Spa

Spa

Son dakika spa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan spa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan spa haber sayfamızda...

Spa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.729 spa haberi bulunmuştur.
Wall Street Journal yazdı... Yeni trend: Uzun yaşam tatili
Wall Street Journal yazdı... Yeni trend: Uzun yaşam tatili Wall Street Journal (WSJ) gazetesi, zenginler için uzun yaşam tatillerinin trend olmaya başladığını yazdı.
18.04.2024 Ekonomi
Cem Bölükbaşı, Le Mans Avrupa Şampiyonası için geri sayımda!
Cem Bölükbaşı, Le Mans Avrupa Şampiyonası için geri sayımda! Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nda Cem Bölükbaşı, ilk yarışına çıkmaya hazırlanıyor. Toplamda 5 ülkede düzenlenecek Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nın bir sonraki etabı, 5 Mayıs tarihinde Fransa’daki Le Castellet pistinde yapılacak.
13.04.2024 Motor Sporlari
Swissôtel Resort&Spa Çeşme'de Ayta Sözeri ile bayram eğlencesi
Swissôtel Resort&Spa Çeşme'de Ayta Sözeri ile bayram eğlencesi Ilıca’nın yeni gözdesi Swissôtel Resort&Spa Çeşme, Ramazan Bayramı’nda Ayta Sözeri ile şenlenecek...
7.04.2024 Advertorial
Cem Bölükbaşı Nisan'da Barcelona'da boy gösterecek
Cem Bölükbaşı Nisan'da Barcelona'da boy gösterecek Formula 2 ve Super Formula serilerindeki temsilcimiz Cem Bölükbaşı, Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nda (ELMS) mücadele edecek.
5.03.2024 Motor Sporları
Bağış yapınca vatana ihanetle suçlandı! 20 yıla kadar hapisle karşı karşıya
Bağış yapınca vatana ihanetle suçlandı! 20 yıla kadar hapisle karşı karşıya Yıllar önce daha iyi bir hayat için ABD'ye göç etti. Zor günler geçiren ailesine destek olmak için Rusya'ya gittiği anda tutuklanarak gözaltına alındı. Ukrayna'ya yardım gönderdiği gerekçesiyle vatana ihanetle suçlanan genç kadın, mahkemeye akılalmaz halde çıkarıldı.
21.02.2024 Dünya
Jeff Bezos'un ultra lüks yatı 'Flying Fox' Fethiye'de
Jeff Bezos'un ultra lüks yatı 'Flying Fox' Fethiye'de Dünyanın en zengin iş adamlarından Amazon'un sahibi Jeff Bezos'un 136 metrelik ultra lüks yatı 'Flying Fox', Fethiye'ye demir attı.
12.02.2024 Ekonomi
Mega Yat 'Flying Fox' Fethiye'ye demir attı
Mega Yat 'Flying Fox' Fethiye'ye demir attı Dünyanın en zengin iş adamlarından Amazon'un sahibi Jeff Bezos'un süper yatı 'Flying Fox' Fethiye'ye demir attı.
11.02.2024 Haberler
Dünyanın en zengin iş insanlarından birinin yatı Fethiye'de! İçinde yok yok
Dünyanın en zengin iş insanlarından birinin yatı Fethiye'de! İçinde yok yok Dünyanın en zengin iş insanlarından Amazon'un sahibi Jeff Bezos'un süper yatı 'Flying Fox', Fethiye'ye demir attı. Salı gününe kadar yakıt ve kumanya alma işlemlerini tamamlaması beklenen yat, aynı gün Fethiye'den ayrılacak.
11.02.2024 Gündem
20 milyonluk malikanelerinden küf yüzünden taşınmak zorunda kaldılar!
20 milyonluk malikanelerinden küf yüzünden taşınmak zorunda kaldılar! Bir döneme damga vuran Jones Brothers grubundan Nick Jones ile oyuncu ve eski güzellik kraliçesi Priyanka Chopra, 2019'da satın aldıkları lüks malikanelerinde yaşadıkları sorunlarla gündeme geldi. Geçtiğimiz sene küf ve su sızıntısı nedeniyle evin inşaatçılarına dava açan ikilinin, malikanelerinden taşınmak zorunda kaldığı ortaya çıktı.
