Stalin

Stalin

Son dakika Stalin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Stalin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Stalin haber sayfamızda...

Stalin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 798 stalin haberi bulunmuştur.
Öleceğini hissedip vasiyet etti! Mezarı açanlar şoke oldu: 'Cildi yumuşak ve sıcak'
Öleceğini hissedip vasiyet etti! Mezarı açanlar şoke oldu: 'Cildi yumuşak ve sıcak' Meditasyon yaparken öleceğini hissedip öğrencilerini topladı. Vasiyeti, olduğu şekilde gömülüp mezarının daha sonra açılmasıydı. Budist rahibin mezarı açıldığında görenler ise şaşkına döndü. Itiligov, aradan 75 yıl geçmesine rağmen oturur pozisyonda toprak altında çürümeden nasıl kalmıştı?
28.03.2024 Yaşam
Rusya'da seçim: Resmi olmayan sonuçlara göre Putin 5. kez Devlet Başkanı seçildi
Rusya'da seçim: Resmi olmayan sonuçlara göre Putin 5. kez Devlet Başkanı seçildi Rusya'daki devlet başkanlığı seçimlerinde beklendiği üzere bir sürpriz yaşanmadı ve resmi olmayan sonuçlara göre seçimi Vladimir Putin kazandı.
18.03.2024 Dünya
Rusya'da başkanlık seçimleri: Putin neden seçime gitme zahmetine katlanıyor?
Rusya'da başkanlık seçimleri: Putin neden seçime gitme zahmetine katlanıyor? Rusya'da 15- 17 Mart'ta üç günlük bir seçim sürecine girilecek. Bir çok kişi Vladimir Putin'in zaferini ilan edip, beşinci kez Rusya lideri olacağına inanıyor. Peki Kremlin neden seçim yapma zahmetine katlanıyor ve oylama Putin'in Rus halkı nezdindeki popülerliği hakkında fikir verecek mi?
15.03.2024 Dünya
Rusya seçime gidiyor: 'Rakipsiz' Putin'in 6 yıl daha görevde kalması bekleniyor
Rusya seçime gidiyor: 'Rakipsiz' Putin'in 6 yıl daha görevde kalması bekleniyor Rusya'da cuma gününden pazar gününe kadar sürecek olan devlet başkanlığı seçimlerinde Vladimir Putin'in 6 yıllık dönem için seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
12.03.2024 Dünya
Erdoğan aynı yerde duruyor
Erdoğan aynı yerde duruyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin davasına en üst seviyede sahip çıkan ülkenin Türkiye olduğunu belirterek “Tayyip Erdoğan 15 sene önce katillerin yüzlerine karşı ‘one minute’ diye haykırırken nerede duruyorsa, bugün de aynı yerde dimdik durmaktadır” dedi.
10.03.2024 Gündem
Rus muhalif lider Navalny öldü
Rus muhalif lider Navalny öldü Rus ajansları, hapiste tutulan muhalif siyasetçi Aleksey Navalny'nin öldüğünü bildiriyor. Resmi açıklamaya göre yürüyüşten sonra kötü hisseden Navalny, aniden bilincini kaybetti.
16.02.2024 Haberler
Son dakika... Rus muhalif lider Navalny öldü
Son dakika... Rus muhalif lider Navalny öldü Rus ajansları, hapiste tutulan muhalif siyasetçi Aleksey Navalny'nin öldüğünü bildiriyor. Resmi açıklamaya göre yürüyüşten sonra kötü hisseden Navalny, aniden bilincini kaybetti.
16.02.2024 Dünya
Rus varlıklarına el koymak pahalıya mal olabilir
Rus varlıklarına el koymak pahalıya mal olabilir Batı’nın Ukrayna’nın yeniden inşası için dondurulmuş Rus varlıklarına el koyması halinde Moskova’nın da misilleme olarak Rusya’daki en az 288 milyar dolar değerindeki Batı varlığını ele geçirebileceği öngörüldü.
