Sputnik

Sputnik

Son dakika sputnik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sputnik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sputnik haber sayfamızda...

Sputnik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.807 sputnik haberi bulunmuştur.
Putin’in zor ‘göçmen’ ikilemi! Telegram korkusu
Putin’in zor ‘göçmen’ ikilemi! Telegram korkusu Rusya’da ülkenin demografik sorunları nedeniyle ‘rahat’ bir göçmen politikası uygulayan Devlet Başkanı Putin, Moskova’daki terör saldırısının ardından artan göçmen karşıtlığı yüzünden baskı altında.
29.03.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail ordusundan skandal fotoğraf! El ve gözlerini bağladıkları Filistinliler önünde poz verdiler
Gazze'deki savaşta son dakika... İsrail ordusundan skandal fotoğraf! El ve gözlerini bağladıkları Filistinliler önünde poz verdiler Financial Times ABD ve İran'ın Umman'da gizlice yaptığı görüşmeyi deşifre etti, RIA ve Sputnik gibi Rus ajansları ise İsrail ve Batılı ülkelere kafa tutan Husilerin yeni silahının detaylarını yazdı. İsrail askerleri ise bir kez daha çıplak ve elleri bağlı Filistinliler önünde skandal bir fotoğrafa imza attı.
14.03.2024 Dünya
Erdoğan Arap medyasında manşet! BBC, tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri sıraladı
Erdoğan Arap medyasında manşet! BBC, tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri sıraladı 'Doğu Akdeniz'den Etiyopya'ya kadar Türkiye lideri Erdoğan ve Sisi bölgesel eksen oluşturabilir mi?' sorusu soruldu, Kahire seyahatinin odak noktası başlıklara taşındı. BBC ise, ziyaretin hangi ülkeler tarafından yakın izleneceğini yazdı.
13.02.2024 Dünya
Erdoğan Arap medyasında manşet! BBC, tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri sıraladı
Erdoğan Arap medyasında manşet! BBC, tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri sıraladı 'Doğu Akdeniz'den Etiyopya'ya kadar Türkiye lideri Erdoğan ve Sisi bölgesel eksen oluşturabilir mi?' sorusu soruldu, Kahire seyahatinin odak noktası başlıklara taşındı. BBC ise, ziyaretin hangi ülkeler tarafından yakın izleneceğini yazdı.
13.02.2024 Haberler
Rus lider Putin Türkiye’ye Nisan’da gelebilir
Rus lider Putin Türkiye’ye Nisan’da gelebilir Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in önümüzdeki hafta yapılması beklenen Türkiye ziyaretinin ertelendiği bildiriliyor.
9.02.2024 Dünya
Bakan Işıkhan'dan emeklilere prim ödemesi açıklaması
Bakan Işıkhan'dan emeklilere prim ödemesi açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "12.2 milyon çalışmayan emeklilere bir defaya mahsus 5 bin TL ödenecek. Yakın zamanda sosyal iyileştirmeleri gerçekleştireceğiz." dedi.
2.11.2023 Ekonomi
Sırp basınından Tadic için olay yorum: Ölüm tehditlerinin yerini hayranlık aldı
Sırp basınından Tadic için olay yorum: Ölüm tehditlerinin yerini hayranlık aldı Fenerbahçe'nin sezon başında renklerine bağladığı Dusan Tadic kısa süre içerisinde sarı-lacivertli taraftarların gönlünde taht kurarken Sırp basını da yıldız futbolcuyu manşetlerine taşıdı.
29.10.2023 Fenerbahçe
Ne oldu Vardanyan! Ermenistan ve Rusya'da şok, Karabağ'da tarihi anlar
Ne oldu Vardanyan! Ermenistan ve Rusya'da şok, Karabağ'da tarihi anlar Karabağ'daki ayrılıkçı rejimin liderinin Azerbaycan tarafından yakalanması Erivan'da depreme yol açtı, yerel medya Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvurulduğunu yazdı. Russia Today'in Ermeni asıllı genel yayın yönetmeni Margarita Simonyan ise adeta ağıt yaktı. Karabağ'da kağıt üstünde kurulan rejim ise, kendi kendini fesh edeceği tarihi açıkladı...
