Southampton

Southampton

Son dakika Southampton haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Southampton gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Southampton haber sayfamızda...

Southampton

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.184 southampton haberi bulunmuştur.
Championship'te Erol Bulut'a büyük onur!
Championship'te Erol Bulut'a büyük onur! Championship'in 44'üncü haftasında Southampton'ı 2-1 mağlup eden Cardiff City'nin teknik direktörü Erol Bulut, haftanın teknik direktörü seçildi.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
Cardiff City, Southampton'ı 2 golle yıktı!
Cardiff City, Southampton'ı 2 golle yıktı! Championship'in 44'üncü haftasında Cardiff City, Southampton'ı 2-1 mağlup etti.
20.04.2024 Dünyadan Futbol
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
20.04.2024 Futbol
Bruno Petkovic Süper Lig devine! Mukavele detayları belli oldu
Bruno Petkovic Süper Lig devine! Mukavele detayları belli oldu Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Süper Lig devi, Hırvat forveti renklerine katmak için düğmeye bastı.
16.04.2024 Trabzonspor
Sürpriz gelişme! Weghorst, Süper Lig devine
Sürpriz gelişme! Weghorst, Süper Lig devine Trabzonspor, Onuachu'yu 1 yıl daha kiralayamazsa Beşiktaş'ın eski golcüsü Weghorst için girişimlerde bulunacak. Yaz transfer döneminde gündeme gelen Bruno Petkovic de alternatifler arasında.
15.04.2024 Trabzonspor
Cinsiyetler arası uyku farklılığı
Cinsiyetler arası uyku farklılığı Harvard, Stanford ve Southampton üniversitelerinden kadın akademisyenler ekibi, kadınların uykusuzluk çekme riskinin neden erkeklerden yüzde 60 daha fazla olduğunu araştırdı.
14.04.2024 Dünya
Hull City'de Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür şov yaptı! Premier Lig umudu sürüyor
Hull City'de Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür şov yaptı! Premier Lig umudu sürüyor İngiltere Championship'te Hull City evinde Queens Park Rangers'a gol yağdırdı. Milli futbolcular Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür maça damga vurdu.
13.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da dev transfer operasyonu! 22'lik yıldız gündemde
Galatasaray'da dev transfer operasyonu! 22'lik yıldız gündemde Galatasaray'da gelecek sezon stoper tandeminde değişiklikler yaşanabileceği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların Hollanda'da forma giyen genç futbolcuya kanca attığı ortaya çıktı.
10.04.2024 Galatasaray
Southampton, Coventry'i 2-1'le geçti!
Southampton, Coventry'i 2-1'le geçti! Championship'in 42'nci haftasında Southampton, Coventry'i 2-1 mağlup etti.
9.04.2024 Dünyadan Futbol
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
9.04.2024 Futbol
Blackburn Rovers ile Southampton golsüz berabere!
Blackburn Rovers ile Southampton golsüz berabere! Championship'in 41'inci haftasında Blackburn Rovers ile Southampton arasındaki mücadele başladığı gibi bitti.
6.04.2024 Dünyadan Futbol
Barcelona'nın yıldızına Beşiktaş kancası! İkna çabaları
Barcelona'nın yıldızına Beşiktaş kancası! İkna çabaları Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların Barcelonalı yıldızı kadosuna katmak istediği öğrenildi.
4.04.2024 Beşiktaş
Anadolu Efes'te radikal karar! Anlaşma sağlandı
Anadolu Efes'te radikal karar! Anlaşma sağlandı Turkish Airlines EuroLeague ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Anadolu Efes'te radikal bir karara imza atıldığı öğrenildi. Lacivert-beyazlıların, tecrübeli başantrenörle anlaştığı öne sürüldü.
Ipswich Town, Southampton'ı 90+7'de yıktı!
Ipswich Town, Southampton'ı 90+7'de yıktı! Championship'in 40'ıncı haftasında Ipswich Town, Southampton'ı 3-2 mağlup etti.
1.04.2024 Dünyadan Futbol
Süper Lig devinden transferde Wout Weghorst hamlesi!
