Soyunma

Soyunma

Son dakika soyunma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan soyunma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan soyunma haber sayfamızda...

Soyunma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.662 soyunma haberi bulunmuştur.
Derrick Köhn: Soyunma odasında birbirimize destek olduk
Derrick Köhn: Soyunma odasında birbirimize destek olduk Galatasaray forması giyen Derrick Köhn, Alanyaspor maçı sonrası konuştu.
15.04.2024 Galatasaray
İşte Arda Güler'i isteyen takım! Florentino Perez transfer için tarih verdi
İşte Arda Güler'i isteyen takım! Florentino Perez transfer için tarih verdi İspanya'da Real Madrid'de top koşturan Arda Güler süre bulamadığı gerkeçesiyle İspanyol devinden ayrılmaya hazırlanıyor. Milli yıldızı isteyen kulüp ortaya çıkarken Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler'in ayrılığı hakkında açıklamalarda bulundu.
15.04.2024 İspanya La Liga
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor'
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor' Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.
15.04.2024 Fenerbahçe
Karagümrük maçında Fenerbahçe taraftarından Krunic'e tepki! İsmail Kartal'dan değişiklik
Karagümrük maçında Fenerbahçe taraftarından Krunic'e tepki! İsmail Kartal'dan değişiklik Süper Lig'de Fatih Karagümrük'e konuk olan Fenerbahçe'de sarı-lacivertli taraftarlar maç içinde Krunic'e tepki gösterdi.
14.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Petrol Ofisi gol olup yağdı: 5-0
Fenerbahçe Petrol Ofisi gol olup yağdı: 5-0 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 27. haftasında sarı-lacivertli ekip, konuk ettiği Amed Sportif Faaliyetler'i 5-0 yendi.
14.04.2024 Fenerbahçe
Ancelotti, Arda Güler'den bir kez daha özür diledi: Seni hayal kırıklığına uğrattım!
Ancelotti, Arda Güler'den bir kez daha özür diledi: Seni hayal kırıklığına uğrattım! Real Madrid'in Mallorca'yı deplasmanda 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada 4 oyuncu değişikliği yapan Ancelotti, Arda Güler'e yine süre vermedi. İtalyan teknik adamın maçın ardından soyunma odasında Arda Güler'in yanına giderek genç oyuncudan özür dilediği belirtildi.
14.04.2024 İspanya La Liga
Djordje Nikolic: Herkes yüzde 100'ünden de fazlasını verdi!
Djordje Nikolic: Herkes yüzde 100'ünden de fazlasını verdi! Sivassporlu kaleci Djordje Nikolic, Trabzonspor maçının ardından konuştu.
12.04.2024 Sivasspor
UEFA'dan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a men cezası!
UEFA'dan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'a men cezası! UEFA Disiplin Kurulu, Galatasaray'ın Sparta Prag ile deplasmanda oynadığı maçta yaşananlar nedeniyle verilen cezaları açıkladı.
12.04.2024 Galatasaray
Tomislav Mijatovic: Play-in'e kalarak müthiş bir iş başardık!
Tomislav Mijatovic: Play-in'e kalarak müthiş bir iş başardık! Anadolu Efes Başantrenörü Tomislav Mijatovic açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe'nin yıldızı Çağlar Söyüncü'den Olympiakos maçı sonrası olay paylaşım! 'Özür diliyorum'
Fenerbahçe'nin yıldızı Çağlar Söyüncü'den Olympiakos maçı sonrası olay paylaşım! 'Özür diliyorum' UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final ilk maçında Olympiakos'a 3-2 mağlup olan Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü maçın ardından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.
12.04.2024 Konferans Ligi
Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe'yi neden alkışladığını açıkladı
Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe'yi neden alkışladığını açıkladı Süper Kupa'da 7 Nisan'daki derbide Fenerbahçe’nin U19 takımı sahadan çekilirken, Arjantinli golcü kenara giderek alkışlamıştı. Deneyimli oyuncu merak edilen bu davranışına açıklık getirdi.
11.04.2024 Galatasaray
Beşiktaş BOA, EuroCup Women'da finalde avantajı kullanamadı!
Beşiktaş BOA, EuroCup Women'da finalde avantajı kullanamadı! EuroCup Women'da final serisi 2'nci maçında London Lions, Beşiktaş BOA'yı 81-70 mağlup etti. Bu sonucun ardından EuroCup Women'da şampiyon London Lions oldu.
10.04.2024 Basketbol
Cenk Özkacar'dan EURO 2024 mesajı! 'Elimden geleni yaparım'
