Spor Toto Basketbol Süper Ligi

Spor Toto Basketbol Süper Ligi

Son dakika Spor Toto Basketbol Süper Ligi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Spor Toto Basketbol Süper Ligi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Spor Toto Basketbol Süper Ligi haber sayfamızda...

Spor Toto Basketbol Süper Ligi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 985 spor toto basketbol süper ligi haberi bulunmuştur.
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi başlıyor!
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi başlıyor! Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezon heyecanı 52. kez yarın oynanacak maçlarla başlayacak.
Her şey halkımın daha   huzurlu yaşaması için
Her şey halkımın daha huzurlu yaşaması için Kent genelinde çok şeyin değiştiğini kaydeden Başkan Nurullah Cahan, aşılamaz ve yapılamaz denilenleri yaptıklarını söyledi,  “Seçildiğim günden bu güne kadar, yaşanılabilir marka kent Uşak için çaba harcıyoruz. Tabakhane ve Kentpark projelerimizle de göz kamaştırıyoruz” dedi
31.08.2017 Ege
Anadolu Efes Erick McCollum'u renklerine kattı
Anadolu Efes Erick McCollum'u renklerine kattı Anadolu Efes, geçen sezon Galatasaray Odeabank forması giyen Erick McCollum'u renklerine bağladı.
1.07.2020 Basketbol
Birkan Batuk yeniden Anadolu Efes'te
Birkan Batuk yeniden Anadolu Efes'te Anadolu Efes eski oyuncusu Birkan Batuk ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.
Rakiplerimiz belli oldu! Beşiktaş, Banvit, Karşıyaka ve Gaziantep...
Rakiplerimiz belli oldu! Beşiktaş, Banvit, Karşıyaka ve Gaziantep... Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde temsilcilerimizin rakipleri ve yer alacağı gruplar belli oldu.
Best Balıkesir'de isim değişikliği
Best Balıkesir'de isim değişikliği Yeni sezonda Türkiye Basketbol 1. Ligi'ne Balıkesir Basketbol Kulübü olarak devam etme kararı alındı
Gasper Vidmar Banvit'te kaldı
Gasper Vidmar Banvit'te kaldı Banvit, 2 sezondur kadrosunda bulunan Sloven takım kaptanı Gasper Vidmar'ın sözleşmesini 2019'a kadar uzattı.
Nenad Markovic, Iberostar Tenerife’nin başına geçti
Nenad Markovic, Iberostar Tenerife’nin başına geçti Bu sezon Pınar Karşıyaka’yı çalıştıran Başantrenör Nenad Markovic, İspanya Ligi ekiplerinden Iberostar Tenerife’nin başına geçti.
1.07.2020 Basketbol
Mutlu Akpınar, Muratbey Uşak'ta
Mutlu Akpınar, Muratbey Uşak'ta Muratbey Uşak, uzun yıllar Türk Telekom ve son olarak Büyükçekmece Basketbol forması giyen Mutlu Akpınar ile anlaştı.
Tahincioğlu, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin yeni isim sponsoru oldu
Tahincioğlu, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin yeni isim sponsoru oldu Tahincioğlu, Basketbol Süper Ligi'nin yeni isim sponsoru oldu. Yeni sezonda ligin ismi Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi olacak
1.07.2020 Basketbol
Pınar Karşıyaka'da Trifunovic dönemi!
Pınar Karşıyaka'da Trifunovic dönemi! Spor Toto Basketbol Süper Ligi takımlarından Pınar Karşıyaka, başantrenör Aleksandar Trifunovic ile anlaştı.
1.07.2020 Basketbol
Bakan Kılıç, Başkan Orman’ı kabul etti
Bakan Kılıç, Başkan Orman’ı kabul etti Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ı kabul etti.
30.06.2020 Beşiktaş
CSKA Moskova, Clyburn'ü kadrosuna kattı
CSKA Moskova, Clyburn'ü kadrosuna kattı Geçen sezon Darüşşafaka Doğuş forması giyen ABD'li basketbolcu, Rusya'nın CSKA Moskova takımıyla 2 yıllığına anlaştı.
1.07.2020 Basketbol
