Skorer TV Spor Bülteni - 10 Temmuz 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 10 Temmuz 2019 Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Sevilla’nın Fernando’ya karşılık teklif ettiği Roque Mesa’ya onay verdi. Kulüpler takas konusunda son detayları görüşüyor.   Dorukhan Toköz'ü transfer etmek isteyen Lazio ve Udinese tekliflerini 7 milyon Euro’ya çıkardı; Beşiktaş ise 10 milyon Euro’nun altındaki teklifleri kabul etmiyor.    Altay Bayındır transferinde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe’de, teknik direktör Ersun Yanal, özel olarak aradığı genç eldivene, sarı lacivertli takımda birinci kaleci olacağını söyledi.    Adı Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile anılan Deniz Türüç, dün Kayserispor Tesisleri'ne geldi.
10.07.2019 Haber Bülteni
Skorer TV Spor Bülteni - 01 Temmuz 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 01 Temmuz 2019 Galatasaray, Fernando’nun Banega takası için kullanılması durumunda, takıma katabileceği 3 oyuncuyu belirledi.   Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray'dan ayrılan Eren Derdiyok'u veto etti.   Orta saha transferi için girişimlerini sürdüren Fenerbahçe'nin, Başakşehir’den Mahmut Tekdemir’i kadrosuna katmak için girişimlere başladığı öğrenildi.   Trabzonspor, uzun yıllar Chelsea forması giyen, Nijerya Milli Takımı’nın kaptanı John Obi Mikel ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.   93. Gazi Koşusu'nu jokeyliğini Ahmet Çelik'in yaptığı The Last Romance adlı safkan kazandı.
1.07.2019 Haber Bülteni
Skorer TV Spor Bülteni - 20 Haziran 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 20 Haziran 2019 Galatasaray’a menajerler tarafından son önerilen isim olan West Hamlı Javier Hernandez’in hem yaşı hem maliyeti, yönetimi düşündürüyor.     Beşiktaş, Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda sol stoper, kanat ve forvete yoğunlaştı.     Fenerbahçe'nin Royal Antwerp forması giyen stoper Dino Arslanagic ile anlaştığı iddia edildi.     Abdullah Avcı’dan boşalan teknik direktörlük görevine Okan Buruk’u getiren Başakşehir, transferde gaza bastı. Gündemde Martin Skrtel ve Vedat Muriç var.
20.06.2019 Haber Bülteni
Türkiye-İran veteranlar maçını dostluk kazandı
Türkiye-İran veteranlar maçını dostluk kazandı Elit Master Lig Türkiye Karması ile İran Milli Master Karması veteranlar mücadelesi, 1-1'lik eşitlikle tamamlandı, sahada kazanan dostluk oldu. Elit Master Lig Türkiye Karması ile İran Milli Master Karması veteranlar mücadelesi Şenlikköy Stadı'nda oynandı. Mücadele ilk yarıda karşılıklı atılan goller sonucu 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.
16.06.2019 Haber Bülteni
Skorer TV Spor Bülteni - 14 Haziran 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 14 Haziran 2019 Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, gündemine Danny Welbeck’i aldı.    Tecrübeli futbolcu Emre Belözoğlu, Fenerbahçe ile Türkiye A Milli Futbol Takımı arasında bir tercih yapacak.     Burak Yılmaz, Serie A’ya yeni yükselen Lecce’den aldığı transfer teklifini reddetti. Beşiktaş ile 2021’e kadar sözleşmesi bulunan yıldız golcü, kariyerini siyah beyazlı forma altında noktalayacağını bildirdi.   NBA’de şampiyon, final serisinde Golden State Warriors'ı 4-2 mağlup eden Toronto Raptors oldu ve Kanada ekibi tarihinin ilk NBA zaferine ulaştı.
