Spor Ayakkabı

Spor Ayakkabı

Son dakika spor ayakkabı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan spor ayakkabı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan spor ayakkabı haber sayfamızda...

Spor Ayakkabı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.342 spor ayakkabı haberi bulunmuştur.
Büyümeyi sürdürdü yurt dışı koşusunda
Büyümeyi sürdürdü yurt dışı koşusunda Yurt içinde 500 yurt dışında ise 350 mağazaya sahip olan FLO, 2023’ü dolar bazında yüzde 40 büyüyerek 1.4 milyar dolar ciroyla kapattı. FLO, marka portföyüne kattığı Reebok’un da dünya genelindeki en iyi iş ortağı ödülüne layık görüldü.
29.03.2024 Ekonomi
15 dakika yetiyor, bu yöntem başka! Ayakkabıları parlatmanın sırrı diş macununda
15 dakika yetiyor, bu yöntem başka! Ayakkabıları parlatmanın sırrı diş macununda Ayakkabı temizliği pek çok zaman kâbus gibi gelebilir. Ancak kolay yöntemler ve doğru ayakkabıya doğru şekilde temizlik yapmak bu işi kâbus olmaktan kurtarır. Detaylar haberimizde!
6.03.2024 Püf Noktası
İBB Başkan Adayı Kurum: İlk işini kuracak gençlere 100 bin TL sermaye
İBB Başkan Adayı Kurum: İlk işini kuracak gençlere 100 bin TL sermaye Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, ilk işini kuracak gençlere 100 bin TL sermaye vereceklerini söyledi. 'Türkiye Yüzyılı’nın parlayan şehrinin İstanbul olmasını istiyoruz' diyen Kurum, 'Liyakatli ekiplerle kadrolarla çalışırsanız, kaynak bulunur' dedi.
29.02.2024 Gündem
Rahat edeyim derken sağlığınızdan olmayın! Spor ayakkabı seçimine dikkat edin
Rahat edeyim derken sağlığınızdan olmayın! Spor ayakkabı seçimine dikkat edin Günlük yaşamda ve sporda vazgeçilmez spor ayakkabılar, kimi zaman yüksek fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Ancak yere nasıl ve neyle bastığınız sağlığınız konusunda belirleyici rol oynayabiliyor. Bu nedenle orijinal olmayan ve merdiven altı üretim spor ayakkabılardan uzak durmanız öneriliyor. Peki, en doğru spor ayakkabı seçimi nasıl yapılır?
22.02.2024 Genel Sağlık
6 ayakkabıya 244 milyon
6 ayakkabıya 244 milyon ABD’li efsane basketbolcu Michael Jordan’ın (60) altı NBA şampiyonluğunda giydiği altı spor ayakkabı, New York’ta düzenlenen açık artırmada 8 milyon dolara (244 milyon lira) satılarak rekor kırdı.
5.02.2024 Dünya
İstanbul'daki kilise saldırısında yeni detaylar... Polonya plakalı aracın sırrı
İstanbul'daki kilise saldırısında yeni detaylar... Polonya plakalı aracın sırrı İstanbul'da Sarıyer'deki kilisedeki saldırıya yönelik soruşturmada gözaltı sayısı artarken, saldırıya ilişkin yeni bilgiler de ortaya çıktı.
29.01.2024 Haberler
Beyaz spor ayakkabıdan leke nasıl çıkar? Okul silgisiyle tertemiz oluyor
Beyaz spor ayakkabıdan leke nasıl çıkar? Okul silgisiyle tertemiz oluyor Beyaz spor ayakkabılar çoğu kişi için vazgeçilmez parçalardır. Ancak çok hızlı kirlenebildikleri için bakımı zor bir üründür. Fakat birkaç püf nokta ile beyaz ayakkabılarınızı ilk günkü gibi tutmanız çok kolay. İşte beyaz ayakkabı temizlemenin incelikleri...
29.01.2024 Püf Noktası
İstanbul'daki kilise saldırısında yeni gelişme
İstanbul'daki kilise saldırısında yeni gelişme İstanbul'da Sarıyer'deki kilisedeki saldırıya yönelik soruşturmada gözaltı sayısı artarken, saldırıya ilişkin yeni bilgiler de ortaya çıktı.
