Şovmen

Şovmen

Son dakika şovmen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şovmen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şovmen haber sayfamızda...

Şovmen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.120 şovmen haberi bulunmuştur.
Mehmet Ali Erbil ve sevgilisinden bayram paylaşımı!
Mehmet Ali Erbil ve sevgilisinden bayram paylaşımı! Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yaptığı açıklamaların yanında bir süredir kendisinden yaşça küçük Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşkla da magazin gündeminde adından söz ettiriyor. Son zamanların en çok konuşulan çiftinden bayram paylaşımı geldi.
10.04.2024 Cadde
Genç sevgilisi ile görüntülendi! Kaan Taşaner: Hanım ne derse o
Genç sevgilisi ile görüntülendi! Kaan Taşaner: Hanım ne derse o Oyuncu Kaan Taşaner (44) ile 17 yaş küçük sevgilisi Seray Dura, Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi. Yaklaşık 3,5 yıldır birlikte olan ünlü çiftten Taşaner, tatil planları sorulunca dikkat çeken bir karşılık verdi.
11.04.2024 Cadde
Mehmet Ali Erbil ve abisinin mezarlık ziyareti
Mehmet Ali Erbil ve abisinin mezarlık ziyareti Aşk hayatıyla ve yaptığı açıklamalarla sık sık adından söz ettiren Mehmet Ali Erbil ile ağabeyi Mustafa Erbil, Ramazan Bayramı öncesi mezarlık ziyareti yaptı. Ünlü şovmen, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
9.04.2024 Cadde
Genç sevgilisiyle yaşadığı evi bakın kime emanet etti? Açıklaması şaşırttı
Genç sevgilisiyle yaşadığı evi bakın kime emanet etti? Açıklaması şaşırttı Şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde evini ilk kez Kanal D ekranlarına açmıştı. 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programına konuk olan Erbil'in açıklamaları dikkat çekti. Ünlü ismin Boğaz manzaralı evini kime emanet ettiğini duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.
27.03.2024 Cadde
Gülseren Ceylan'dan Mehmet Ali Erbil'e: Çeyizler de tamam!
Gülseren Ceylan'dan Mehmet Ali Erbil'e: Çeyizler de tamam! Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Gülseren Ceylan, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ceylan'ın "Çeyizler de tamam" mesajı, ikilinin evlilik yolunda olup olmadığı konusunda soru işaretleri yarattı.
26.03.2024 Cadde
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle bu villada yaşıyor! Yatak odası üç bölümden oluşuyor
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisiyle bu villada yaşıyor! Yatak odası üç bölümden oluşuyor Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile yaşadığı villanın kapılarını 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'ne açtı. Evin yatak odası 3 bölümden oluşuyor...
24.03.2024 Cadde
Mehmet Ali Erbil, 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'nde evinin kapılarını açtı!
Mehmet Ali Erbil, 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'nde evinin kapılarını açtı! Şovmen Mehmet Ali Erbil, özel hayatıyla magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Sevgilisi Gülseren Ceylan ile birlikte yaşayan Erbil, boğaz manzaralı villasının kapılarını Evrim Akın ile Ev Gezmesi'ne açtı.
24.03.2024 Cadde
Yasmin Erbil'den babası Mehmet Ali Erbil'e tepki! 'Beni gıcık etmeye çalışıyor'
Yasmin Erbil'den babası Mehmet Ali Erbil'e tepki! 'Beni gıcık etmeye çalışıyor' Mehmet Ali Erbil ile kızı Yasmin Erbil arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor. Ünlü şovmen, 'Survivor All Star 2024'te 10 ödül ceza alan müstakbel damadı hakkında olay sözler sarfetmişti. Uzun süredir aşk yaşadığı Yiğit Poyraz'a özlemini dile getiren Yasmin Erbil'den ise babasına da cevap gecikmedi.
23.03.2024 Cadde
Mehmet Ali Erbil'den Survivor Yiğit Poyraz açıklaması: Hırsız damat istemem!
