Stalk

Stalk

Son dakika stalk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan stalk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan stalk haber sayfamızda...

Stalk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 65 stalk haberi bulunmuştur.
Cem Belevi sahnedeki hünerlerini denizde de sergiledi
Cem Belevi sahnedeki hünerlerini denizde de sergiledi Cem Belevi, geçtiğimiz günlerde konser sırasında ses sistemine sinirlendiği ve orkestrasına kadeh fırlattığı iddiasıyla gündeme gelmişti. Yoğun konser temposundan fırsat bulup tatile çıkan ünlü popçu Bodrum'a gitti. Jetski keyfi yapan Belevi'nin deniz aracını ustalıkla kullanması dikkat çekti.
4.07.2023 Cadde
'Böyle bir video varsa mesleği bırakırım!'
'Böyle bir video varsa mesleği bırakırım!' Cem Belevi, geçtiğimiz günlerde çok konuşulan bir haberle gündeme geldi. Popçunun, konser sırasında ses sistemine sinirlendiği ve orkestrasına kadeh fırlattığı iddiası ortalığı karıştırdı. Orkestrası ile yollarının ayrıldığını açıklayan şarkıcının, 'sirtaki' savunması dikkat çekti.
23.06.2023 Cadde
Cem Belevi: Acılar paylaştıkça azalır!
Cem Belevi: Acılar paylaştıkça azalır! Popçu Cem Belevi, Ramazan Bayramı’nın birinci ve ikinci günü konser verdi. Önce Eskişehir, daha sonra İzmir’de müzikseverlerle buluşan ünlü şarkıcı, üç ay sonra ilk kez sahneye çıktığını söyledi.
25.04.2023 Cadde
İrem Derici ile  Atakan Işıktutan gecelerde! 'Rizelilere selamlar'
İrem Derici ile Atakan Işıktutan gecelerde! 'Rizelilere selamlar' “At gibi aşığım ama hiç çaktırmıyorum süperim” açıklamasıyla gündem olan İrem Derici'nin aşkının kim olduğu, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Ünlü şarkıcının eski Survivor yarışmacısı ile aşk yaşadığı öğrenilmişti. Önceki gece Kuruçeşme'de yer alan bir mekanda Işıktutan ile eğlenmeye giden Derici, çıkışta 'aşk' sorularından kaçamadı. Işıktutan'ın esprili cevabı ise gündem oldu.
4.02.2023 Cadde
Cem Belevi: Hangimiz stalk yapmıyoruz?
Cem Belevi: Hangimiz stalk yapmıyoruz? Dijital platformda bir film projesine başlayan Cem Belevi, “İsmi çok güzel 'Stolker'. O yüzden heyecanlandıran bir senaryosu var" dedi. Şarkıcılık ve oyunculuğu bir arada götürdüğünü söyleyen Belevi, gerçek hayatta sosyal medyada stalk yapıp yapmadığı sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
3.02.2023 Cadde
Dijital ayrılık çıkmazı
Dijital ayrılık çıkmazı Psikolog Şule Öncü’yle dijital çağda hastalıklı bir ayrılık pratiğine dönüşen gözetleme kültürü üzerine konuştuk.
29.01.2023 Pazar
Aslı Turanlı'dan Burak Çelik açıklaması
Aslı Turanlı'dan Burak Çelik açıklaması Aslı Turanlı, birlikte rol aldıkları dizi erken final yapan Burak Çelik'e gönlünü kaptırmıştı. Eylül ayının ilk haftasında birlikte görüntülenen ikiliden Turanlı, sevgilisine aşkını sosyal medya hesabından paylaştığı romantik pozlarla ilân etmişti. Güzel oyuncu, aynı zamanda meslektaş olduğu sevgilisine güvendiğini ve bunun için hiç pişman olmadığını söyledi.
9.11.2022 Cadde
Birinden hoşlanmaya başladığınızda asla yapmamanız gereken 9 şey
