Sosyal Tesis

Sosyal Tesis

Son dakika sosyal tesis haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sosyal tesis gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sosyal tesis haber sayfamızda...

Sosyal Tesis

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.794 sosyal tesis haberi bulunmuştur.
Murat Kurum projeleri tek tek açıkladı: Metro, taksi, 60 bin konut, ulaşım indirimi, 100 kreş...
Murat Kurum projeleri tek tek açıkladı: Metro, taksi, 60 bin konut, ulaşım indirimi, 100 kreş... İstanbul'da düzenlen lansmanda konuşan İBB Başkan Adayı Kurum, '6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız. Bu planla İstanbul gerçek belediyeciliği görecek. ' dedi.
28.03.2024 Gündem
Siyavuşpaşa Sosyal Tesisi Hayati Yazıcı'nın katılımıyla açıldı
Siyavuşpaşa Sosyal Tesisi Hayati Yazıcı'nın katılımıyla açıldı Bahçelievler Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Siyavuşpaşa Sosyal Tesisinin açılışı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın katılımıyla gerçekleştirildi.
20.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Kamu yöneticileri şeffaf olmalıdır
Mansur Yavaş: Kamu yöneticileri şeffaf olmalıdır Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Yenimahalle ilçesinde Yaşam Demeti Parkı'nın açılışına katıldı.
19.03.2024 Gündem
Bakan Bak: Yine 5 yıl boyunca destan yazmaya devam edeceğiz
Bakan Bak: Yine 5 yıl boyunca destan yazmaya devam edeceğiz Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, yeni dönemde gerçekleştireceği projelerin tanıtımını yaptı. Programa katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Bahçelievler her zaman bizim kalemiz. Bahçelievler her zaman AK Parti’nin kalesi. İnşallah Dr. Hakan Bahadır ile beraber yine 5 yıl boyunca destan yazmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
8.03.2024 Gündem
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel 37 projesinin detaylarını anlattı
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel 37 projesinin detaylarını anlattı AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel basın toplantısında projelerini tek tek anlattı.
6.03.2024 Gündem
AK Parti'nin Şişli adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı
AK Parti'nin Şişli adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, düzenlediği basın toplantısıyla Şişli için gerçekleştireceği 37 projenin detaylarını anlattı.
6.03.2024 Gündem
Barista olup, kahve ikram ettiler! Servis Varank'tan hesaplar Aktaş'tan
Barista olup, kahve ikram ettiler! Servis Varank'tan hesaplar Aktaş'tan TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tarihi Çarşıbaşı Meydanında hizmete sunulan Burfaş Kafe’de barista önlüğü giyerek tezgahının başına geçti ve gençlere kahve ikram etti. Varank, kahveleri hazırlarken Aktaş ise hem sipariş aldı hem de hesabı ödedi.
6.03.2024 Gündem
Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı projelerini açıkladı
Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı projelerini açıkladı Yeniden aday olan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, seçim çalışmaları kapsamında projelerini açıkladı. Projelerin anlatıldığı programın sonunda belediye meclis üyeleri de tanıtıldı. Programa AK Parti MYK üyeleri milletvekilleri, partilerin ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
2.03.2024 Gündem
Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir: Bağcılar’a deniz getireceğiz
Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir: Bağcılar’a deniz getireceğiz Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, yeni dönemde gerçekleştireceği projelerin tanıtımını yaptı. Eğitimden çevreye kadar 8 ayrı başlıktan oluşan projelerini tanıtan Özdemir, 22 aylık süreçte yaptıklarını da anlattı. Özdemir programda yaptığı konuşmada, "Şimdi sizlere bir müjde vermek istiyorum. Bu dönem, Bağcılar’a deniz getiriyoruz. Bağcılar’a Kilyos bölgesinde yeni bir sahil yeri kazandırıyoruz. Burada hayata geçireceğimiz sosyal tesisler ile hemşerilerimize denizi armağan ediyoruz” ifadelerini kullandı.
25.02.2024 Gündem
AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ projelerini tek tek anlattı: Önceliğimiz trafik ve kentsel dönüşüm
AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ projelerini tek tek anlattı: Önceliğimiz trafik ve kentsel dönüşüm AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, katıldığı bir programda açıklamalarda bulundu. Projelerini anlatan Hamza Dağ, önceliklerinin trafik sorunu ve kentsel dönüşüm olduğunu belirtti.
19.02.2024 Gündem