14.06.2019 Haber Bülteni
Skorer TV Spor Bülteni - 12 Haziran 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 12 Haziran 2019 Galatasaray’ın radarına giren ve geçen sezon Anderlecht'te kiralık olarak forma giyen Yannick Bolasie için, Everton ile görüşmelerin başladığı ifade edildi.   Beşiktaş, geçtiğimiz sezonu CSKA Moskova’da kiralık geçiren Everton’ın Hırvat yıldızı Nikola Vlasic için vatandaşı Domagoj Vida’yı devreye sokacak.   Fenerbahçe’de transfer çalışmaları durdu. Sarı lacivertliler, UEFA’nın vereceği kararı bekliyor.   EURO 2020 Elemeleri'nde A Milli Takım, deplasmanda İzlanda'ya 2-1 mağlup oldu.
12.06.2019 Haber Bülteni
Skorer TV Spor Bülteni - 10 Haziran 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 10 Haziran 2019 EURO2020 Elemeleri'ndeki 4. maç için İzlanda'ya giden A Milli Takım'a pasaport girişinde adeta işkence çektirildi. 3 saat bekletilen Milli Takım'da kaptan Emre Belözoğlu ve Burak Yılmaz duruma tepki gösterdi.   Beşiktaş’ta durumu netleşmeyen Gary Medel, Arjantin ekibi Boca Juniors'ın radarında.    Çin kulübü Suning ile olan sözleşmesi feshedilen Brezilyalı yıldız Ramires Fenerbahçe’ye teklif edildi.   Sezonun ikinci Grand Slam turnuvası Fransa Açık'ta dünya 4 numarası Dominic Thiem'i 3-1 mağlup eden Rafael Nadal 12. şampiyonluğunu kazandı.
10.06.2019 Futbol
Skorer TV Spor Bülteni - 31 Mayıs 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 31 Mayıs 2019 Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, orta saha arayışları kapsamında, gündemine Tomas Soucek’i aldı.   Süper Lig’den düşen Erzurumspor’un başarılı orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in gözdeleri arasında yer alıyor.   Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş'la anlaşmaya vardı. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'la bir görüşme yapan ve izin alan tecrübeli teknik adam, siyah-beyazlı takımla 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.   A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde karşılaşacağı Fransa ve İzlanda maçları öncesinde Yunanistan'ı konuk etti. Antalya Stadı'nda oynanan özel maçı Türkiye 2-1 kazandı.
31.05.2019 Haber Bülteni
Skorer TV Spor Bülteni - 30 Mayıs 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 30 Mayıs 2019 Galatasaray, Radamel Falcao'dan sonra bir yıldızı da gündemine aldı. İddiaya göre, PSV'nin kaptanı Luuk de Jong için nabız yoklanacak.   Beşiktaş’ın genç yıldızı Dorukhan’a Ajax’ın ardından İtalyan ve İngiliz kulüplerinden de teklif geldiği bildirildi. Yönetim ise, Dorukhan’ın değerini bulması için beklemeye geçti.   Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren İsmail Köybaşı, eski hocası Aykut Kocaman’ın çalıştırdığı Konyaspor’un radarında.   Bakü'de oynanan UEFA Avrupa Ligi finalinde Chelsea ezeli rakibi Arsenal'ı 4-1'lik skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.
30.05.2019 Futbol
Skorer TV Spor Bülteni - 29 Mayıs 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 29 Mayıs 2019 Fenerbahçe'de Martin Skrtel bilmecesi çözüme kavuşmadı. Başta Parma olmak üzere bir çok kulüpten teklif alan Slovak stoper ile bu hafta içinde son kez bir araya gelinecek.    Arjantin ve Uruguay basını, Marcos Senesi'nin ardından Brian Rodriguez'in de Beşiktaş'ın radarında olduğunu yazdı.     Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Sinan Gümüş ile yollar ayrıldı. Şampiyonluk kutlamasına katılmayan Sinan'ın evinin eşyalarını toplayarak Türkiye'den ayrıldığı ifade ediliyor.     Türkiye A Milli Futbol Takımı’nda, sakatlığı bulunan Ozan Kabak aday kadrodan çıkarıldı.
