Spartak Trnava

Spartak Trnava

Son dakika Spartak Trnava haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Spartak Trnava gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Spartak Trnava haber sayfamızda...

Spartak Trnava

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 401 spartak trnava haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe'den sağlık heyetine sürpriz takviye! Lenka Jurisicova ile anlaşıldı
Fenerbahçe'den sağlık heyetine sürpriz takviye! Lenka Jurisicova ile anlaşıldı Fenerbahçe'de yaşanan sakatlıklar sonrası taraftarların sık sık eleştirilerde bulunduğu sağlık heyetine takviye geldiği iddia edildi.
21.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde çeyrek finalde! Muhtemel rakipler belli oldu
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde çeyrek finalde! Muhtemel rakipler belli oldu Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde Union Saint Gilloise eşleşmesinde tur atlayan taraf oldu. Sarı-lacivertlilerin, UEFA Konferans Ligi’ndeki muhtemel rakipleri netlik kazandı.
15.03.2024 Fenerbahçe
UEFA ve Belçika basınından Fenerbahçe övgüsü: Avrupa futbolunun efsane kulübü
UEFA ve Belçika basınından Fenerbahçe övgüsü: Avrupa futbolunun efsane kulübü UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek final mücadelesinde Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımı ile deplasmanda karşılaşacak. Mücadele öncesi UEFA ve Belçika basını sarı - lacivertliler için övgü dolu sözler kullandı.
7.03.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA: Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki rakibi belli oldu!
SON DAKİKA: Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki rakibi belli oldu! Temsilcimiz Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi Son 16 Play-Off Turu'nda rakibi belli oldu. Sarı-lacivertliler, Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise ile eşleşti.
23.02.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'de Dusan Tadic'in penaltı şanssızlığı! 4'üncü kez kaçırdı
Fenerbahçe'de Dusan Tadic'in penaltı şanssızlığı! 4'üncü kez kaçırdı Fenerbahçe'nin yıldızı Dusan Tadic, İstanbulspor maçının 65'inci dakikasında kaçırdığı penaltıyla birlikte bu sezon 4'üncü kez beyaz noktada topu ağlara gönderemedi.
7.01.2024 Fenerbahçe
UEFA ülke puanı sıralamasında fırsat teptik! Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıksaydı...
UEFA ülke puanı sıralamasında fırsat teptik! Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıksaydı... Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde geçen hafta Danimarka'da Kopenhag'a 1-0 yenildi, grup üçüncüsü oldu. UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek sarı-kırmızılı ekip, play-off turunda Sparta Prag'la eşleşti. Fenerbahçe ise Spartak Trnava galibiyeti sonrası UEFA Konferans Ligi'nde grup lideri olarak son 16'ya kaldı. Milliyet Gazetesi yazarı Mustafa Anıklı, UEFA ülke puanı sıralaması ile ilgili önemli bir detayı köşeşine taşıdı. İşte o yazı...
19.12.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'ye sürpriz transfer önerisi! 'Hırvat Sörloth'
Fenerbahçe'ye sürpriz transfer önerisi! 'Hırvat Sörloth' Fenerbahçe ara transfer dönemi için çalışmalarını sürdürürken gündeminde yıldız futbolcular yer alıyor. Milliyet yazarı Levent Kalkan da sarı-lacivertlilerin gündemini değerlendirdi ve sürpriz bir öneride bulundu.
17.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de İsmail Kartal 2 yıldızın biletini kesti! İşte yeni adresleri
Fenerbahçe'de İsmail Kartal 2 yıldızın biletini kesti! İşte yeni adresleri Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde yoluna emin adımalarla ilerleyen Fenerbahçe'de yaklaşan transfer dönemi öncesi takımdan ayrılacak isimler netlik kazanmaya başladı. Teknik direktörler İsmail Kartal 2 yıldızın biletini kesti.