AK Parti'nin Ankara adayı Altınok'tan muhtarlara ücretsiz ulaşım kartı vaadi
AK Parti'nin Ankara adayı Altınok'tan muhtarlara ücretsiz ulaşım kartı vaadi AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında muhtarlarla bir araya geldi. Altınok, "Muhtarlara ücretsiz ulaşım kartı vereceğiz. Otobüse, metroya ücretsiz biniş sağlayabilecekler" dedi.
7.02.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı: Yerel yönetimlere 27.4 milyar lira destek!
Bakan Özhaseki açıkladı: Yerel yönetimlere 27.4 milyar lira destek! Yerel yönetimlere ihtiyaç duydukları yatırım projeleri için destek sağlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın ilgili kuruluşu İller Bankası (İLBANK), 2023 yılında il özel idare ve belediyelere toplam 27.4 milyar TL finansman desteği sağladı.
27.01.2024 Ekonomi
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısıyla projelerini tek tek açıkladı.
25.01.2024 Haberler
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı: Silivri'ye metrobüs, 2 yakaya tünel, emekliye destek, gençlere hibe...
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı: Silivri'ye metrobüs, 2 yakaya tünel, emekliye destek, gençlere hibe... AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısıyla projelerini tek tek açıkladı.
25.01.2024 Gündem
Türkiye’nin tek UNESCO adayı İznik
Türkiye’nin tek UNESCO adayı İznik İznik, UNESCO Dünya Miras Listesi yolunda kararlı adımlarla ilerliyor.
21.01.2024 Arkeoloji
ANKARA YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN
ANKARA YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN ANKARA YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN 1)İlçemiz sınırları içerisinde, aşağıda adresi, kira süresi, cinsi, muhammen bedeli, geçici teminatı ile ihale tarihi ve saati belirtilen iş yerleri 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45...
6.12.2023 Resmi İlanlar
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR
GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR GIDA ÜRÜNLERİ SATIN ALINACAKTIR ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ2024 YILI TATLI VE BÖREK ALIMI mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
29.11.2023 Resmi İlanlar
Rize'nin Fındıklı ilçesinde deniz kenarındaki işletme adeta tsunamiyi yaşadı
Rize'nin Fındıklı ilçesinde deniz kenarındaki işletme adeta tsunamiyi yaşadı Rize’nin Fındıklı ilçesinde dev dalgaların hedefi olan deniz kenarındaki sosyal tesis bir anda dalgaların hedefi olurken, güvenlik kameralarına yansıyan o anlar adeta bir tsunami felaketini andırdı. Çayeli ilçesinde ise dalgalar nedeniyle Karadeniz Sahil yolu sular altında kaldı.
27.11.2023 Haberler
İLAN GÖNEN KAYMAKAMLIĞI
İLAN GÖNEN KAYMAKAMLIĞI İ L A N GÖNEN KAYMAKAMLIĞI MİLLİ EMLAK ŞEFLİĞİ SATIŞI  YAPILACAK OLAN TAŞINMAZ   SIRA NO TAŞINMAZ NO İLİ İLÇESİ MAHALLE MEVKİİ / SOKAĞI ADA PARSEL CİNSİ YÜZÖLÇÜMÜ (m²) HAZİNE HİSSESİ (m²) İMAR DURUMU TAHMİN EDİLEN BEDELİ (TL) GEÇİCİ TEMİNAT BEDELİ (TL) İHALE TARİHİ İHALE SAATİ 1 10110101124 Balıkesir Gönen Buğdaylı Mahallesi Köyiçi 103 1 Arsa 3...
14.11.2023 Resmi İlanlar
Kamp Armen’in temeli atıldı
Kamp Armen’in temeli atıldı Ermeni çocuklara yurt olması için 1962 yılında Tuzla’da yapılan Kamp Armen’in yeniden inşası için temel atıldı.
12.11.2023 Gündem
Bakan Özhaseki milletvekillerinin uykusunu kaçırdı! ‘Deprem Turisti’ göndermesi
Bakan Özhaseki milletvekillerinin uykusunu kaçırdı! ‘Deprem Turisti’ göndermesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, dün Bakanlığının 2024 yılı bütçe görüşmelerini gerçekleştirmek üzere TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’ndaydı.
11.11.2023 Haberler
Komisyonda ‘Deprem Turisti’ tartışması! Bakan Özhaseki: 'Selfie’ çektiler, bırakıp gittiler
Komisyonda ‘Deprem Turisti’ tartışması! Bakan Özhaseki: 'Selfie’ çektiler, bırakıp gittiler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının bütçe görüşmeleri sırasında Bakan Mehmet Özhaseki ile muhalefet milletvekilleri arasında, Özhaseki'nin 'nüfusu milyonu aşmış bazı belediyeler deprem turisti gibi geldiler, görüntü verdiler' sözleri üzerine tartışma çıktı.
11.11.2023 Ekonomi
Uşak, Gazze için tek yürek oldu
Uşak, Gazze için tek yürek oldu Uşak Üniversitesi’nin akademisyenleri ve öğrenci topluluklarının üyeleri, rektörlük önünde yaptıkları basın açıklamasında İsrail’in Gazze’deki masum Filistin halkına yaptığı terörü ve zulmü kınadı. 
9.11.2023 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Sosyal Tesis ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.