Stand Up

Stand Up

Son dakika stand up haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan stand up gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan stand up haber sayfamızda...

Stand Up

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.299 stand up haberi bulunmuştur.
Uraz Kaygılaroğlu aşkını ilan etti: Evet, 'hayırlı olsun' diyelim!
Uraz Kaygılaroğlu aşkını ilan etti: Evet, 'hayırlı olsun' diyelim! Oyunculuğu kadar özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiren Uraz Kaygılaroğlu (36), son dönemde fotoğraf sanatçısı Sayna Soleimanpour'la (28) yeni bir aşka yelken açtığı iddiasıyla magazin gündeminde yer alıyor. Melis İşiten'den beş yıl önce boşanan bir çocuk babası oyuncudan, özel hayatıyla ilgili açıklama geldi.
28.03.2024 Cadde
Ankara’da unutulmaz iki gece
Ankara’da unutulmaz iki gece Ata Demirer, Congresium Ankara’da binlerce seyircisine arka arkaya unutulmaz iki gece yaşattı.
26.03.2024 Cadde
Türkiye’de gülmek pahalı mı?
Türkiye’de gülmek pahalı mı? Ülkemizde oldukça popüler bir hâle dönüşen stand-up gösterilerinin bilet fiyatlarını inceledik. Bilet fiyatları oldukça değişken olsa da ortaya çıkan tablo “Türkiye’de gülmek bu kadar pahalı mı?” sorusunu akıllara getiriyor...
20.03.2024 Kültür Sanat
Tolga Güleç estetik yaptıran erkekleri tiye aldı: Burnum ve dudaklarımda botoks var!
Tolga Güleç estetik yaptıran erkekleri tiye aldı: Burnum ve dudaklarımda botoks var! Oyuncu Tolga Güleç, önceki gün komedyen Doğu Demirkol'u izlemeye gitti. Son dönemin gündemden düşmeyen atrtışması estetik hakkında konuşan Güleç, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
16.03.2024 Cadde
Sağlıkçıların 8 Mart coşkusu
Sağlıkçıların 8 Mart coşkusu İzmir Ekonomi Üniversitesi Medical Point Hastanesi’nde, 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü kapsamında hafta boyunca birçok etkinlik düzenlendi.
9.03.2024 Ege
Tuğba Özay: Serenay Sarıkaya yerimi dolduracak kişiydi ama oyunculuğa başladı!
Tuğba Özay: Serenay Sarıkaya yerimi dolduracak kişiydi ama oyunculuğa başladı! Ünlü model Tuğba Özay, geçtiğimiz gün katıldığı bir davette gazetecilerle bir araya geldi. Modellik konusunda Türkiye'de zirve olduğunu ve veliahdının olmadığını söyleyen Özay, Serenay Sarıkaya'dan bahsederek iddialı açıklamalarda bulundu.
8.03.2024 Cadde
Hedefi İngilizce stand-up
Hedefi İngilizce stand-up Hasan Can Kaya, İngilizce stand-up yapmak için özel ders almaya başladı.
3.03.2024 Cadde
Komedyen Özgür Turhan, İzmir'deki gösterisinde sahneden düştü!
Komedyen Özgür Turhan, İzmir'deki gösterisinde sahneden düştü! Stand-up gösterileriyle tanınan ünlü komedyen Özgür Turhan, sahneden düştü. Turhan'ın yaşadığı korkunç kaza sonrası sağlık durumuyla ilgili eşinden açıklama geldi.
2.03.2024 Cadde
Enis Arıkan'dan estetik yanıtı: Orama burama iğne basıyor, mutlu oluyorum!
Enis Arıkan'dan estetik yanıtı: Orama burama iğne basıyor, mutlu oluyorum! Son olarak Kanal D'nin geçtiğimiz yıl final yapan dizisi 'Camdaki Kız'da canlandırdığı Muzo karakteriyle ekranlara gelen oyuncu Enis Arıkan, yüzü olduğu bir markanın lansmanına katıldı. Davet öncesi muhabirlerle bir araya gelen Arıkan, son dönemde erkek ünlülerin de estetik modasına uymasıyla ilgili konuştu.
1.03.2024 Cadde
Gülmek birleştirir
Gülmek birleştirir Karaköy’deki Galeri 77’nin kendi mekânı dışında gerçekleşen tüm sergilerini içeren “Galeri 77 Shows” projesinin üçüncü ayağı “Gülmekten Kendine Dön”, The Stay Boulevard Nişantaşı’nda ziyarete açıldı.
9.02.2024 Kültür Sanat
Geri sayım başladı
Geri sayım başladı Ata Demirer’in Türk sanat müziğinden operaya, türkülerden pop müziğine, tavernadan arabeske kadar geniş bir repertuvarla birlikte gerçekleştirdiği stand-up gösterisi ‘Ata Demirer Gazinosu’nun afişi çıktı.
6.02.2024 Cadde
SMA hastası Samet'in en büyük hayali! Bir ilk olacak
SMA hastası Samet'in en büyük hayali! Bir ilk olacak Antalya'da bir süredir tedavi için bulunan SMA Tip-2 hastası Efe Samet Aslan'ın (18), sahnede stand up gösterisi yapma hayali gerçek oluyor.
31.01.2024 Gündem
Sarp Apak: Gülse Birsel ile başka bağım var
Sarp Apak: Gülse Birsel ile başka bağım var Son olarak 'Ölümlü Dünya 2' filminde sevenlerinin karşısına çıkan Sarp Apak, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. 'Avrupa Yakası'nın yeniden çekileceği iddialarına yanıt veren oyuncu, fenomen dizinin senaristi Gülse Birsel hakkında konuştu.