29.05.2019 Haber Bülteni
Skorer TV Spor Bülteni - 28 Mayıs 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 28 Mayıs 2019 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçtiğimiz hafta Portekiz ziyaretinde önemli bir görüşme yaptı. Benfica Başkanı Luis Filipe Viera ve yönetimiyle bir toplantı yapan Koç’un kulüp modelini incelediği ortaya çıktı. Sarı lacivertliler, Lubomir Fejsa’yı da gündemine aldı.     Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Muslera’nın alternatifi olarak, Bursaspor’dan Okan Koçuk’u istiyor.   Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Beşiktaş'a gelen Adem Ljajic'in kaderi belli oldu.    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir, teknik direktörleri Abdullah Avcı ve futbolcuları için herhangi bir teklif almadıklarını açıkladı.
28.05.2019 Futbol
Skorer TV Spor Bülteni - 27 Mayıs 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 27 Mayıs 2019 Galatasaray, rotasını yerli futbolculara çevirdi. Sarı kırmızılılar, Gökhan Töre ve Şener Özbayraklı’yı kadrosuna katmak istiyor.    Beşiktaş’ın, Benfica’nın genç futbolcusu Alfa Semedo için Portekiz kulübüne kiralama teklifi yapıp beklemeye geçtiği bildirildi.   Spor Toto Süper Lig'in 34. hafta kapanış maçında Fenerbahçe sahasında Antalyaspor'u 3-1 mağlup etti.     Ligde Akhisarspor'un ardından Bursaspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor küme düştü. Göztepe ise sahasında 38 puanla ligde kaldı.
27.05.2019 Haber Bülteni
Skorer TV Spor Bülteni - 24 Mayıs 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 24 Mayıs 2019 Fenerbahçe’nin genç yıldızı Eljif Elmas için devreye giren son takım, Napoli oldu.   Beşiktaş, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Gökhan Gönül'e alternatif arayan siyah beyazlılar, Demir Grup Sivasspor'dan Douglas'ı gündemine aldı.   Yeni sezonda Mbaye Diagne’yi 1. Forvet olarak düşünmeyen Galatasaray’da, hedefteki ilk isim Babacar.    Fenerbahçe, Emre Belözoğlu hamlesinden sonra, gündemine bir Başakşehirli yıldızı daha aldı.
24.05.2019 Haber Bülteni
Skorer TV Spor Bülteni - 23 Mayıs 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 23 Mayıs 2019 Ligi şampiyon olarak tamamlayan ve UEFA ile "Sattığın kadar alabilirsin" anlaşması olan Galatasaray'da önümüzdeki sezon ciddi değişiklikler yaşanacak.    İtalyan, İngiliz ve İspanyol kulüplerinin peşinde olduğu Dorukhan Toköz için Ajax, Beşiktaş'a 7 milyon Euro'luk teklifle geldi.     İspanyol basınından gelen haberlere göre, Barcelona'nın yıldızı Malcom, kiralık olarak Fenerbahçe'ye önerildi.   Galatasaray’ın, Fenerbahçe’nin sağ beki Şener Özbayraklı ile anlaşma sağladığı iddia ediliyor.
23.05.2019 Futbol
Skorer TV Spor Bülteni - 22 Mayıs 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 22 Mayıs 2019 Galatasaray ile sözleşmesi sona erecek olan Sinan Gümüş için İtalya'dan yeni bir transfer iddiası geldi.   Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek İspanyol golcü Roberto Soldado'nun ülkesinin takımlarından Getafe ile anlaştığı belirtildi.   Beşiktaş’ta, ara transfer döneminde West Ham’ın kapısından dönen Gary Medel’in kariyerine İngiltere’de devam etmek istediği öğrenildi. Deneyimli oyuncunun alacaklarına karşılık yönetimden bonservisini isteyeceği ifade edildi.   Trabzonspor'un,  5 sezondur Başakşehir ile gösterdiği performansla futbol otoritelerinin beğenisini kazanan Epureanu ile ilgilendiği belirtiliyor.
22.05.2019 Haber Bülteni
Skorer TV Spor Bülteni - 21 Mayıs 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 21 Mayıs 2019 Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da gündem, Faslı oyuncu Nasser El Khayati.   Beşiktaş’ta sezonun flaş ismi Dorukhan Toköz, Genoa’nın gündeminde. İtalyan ekibi, genç yıldız için teklif yapacak.   Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, bu sezon ilk kez üç hafta üst üste galip geldi.   Ligde 22. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray yeni sezonun ilk transferini bitirdi; Ryan Babel sarı kırmızılılara imza attı.