29.01.2024 Haberler
Son dakika: İstanbul'daki kilise saldırısında yeni detaylar... Polonya plakalı aracın sırrı
Son dakika: İstanbul'daki kilise saldırısında yeni detaylar... Polonya plakalı aracın sırrı İstanbul'da Sarıyer'deki kilisedeki saldırıya yönelik soruşturmada gözaltı sayısı artarken, saldırıya ilişkin yeni bilgiler de ortaya çıktı. Santa Maria Kilisesi'ne yapılan silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolüne getirildi. Yoğun güvenlik önlemleri altında Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne getirilen şüpheliler yapılan sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.
30.01.2024 Gündem
Seçil Erzan davasında yeni rapor!  Arda Turan: Ne yapacağım, yarın gideyim sorayım tefeciye
Seçil Erzan davasında yeni rapor! Arda Turan: Ne yapacağım, yarın gideyim sorayım tefeciye Ünlü futbolcuları dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın ve tutuksuz sanıklardan Nazlı Can'ın cep telefonlarına ait bilirkişi raporu ortaya çıktı. Erzan'ın Arda Turan ile mesajlaşmaları da raporda yer aldı. Arda Turan'ın "Ne yapacağım Seçil, yarın gideyim sorayım tefeciye falan. Faktoring. Sinir hastası oldum bir çare söyle"  şeklinde mesaj attığı görüldü.
24.01.2024 Gündem
Messi'nin Dünya Kupası finalindeki forması rekor fiyata satılacak
Messi'nin Dünya Kupası finalindeki forması rekor fiyata satılacak Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin Dünya Kupası'nda giydiği final maçındaki forması dahil olmak üzere toplam 6 forma açık artırmayla satılacak. Her bir formanın ücretinin en az 10 milyon doları bularak dünyanın en pahalı forma satışı gerçekleşebilir.
21.11.2023 Dünyadan Futbol
Ayakkabı üretimleri Türkiye’ye kayıyor
Ayakkabı üretimleri Türkiye’ye kayıyor Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD) Başkanı Berke İçten, İstanbul’da gerçekleştirilen 7. Dünya Ayakkabı Kongresi’nde yalın üretim, sürdürülebilirlik, inovasyon, esneklik ve tasarım gibi başlıklarda sektörün gelecek rotasının tartışıldığını söyledi.
16.11.2023 Ekonomi
Ekonomide “Efsane Kasım” hareketliliği 1 Kasım’da başlıyor
Ekonomide “Efsane Kasım” hareketliliği 1 Kasım’da başlıyor 2016 yılında Efsane Kasım’ı Türkiye’ye getiren Hepsiburada, Kasım’da hem müşterilere hem de KOBİ’lere kazandıracak planlarını açıkladı.Hepsiburada, 1 Kasım itibarıyla yapacağı kampanyalarla, ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere sunacağı uygun fiyat ve ödeme çözümleriyle hem müşterilerinin cebini rahatlatacak hem de ülke ekonomisine katkı sunacak.
1.11.2023 Advertorial
Bestemsu Özdemir'in 'estetik' isyanı! '32 yaşındayım, yüzüm değişiyor'
Bestemsu Özdemir'in 'estetik' isyanı! '32 yaşındayım, yüzüm değişiyor' Daha önce verdiği bir röportajda "Estetik yaptırmıyorum çünkü mimiksiz nasıl oynanır bilmiyorum" diyen Bestemsu Özdemir'in eski ve yeni hali gümdem olmuştu. Ünlü oyuncu, sosyal medyada hakkında yapılan 'estetik' yorumlarına tepki gösterdi.
26.10.2023 Cadde
Deri patronuydu, sokak pilavcısı oldu! Meşhur tarifi İstanbul'u peşine düşürdü
Deri patronuydu, sokak pilavcısı oldu! Meşhur tarifi İstanbul'u peşine düşürdü Çalışmaya çok küçük yaşlarda başladı. Girdiği sektörlerde sebat etti ve kısa zamanda kendi işinin patronu oldu. Ancak bu durum çok uzun sürmedi. Güvendiği bir akrabası tarafından dolandırılması nedeniyle dibi gördü ama eşi ve 3 kızı için hiç pes etmedi. Hayatını değiştiren gelişme ise iş görüşmesine giderken asker arkadaşıyla karşılaşması oldu. Yarattığı karışımla eşsiz bir lezzete imza atan Şaban Sancaklı, yoğun ilgi gören pilavının sırrını açıkladı.