28.09.2023 Dünya
Ne oldu Vardanyan! Şok dalgaları Moskova'ya ulaştı, tarih verildi...
Ne oldu Vardanyan! Şok dalgaları Moskova'ya ulaştı, tarih verildi... Karabağ'daki ayrılıkçı rejimin liderinin Azerbaycan tarafından yakalanması Erivan'da depreme yol açtı, yerel medya Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvurulduğunu yazdı. Russia Today'in Ermeni asıllı genel yayın yönetmeni Margarita Simonyan ise adeta ağıt yaktı. Karabağ'da kağıt üstünde kurulan rejim ise, kendi kendini fesh edeceği tarihi açıkladı...
28.09.2023 Haberler
'Erdoğan gürledi!' Türkiye'nin resti dünya medyasında
'Erdoğan gürledi!' Türkiye'nin resti dünya medyasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın G20'nin ardından kameralar karşısına geçip F-16 ve NATO mesajları vermesi İsveç'te soğuk duş etkisi yarattı, Rus ve Yunan medyalarının yanı sıra Arap basını da açıklamaları ilk sayfadan verdi.
11.09.2023 Dünya
‘Rusya yenilmez!’
‘Rusya yenilmez!’ Öğrenim yılı başlangıcı etkinliklerinde konuşan Rusya lideri Putin, ülkesinin tıpkı 2. Dünya Savaşı’ndaki gibi bugün de yenilmez olduğunu savundu.
3.09.2023 Dünya
Bedeninden geriye kalanlar yürek sızlattı! Uzaydan düşen kozmonotun son sözleri
Bedeninden geriye kalanlar yürek sızlattı! Uzaydan düşen kozmonotun son sözleri İnsanlık, uzayın keşfi konusunda tarihten bugüne birçok başarılı adım attı. Ancak bu süreçte sonu felaketle sonuçlanan ve duyanları dehşete düşüren bazı olaylar da yaşandı. İşte bile bile ölüme gönderilen Sovyet kozmonot Vladimir Komarov'un korkunç ölümü ve kulaklardan silinmeyen son sözleri...
22.08.2023 Yaşam
Batıdan İngiliz ilgisi kuzeyden Rus akını
Batıdan İngiliz ilgisi kuzeyden Rus akını Turizmde hareketlilik sürüyor. Sterlin ile TL arasında açılan kur farkı İngilizlerin motivasyonunu artırırken Ruslar ise, “Eylülde İstanbul başkadır” sloganının peşinden gidiyor. Otellerde sezon başında düşük seyreden doluluklar yükseliyor.
19.08.2023 Ekonomi
‘Esad ile görüşmeye kapalı değiliz’
‘Esad ile görüşmeye kapalı değiliz’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan, Katar ve BAE’yi kapsayan Körfez ülkeleri turuna dün başladı. Körfez ülkeleriyle önemli mesafeler katedildiğini belirten Erdoğan Suriye lideri Esad ile de görüşmeye kapalı olmadığını vurguladı.
18.07.2023 Gündem
Erdoğan'ın Körfez turu Arap medyasında: 'Muazzam!'
Erdoğan'ın Körfez turu Arap medyasında: 'Muazzam!' Al Jazeera ziyaretlere damga vuracak dosyaları yazdı, El Meyadin Suudi petrol devi Aramco'nun Türk müteahhitlerle buluşmasını hatırlattı. 'Türk-Körfez ilişkileri ekonomik işbirliğinde yeni bir dönemin eşiğinde mi?' diye soran BBC Arapça ise Arap siyaset bilimciler ve akademisyenlerin görüşlerine yer verdi.
17.07.2023 Dünya
Ukrayna taarruzda
Ukrayna taarruzda Ukrayna ordusu işgal altındaki Donetsk’te Rus savunma hatlarına saldırırken, Rusya Savunma Bakanlığı saldırının püskürtüldüğünü duyurdu.