21.05.2019 Haber Bülteni
Skorer TV Spor Bülteni - 20 Mayıs 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 20 Mayıs 2019 Spor Toto Süper Lig 2018-2019 sezonu şampiyonu Galatasaray oldu. 33. Haftadaki kritik maçta evinde Medipol Başakşehir'i 2-1 yenen sarı kırmızılılar, tarihindeki 22. şampiyonluğunu ilan etti.     Gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, önceliği forvet bölgesine verdi. Gündemdeki ilk adaylar ise Mario Balotelli, ve Max Kruse.   Beşiktaş’ta, ligde üst üste 6 maçta rakip fileleri sarsmasının ardından 3 mücadelede gol orucuna giren Burak Yılmaz’ın bu performansı, takımı da etkiledi. Burak gol atamayınca, siyah beyazlıların hem şampiyonluk hem de Devler Ligi hayali sona erdi.     Turkish Airlines Euroleague'de temsilcimiz Anadolu Efes finalde CSKA Moskova'ya yenilerek Avrupa ikincisi oldu. Üçüncülük maçında ise, Fenerbahçe Beko Real Madrid engeline takıldı.
20.05.2019 Haber Bülteni
Skorer TV Spor Bülteni - 18 Mayıs 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 18 Mayıs 2019 Fenerbahçe, Slavia Prag forması giyen yıldız futbolcu Tomas Soucek için 4 milyon Euro’luk teklif yaptı.   Galatasaray’ın sezon başında Everton’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Henry Onyekuru, sarı kırmızılı ekipte gösterdiği performansla İngiliz ekibinin dikkatini çekti. Ancak yıldız oyuncunun gelecek sezon da Galatasaray’da kalabileceği belirtiliyor.   UEFA, Beşiktaş Kulübü'nün Mayıs 2015'te imzaladığı Finansal Fair Play anlaşmasını başarıyla tamamladığını açıklarken, Trabzonspor'un ise başarısız olduğunu ve bir üst kurula sevk edildiğini duyurdu.   Turkish Airlines Euroleague Final Four yarı final maçında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu farklı mağlup ederek tarihinde ilk kez finale yükseldi. Lacivert beyazlıların finaldeki rakibi ise Rus temsilcisi CSKA Moskova oldu.
18.05.2019 Futbol
Skorer TV Spor Bülteni - 17 Mayıs 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 17 Mayıs 2019 Fenerbahçe’nin genç yıldızı Eljif Elmas, Fiorentina ve Lazio’dan sonra Torino’nun da listesine girdi.   Galatasaray yönetimi bir yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen 32 yaşındaki Mariano'yu iyi bir teklif gelmesi halinde gözden çıkaracak.     Beşiktaş, Japonya’dan ciddi bir sponsor desteği gelmesi halinde Shinji Kagawa’yı kadrosunda tutacak. Aksi halde ilk 11’de düzenli oynaması zor görünen 30 yaşındaki futbolcuyla yollar ayrılacak.     Turkish Airlines Euroleague Final-Four'da iki Türk takımı Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes bu akşam saat 19:00’da karşı karşıya gelecek.
17.05.2019 Futbol
Skorer TV Spor Bülteni - 16 Mayıs 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 16 Mayıs 2019 Beşiktaş'ta görev yapan Real Madrid efsanesi Guti, Arnhem'de kiralık oynayan ve Hollanda Ligi'nde 7 gol ve 10 asist yapan Martin Ödegaard'ı getirmek için Real Madrid ile görüşecek.   Mısır’ın ev sahipliğinde 21 Haziran-19 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Afrika Kupası, Fenerbahçe’de Dirar paniğine yol açtı.     Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Akhisarspor'u 3-1 yenerek bu kulvardaki 18. şampiyonluğunu elde etti.   Trabzonspor devre arasında da istediği Çaykur Rizespor’un Nijeryalı stoperi Awaziem için harekete geçti.
