Sözcü

Sözcü

Son dakika sözcü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sözcü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sözcü haber sayfamızda...

Sözcü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.559 sözcü haberi bulunmuştur.
Erdoğan ile Özel haftaya görüşecek
Erdoğan ile Özel haftaya görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Özel dün TBMM resepsiyonunda sürpriz bir şekilde bir araya geldi. Erdoğan, kendisinden görüşme talebinde bulunan Özel ile buluşması için “Haftaya görüşeceğiz” dedi.
24.04.2024 Gündem
Rusya: ABD, Ukrayna'da Vietnam'daki gibi bir hüsranla karşı karşıya
Rusya: ABD, Ukrayna'da Vietnam'daki gibi bir hüsranla karşı karşıya Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Maria Zaharova, ABD'nin Ukrayna'nın "son Ukraynalıya kadar savaşmasını" istediğinin açık olduğunu söyledi.
21.04.2024 Dünya
Türkiye'den İsrailli bakanın skandal paylaşımına peş peşe tepkiler: Gerçekleri dile getirmeye devam edeceğiz
Türkiye'den İsrailli bakanın skandal paylaşımına peş peşe tepkiler: Gerçekleri dile getirmeye devam edeceğiz İsrail Dışişleri Bakanı'nın yaptığı skandal sosyal medya paylaşımına Türkiye'den tepkiler peş peşe geldi. Sözcü Keçeli, "İsrail’in işlediği suçlarla ilgili gerçekleri dile getirmeye devam edeceğiz." dedi.
20.04.2024 Gündem
Çin, 'İran’ın meşru müdafaa açıklamasını not ettik' dedi; saldırıları kınamadı
Çin, 'İran’ın meşru müdafaa açıklamasını not ettik' dedi; saldırıları kınamadı Çin, iki ülkenin dışişleri bakanları arasında yapılan telefon görüşmesi sırasında İran'ın İsrail'e karşı eylemlerin "meşru müdafaa hakkının kullanılması" olduğu yönündeki açıklamasını not ettiğini söyledi.
16.04.2024 Dünya
Afganistan'da sel felaketi: En az 33 ölü, 27 yaralı
Afganistan'da sel felaketi: En az 33 ölü, 27 yaralı Meteoroloji idaresi gelecek günlerde Afganistan'ın 34 vilayetinin çoğunda çok daha fazla yağmur olacağı tahmininde bulunuyor.
15.04.2024 Dünya
Suudi güzelin yarışma yalanı!
Suudi güzelin yarışma yalanı! Suudi Arabistanlı model Rumy, Kainat Güzeli yarışmasında ülkesini temsil ederek bir ilki gerçekleştireceğini açıklamıştı. Ancak Rumy’nin yalan söylediği ortaya çıktı.
13.04.2024 Cadde
Barış müzakereleri haziranda yapılabilir
Barış müzakereleri haziranda yapılabilir Rusya ve Ukrayna arasında ateşkes görüşmelerinin haziranda yapılacağı iddia edildi.
10.04.2024 Dünya
Kıtlık ihtimali belirdi
Kıtlık ihtimali belirdi Gazze’de İsrail’in, uluslararası yardım kuruluşu World Central Kitchen (WCK) araçlarına düzenlediği skandal saldırının ardından bölgede bir kez daha kıtlık olasılığı belirdi. Saldırı sonrası WCK ve diğer bir yardım kuruluşu Anera çalışmalarına ara verdiğini duyurmuştu. 
5.04.2024 Gündem
Botsvana, Almanya'yı 20 bin fil göndermekle tehdit etti
Botsvana, Almanya'yı 20 bin fil göndermekle tehdit etti Botsvana Cumhurbaşkanı, koruma konusundaki bir anlaşmazlık sebebiyle 20 bin fili Almanya'ya göndermekle tehdit etti.
4.04.2024 Dünya
Gazze'ye gıda yardımı götüren gemiler
Gazze'ye gıda yardımı götüren gemiler Kıbrıs'ın Larnaka Limanı, Gazze'ye deniz yoluyla yardım koridoru oluşturma çabalarında kilit bir rol oynuyor. Ancak WCK'nin saldırının ardından faaliyetlerini durdurması kararı ile bu çabalar büyük sekteye uğradı.
3.04.2024 Dünya
1994 sendromuna karşı tedbirler
1994 sendromuna karşı tedbirler Yerel seçimlerden birinci parti olarak çıkan CHP, yol haritasını belirledi: Belediyeler yakın takibe alınacak, üç ayda bir denetlenecek, başkanların memnuniyet karnesi çıkarılacak. CHP, erken seçim çağrılarına da destek olmayacak, toplumsal muhalefetin sözcülüğünü üstlenecek.
3.04.2024 Gündem
Bulgar yolcu gemisi Tuna Nehri'nde kaza yaptı: 11 yaralı
Bulgar yolcu gemisi Tuna Nehri'nde kaza yaptı: 11 yaralı Bir Bulgar yolcu gemisinin Avusturya'nın Aschach an der Donau kasabasında Tuna Nehri üzerindeki bir savakta beton duvara çarpması sonucu 11 kişinin yaralandığı bildirildi.
1.04.2024 Dünya
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait
İmamoğlu kabul etti! Emirgan'daki villalar İmamoğlu İnşaat'a ait İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediği iddialarına ilişkin açıklama geldi.