12.01.2024 Cadde
2 bin 400 metre yüksekte caz
2 bin 400 metre yüksekte caz Caz Maz, dördüncü yılına girerken Palandöken’de yeni bir başlangıç yapıyor.
10.01.2024 Kültür Sanat
Farah Zeynep Abdullah yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi
Farah Zeynep Abdullah yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi Oyuncu Farah Zeynep Abdullah (34) ile komedyen sevgilisi Yavuz Günal (36), Emirgan'da katıldıkları bir parti çıkışında el ele görüntülendi. Basın mensuplarının sorularına yanıt vermek istemeyen ikiliden Yavuz Günal, kapüşonla yüzünü kapattı.
6.01.2024 Cadde
Doğu Demirkol kimdir, kaç yaşında, nereli? Doğu Demirkol TV dizileri, hayatı ve filmleri!
Doğu Demirkol kimdir, kaç yaşında, nereli? Doğu Demirkol TV dizileri, hayatı ve filmleri! Komedyen ve oyuncu Doğu Demirkol, İstanbul Üniversitesi'nde bilgisayar mühendisliği bölümünde eğitim gördü. İlk olarak sosyal medyaya hazırladığı videolar ile çalışmalarına başlasa da katıldığı Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması ile adını duyurdu. Ardından stand-up gösterileri yapmaya başlayan Doğu Demirkol aslen nereli, kaç yaşında?
31.12.2023 Bilgi Rehberi
Açılışa özel şov
Açılışa özel şov İbrahim Büyükak, Türkiye’nin en yaygın Apple Yetkili Satıcısı ve Servis Sağlayıcısı olan Gürgençler’in Ankara’daki iki yeni mağazasının açılışına katıldı.
9.12.2023 Cadde
Burak Satıbol: Yapımcılar komedi istemiyor!
Burak Satıbol: Yapımcılar komedi istemiyor! 'Mahşer-i Cümbüş' adlı tiyatro grubuyla adını duyuran, 'İşler Güçler', 'Kardeş Payı', 'Çalgı Çengi İkimiz' ve 'Tozkoparan' gibi yapımlarda rol alan Burak Satıbol, televizyonda komedi yapımlarına yer verilmediğini iddia etti.
8.12.2023 Cadde
Doğu Demirkol'dan 'Yetenek Sizsiniz' itirafı! 'Aşağılık biri gibi hissetmiştim'
Doğu Demirkol'dan 'Yetenek Sizsiniz' itirafı! 'Aşağılık biri gibi hissetmiştim' Komedyen Doğu Demirkol, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 2012 yılında 'Yetenek Sizsiniz'e katılan Doğu Demirkol, stand up gösterisi yaptığı sırada seyirciler tarafından yuhalanması ve jüri üyelerinden üç 'hayır' alarak yarışmaya veda etmesi hakkında konuştu.
2.12.2023 Cadde
Metin Yıldız: Bana ünlü gibi davranmıyorlar!
Metin Yıldız: Bana ünlü gibi davranmıyorlar! Ünlü oyuncu Metin Yıldız, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Geçtiğimiz gün Ordu'da fındık toplayan oyuncu, oradaki halkla ilgili "Bana ünlü gibi davranmıyorlar, ben de öyle davranmıyorum" açıklamasında bulundu.
28.11.2023 Cadde
‘Megapol İzmir’ şehrin tam kalbinde
‘Megapol İzmir’ şehrin tam kalbinde Megapol Group Başkanı Selim Gökdemir, 400 milyon dolarlık yatırımla kente dokuzuncu projeyi kazandırıyor, “Depreme karşı sağlamlık önem verdiğimiz konuların başında geliyor” diyor
25.11.2023 Ege
Biri 24 diğeri 18 yaşında! SMA'lı kardeşler ilk kez uzun süre dışarıda vakit geçirdi
Biri 24 diğeri 18 yaşında! SMA'lı kardeşler ilk kez uzun süre dışarıda vakit geçirdi Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören SMA Tip-2 hastası kardeşler Zeliha Nur (24) ile Efe Samet Aslan (18), yeni alınan cihaz sayesinde ilk kez uzun süre dışarıda vakit geçirdi.
23.11.2023 Gündem
Cem Eroğlu: Mizahın rekabeti olmaz
Cem Eroğlu: Mizahın rekabeti olmaz Cem Eroğlu, 'Bi Şi Di Cem' TalkShow'u ile stand-up showa yeni bir soluk getirmişti. Hayran kitlesini günden güne artıran komedyen, açıklamalarıyla dikkat çekti.
15.11.2023 Cadde
‘Sosyal medyadaki mizah unutuluyor’
‘Sosyal medyadaki mizah unutuluyor’ Uzun yıllar Kanal D’de yayınlanan ‘Beyaz Show’da metin yazarlığı ve editör olarak işin mutfağında çalışan Cem Eroğlu, ‘R.C.E. Giremedim’ sahne performansı ve ‘Bi Şi Di Cem’ talk show’u ile stand-up şova yeni bir soluk getirdi.
15.11.2023 Cadde
Antalya'da Ata'ya saygı uçuşu! Türk Yıldızları nefes kesti
Antalya'da Ata'ya saygı uçuşu! Türk Yıldızları nefes kesti Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin son durağı olan Antalya, Türk Yıldızları’nın muhteşem gösterisiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Konyaaltı sahilinde “Ata’ya Saygı” uçuşu yapan Türk Yıldızları, özellikle çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı.
11.11.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Stand Up ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.