6.06.2023 Dünya
BRICS üyelerinden güç gösterisi
BRICS üyelerinden güç gösterisi Batı dünyası Norveç ve Moldova’da birlik mesajı verirken, Rusya ise müttefikleriyle yakınlaşmaya çalışıyor. BRICS ülkeleri dışişleri bakanları Cape Town’da görüştü.
3.06.2023 Dünya
Putin'e Kremlin'de suikast önlendi
Putin'e Kremlin'de suikast önlendi Moskova, Kremlin Sarayı'nı hedef alan iki insansız hava aracının düşürüldüğünü duyurdu. Rusya, saldırıdan doğrudan Kiev yönetimini sorumlu tuttu.
3.05.2023 Haberler
Son dakika... Putin'e Kremlin'de suikast önlendi
Son dakika... Putin'e Kremlin'de suikast önlendi Moskova, Kremlin Sarayı'nı hedef alan iki insansız hava aracının düşürüldüğünü duyurdu. Rusya, saldırıdan doğrudan Kiev yönetimini sorumlu tutarken Ukrayna tarafından konuyla ilgili ilk açıklama geldi.
3.05.2023 Dünya
Türkiye dünyada ses getirdi!
Türkiye dünyada ses getirdi! Çin'den Yunanistan'a, İran'dan Rusya'ya, Ermenistan'dan Almanya'ya birçok ülkede haber olan İMECE için 'öncü uydu' tanımı yapıldı, bir özelliği öne çıkarıldı.
16.04.2023 Dünya
Gizli belgeler BM’ye dokundu!
Gizli belgeler BM’ye dokundu! ABD’nin ifşa olan gizli istihbarat belgeleri Ukrayna’daki savaşla ilgili pek çok ayrıntıyı gündeme getirirken, Washington yönetiminin, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekteri Antonio Guterres’in savaşta Rusya’nın çıkarlarını önceliklendirdiğini düşündüğünü ortaya çıkardı. Belgelerde, ABD’nin Guterres’i yakından izlediği ve yardımcısıyla olan özel konuşmalarına ilişkin bölümlerin bulunduğu da kaydedildi.
14.04.2023 Dünya
Arap medyası seçim anketlerini yayınladı, ilk turu öne çıkardı
Arap medyası seçim anketlerini yayınladı, ilk turu öne çıkardı 'Seçime doğru Erdoğan'ın kalesinde deprem öfkesi azaldı' diyen AFP, Kahramanmaraş'taki depremzedelerin görüşlerine yer verdi. Arap medyası ise, 'Karışık hesaplar ve zor bahisler', 'Türkiye'de siyasi tansiyon tırmanıyor' gibi başlıklar kullanıyor.
6.04.2023 Dünya
Suriyeli medya şirketinin Rusya'nın dezenformasyonlarını yaydığı ortaya çıktı
Suriyeli medya şirketinin Rusya'nın dezenformasyonlarını yaydığı ortaya çıktı BBC Küresel Dezenformasyon Ekibi, İngiltere'de kayıtlı bir medya şirketinin, Rusya tarafından yayımlanan yanlış bilgileri Arap dünyasında milyonlarca kişiye yaydığını ortaya çıkardı.
5.04.2023 Dünya
Kan donduran olay! Sputnik V aşısının geliştiricisi öldürüldü
Kan donduran olay! Sputnik V aşısının geliştiricisi öldürüldü Rusya Gamaleya Ulusal Araştırma Merkezi'nde Sputnik V aşısının geliştiricilerinden Andrey Botikov, yakın arkadaşı tarafından evinde kemerle boğularak öldürüldü.
3.03.2023 Dünya
Yer: Londra! Rusya Büyükelçiliği karşısında dikkat çeken mesaj
Yer: Londra! Rusya Büyükelçiliği karşısında dikkat çeken mesaj İngiltere'nin başkenti Londra’nın Bayswater Caddesi üzerinde bulunan Rusya Büyükelçiliği karşısındaki sokağa Kiev ismi verildi.
25.02.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sputnik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.