Süper Lig devinden transferde Wout Weghorst hamlesi! Süper Lig devi, 2022-23 sezonunda yarım sezon Beşiktaş forması giyen ve kariyerini Hoffenheim'da sürdüren Wout Weghorst için harekete geçti. Söz konusu kulüp, yıldız oyuncuyu transfer listesinin başına yazdığı kaydedildi.
29.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da Mislav Orsic'in 1 yıllık hasret bitiyor!
Trabzonspor'da Mislav Orsic'in 1 yıllık hasret bitiyor! Trabzonspor’un sezon başında İngiliz ekibi Southampton’dan kadrosuna kattığı Mislav Orsic sahalara dönmek için gün sayıyor.
29.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'a Mislav Orsic müjdesi
Trabzonspor'a Mislav Orsic müjdesi Bordo-mavili takımın sezon başında renklerine kattığı Mislav Orsic, uzun süren sakatlık dönemi sonrası yeniden sahalara dönüyor.
28.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da dört koldan transfer harekatı! İşte listede yer alan yıldızlar
Trabzonspor'da dört koldan transfer harekatı! İşte listede yer alan yıldızlar Ligde bu sezon şampiyonluk yarışına erken havlu atan bordo-mavili takım kadroda yeniden yapılanmaya gidecek. Transferde hemen her bölgeye oyuncu bakılırken; sol bek, iki stoper, iki orta saha, kanat ve forvet transferleri mutlaka yapılacak.
28.03.2024 Trabzonspor
Chelsea'de 62 milyonluk transferden kötü haber!
Chelsea'de 62 milyonluk transferden kötü haber! Chelsea'nin sezon başında 62 milyon euro karşılığında transfer ettiği Romeo Lavia sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Genç futbolcunun iyileşme sürecinde tekrar sakatlandığı öğrenildi.
Trabzonspor, Duje Caleta-Car ve John Lundstram için düğmeye bastı
Trabzonspor, Duje Caleta-Car ve John Lundstram için düğmeye bastı Trabzonspor'un, İngiliz ekibi Southampton'da oynayan Hırvat stoper Duje Caleta-Car ve İskoç takımı Rangres ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan orta saha oyuncusu John Lundstram için temaslarını hızlandırdığı iddia edildi.
27.03.2024 Trabzonspor
Tadic'ten Trabzonspor maçı açıklaması! Hollanda'da gündem oldu: Bavulunu toplayıp gitti
Tadic'ten Trabzonspor maçı açıklaması! Hollanda'da gündem oldu: Bavulunu toplayıp gitti Geçtiğimiz sezon başında, yıldızı olduğu Ajax'tan ayrılarak Fenerbahçe'nin yolunu tutan Dusan Tadic, 35 yaşında olmasına rağmen Süper Lig'in en iyi isimleri arasına adını yazdırmayı başardı. Tecrübeli oyuncunun performansı Hollanda basınında da geniş yankı uyandırdı. Tadic, Sırbistan Futbol Federasyonu'nun YouTube hesabına Trabzonspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Fenerbahçe
Göztepe'de 3 futbolcu vazgeçilmez oldu!
Göztepe'de 3 futbolcu vazgeçilmez oldu! Göztepe'de 3 futbolcu performanslarıyla göz dolduruyor. Göztepe'nin sezon başında İngiliz ekibi Southampton'dan kiraladığı kaleci Lis ise 26 karşılaşmada 2340 dakika görev yaptı.
22.03.2024 1.Lig
Muhteşem düello Fenerbahçe'nin! Trabzon'da 5 gol
Muhteşem düello Fenerbahçe'nin! Trabzon'da 5 gol Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanından 3-2 galip ayrıldı.
17.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da 'dev' kayıp! Onuachu yoksa, puansız
Trabzonspor'da 'dev' kayıp! Onuachu yoksa, puansız Trabzonspor’da Onuachu’nun yer almadığı 11 karşılaşmadan sadece 3 galibiyet, 1 beraberlik elde edebildi. 2.01’lik dev golcünün bulunmadığı karşılaşmalarda tam 7 mağlubiyet görüldü.
7.03.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da Paul Onuachu ve Trezeguet fırtınası!
Trabzonspor'da Paul Onuachu ve Trezeguet fırtınası! Trabzonspor’u gol yollarında bu sezon 38 gole imza atan yabancı oyuncuları sırtlıyor. Paul Onuachu ve Trezeguet ikilisi 17 golle skor yükünü çeken isimler oldu, Visca da 4 gollük katkı sundu.
2.03.2024 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Southampton ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.