12.10.2023 Yaşam
Oğuzhan Koç'tan sonra Mustafa Sandal da ayakkabılarıyla gündem oldu!
Oğuzhan Koç'tan sonra Mustafa Sandal da ayakkabılarıyla gündem oldu! Erkek modasında popüler hale gele gelen topuklu spor ayakkabı akımına Oğuzhan Koç'un ardından Mustafa Sandal da uydu. Pop müziğin sevilen isimlerinden Sandal'ın son konserinde giydiği, dünyaca ünlü bir markaya ait beyaz ayakkabılara sosyal medyada yorum yağdı.
10.10.2023 Cadde
Leonardo DiCaprio'nun 'Titanik' kostümü satılıyor!
Leonardo DiCaprio'nun 'Titanik' kostümü satılıyor! Kate Winslet (Rose Dewitt Bukater) ile Leonardo DiCaprio'nun (Jack Dawson) bindikleri geminin felaketle sonuçlanan ilk seferinde tanışıp, farklı toplumsal sınıflara mensup iki aşığı canlandırdığı 'Titanik' filmi, üzerinden 26 yıl geçmesine karşın konuşulmaya devam ediyor. Oscar ödüllü aktörün kült yapımda giydiği kostüm açık artırmaya çıkıyor. Dört günlük teklif süresi sonunda tahmini satış rakamı da açıklandı.
5.10.2023 Cadde
Parmak arasında 9.2 milyar dolar
Parmak arasında 9.2 milyar dolar Almanya merkezli terlik üreticisi Birkenstock, 250. doğum gününden hemen önce New York Borsası’na kote olmaya hazırlanıyor.
4.10.2023 Ekonomi
500 dolarlık ayakkabı dengeleri değiştirdi
500 dolarlık ayakkabı dengeleri değiştirdi Dünyanın en büyük spor ayakkabı üreticilerinden Nike ve Adidas’ın pistlerde ve parkurlardaki yarışında dengeler değişti.
1.10.2023 Ekonomi
90 yaşındaki oyuncu Michael Caine'e göre uzun yaşamın üç sırrı!
90 yaşındaki oyuncu Michael Caine'e göre uzun yaşamın üç sırrı! Yaklaşık 70 yıllık kariyerinde 160'tan fazla filmde rol alan Michael Caine, 1986'da gösterime giren 'Hannah and Her Sisters' ve 1999 yapımı 'The Cider House Rules' ile 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' Oscar'ını kazandı. Academi Ödülleri'nde dört de adaylığı bulunan 90 yaşındaki İngiliz aktör, uzun ve mutlu bir yaşamın üç sırrını paylaştı.
26.09.2023 Cadde
Uluslararası başarı
Uluslararası başarı Şevval Sam, Ataşehir Palladium AVM’nin 15’inci yıl kutlamalarında sahne aldı.
19.09.2023 Cadde
PTT personelinin kıyafeti Uşak’tan
PTT personelinin kıyafeti Uşak’tan Uşak Üniversitesi, PTT ile yürüttüğü işbirliğini sürdürüyor. Deri, Tekstil, Seramik Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi, bu yıl da personelin iki sezonluk kıyafetlerini üretti.
16.09.2023 Ege
Halkına yasakladı ama kendisi giydi
Halkına yasakladı ama kendisi giydi Kuzey Kore’de batılı giyim tarzı halktan kişilere yasak. Ama Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, batıda bu yazın modası olan sandaletten giyerek şaşırttı!
3.09.2023 Dünya
Emniyet'ten suç örgütlerine eş zamanlı operasyon! 30 şüpheli yakalandı
Emniyet'ten suç örgütlerine eş zamanlı operasyon! 30 şüpheli yakalandı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü İstanbul'da suç örgütlerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 30 şüpheli yakalandı.
1.09.2023 Gündem
Çocukta stresin ilacı, 9 saat uyku
Çocukta stresin ilacı, 9 saat uyku .ABD’de Georgia Üniversitesi’nde yapılan araştırma, yeterli uykunun çocukların stresle mücadele etmelerine ve fevri davranışlarını azaltmalarına yardımcı olduğunu gösterdi.
1.09.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Spor Ayakkabı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.