Jefferson adım adım Beşiktaş'a!
Jefferson adım adım Beşiktaş'a! Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde sezonu final oynayarak tamamlayan Beşiktaş Sompo Japan, transferde Davon Jefferson ile yaptığı görüşmelerde aşama kaydetti.
1.07.2020 Basketbol
Erden’e, Efes ve Karşıyaka talip
Erden’e, Efes ve Karşıyaka talip Semih Erden için Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nden Anadolu Efes ve Pınar Karşıyaka’nın devrede olduğu iddia edildi.
1.07.2020 Basketbol
Özel diyemem daha da ötesi!
Özel diyemem daha da ötesi! Cumhurbaşkanlığı, THY Euroleague ve Spor Toto Basketbol Ligi şampiyonu Fenerbahçe'de başarının mimarı Zeljko Obradovic üç kupayı şöyle yorumladı: "Özel diyemem daha da ötesi"
1.07.2020 Basketbol
‘Bilet aldığımızı hatırladım!’
‘Bilet aldığımızı hatırladım!’ Fenerbahçe’ye şampiyonluğu getiren müthiş geri dönüşün mimarı olan Bogdan Bogdanovic, arkadaşlarının soyunma odasında ‘Sayende tatile 2 gün önce çıkıyoruz’ sözlerine, “Bileti aldığımı son anda hatırladım” diyerek esprili bir yanıt verdi.
1.07.2020 Basketbol
Fenerbahçe rüya gibi sezonu kupayla kapattı
Fenerbahçe rüya gibi sezonu kupayla kapattı Sarı-lacivertliler, 2016-2017 sezonunu, THY Avrupa Ligi ve Spor Toto Basketbol Süper Ligi şampiyonu unvanıyla tamamladı...
1.07.2020 Basketbol
Spor Günlüğü - 17 Haziran 2017
Spor Günlüğü - 17 Haziran 2017 Erman Kunter'i takımın başına geçiren Galatasaray Odeabank, iki dev takviyeye hazırlanıyor.    Yaprak dökümü devam eden Barcelona Lassa'da tecrübeli oyuncu Justin Doellman ile de yollar ayrıldı.   Spor Toto Basketbol Süper Ligi final serisi dördüncü maçında Fenerbahçe, Beşiktaş Sompo Japan'i mağlup etti ve 4-0 ile şampiyon oldu.    Türkiye, Eurobasket 2017 B Grubu ilk maçında Slovakya'yı mağlup etmeyi başardı.
17.06.2017 Programlar
Obradovic: “Karakterli oyuncu grubumu tebrik ediyorum”
Obradovic: “Karakterli oyuncu grubumu tebrik ediyorum” Beşiktaş Sompo Japan karşısında seriyi 4-0’a getirerek Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nda şampiyonluğa uzanan Fenerbahçe’de Başantrenör Zeljko Obradovic, karşılaşmanın ardından “Şampiyonluğa uzanan karakterli oyuncu grubumu tebrik ediyorum” dedi.
1.07.2020 Basketbol
"NBA'yi 1 saniye bile düşünmedim"
"NBA'yi 1 saniye bile düşünmedim" Spor Toto Basketbol Süper Ligi final serisinin En Değerli Oyuncusu (MVP), Fenerbahçeli Bogdan Bogdanovic oldu.
1.07.2020 Basketbol
"Takımımla gurur duyuyorum"
"Takımımla gurur duyuyorum" Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Beşiktaş Sompo Japan maçının ardından açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Basketbol
Bakan Kılıç'tan Fenerbahçe'ye kutlama!
Bakan Kılıç'tan Fenerbahçe'ye kutlama! Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 2016-2017 sezonunu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe'yi kutladı.
1.07.2020 Basketbol
MVP Bogdan Bogdanovic!
MVP Bogdan Bogdanovic! Spor Toto Basketbol Süper Ligi final serisinin En Değerli Oyuncusu (MVP), Fenerbahçeli Bogdan Bogdanovic oldu.
1.07.2020 Basketbol
Beşiktaş Sompo Japan - Fenerbahçe: 94-98
Beşiktaş Sompo Japan - Fenerbahçe: 94-98 Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off finali 4. maçında Beşiktaş Sompo Japan'ı uzatma sonunda 98-94 yenen Fenerbahçe, seriyi 4-0 kazandı ve 2016-2017 sezonunu şampiyon tamamladı.
16.06.2017 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Spor Toto Basketbol Süper Ligi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.