23.01.2024 Dünya
18 kurala uymayana infaz! 'Büyükbaba Hasan' ve 'Küçük Japon'ın doğuşu
18 kurala uymayana infaz! 'Büyükbaba Hasan' ve 'Küçük Japon'ın doğuşu Interpol tarafından mavi bültenle aranan ve Rusya'da faaliyet gösteren 'Thieves in Law' organize suç örgütünün yöneticilerinden Şamil Amirov geçtiğimiz gün İstanbul'da yakalanmıştı. Girmedikleri ülke, bulaşmadıkları suç kalmayan Rus örgütünün karanlık tarihine dair ise pek çok çarpıcı detay var.
6.12.2023 Dünya
98 günde 705 Rus askerini tek tek yok etti! 'Beyaz ölüm'
98 günde 705 Rus askerini tek tek yok etti! 'Beyaz ölüm' İnsanlık tarihi kimi zaman kahramanlıkları kimi zaman merhameti kimi zaman da gaddarlıklarıyla dünyaya nam salan birçok askere şahitlik etti. Bunlardan biri de 98 günde 705 Rus askerini öldüren Simo Hayha yani 'Beyaz Ölüm' oldu. İşte tarihe adını gelmiş geçmiş en iyi keskin nişancı olarak yazdıran adamın uyguladığı taktikler.
4.11.2023 Yaşam
Dağlık Karabağ’da ateşkes sağlandı
Dağlık Karabağ’da ateşkes sağlandı Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ’da başlattığı operasyon sonrası bölgedeki Ermeni yetkililer ateşkesi kabul etmek zorunda kaldı. Bugün bölgenin Azerbaycan’a entegrasyonu için, Karabağlı Ermeni yetkililerle görüşmelere başlanacak.
21.09.2023 Dünya
Ermenistan - Azerbaycan gerilimi! 3. Dağlık Karabağ savaşı kapıda mı?
Ermenistan - Azerbaycan gerilimi! 3. Dağlık Karabağ savaşı kapıda mı? Son dönemde Dağlık Karabağ ve çevresinde gözlemlenen askeri hareketlilik, bölgede yeni bir savaşın kapıda olduğuna dair iddialara zemin hazırlıyor.
15.09.2023 Dünya
NATO sınırında ortaya çıktı! Mesafe yalnızca 50 km
NATO sınırında ortaya çıktı! Mesafe yalnızca 50 km Rusya lideri Putin'in 1340 kilometrelik sınırı paylaştığı Finlandiya'nın dibinde giriştiği hamle, uydu görüntüleriyle kanıtlandı. Hareketliliği yorumlayan uzmanlar, Moskova'nın elleri ve kollarının bağlı olduğunu hatırlatıyor.
11.09.2023 Dünya
Yüzme havuzunda topladı, zaman kapsülüne sakladı! Dikkat çeken Kur'an detayı
Yüzme havuzunda topladı, zaman kapsülüne sakladı! Dikkat çeken Kur'an detayı Yüzme havuzu içerisinde insanlığa dair anılar biriktiriyordu, bunu yaparken de tek bir amacı vardı: Tam 6 bin yıl sonrasına mesaj bırakmak. Peki profesörün verdiği tarihe göre 8113 yılında açılacak zaman kapsülünün içinde neler yer alıyor? 'Medeniyet Mahzeni' adlı bu tasarımın kendisini açacak olanlara büyük bir sürprizi de var.
23.08.2023 Yaşam
Servetleriyle alamayacakları hiçbir şey yoktu! Tarihin en zengin insanlarıydılar
Servetleriyle alamayacakları hiçbir şey yoktu! Tarihin en zengin insanlarıydılar Para neredeyse tarihin her döneminde herkes için çok önemli bir unsur olmuştur. Ancak öyle insanlar var ki kendileri dahi servetlerinin ne kadar olduğunu bilmiyorlar. Hatta öyle ki servetleri ile alamayacakları hiçbir şey yoktu. Tarihin en zengin insanlarıydılar. İşte, tüm detaylar
22.08.2023 Dünya
Bu resmen dünya savaşı: Polonya'ya doğru gezintiye çıkalım!