Cenk Özkacar'dan EURO 2024 mesajı! 'Elimden geleni yaparım' Valencia forması giyen milli savunmacı Cenk Özkacar suskunluğunu bozdu. Genç stoper, EURO 2024 öncesi dikkat çeken ifadeler kullandı.
10.04.2024 İspanya La Liga
Necla Güngör Kıragası: Galibiyet bizi kalan maçlarımız için cesaretlendiriyor!
Necla Güngör Kıragası: Galibiyet bizi kalan maçlarımız için cesaretlendiriyor! A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, Macaristan maçının ardından konuştu.
9.04.2024 Futbol
Joao Felix: Kulüpte kalmayı gerçekten umuyorum!
Joao Felix: Kulüpte kalmayı gerçekten umuyorum! Barcelona'nın sezon başında Atletico Madrid'den kiraladığı Joao Felix, Katalan ekibinde kalmak istediğini açıkladı.
9.04.2024 İspanya La Liga
Fenerbahçe'nin Süper Kupa'dan çekilmesi dünyada gündem oldu!
Fenerbahçe'nin Süper Kupa'dan çekilmesi dünyada gündem oldu! F.Bahçe’nin Süper Kupa finaline U19 takımı ile çıkması ve maçın hemen başında sahadan çekilmesi, tüm dünyanın gündemine oturdu. Almanya’da "saçmalık" ve "komedi", İtalya’da "kaos", Peru’da "skandal" olarak değerlendirildi.
9.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray - Fenerbahçe maçı yarıda kaldı! Dünya basınında gündem oldu: Türkiye'de eşi görülmedik sahneler
Galatasaray - Fenerbahçe maçı yarıda kaldı! Dünya basınında gündem oldu: Türkiye'de eşi görülmedik sahneler Galatasaray, Süper Kupa'nın finalinde Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesi dış basında geniş yankı uyandırdı.
8.04.2024 Galatasaray
Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan Ali Koç'a cevap: Rahat uyuyorum
Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan Ali Koç'a cevap: Rahat uyuyorum Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe maçının ardından konuştu.
7.04.2024 Galatasaray
Galatasaray - Fenerbahçe maçı tatil edildi! Uluslararası yayıncılardan geri ödeme talebi
Galatasaray - Fenerbahçe maçı tatil edildi! Uluslararası yayıncılardan geri ödeme talebi Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Kupa'nın finalinde karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesinin ardından uluslararası yayıncılardan flaş bir talep geldiği öğrenildi.
7.04.2024 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi?
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi? Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa maçının ardından açıklamalarda bulundu.
7.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe kafilesi stadyumdan erken ayrıldı!
Fenerbahçe kafilesi stadyumdan erken ayrıldı! Süper Kupa maçında Galatasaray ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, 2'nci dakikada sahadan çekildi. Sarı-lacivertli kafile, stadyumdan da erken ayrıldı.
7.04.2024 Fenerbahçe
Wanda Nara'dan olay paylaşım: Futbol cesurlar içindir!
Wanda Nara'dan olay paylaşım: Futbol cesurlar içindir! Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, Fenerbahçe maçının ardından paylaşımda bulundu.
8.04.2024 Galatasaray
Sahadan çekilme sonrası Fenerbahçeli futbolculardan art arda paylaşım!
Sahadan çekilme sonrası Fenerbahçeli futbolculardan art arda paylaşım! Fenerbahçe, Süper Kupa maçında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertlilerde genç futbolcular 2'nci dakikada sahadan çekildi. Fenerbahçeli A takım futbolcuları art arda paylaşımlarda bulundu.
7.04.2024 Fenerbahçe
Kerem Demirbay, Fenerbahçe maçı başlamadan kupayı aldı! Herkes şaşkına döndü
Kerem Demirbay, Fenerbahçe maçı başlamadan kupayı aldı! Herkes şaşkına döndü Galatasaray, Süper Kupa finalinde Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin sahadan çekildiği maç öncesi şaşırtan bir olay yaşandı. Kerem Demirbay, Süper Kupa'yı alarak kendi yedek kulübesine gitti.
7.04.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: PFDK kararları açıklandı! Trabzonspor, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu
SON DAKİKA: PFDK kararları açıklandı! Trabzonspor, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu Büyük saha içi olaylarının yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK kararları açıklandı. Fenerbahçeli Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu. Sarı-lacivertli ekibin itirazı sonrası Tahkim Kurulu'ndan da açıklama geldi.
3.04.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Soyunma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.