Mehmet Ali Erbil'den Survivor Yiğit Poyraz açıklaması: Hırsız damat istemem! 'Survivor All Star 2024'ün iddialı isimlerinden Yiğit Poyraz, Dominik'te gizlice bir eve girerek çuvala yiyecek doldurup, yarışmacı arkadaşlarının yanına geri dönmüştü. Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'le aşk yaşayan Survivor Yiğit'i savunmuştu. Ünlü şovmen, Poyraz hakkında bu kez çok konuşulacak açıklamalara imza attı.
20.03.2024 Cadde
Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan'a aldığı saatin fiyatı dudak uçuklattı!
Mehmet Ali Erbil'in Gülseren Ceylan'a aldığı saatin fiyatı dudak uçuklattı! Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Gülseren Ceylan, son olarak sevgilisinin hediye aldığı saati takipçileriyle paylaşmasıyla adından söz ettirdi. Ünlü bir markaya ait saatin fiyatı ise dudak uçuklattı.
16.03.2024 Cadde
Çiğdem Tunç'tan yıllar sonra gelen Mehmet Ali Erbil itirafı!
Çiğdem Tunç'tan yıllar sonra gelen Mehmet Ali Erbil itirafı! Şovmen Mehmet Ali Erbil’le ikili olduğu dönemlerde eğlence dünyasının yıldızı haline gelen Çiğdem Tunç, katıldığı programda kendi hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Tunç, ayrıca Mehmet Ali Erbil ile neden ayrıldığını da açıkladı.
15.03.2024 Cadde
Mehmet Ali Erbil müstakbel damadı Yiğit Poyraz'ı savundu! 'Bir yarışma insana neler yaptırıyor'
Mehmet Ali Erbil müstakbel damadı Yiğit Poyraz'ı savundu! 'Bir yarışma insana neler yaptırıyor' Survivor All Star 2024'te izleyenleri şoke eden bir kural ihlali yaşandı. Yiğit Poyraz, Dominik'te gizlice bir eve girerek bir çuvala yiyecek doldurup yarışmacı arkadaşlarının yanına geri döndü. Gündem olan olayın ardından ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'in sevgilisi Yiğit Poyraz'ı savunduğu bir açıklama yaptı.
12.03.2024 Cadde
Nevide Çiçek: Gülseren Ceylan beni idol olarak görüyor!
Nevide Çiçek: Gülseren Ceylan beni idol olarak görüyor! Bir dönem Mehmet Ali Erbil ile sevgili olan Nevide Çiçek, ünlü şovmenin yeni sevgilisi Gülseren Ceylan hakkında konuştu. "Malum kişi beni idol olarak görüyor. Önce bir diksiyon kursuna gitsin" diyen oyuncu, Erbil'in kendisine çok nankör davrandığını iddia etti.
11.03.2024 Cadde
Oscar’da hem aday hem şovmen
Oscar’da hem aday hem şovmen 10 Mart gecesi düzenlenecek 96. Oscar töreninin şovları ödüller kadar merak uyandırıyor.
8.03.2024 Kültür Sanat
Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan aşkı doludizgin devam ediyor! 'Sevgilime set ziyareti'
Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan aşkı doludizgin devam ediyor! 'Sevgilime set ziyareti' Özel hayatıyla adından sıkça söz ettiren Mehmet Ali Erbil, olaylı ayrıldığı eski sevgilisi 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile yeniden bir araya gelmişti. Gülseren Ceylan, Erbil ile fotoğraflarını paylaşarak 'Sevgilime set ziyareti' notunu düştü.
4.03.2024 Cadde
Komedyen Özgür Turhan, İzmir'deki gösterisinde sahneden düştü!
Komedyen Özgür Turhan, İzmir'deki gösterisinde sahneden düştü! Stand-up gösterileriyle tanınan ünlü komedyen Özgür Turhan, sahneden düştü. Turhan'ın yaşadığı korkunç kaza sonrası sağlık durumuyla ilgili eşinden açıklama geldi.
2.03.2024 Cadde
Olaylı bir şekilde boşanan Ece Ronay aşkını ilan etti!
