisiyle verdiği romantik pozlarını paylaştı.
18.04.2024 Cadde
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu?
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu? Dubai’de son 75 yılın en şiddetli yağışlarıyla birlikte büyük sel olayları yaşandı. Ülke genelinde 24 saat içinde yaklaşık 1,5 yıllık yağmur düştü. Bunun ardından da sosyal medyada bulut tohumlamasıyla ilgili yanıltıcı spekülasyonlar dolaşmaya başladı.
18.04.2024 Dünya
İran'da uçaksavar sesleri!
İran'da uçaksavar sesleri! Irak'ın başkenti Bağdat'ın güneyinde yer alan Necef'teki havalimanında Çarşamba akşamı kaydedilen görüntüler, bir anda gözlerin geçmişte İran karşıtı gösterilere ev sahipliği yapmış şehre çevrilmesine yol açtı.
18.04.2024 Haberler
Savaşta son dakika... İran en güçlü füzelerini hazırladı! Devrim Muhafızları'nın bir numarası konuştu: İsrail’in bütün gizli bilgilerine ulaştık
Savaşta son dakika... İran en güçlü füzelerini hazırladı! Devrim Muhafızları'nın bir numarası konuştu: İsrail’in bütün gizli bilgilerine ulaştık İsrail'in karşı saldırısı beklenirken, İran-Irak sınırındaki Serpol Zehap'ta kaydedilen uçaksavar ateşi anında sosyal medyada yayıldı. İran tarihi saldırı sonrası İsrail'in 6 ay önce paylaştığı bir fotoğrafa gözdağı verdi, New York Times gazetesi İsrail'in fena halde hesap hatası yaptığını yazdı. İran kanadı ise en güçlü füzelerinin hazır olduğunu belirterek İsrail'i vurmak için parmakların tetikte olduğunu duyurdu.
18.04.2024 Dünya
‘Başınızdaki bela’ canınızdan edebilir
‘Başınızdaki bela’ canınızdan edebilir Gençler ve çocuklar arasında yaygın olan rengarenk saç boyama çılgınlığı sağlığınızdan edebilir. Bitkisel ya da kimyasal ne derseniz... Saçını bir gün pembe bir gün mavi yapan 16 yaşından küçük çocukların ailelerini uyaran uzmanlara göre, alerjik reaksiyon halinde hayatta kalma şansı yüzde 50.
18.04.2024 Gündem
Askeri üniformayla servis yaptı! Üç kişi gözaltına alındı
Askeri üniformayla servis yaptı! Üç kişi gözaltına alındı İstanbul’da lüks bir restoranda çekildiği öne sürülen görüntüler infiale yol açtı. Sosyal medyada yer alan görüntüde, lüks bir restoranda garsona asker üniforması giydirip servis yaptırılması tepki çekti.
18.04.2024 Gündem
İlk kareler yayınlandı
İlk kareler yayınlandı Kadrosunda Salih Bademci, Ertan Saban, Ahmet Rıfat Şungar, Birce Akalay, Melis Sezen, Şifanur Gül, Mehmet Özgür, Emre Karayel, Bensu Soral ve Okan Yalabık’ın yer aldığı ‘Bir Cumhuriyet Şarkısı’ filminin setinden ilk fotoğraflar yayınlandı.
18.04.2024 Cadde
Tek kurabiye 110 lira olur mu? 'Dışarıda yemiyoruz' boykotu
Tek kurabiye 110 lira olur mu? 'Dışarıda yemiyoruz' boykotu Restoran veya kafelerde vatandaşa gelen hesaplar, dudak uçuklatıyor.
18.04.2024 Gündem
Kazada hayatını kaybetmişti... Organlarıyla birçok hastaya umut olacak
Kazada hayatını kaybetmişti... Organlarıyla birçok hastaya umut olacak Yalova-Bursa karayolunda otomobille çarpışan motosiklette bulunan ve kazada ağır yaralanan üniversite öğrencisi Melek Karakaş (21), tedavi gördüğü hastanede 5 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Kazadan 3 gün önce organ bağışında bulunduğu ortaya çıkan Melek Karakuş’un organları birçok hastaya umut olacak.
18.04.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
Market sapığına suçüstü, akılalmaz sözler: Yanlış bir şey yapmadım ki!
Market sapığına suçüstü, akılalmaz sözler: Yanlış bir şey yapmadım ki! Genç kadın her şeyden habersiz mağazada ürünleri inceliyordu. Onu sessizce takip eden sapık gizlice yaklaşarak telefonunu müstehcen görüntüleri kaydetmek üzere yerleştirdi. Ancak market sapığının haberi olmayan bir detay vardı, kendisini adım adım takip eden kadın onu suçüstü yakalamıştı...
17.04.2024 Dünya
Uraz Kaygılaroğlu'na tepki yağdı! Sevgilisinin sergisi için verdiği pozlar olay oldu
Uraz Kaygılaroğlu'na tepki yağdı! Sevgilisinin sergisi için verdiği pozlar olay oldu Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun, fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için verdiği pozlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Sergide yer alan eserlerde başı kesik bir kadının yer alması tartışma konusu oldu. Tepkilerin odağındaki Kaygılaroğlu, "Herkesten özür diliyorum" dedi.
18.04.2024 Cadde
Gelin düğünde öldü! Sosyal medyada fotoğraf paylaştı, saatler sonra korkunç son
Gelin düğünde öldü! Sosyal medyada fotoğraf paylaştı, saatler sonra korkunç son Genç kadın, korkunç kazadan saatler önce gelinliği içinde fotoğrafını paylaşmıştı. Çifte kutlamanın yaşandığı düğün günü trajediyle sonlandı.
17.04.2024 Dünya
Kadın fotoğrafları ile hesap açtı, cinsel içerikli şantaj yaptı
Kadın fotoğrafları ile hesap açtı, cinsel içerikli şantaj yaptı İstanbul'da A.K., 'sahte kadın profili' ile kendisini sosyal medyadan ekleyip, cinsel içerikli yazışmalar yaptığı kişi ya da kişiler tarafından dolandırıldı.
17.04.2024 Gündem
Manchester City-Real Madrid maçı öncesi Arda Güler'in videosu viral oldu!
Manchester City-Real Madrid maçı öncesi Arda Güler'in videosu viral oldu! UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Manchester City ile Real Madrid, Etihad Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Dev karşılaşma öncesi Arda Güler'in de aralarında yer aldığı Real Madridli futbolcuların videosu sosyal medyada viral oldu.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
İstanbul'da 'asker üniformalı garson' olayıyla ilgili 3 gözaltı
İstanbul'da 'asker üniformalı garson' olayıyla ilgili 3 gözaltı Beyoğlu’nda bulunan bir restoranda askeri üniforma ile çekilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılması olayı ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
Reha Özcan'dan nostaljik paylaşım!
Reha Özcan'dan nostaljik paylaşım! Kanal D ekranında cumartesi akşamları izleyicisiyle buluşan Üç Kız Kardeş dizisinde rol alan Reha Özcan, sosyal medyada gençlik fotoğrafını paylaştı.
17.04.2024 Cadde
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi
Kıyamet gibi! Gökyüzü yeşile döndü, Dubai'ye felaket saniyeler içinde geldi Birleşik Arap Emirlikleri son 75 yılın en şiddetli yağışına teslim olmasıyla çöl şehri Dubai sular altında kaldı. Sosyal medyadan gelen görüntüler, afete 'kıyamet günü' benzetmelerinin yapılmasına yol açtı.
17.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sosyal Medyada ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.