Spor Tesisleri

Spor Tesisleri

Son dakika spor tesisleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan spor tesisleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan spor tesisleri haber sayfamızda...

Spor Tesisleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.726 spor tesisleri haberi bulunmuştur.
Güreş Milli Takımı teknik kadrosunun hedefi olimpiyat kotası
Güreş Milli Takımı teknik kadrosunun hedefi olimpiyat kotası Kadın ve Erkek Güreş Milli Takımı teknik kadrosu, Bakü’de organize edilecek Paris Olimpiyat Oyunları Avrupa kalifikasyon mücadelelerinde kotaları almayı hedefliyor.
4.04.2024 Güreş
Milli güreşçi Ali Cengiz: Olimpiyat odaklı çalışıyorum
Milli güreşçi Ali Cengiz: Olimpiyat odaklı çalışıyorum Grekoromen Güreş Milli Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'na kota almak için çalışmalarını sürdürüyor. Milli güreşçiler Selçuk Can, Burhan Akbudak ve Doğan Yılmaz ile daha önce olimpiyat kotasını cebine koyan Ali Cengiz açıklamalarda bulundu.
30.03.2024 Güreş
Bakan Bak: Türkiye spor devrimi yaşamaktadır
Bakan Bak: Türkiye spor devrimi yaşamaktadır Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fatih Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Spor Merkezi’nin açılışına katıldı. Gençlerle ve sporcularla bir araya gelen Bakan Bak, “Türkiye Avrupa'nın ve dünyanın en modern stadyumlarına sahip” dedi. Programda konuşan Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan ise “Fatih'i beş yılda sportif alanlar açısından avantajlı bir ilçe haline dönüştürmeye başladık” dedi.
22.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara'nın bu 'Yavaş'lıktan kurtulması gerekiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara'nın bu 'Yavaş'lıktan kurtulması gerekiyor Mamak'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara bu kadar ihmale, bu kadar yatırımsızlığa tahammül edemez. Ankara’nın 'Yavaş'lıktan kurtulması, bir an önce hızlanması gerekiyor." dedi.
19.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara'nın bu 'Yavaş'lıktan kurtulması gerekiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ankara'nın bu 'Yavaş'lıktan kurtulması gerekiyor Mamak'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara bu kadar ihmale, bu kadar yatırımsızlığa tahammül edemez. Ankara’nın 'Yavaş'lıktan kurtulması, bir an önce hızlanması gerekiyor." dedi.
19.03.2024 Gündem
Bakan Bak'tan 31 Mart mesajı: Bize çalışan adam lazım, tatile giden değil
Bakan Bak'tan 31 Mart mesajı: Bize çalışan adam lazım, tatile giden değil Sarıgazi Kemal Ayyıldız Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın iştirakiyle Sancaktepe'de açıldı. Açılışta konuşan Bakan Bak, “Bize çalışan adam lazım. Tatile giden adam lazım değil. Bize Murat Kurum lazım” dedi.
18.03.2024 Gündem
Çeşme’yi uçuracak 68 proje!
Çeşme’yi uçuracak 68 proje! Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, “4 Mevsim Yaşayan ve Yaşanan Çeşme” temasıyla altyapıdan, sosyal donatılar ve turizme kadar 11 ana başlıkta toplam 68 projesini Çeşmeliler’e tanıttı. Çeşme Swissotel’de düzenlenen ve 500’ün üzerinde konuğun katıldığı tanıtım toplantısına AK Parti İzmir Milletvekilleri Şebnem Bursalı ve Alpay Özalan, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Çeşme’de faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
16.03.2024 Ege
Prof. Dr. Nabi Avcı Spor Tesisleri Bakan Bak'ın katılımı ile açıldı
Prof. Dr. Nabi Avcı Spor Tesisleri Bakan Bak'ın katılımı ile açıldı Ümraniye İstiklal Mahallesi'nde hizmet verecek olan Prof. Dr. Nabi Avcı Spor Tesisleri düzenlenen törenle açıldı. Törende konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Biz başkaları gibi değiliz, tatilde gezmeyiz, tatil bilmeyiz, eser üretiriz ve eserler yaparız. Tüm tesisler ortada, saha, stadyum, havuzlar var. Hizmet bizde, eser bizde” dedi.
16.03.2024 Gündem
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tugay: Hiç endişeniz olmasın
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tugay: Hiç endişeniz olmasın Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, Buca ilçesinde seçmenlerle iftar yaptı. İlçe sakinlerinin hayat kalitesini artırmak için gerekli hizmetleri üreteceklerini belirten Tugay, "Yüzünüzdeki bulutlar gitsin. Zihninizde umutsuzluk kalmasın. Çalışırız, çabalarız, haksızlıklara karşı mücadeleyi kazanırız ve bu ülkeyi hep beraber düze çıkarırız" dedi.
15.03.2024 Gündem
Bakan Bak duyurdu: 100 sporcuyla Paris Olimpiyatları'nda olacağız
Bakan Bak duyurdu: 100 sporcuyla Paris Olimpiyatları'nda olacağız Bursa'nın Kestel ilçesinde, Kestel İlçe Stadyumu Tartan Zemin Seremonisine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak; spor kulüpleri, milli sporcular, gönüllü gençler ve üniversite öğrencileri ile iftarda buluştu.