Birinden hoşlanmaya başladığınızda asla yapmamanız gereken 9 şey Midenizde kelebeklerin uçuşmasına neden olan yeni biriyle tanışma ve hoşlanma hissi, heyecan verici olduğu kadar korkutucu bir süreçtir. Ona hemen sahip olmak istersiniz, onun da sizden hoşlanıp hoşlanmadığını veya doğru kişi olup olmadığını bilmek istersiniz. Bunun için bazen çılgınca şeyler yapabilirsiniz. Ancak bu çılgınca şeyler her şeyi başlamadan mahvedebilir. İşte birinden hoşlanmaya başladığınızda asla yapmamanız gereken 9 şey! - PEMBENAR ÖZEL
8.06.2022 Aşk
'Şarkılarımın dinlenme sayılarını kontrol ederim'
'Şarkılarımın dinlenme sayılarını kontrol ederim' Müzisyen Melike Şahin, YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programına konuk oldu. Müzik yolculuğunda kendisini derinden etkileyen albümü açıklayan Şahin, şarkılarının dinlenme sayılarını kontrol ettiğini de itiraf etti.
1.04.2022 Cadde
‘Birbirimizi stalk’lamıştık’
‘Birbirimizi stalk’lamıştık’ Kanal D’de ekrana gelen ‘Aşkın Tarifi’ dizisi oyuncuları Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk, YouTube’da canlı yayın yaptı.
14.07.2021 Cadde
Dijital dünya ile yüzleşmeye hazır mısınız?
Dijital dünya ile yüzleşmeye hazır mısınız? Ayşegül Bulut Atalay’ın dijital dünyayla yüzleşme amacıyla yazdığı ve aynı zamanda yayıncısı olduğu Dijital Bilge kitabı okurlarla buluştu. Dijital dünyanın insanları değil, insanların dijital dünyayı doğru ve yerinde kullanabilmesi için dikkat edilmesi gereken noktaların yer aldığı kitap ile yazar bu konuda farkındalık yaratmayı amaçlıyor.
16.06.2021 Kültür Sanat
Stalk Ne Demek? Doğrusu Stalk Yapmak Mı Yoksa Stolk Yapmak Mı?
Stalk Ne Demek? Doğrusu Stalk Yapmak Mı Yoksa Stolk Yapmak Mı? Stalk son günlerde anlamı sıkça merak edilen kelimelerdendir. Sizde stalk kelimesinin anlamını ve stalk yapmak mı yoksa stolk yapmak mı doğru kullanım şeklini kolayca öğrenebilirsiniz. Merak edenler için stalk ne demek? Doğrusu stalk yapmak mı yoksa stolk yapmak mı konusunu detaylı olarak derledik.
9.02.2021 Eğitim
Ozan Dolunay: Sahte sosyal medya hesabım var!
Ozan Dolunay: Sahte sosyal medya hesabım var! Oyuncu Ozan Dolunay, konuk olduğu “İbrahim Selim ile Bu Gece” programında bir itirafta bulundu.
16.11.2020 Cadde
Ay, Yengeç'te ilerlerken neler yapılmalı?
Ay, Yengeç'te ilerlerken neler yapılmalı? Transit ay, Yengeç burcuna geçti. 7 Kasım 10.18 saatine kadar Yengeç'te ilerleyecek. Su grubu burçlardan Ay geçerken, duygular hassaslaşır, enerji ağırlaşır ve daha derinleşir. Peki Ay, Yengeç'te ilerlerken neler yapılmalı?
6.11.2020 Astroloji
Nicole Poturalski stalk yaparken yakalandı
Nicole Poturalski stalk yaparken yakalandı Brad Pitt’in sevgilisi Nicole Poturalski'nin, ilişkileri için açılan ve biyografisinde “Jennifer ve Angelina öldü. Şimdi Nicole’ün zamanı. Hollywood’un yeni süper çifti” yazan hayranının hesabını incelediği ortaya çıktı.
3.09.2020 Cadde
Gülben Ergen neden kendine 'can kadın' dedi?
Gülben Ergen neden kendine 'can kadın' dedi? Sahte hesabından kendine yorum yapan ünlüler tam olarak hangi psikolojide olabilir diye kafa patlatıyor ancak bir türlü doğru bir çözüm bulamıyoruz. Bu konu tekrar gündemde. Gülben Ergen kendine 'can kadın' yorumunda yapmış. İyi de neden?
13.08.2020 Geyik
Kadına ‘dijital’ şiddet de arttı