16.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de durdurulamaz güç Ferdi Kadıoğlu! Takım arkadaşlarını bile solladı
Fenerbahçe'de durdurulamaz güç Ferdi Kadıoğlu! Takım arkadaşlarını bile solladı Konferans Ligi’nde oynanan Spartak Trnava maçında ortaya koyduğu futbolla, bir kez daha kendine hayran bırakan Ferdi Kadıoğlu, hem hücumda hem defansta dikkat çekti. Milli futbolcu için herkes ‘Bir doksan dakika daha oynar’ yorumunu yaptı.
16.12.2023 Fenerbahçe
İsmail Kartal: Hedeflere yürümeye devam!
İsmail Kartal: Hedeflere yürümeye devam! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taraftarlara dikkat çekti.
15.12.2023 Fenerbahçe
Senad Ok canlı yayında sert çıktı: Dzeko ve Tadic'i rahat bırakın!
Senad Ok canlı yayında sert çıktı: Dzeko ve Tadic'i rahat bırakın! UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe kendi sahasında Spartak Trnava'yı 4-0 yenerek son 16'ya adını yazdırdı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertli takımdaki son gelişmeleri aktardı.
15.12.2023 Futbol
Senad Ok canlı yayında sert çıktı: Dzeko ve Tadic'i rahat bırakın artık!
Senad Ok canlı yayında sert çıktı: Dzeko ve Tadic'i rahat bırakın artık! UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe kendi sahasında Spartak Trnava'yı 4-0 yenerek son 16'ya adını yazdırdı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertli takımdaki son gelişmeleri aktardı.
15.12.2023 Futbol
Senad Ok canlı yayında sert çıktı: Dzeko ve Tadic'i salın artık!
Senad Ok canlı yayında sert çıktı: Dzeko ve Tadic'i salın artık! UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe kendi sahasında Spartak Trnava'yı 4-0 yenerek son 16'ya adını yazdırdı. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertli takımdaki son gelişmeleri aktardı.
15.12.2023 Fenerbahçe
Milan kararını verdi! İtalya'dan Fenerbahçe için Krunic iddiası
Milan kararını verdi! İtalya'dan Fenerbahçe için Krunic iddiası Fenerbahçe'nin transfer gündeminde yer alan Milan'ın orta saha oyuncusu Rade Krunic için İtalyan basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
15.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den dev kazanç! UEFA Konferans Ligi'ni kazanırsa kasayı dolduracak
Fenerbahçe'den dev kazanç! UEFA Konferans Ligi'ni kazanırsa kasayı dolduracak UEFA Konferans Ligi'nde grubunu lider tamamlayarak adını son 16 turuna yazdıran Fenerbahçe önemli bir gelirin de sahibi oldu. Sarı-lacivertlilerin galibiyet primleri dışında UEFA Konfernas Ligi'ni kazanması halinde elde edeceği gelir de ortaya çıktı.
15.12.2023 Konferans Ligi
Avrupa Ligi'nde Atilla Karaoğlan az daha kural hatası yapıyordu!
Avrupa Ligi'nde Atilla Karaoğlan az daha kural hatası yapıyordu! UEFA Avrupa Ligi F Grubu'nda son maçlar oynandı. Rennes ile Villarreal kritik maçta karşı karşıya gelirken hakem Atilla Karaoğlan'ın VAR uyarısıyla kararını değiştirdiği pozisyon dikkat çekti.
15.12.2023 Futbol
Adana Demirspor'da Yusuf Sarı kararı! Bonservis bedeli belli oldu
Adana Demirspor'da Yusuf Sarı kararı! Bonservis bedeli belli oldu Beşiktaş'ın talip olduğu milli oyuncu Yusuf Sarı'nın bonservis bedeli belli oldu.