16.05.2019 Haber Bülteni
Skorer TV Spor Bülteni - 15 Mayıs 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 15 Mayıs 2019 Sezon başından beri gösterdiği performansla alkış toplayan Beşiktaş’ın Hırvat yıldızı Domagoj Vida, Alanyaspor maçına da damga vurdu. Vida’nın gelecek sezon takım kaptanlarından biri olması bekleniyor.   Fenerbahçe, sezon sonu sözleşmesi sona erecek Martin Skrtel'e 2 milyon Euro'dan 1+1 yıllık bir teklifte bulundu. Slovak stoperin teklife sıcak baktığı konuşuluyor.   Galatasaray’da, gelecek sezon forma giymesi zor görünen Emre Akbaba'nın sözleşmesi dondurulacak.   Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın teknk direktörü Mustafa Denizli, görevinden ayrıldığını açıkladı.
15.05.2019 Haber Bülteni
Skorer TV Spor Bülteni - 14 Mayıs 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 14 Mayıs 2019 Yarın Akhisarspor ile Türkiye Kupası finalinde karşılaşacak Galatasaray’da, teknik direktör Fatih Terim’in kafasında iki değişikliğin olduğu öğrenildi.   Meksika ekibi Tigres, Fenerbahçeli Diego Reyes’i ısrarla isterken, sarı lacivertlilere de Lucas Zelarayan’ı önerdi.   59 golle ligin en çok gol atan üçüncü takımı Trabzonspor’un bu sezon tam 25 şutu direkte patladı. Rodallega, direkten dönen 7 şutuyla liderliği elinde bulunduruyor.     Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta kapanış maçında Beşiktaş sahasında Alanyaspor'u 2-1 mağlup etti.
14.05.2019 Haber Bülteni
Skorer TV Spor Bülteni - 13 Mayıs 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 13 Mayıs 2019 Galatasaray'ın kiralık oyuncusu Badou Ndiaye’nin, Avrupa’nın 3 dev kulübünün takibinde olduğu öğrenildi.   Fenerbahçe’deki geleceği tartışma konusu olan Mathieu Valbuena, transferle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.   Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda, Fikret Orman, 5. kez başkan seçildi.     Spor Toto Süper Lig'de Medipol Basakşehir sahasında Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü.
13.05.2019 Futbol
Skorer TV Spor Bülteni - 10 Mayıs 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 10 Mayıs 2019 Stoke City'den kiralık olarak Galatasaray’a gelen Badou Ndiaye, gelecek sezon Fransa'da mücadele edebilir. İngiliz ekibi bonservisiyle göndermeyi düşündüğü Ndiaye için gelen teklifleri değerlendirmeye aldı.   Fenerbahçe’nin İranlı Allahyar Sayyadmanesh’i kadrosuna katmak için girişimlere başladığı belirtildi.   Beşiktaş’ın sezon başında Torino’dan kiraladığı Adem Ljajic için flaş bir iddia ortaya atıldı.    Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool-Tottenham finalinin ardından UEFA Avrupa Ligi'nin finalinde de iki İngiliz takımı, Arsenal ve Chelsea karşı karşıya gelecek.
10.05.2019 Futbol
Skorer TV Spor Bülteni - 09 Mayıs 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 09 Mayıs 2019 Stoper arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, gözünü Barcelona'da kiralık oynayan Jeison Murillo'ya dikti. Sarı lacivertliler kısa süre içinde temaslara başlayacak.   Atiba Hutchinson’ın alternatifini arayan Beşiktaş yönetimi, gündemine Mikel Agu’yu aldı.   Galatasaray'da gözden çıkarılan Sinan Gümüş ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İtalyan basını, oyuncunun Genoa ile sözleşme imzalayacağını duyurdu.    Şampiyonlar Ligi’nde Liverpool’un ardından bir mucize de Tottenham’dan geldi. İngiliz ekibi yarı final rövanş maçında Ajax’ı geriden gelip 3-2 mağlup ederek adını finale yazdırdı.
9.05.2019 Haber Bülteni

Benzer Haber Etiketleri