3.02.2024 Cadde
Amber Lagoon Villaları
Amber Lagoon Villaları MSE tarafından Antalya, Belek’teki Regnum Carya bünyesinde tasarlanan “Amber Lagoon Villaları” göçebe yaşam tarzı ile doğayı lüks konaklama alanlarında buluşturarak huzurlu bir atmosfer sunuyor.
28.01.2024 Mimarlık
Golf turizminin yıldızı parlıyor
Golf turizminin yıldızı parlıyor Türkiye’de golf denilince akla gelen ilk destinasyonlardan biri olan Antalya Belek, 17 golf sahasıyla ve lüks otelleriyle yılda 130 bine yakın golf oyuncusu ağırlıyor. Golf turizminde yılda yaklaşık 400 milyon euro gelire ulaşan Türkiye’nin yeni golf destinasyonlarının açılması ve direkt uçuşların artırılması ve tüm yıla yayılan turizm konsepti ile golfte hak ettiği yere gelebileceği ifade ediliyor.
19.01.2024 Ekonomi
Soğuk Espriler 2024: En Komik, İğrenç, Güldüren, Kötü, Sorulu ve Cevaplı Espriler
Soğuk Espriler 2024: En Komik, İğrenç, Güldüren, Kötü, Sorulu ve Cevaplı Espriler Espriler özellikle günlük hayatta arkadaş veya aile ortamlarında eğlence amaçlı yapılmaktadır. Her yaş grubuna hitap eden espriler bazen sorulu cevaplı olacağı gibi komik, güldüren ve soğuk espri olarak da karşımıza çıkmaktadır. Esprilerin kendi içerisinde çeşitli kategorileri vardır. İnsanların doğaçlama olarak yaptığı espriler bir yana, herkesin bildiği popülermiş soğuk ve tabiri caizse iğrenç espriler de bulunmaktadır. Derlediğimiz bu içerikte okurken sizleri güldüren, arkadaşlarınıza sorduğunuzda kötü, iğrenç diyebileceği, kahkaha atabileceği ve birbirinden farklı tepkiler vermelerini sağlayacak iyi sorulu cevaplı esprileri yer almaktadır. En komik, iğrenç, güldüren, kötü, sorulu ve cevaplı espriler ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için "Soğuk Espriler 2023" içeriğimize göz atabilirsiniz.
7.01.2024 Eğlence
Maldiv Adaları Hakkında Bilgiler; Maldiv Adaları Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi  Ve Saat Farkı
Maldiv Adaları Hakkında Bilgiler; Maldiv Adaları Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Maldiv Adaları, Asya Kıtasında ve Hint Okyanusunda yer almaktadır. Resmi adı Maldiv Cumhuriyetidir. 297.8 kilometrekarelik bir alana sahip olan Maldivler, toplam 1192 adadan oluşur. Bu adaların sadece 305 tanesinde yerleşim yeri bulunmaktadır. Maldiv Adalarının bayrağının anlamı ne, başkenti neresidir? Sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
Reisi, Erdoğan ile görüşmeye geliyor
Reisi, Erdoğan ile görüşmeye geliyor İran Cumhurbaşkanı Reisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek üzere yarın Ankara’ya geliyor. İki liderin gündeminde Gazze, Irak, Suriye, Güney Kafkasya ve Afganistan gibi bölgesel konular ve terör örgütlerine yönelik ortak mücadele olacak.
3.01.2024 Gündem
‘2024 sinyali iyi, nitelikli turist şart’
‘2024 sinyali iyi, nitelikli turist şart’ Antalya bu yıl aralık ayı hariç 15.3 milyon turist sayısına ulaşarak tüm zamanların rekorunu kırarken yeni yıl için de rezervasyonlar turizm açısından iyi sinyaller veriyor.