Bu resmen dünya savaşı: Polonya'ya doğru gezintiye çıkalım! Belarus lideri Lukaşenko, Rusya Devlet Başkanı Putin ile yaptığı görüşme sonrası Polonya'ya dair dikkat çeken ifadeler kullandı.
24.07.2023 Dünya
‘Putin intikamı soğuk sever’
‘Putin intikamı soğuk sever’ CIA patronu Burns, Rusya Devlet Başkanı Putin için “intikamın soğuk yenen bir yemek olduğunu düşünür” diyerek Wagner liderinden isyanın acısını çıkaracağını öne sürdü. Burns, Rusya’nın Karadeniz’de sahte bayrak operasyonu yapabileceğini de savundu.
22.07.2023 Dünya
Yeni Dünya Düzeni: ‘Soğuk Barış’
Yeni Dünya Düzeni: ‘Soğuk Barış’ ABD’li profesör Michael Doyle’un yeni kitabına göre SSBC yıkılınca hegemonyasını genişletme çabasına giren ABD Çin ve Rusya ile gerginlikleri çözme fırsatını kaçırdı. Barış yine de mümkün ama tüm demokratik ülkeler birlikte hareket etmeli.
2.07.2023 Dünya
Savaşta şok anlar! Askerler kendi arkadaşlarını vurdu
Savaşta şok anlar! Askerler kendi arkadaşlarını vurdu Kremlin'de savaş muhabirleri ve askeri blogger'ları ağırlayan Putin, öldürülen generale hiç değinmedi. Yayımlanan görüntüler ise, kurşuna dizme ve balyozla infazdan sonra yeni bir dehşeti kanıtlıyor.
14.06.2023 Dünya
Sinan Oğan'ın oyları kime gitti? Gürkan Duman İYİ Parti detayına dikkat çekti
Sinan Oğan'ın oyları kime gitti? Gürkan Duman İYİ Parti detayına dikkat çekti BETİMAR Araştırma Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Duman, CNN Türk Özel Haber Şefi Fulya Öztürk'e seçim sonuçlarını değerlendirdi.
29.05.2023 Televizyon
Sinan Oğan'ın oyları kime gitti? Gürkan Duman İYİ Parti detayına dikkat çekti
Sinan Oğan'ın oyları kime gitti? Gürkan Duman İYİ Parti detayına dikkat çekti BETİMAR Araştırma Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Duman, CNN Türk Özel Haber Şefi Fulya Öztürk'e seçim sonuçlarını değerlendirdi.
29.05.2023 Gündem
Destici'den flaş Özdağ sözleri: Bakanlık talebinde bulunduğunu biliyoruz
Destici'den flaş Özdağ sözleri: Bakanlık talebinde bulunduğunu biliyoruz BBP lideri Destici, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın AK Parti ile görüşmesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.05.2023 Gündem
Türk kebapçıdan yoksullara bedava döner
Türk kebapçıdan yoksullara bedava döner İngiltere’nin başkenti Londra’da geçen hafta açılan “Komünist Kebapçı”, şimdiden büyük ses getirmiş durumda.
6.05.2023 Dünya
Muhalefete ağır baskıya devam
Muhalefete ağır baskıya devam Rusya’da muhalefete karşı uygulanan baskı artarak devam ediyor.
18.04.2023 Dünya
Savaş karşıtı Rus muhalif politikacı Kara-Murza'ya 25 yıl hapis cezası
Savaş karşıtı Rus muhalif politikacı Kara-Murza'ya 25 yıl hapis cezası Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı saldırıların ardından savaş karşıtı komite kuran ve geçtiğimiz yıl tutuklanan muhalif politikacı Vladimir Kara-Murza, vatana ihanet ve Rus ordusunu aşağılama suçlarından 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
17.04.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Stalin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.