Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup

Son dakika SPOR Toto 2. Lig Kırmızı Grup haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan SPOR Toto 2. Lig Kırmızı Grup gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan SPOR Toto 2. Lig Kırmızı Grup haber sayfamızda...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.248 spor toto 2. lig kırmızı grup haberi bulunmuştur.
Menemen Belediyespor kupasını aldı
Menemen Belediyespor kupasını aldı Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta geçtiğimiz hafta şampiyonluğa ulaşan Menemenspor kupasını aldı.
1.07.2020 Futbol
Menemen Belediyespor-Etimesgut Belediyespor: 2-3
Menemen Belediyespor-Etimesgut Belediyespor: 2-3 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta teknik direktör Suat Kaya'nın çalıştırdığı lider Menemen Belediyespor kendi sahasında Etimesgut Belediyespor'a 3-2 mağlup oldu.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Menemen’de rehavete yer yok
Menemen’de rehavete yer yok Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta yarın evinde Etimesgut Belediyespor’la şampiyonluk yolunda kritik maça çıkacak
2.04.2019 Ege
Menemenspor deplasmanda güldü
11.02.2019 Ege
Bandırmaspor'dan imza şov!
Bandırmaspor'dan imza şov! Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor, 2018-2019 sezonunun ikinci yarısının transfer bitiminde kadrosuna dahil ettiği Adana demirspor’dan Batuhan Karadeniz, Denizlispor’dan Cihan Özkaynak ve Fethiyespor’dan Hakan Olkan için imza töreni düzenledi.
1.07.2020 Futbol
Menemen BLD oh çekti
Menemen BLD oh çekti Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirve mücadelesi veren Menemen Belediyespor ilk yarının son maçında evinde Konya Anadolu Selçukspor’u son 9. dakikada bulduğu gollerle 3-1 yenerek yeniden 2. sıraya yükseldi.
17.12.2018 Ege
Ahmet Dursun'la yollar ayrıldı!
Ahmet Dursun'la yollar ayrıldı! Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tokatspor, sportif direktör Ahmet Dursun ile yollarını ayırdı.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Darıca Gençlerbirliği'nde Oktay Derelioğlu dönemi
Darıca Gençlerbirliği'nde Oktay Derelioğlu dönemi Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Darıca Gençlerbirliği, Abdulkadir Aslan'dan boşalan teknik direktörlük görevine eski milli oyuncu Oktay Derelioğlu'nu getirdi.
1.07.2020 Futbol
Ahmet Dursun futbola döndü!
Ahmet Dursun futbola döndü! Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'da yer alan Tokatspor'da Sportif Direktör olan Ahmet Dursun aynı zamanda futbolcu olarak da sözleşme imzaladı...
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Hatayspor'da olağanüstü genel kurul kararı
Hatayspor'da olağanüstü genel kurul kararı Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak Spor Toto 1. Lig'e yükselen Hatayspor, yeni sezon öncesi olağanüstü genel kurul kararı aldı.
1.07.2020 1.Lig
Hatayspor, Caner Hüseyin Bağ ile sözleşme yeniledi
Hatayspor, Caner Hüseyin Bağ ile sözleşme yeniledi Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak Spor Toto 1. Lig'e yükselen Hatayspor, orta saha oyuncusu Caner Hüseyin Bağ ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
1.07.2020 Futbol
Bu derbiye yürek dayanmaz
Bu derbiye yürek dayanmaz Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta iki İzmir temsilcisi kozlarını paylaşıyor. Bitime 3 hafta kala Bucaspor ateş hattından kurtulmanın, Menemen Belediyespor  ise liderlik koltuğuna oturmanın hesabını yapıyor.
22.04.2018 Ege
PFDK'dan Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzon'a ceza
PFDK'dan Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzon'a ceza PFDK, Süper Lig takımlarına ceza yağdırdı
30.06.2020 Beşiktaş
Bucaspor gurbette yok
Bucaspor gurbette yok Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta zirve mücadelesi veren Hatayspor’a 4-0 mağlup olan Bucaspor, bu sezon deplasmanlarda kayıplara karıştı.
5.02.2018 Ege
‘Bu takım  şampiyon olacak’
‘Bu takım şampiyon olacak’ Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta İnegölspor’a deplasmanda 2-1 yenilen ve şampiyonluk yolunda yara alan Menemen Belediyespor, kaçırdıklarına yandı.