Kadına ‘dijital’ şiddet de arttı Koronavirüs salgınıyla birlikte internet ve sosyal medya kullanımı fırladı, kadınlara yönelik dijital şiddette de patlama yaşandı. Böylesi bir durum yaşandığında deliller hızla kaybolabildiğinden gecikmeksizin yasal yollara başvurulması gerekli.
27.07.2020 Ekonomi
'Şöhret bir meslek değil, ben oyunculuk yapıyorum'
'Şöhret bir meslek değil, ben oyunculuk yapıyorum' Oyuncu Tamer Karadağlı, şöhretini kaybetmekten korkmadığını belirterek, "Şöhret bir meslek değil. Benim bir mesleğim var, oyunculuk yapıyorum. Yaptığım işten dolayı şöhretli olmuşsam eğer ne ala. Ama bu iş bayrak yarışıdır. Benim şöhretim de ölene kadar bu şekilde olmayacak. Arkadan gençler, yeni insanlar geliyor, sektör kendini yeniliyor" dedi.
14.05.2020 Cadde
Stalk mı yapıyor?
Stalk mı yapıyor? Merve Boluğur’un, 2.5 yıl önce boşandığı Murat Dalkılıç’ın sevgilisi Hande Erçel’in kardeşi Gamze Erçel’in Instagram’daki fotoğrafını beğenmesi dikkat çekti.
10.05.2020 Cadde
İyi bir 'stalker' olmanın püf noktaları
İyi bir 'stalker' olmanın püf noktaları 'Stalk' kelimesi sana da yabancı gelmiyor değil mi? Fazla sevgiden ya da fazla nefretten veya sadece meraktan 'stalk' yapmayan var mıdır acaba? Eğer cevap ‘Haayııır’ ise hadi gelin iyi bir 'stalker' nasıl olunur bir bakalım...
8.05.2020 Trend
Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Atina sokaklarında! İşte aşkı belgeleyen o kare...
Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz Atina sokaklarında! İşte aşkı belgeleyen o kare... Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen komedyen Cem Yılmaz ile oyuncu Serenay Sarıkaya, Atina sokaklarında gezerken bir kare sosyal medyada paylaşıldı. Sosyal medyada paylaşılan kare kısa süre içerisinde yayılırken görüntülerin ardından aşk iddiaları netleşti. Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşk yaşadıkları iddialarına sürekli kaçamak cevaplar vermişti. İşte Atina'da çekilen o kare...
8.02.2020 Cadde
14 Ocak 2020 Milliyet'te Gündem
14 Ocak 2020 Milliyet'te Gündem 14 Ocak 2020 Milliyet'te Gündem
14.01.2020 Haberler
Serenay Sarıkaya: Güzel açıklamış!
Serenay Sarıkaya: Güzel açıklamış! Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz’ın, “Instagram’da Serenay ne yapmış diye bakıyorum ve dalıp gidiyorum, o stalk mu oluyor?” sözlerine, “Ne güzel bir açıklama yaptı” dedi.
14.01.2020 Cadde
Serenay Sarıkaya'dan Cem Yılmaz cevabı
Serenay Sarıkaya'dan Cem Yılmaz cevabı Komedyen Cem Yılmaz'ın katıldığı bir programda güzel Serenay Sarıkaya hakkında yaptığı hayranlık itirafı gündeme bomba gibi düştü. Güzel oyuncu da sonunda sessizliğini bozdu.
10.01.2020 Cadde
Almanak 2019: Bu yıl nelere Molatik olduk?
Almanak 2019: Bu yıl nelere Molatik olduk? Bir koca yılı daha geride bırakıyoruz. 2019'da çok şey öğrendik, çok şey gördük, çok şey izleyip dinledik ve çok şeye üzülüp sevindik. 2019'un gözümüzün önünden akıp gitmesini sağlayacak almanağını hazırlamak da bize düştü. Bu yıl Molatik ekibinin en Molatik olduğu olaylar, tekmili birden, burada!
30.12.2019 Trend

Benzer Haber Etiketleri

Stalk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.