18.12.2023 Ekonomi
Bodrum Ruhuyla Bütünleşen Yepyeni Bir Tatil Deneyimi…
Bodrum Ruhuyla Bütünleşen Yepyeni Bir Tatil Deneyimi… Maxx Royal’in Antalya’da başlayan tatil yolculuğu Ege’ye uzanıyor, Mayıs 2024’te Maxx Royal Bodrum ile yepyeni bir hikaye başlıyor. Benzersiz konumu, ilkleri yaşatan iş birlikleri ve eşsiz ayrıcalıklarıyla Maxx Royal Bodrum; heyecan, mutluluk ve huzur hissini bir arada yaşayacağınız bir tatil deneyimine kapı aralıyor. Maxx Royal, Bed & Breakfast konseptiyle Bodrum’un kalbi Göltürkbükü’nde benzersiz bir dünya yaratıyor. Kendinizi yeşilliklerle dolu bir sanat tablosunun içinde hissetmek ve tatilde aradığınız her şeyi fazlasıyla yaşadığınızdaki memnuniyeti tatmak için Maxx Royal Bodrum’a davetlisiniz!
15.12.2023 Advertorial
İtalya ile ticarette 30 milyar dolar hedefi
İtalya ile ticarette 30 milyar dolar hedefi İtalyan Ticaret ve Sanayi Odası Derneği’nin ödül gecesinde Bakan Kacır iki ülke arasındaki ticaret hacmini 30 milyar dolara çıkarmayı hedeflediklerini belirterek İtalyan şirketlere yatırım çağrısı yaptı.
13.12.2023 Ekonomi
Deprem fırtınasını tahliye emri izledi! İzlanda'da yanardağ her an patlayabilir
Deprem fırtınasını tahliye emri izledi! İzlanda'da yanardağ her an patlayabilir İzlanda tarihinin en büyük tahliyesi gerçekleşiyor, uyarı üstüne uyarı yayınlayan meteoroloji ise kısa süre içinde bir patlama bekliyor.
15.11.2023 Dünya
Serhan Acar yazdı: 100 yıl coşkusu!
Serhan Acar yazdı: 100 yıl coşkusu! Bolu’nun ev sahipliğinde düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası 4. yarışı ve 2023 Türkiye Baja Şampiyonası 2. ayağı, Cumhuriyetimizin 100. yılına denk gelirken, hem sporseverler, hem de pilotlar unutulmaz anlar yaşadılar.
5.11.2023 Motor Sporları
Pamporovo'da fiyatlar 2 sezon önceye döndü
Pamporovo'da fiyatlar 2 sezon önceye döndü Bu kış Snowboard Dünya Kupası’na ev sahipliği yapmaya hazırlanan Pamporovo, Ski Pass kartlarını iki sezon önceki fiyatlardan ön satışa sundu. Ayrıca beş yıldızlı Perelik ve Orlovets otelleri de erken rezervasyonda yüzde 30 indirim sunuyor.
2.11.2023 Advertorial
Jotun 2024 Renk Koleksiyonu: Tuval
Jotun 2024 Renk Koleksiyonu: Tuval Jotun “Tuval” koleksiyonu ile herkesin içindeki sanatçıya sesleniyor.
30.10.2023 Mimarlık
Seramik buluşmasına yeni tasarımlar
Seramik buluşmasına yeni tasarımlar Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA, 6-10 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
28.10.2023 Ekonomi
Turizmciler, gelecek sezondan umutlu
Turizmciler, gelecek sezondan umutlu KODER’in düzenlediği 2024’e El Ele etkinliğinde konuşan Tacettin Özden “Gelecek yıl 2023’e göre daha iyi bir sezon olacak” diye konuştu.
14.10.2023 Ege
Golf turizminde büyük oynamak
Golf turizminde büyük oynamak Belek, 17 golf sahası ve 50 beş yıldızlı lüks oteliyle yılda 120 bin golf oyuncusu ağırlıyor. Golf turistleri 400 milyon euro'ya yakın gelir bırakıyor. Turizm hedeflerine hızlı ulaşmak için bu rakamları yukarı çekmek mümkün...
9.10.2023 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Spa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.