14.03.2024 Gündem
AK Parti'nin Adana adayı Kocaispir: Adana değişim istiyor
AK Parti'nin Adana adayı Kocaispir: Adana değişim istiyor Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçe sakinleriyle kucaklaşan Kocaispir, “Adana değişim istiyor” dedi.
14.03.2024 Gündem
AK Parti'nin Adana adayı: Devletimizin tüm kurumlarını buraya getireceğiz
AK Parti'nin Adana adayı: Devletimizin tüm kurumlarını buraya getireceğiz Kozan ve İmamoğlu ilçelerinde seçim ofisi açan AK Parti'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, "Devletimizin tüm kurumlarını buraya getireceğiz" dedi.
11.03.2024 Gündem
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Kahramanmaraş'a stadyum müjdesi
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Kahramanmaraş'a stadyum müjdesi Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kahramanmaraş'a 12 bin 500 kapasiteli stadyum yapacaklarını açıkladı.
10.03.2024 Diğer
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Kahramanmaraş'a stadyum sözü!
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Kahramanmaraş'a stadyum sözü! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kahramanmaraş'a 12 bin 500 kişilik bir stadyum yapacaklarını belirterek, "12 bin 500 kişilik yaşayan bir stadın ihalesini en kısa sürede yapıp Maraş'a kazandıracağız" dedi.
10.03.2024 Gündem
‘Çeşme için şimdiden çalışmaya başladık’
‘Çeşme için şimdiden çalışmaya başladık’ CHP’den Çeşme Belediye Başkanlığı adaylığı çok konuşulan Lal Denizli, 14 yıllık siyasi geçmişi olduğunun altını çiziyor, “Şimdiden çalışmaya başladık bile” diyor.
9.03.2024 Ege
AK Parti İBB Başkan adayı Kurum: Bize çalışkan adam lazım, tatil yapan değil
AK Parti İBB Başkan adayı Kurum: Bize çalışkan adam lazım, tatil yapan değil İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Dünyanın En Uzun Bisiklet Hattı Dünya Rekoru Denemesi’ programında gençlerle bir araya geldi.
9.03.2024 Gündem
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı
Hamza Dağ'dan girişimci kadınlara hibe desteği! Detayları açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 'Eşsiz İzmir Kadın ve Aile Lansmanı'nı gerçekleştirdi. Lansmana AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı da katılım gösterdi.
8.03.2024 Gündem
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulunuyor.
7.03.2024 Haberler
İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
'Ülke, 'Yapamaz' diyenlerin engellerini açarak ilerliyor'
'Ülke, 'Yapamaz' diyenlerin engellerini açarak ilerliyor' Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Savunma sanayisinde devasa yatırımlar var. Bize dediler ki 'Siz uçak yapamazsınız', yaptık, uçuyor, Kaan uçuyor, onu yapan Türk mühendisleri. Siz ne derseniz deyin, özgüvenimiz var, mühendisimiz var, gençlerimiz var, teknolojimiz var. Büyüyen, gelişen, güçlü Türkiye var. Siz ne derseniz deyin." şeklinde konuştu.
6.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı gelmeden 31 Mart'ta milli irade bayramını ilan edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Muğla mitinginde konuşma yaptı.
4.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muğla'da yerel seçim mesajı: Ayrım yok, hizmet var!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muğla'da yerel seçim mesajı: Ayrım yok, hizmet var! 'Biz bugüne kadar ayrım yapmadan sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık.' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İnşallah beraberce bayramdan önce 31 Mart'ta milli iradenin bayramını yaşayacağız.' dedi.
3.03.2024 Gündem
Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir: Bağcılar’a deniz getireceğiz
Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir: Bağcılar’a deniz getireceğiz Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, yeni dönemde gerçekleştireceği projelerin tanıtımını yaptı. Eğitimden çevreye kadar 8 ayrı başlıktan oluşan projelerini tanıtan Özdemir, 22 aylık süreçte yaptıklarını da anlattı. Özdemir programda yaptığı konuşmada, "Şimdi sizlere bir müjde vermek istiyorum. Bu dönem, Bağcılar’a deniz getiriyoruz. Bağcılar’a Kilyos bölgesinde yeni bir sahil yeri kazandırıyoruz. Burada hayata geçireceğimiz sosyal tesisler ile hemşerilerimize denizi armağan ediyoruz” ifadelerini kullandı.
25.02.2024 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanı Bak'tan KAAN açıklaması
Gençlik ve Spor Bakanı Bak'tan KAAN açıklaması Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, geldiği Düzce’de çeşitli ziyaret ve proje incelemelerinde bulundu.
25.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Spor Tesisleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.