Olaylı bir şekilde boşanan Ece Ronay aşkını ilan etti! Daha önce ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile taciz iddiası yüzünden mahkemelik olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay 2,5 aylık hamileyken nişanlısı Mehmet Bilir’le evlenmiş ve kısa süre sonra da boşanmıştı. Olaylı bir şekilde boşanan Ronay yeni sevgilisiyle paylaşım yaptı.
1.03.2024 Cadde
Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show' açıklaması: Benden duyun!
Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show' açıklaması: Benden duyun! Komedyen ve şovmen Beyazıt Öztrük, geçtiğimiz gün Bebek'te yürüyüş yaparken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen ünlü isim, tekrar başlayacağı konuşulan 'Beyaz Show' ile ilgili açıklama yaptı.
28.02.2024 Cadde
Yasmin Erbil: Babamın genç kız arkadaşlarından rahatsızım!
Yasmin Erbil: Babamın genç kız arkadaşlarından rahatsızım! Geçtiğimiz ay röportaj verirken babası Mehmet Ali Erbil'den "Bana babalık yapmadı" diye bahseden Yasmin Erbil, yaşanan olayların ardından babası Mehmet Ali Erbil'in yanına giderek kendisiyle barışmıştı. Erbil, görüntülendiği Bebek'te konu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
26.02.2024 Cadde
Nergis Kumbasar'dan Mehmet Ali Erbil ve Yasmin Erbil açıklaması!
Nergis Kumbasar'dan Mehmet Ali Erbil ve Yasmin Erbil açıklaması! 1989-1996 yılları arasında evli kalan şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil, "Babamın etrafında genç kızlar olması hâlâ beni yaralıyor, bunu aşamadım" demişti. Kumbasar'a, kızının olay yaratan açıklamaları soruldu.
17.02.2024 Cadde
Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan Gürcistan'a uçuyor! 'Biraz denize girelim'
Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan Gürcistan'a uçuyor! 'Biraz denize girelim' İlişkileriyle gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan, rotalarını Gürcistan'a çevirdi. Uçak yolculuları sırasında çektikleri bir videolarını Instagram'da paylaşan ikili, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
16.02.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan Gürcistan'a uçuyor! 'Biraz denize girelim'
Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan Gürcistan'a uçuyor! 'Biraz denize girelim' İlişkileriyle gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan, rotalarını Gürcistan'a çevirdi. Uçak yolculuları sırasında çektikleri bir videolarını Instagram'da paylaşan ikili, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
17.02.2024 Cadde
Beyazıt Öztürk: Herkes sevgili hayal ediyor, ben pazı sarması hayal ediyorum!
Beyazıt Öztürk: Herkes sevgili hayal ediyor, ben pazı sarması hayal ediyorum! Komedyen ve şovmen Beyazıt Öztrük, geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de alışveriş yaparken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen ünlü isim, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde mutfak alışverişi yapması sorulunca güldüren bir açıklama yaptı.
16.02.2024 Cadde
Ünlü isimlerden 14 Şubat Sevgililer Günü paylaşımları
Ünlü isimlerden 14 Şubat Sevgililer Günü paylaşımları Televizyon ve müzik dünyasının ünlü isimleri, 14 Şubat Sevgililer Günü için sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlarda bulundu. Kimi eşi, kimi sevgilisi ile fotoğrafını paylaştı. İşte ünlü isimlerin Sevgililer Günü paylaşımları...
15.02.2024 Cadde
Yasmin Erbil'den Yiğit Poyraz paylaşımı! '14 Şubat geliyor, Dominik'e selamlar'
Yasmin Erbil'den Yiğit Poyraz paylaşımı! '14 Şubat geliyor, Dominik'e selamlar' Şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 28 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, bir süredir 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Erbil, 14 Şubat sevgililer gününün yaklaşmasıyla nedeniyle sosyal medya hesabından Survivor'a giden sevgilisi Yiğit Poyraz'la anılarını paylaşarak sevgisini gösterdi.
12.02.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Şovmen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.