15.12.2023 Adana Demirspor
Kadıköy'de duygu dolu anlar! 'Umut üzülme, Fenerbahçe seninle'
Kadıköy'de duygu dolu anlar! 'Umut üzülme, Fenerbahçe seninle' Sarı-lacivertli taraftarlar, 16 haftalık bebeklerini kaybeden Enfal-Umut Nayir çiftine 90 dakikanın ardından tezahüratlarla destek verdi. Ferdi Kadıoğlu da golden sonra tecrübeli golcünün yanına gitti.
15.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe-Spartak Trnava maçı sonrası yıldız oyuncuya hayran kaldı: Tek hatalı pas vermedi, ötesi yok!
Fenerbahçe-Spartak Trnava maçı sonrası yıldız oyuncuya hayran kaldı: Tek hatalı pas vermedi, ötesi yok! Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi'nde grup aşamasının son maçında Spartak Trnava engelini 4-0'lık skorla geçti ve grubunu lider bitirdi. Sarı-lacivertlilerin zafer gecesini spor yazarları kaleme aldı.
15.12.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş ve Fenerbahçe kazandı, Galatasaray kaybetti! İşte UEFA ülke puanı sıralamasında son durum, en çok katkı yapan takım
Beşiktaş ve Fenerbahçe kazandı, Galatasaray kaybetti! İşte UEFA ülke puanı sıralamasında son durum, en çok katkı yapan takım Avrupa futbolunun en önemli organizasyonları Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'nde grup maçları sona erdi. Temsilcilerimizden Fenerbahçe ve Galatasaray'ın devam ettiği Avrupa kupalarında oynanan maçlar sonrası UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi.
15.12.2023 Futbol
Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'ndeki muhtemel 16 rakibi belli oldu!
Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'ndeki muhtemel 16 rakibi belli oldu! UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grubunu lider bitiren ve doğrudan Son 16 Turu'na yükselen Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu.
15.12.2023 Fenerbahçe
FENERBAHÇE KONFERANS LİGİ KAZANCI: Fenerbahçe Konferans Ligi'nden ne kadar kazandı? UEFA Avrupa Konferans Ligi'nden Fenerbahçe kaç para alıyor?
FENERBAHÇE KONFERANS LİGİ KAZANCI: Fenerbahçe Konferans Ligi'nden ne kadar kazandı? UEFA Avrupa Konferans Ligi'nden Fenerbahçe kaç para alıyor? Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde H Grubunda mücadele ediyor. Grupta ise son yani 6. maçına da Spartak Trnava ile çıktı. Konferans Ligi'ne katılan takımlara her aşamada para dağıtılıyor. Gruplara kalma, galibiyet, beraberlik gibi kalemlerde takımlara para ödülü veriliyor. Peki, Fenerbahçe Konferans Ligi'nden ne kadar, kaç TL kazandı?
14.12.2023 Bilgi Rehberi
Beşiktaş, Konferans Ligi'ne galibiyetle veda etti!
Beşiktaş, Konferans Ligi'ne galibiyetle veda etti! UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun 6'ncı haftasında Beşiktaş, Lugano deplasmanından 2-0 galip ayrıldı. Siyah-beyazlılar, daha önce veda ettiği Konferans Ligi'nde grup aşamasını 4 puanla tamamladı.
14.12.2023 Beşiktaş
Danimarka ekibine büyük şok! Fenerbahçe'ye 6 atmışlardı, gruptan çıkamadılar
Danimarka ekibine büyük şok! Fenerbahçe'ye 6 atmışlardı, gruptan çıkamadılar Fenerbahçe'nin de mücadele ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nda dikkat çeken sonuçlar ortaya çıkarken, Danimarka temsilcisi Nordsjaelland şoke oldu.
14.12.2023 Konferans Ligi
F.Bahçe'nin Konferans Ligi'nden elde ettiği gelir belli oldu!
F.Bahçe'nin Konferans Ligi'nden elde ettiği gelir belli oldu! UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grubunu lider tamamlayarak doğrudan Son 16 Turu'na yükselen Fenerbahçe'nin elde ettiği gelir belli oldu.
15.12.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Spartak Trnava ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.