26.03.2024 Gündem
İsrail Refah’ı vurdu
İsrail Refah’ı vurdu ABD Başkanı Biden, Refah’a yönelik operasyona karşı olduğunu açıkça aktarırken, Netanyahu ise “Başka yol yok” diye ısrar ediyor. Bununla birlikte İsrail ordusu itirazlara rağmen Refah’a hava saldırısı gerçekleştirdi.
20.03.2024 Dünya
Pakistan'dan Afganistan'a hava saldırısı!
Pakistan'dan Afganistan'a hava saldırısı!  Kabil, Pakistan'ın Afganistan'ın doğusuna düzenlediği hava saldırılarında en az sekiz kişinin öldüğünü açıkladı.
18.03.2024 Dünya
Türk milletini yalnız bırakamazsın
Türk milletini yalnız bırakamazsın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bu seçim benim son seçimim” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, “Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz” diye seslendi.
18.03.2024 Gündem
Yahudi ABD Senatörü Schumer, Netanyahu’yu değiştirmek için İsrail’e seçim çağrısı yaptı
Yahudi ABD Senatörü Schumer, Netanyahu’yu değiştirmek için İsrail’e seçim çağrısı yaptı ABD Senatosu Demokrat Parti Çoğunluk Lideri Chuck Schumer, Gazze Şeridi’nde devam eden savaş sebebiyle Başbakan Netanyahu’yu sert bir dille eleştirerek, İsrail’de seçim yapılması çağrısında bulundu.
15.03.2024 Dünya
Dışişleri Sözcüsü Keçeli: Gazze’deki işlenen tüm suçların sorumlusu İsrail hükümetidir
Dışişleri Sözcüsü Keçeli: Gazze’deki işlenen tüm suçların sorumlusu İsrail hükümetidir Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, “Gazze’deki Filistin halkına karşı işlenen tüm suçların sorumlusu İsrail hükümetidir” dedi.
9.03.2024 Gündem
Yemenli Husiler saldırılarını sürdürüyor: ABD gemilerini hedef alındı
Yemenli Husiler saldırılarını sürdürüyor: ABD gemilerini hedef alındı Yemenli Husiler, Aden Körfezi ve Kızıldeniz'deki ABD gemilerine deniz füzeleri ve 37 insansız hava aracı (İHA) ile geniş çaplı saldırılar gerçekleştirdi. ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) ise, 15 İHA'nın düşürüldüğünü duyurdu.
9.03.2024 Dünya
F-35'lere nükleer füze! ABD'den tüyler ürperten karar: B61-12'ler monte edilecek
F-35'lere nükleer füze! ABD'den tüyler ürperten karar: B61-12'ler monte edilecek ABD, F-35A model uçaklarının artık nükleer füze taşıyacağını bildirdi. Skandal karar dünya medyasında ses getirirken nükleer füzenin türü ve gücü de ortaya çıktı.
9.03.2024 Dünya
Dışişleri'nden İsrail'in Batı Şeria planına tepki
Dışişleri'nden İsrail'in Batı Şeria planına tepki Dışişleri Sözcüsü Öncü Keçeli, “İsrail makamlarının, Batı Şeria’da 3 bin 500 konut inşa edilmesine yönelik olarak bugün onayladığı plan, Filistin topraklarındaki işgalin daha da genişletilmesi anlamına gelmektedir” dedi.
6.03.2024 Gündem
Gazze’de acı tablo: En az 29 bin 954 ölü
Gazze’de acı tablo: En az 29 bin 954 ölü İsrail’in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi’ne gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı en az 29 bin 954’e, yaralı sayısı ise 70 bin 325’e yükseldi. Yanı sıra Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Macid el-Ensari, “Filistin halkına kasıtlı olarak aç bırakılmak suretiyle yapılanlar tahammül edilemeyecek gerçek bir felakettir” dedi.
28.02.2024 Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten '28 Şubat' mesajı
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten '28 Şubat' mesajı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Darbeler ve postmodern darbeler sadece ülkemize kötülük etmek isteyenlerin aracısı olmuştur” dedi.
28.02.2024 Gündem
Savaşın ortasında belirdi! İHA, 'UFO'yu kaydetti
Savaşın ortasında belirdi! İHA, 'UFO'yu kaydetti İki yılı geride bırakan Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde, Kiev kanadının keşif İHA'sına UFO takıldı. Söz konusu görüntüler dünya medyasında ses getirdi.
28.02.2024 Haberler
Savaşın ortasında belirdi! Drone, 'UFO'yu kaydetti
Savaşın ortasında belirdi! Drone, 'UFO'yu kaydetti İki yılı geride bırakan Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde, Kiev kanadının keşif drone kamerasına bir UFO takıldı. Söz konusu görüntüler dünya medyasında ses getirdi.
28.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sözcü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.