4.02.2018 Ege
Amedspor, Deniz Naki ile yollarını ayırma kararı aldı
Amedspor, Deniz Naki ile yollarını ayırma kararı aldı Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Nurullah Edemen, son dönemde takım ile ilgili yaşanan gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu. Son 41 deplasman maçında ‘seyirci yasağı’ verildiğini dikkat çeken Edemen, deplasman yasağının kaldırılması konusunda bütün yolları denediklerini ancak bir çözüm çıkmadığı için maça çıkmama kararı aldıklarını ifade etti.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
2. ve 3. Lig’de perde açılıyor
2. ve 3. Lig’de perde açılıyor İzmir ekipleri Altay, Bucaspor ve Menemen BLD. evinde puan arıyor, Kaf Kaf deplasmanda terleyecek.
26.08.2017 Ege
Süper Anadolu
Süper Anadolu Medipol Başakşehir geçtiğimiz sezon Beşiktaş’tan kiraladığı Mustafa Pektemek için siyah beyazlılara bir teklifte daha bulundu.    Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal’ın çok istediği oyunculardan biri olan Visca’nın birkaç gün içinde Bordo-Mavili formayı giyeceği öğrenildi.    Trabzonspor,Inter'de forma giyen ve hem stoper hem de ön libero mevkiinde oynayabilen Gary Medel için girişimde bulundu.   Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluğunu ilan edip TFF 1. Lig’e adını yazdıran Ankaragücü, transfer harekatına başladı.   Trabzonspor yönetimi, Kucka transferinde adım adım mutlu sona yaklaşıyor.
29.06.2017 Programlar
İsmail Kartal'dan Meireles bombası!
İsmail Kartal'dan Meireles bombası! Sarı-lacivertliler yeni sezon öncesi gözünü önemli isimlere dikti. Teknik direktör İsmail Kartal, F.Bahçe’den eski öğrencileri Meireles, Hakan ve Savaş’ın alınması için yönetime rapor verdi.
1.07.2020 1.Lig
İsmail Kartal sürprizi!
İsmail Kartal sürprizi! Spor Toto 2. Lig'den TFF 1. Lig'e yükselen Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü İsmail Kartal oldu.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Ankaragücü'nde teknik direktör İsmet Taşdemir görevi bıraktı
Ankaragücü'nde teknik direktör İsmet Taşdemir görevi bıraktı Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak gelecek sezon TFF 1. Lig'de mücadele etme hakkı kazanan MKE Ankaragücü'nün teknik direktörü İsmet Taşdemir, görevini bıraktığını açıkladı.
1.07.2020 1.Lig
Gümüşhanespor - Kastamonuspor 1966: 2-1
Gümüşhanespor - Kastamonuspor 1966: 2-1 Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup play-off yarı final rövanş maçında Gümüşhanespor sahasında Kastamonuspor 1966'yı 2-1 yenerek finale yükseldi.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
İstanbulspor'dan büyük beğeni toplayan paylaşım!
İstanbulspor'dan büyük beğeni toplayan paylaşım! Türk futbolunun efsane kulüpleri için yapılan paylaşım büyük beğeni topladı.
1.07.2020 Futbol
Kastamonuspor 1966, Hatayspor’u yenerek tur atladı
Kastamonuspor 1966, Hatayspor’u yenerek tur atladı Kastamonuspor 1966, sahasında konuk ettiği Hatayspor’u karşılaşmanın normal süresinde 1-0 yenilmesine rağmen uzatmaya giden karşılaşmada seri penaltı atışlarıyla 3-2 yenerek tur atladı.  Kastamonuspor 1966, sahasında Hatayspor’u konuk etti. Karşılaşmanın normal süresi 1-0 Hatayspor üstünlüğüyle tamamlandı. Bu skorla karşılaşma uzatmalara gitti. Uzatmalarda da gol sesi çıkmayınca seri penaltı atışlarına geçildi. Seri penaltı atışları sonrası Kastamonuspor 1966, Hatayspor’u 3-2 yenerek Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup Play-Off çeyrek final karşılaşmasında tur atlayarak yarı finale yükseldi. Kastamonuspor 1966-Hatayspor karşılaşması öncesinde bazı taraftarlar, davul-zurna ekibiyle birlikte karşılaşmanın oynanacağı Gazi Stadyumuna kadar yürüdü. Karşılaşma sonunda da taraftarlar, sahaya giderek futbolcular ve yöneticilerle birlikte tur sevincini yaşadı. Çiftetelli oynayarak tur sevincini yaşayan taraftarlar, bir süre sonra olaysız bir şekilde dağıldı.
8.05.2017 Futbol
Güldürün yüzümüzü
Güldürün yüzümüzü Spor Toto 2. Lig’de Menemen Belediyespor, Play Off rövanş maçında deplasmanda Gümüşhanespor’la karşı karşıya gelecek, 3. Lig’de de Altay, evinde Çorum Belediyespor’u ağırlayacak. İki İzmir ekibinin hedefi, turu getirecek galibiyetlerde...
8.05.2017 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.